30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 148 149 150 151 152 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,686 do 9,750 z 31,046 ]

9,686

Odp: 30lat i cały czas sam
rossanka napisał/a:

Dobrze, mogło się tak zdarzyć ba początku studiów, alę to było lata temu.
Jak jest teraz w dorosłym życiu, w pracy, w kontaktach społecznych że znajomymi, z ludźmi na ulicach, w sklepach, siłowniach czy gdzie tam chodzisz? Jakie masz kontakty z sąsiadami z bloku czy osiedla?

Nie lata temu, bo nadal studiuję, choć to już ostatni rok. Pracę mam tę samą co wtedy i tam normalnie dogaduję się z ludźmi, ale wszyscy są o wiele starsi ode mnie. Z sąsiadami tylko na "dzień dobry", jak każdy z każdym w bloku.

Zobacz podobne tematy :

9,687

rakastankielia napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dobrze, mogło się tak zdarzyć ba początku studiów, alę to było lata temu.
Jak jest teraz w dorosłym życiu, w pracy, w kontaktach społecznych że znajomymi, z ludźmi na ulicach, w sklepach, siłowniach czy gdzie tam chodzisz? Jakie masz kontakty z sąsiadami z bloku czy osiedla?

Nie lata temu, bo nadal studiuję, choć to już ostatni rok. Pracę mam tę samą co wtedy i tam normalnie dogaduję się z ludźmi, ale wszyscy są o wiele starsi ode mnie. Z sąsiadami tylko na "dzień dobry", jak każdy z każdym w bloku.

A odpowiesz na moje pytanie, kiedy ostatni raz podjąłeś jakąś akcję, żeby sobie kogoś znaleźć? big_smile

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:
Theodore Robert Bundy napisał/a:

Ty stary karzelkowaty zarośnięty huju, zrobiłeś już podwyżkę z renty swojej eks ?

Pisze się "chuju". Z ortografią też masz problemy ?
O co chodzi z tą rentą ? big_smile Uderzyłeś się w coś za mocno ?

Bożu, za każdym razem jak wydaje mi się, że on już osiągnął dno swojej głupoty, to spada jeszcze bardziej big_smile

Nigdy nie spadnę tak nisko jak ty, farmaceutko smile

9,689

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Pisze się "chuju". Z ortografią też masz problemy ?
O co chodzi z tą rentą ? big_smile Uderzyłeś się w coś za mocno ?

Bożu, za każdym razem jak wydaje mi się, że on już osiągnął dno swojej głupoty, to spada jeszcze bardziej big_smile

Lecz się smile

9,690 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2022-10-28 20:50:47)

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Lecz się smile

Polecam ci maść na zdarte kolana, lodziaro obciagaro hahahah

9,691

Lady Loka napisał/a:

Czyli od tamtego czasu, a to było z 5 lat temu, to już do nikogo nie zagadałeś, ani w realu ani na portalach?

W realu zdarzało się i nawet jeśli nie byłem ignorowany, to okazywało się, że dziewczyna jest dawno zajęta i nawet relacji koleżeńskich z tego nie było. Na portalach zagadywałem wiele razy, ale albo nie dostawałem odpowiedzi, albo bardzo zdawkowe.

9,692 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-28 21:21:10)

Lady Loka napisał/a:

Czyli od tamtego czasu, a to było z 5 lat temu, to już do nikogo nie zagadałeś, ani w realu ani na portalach?

W realu zdarzało się i nawet jeśli nie byłem ignorowany, to okazywało się, że dziewczyna jest dawno zajęta i nawet relacji koleżeńskich z tego nie było. Na portalach zagadywałem wiele razy, ale albo nie dostawałem odpowiedzi, albo bardzo zdawkowe.

Po prostu należysz ze mną i innymi faceta, co będą tylko kolegą dla kobiet. Powiem Ci, że jeśli odetniesz się na 2 lata od nich np. nie zagadujesz, ograniczasz kontakt do minimum, to potem obojętność wrasta wobec nich. Bardziej jak one szukasz interesu w nich. Np ja widzę w nich tylko zbiornika na nasienie powoli. Może nie całkowicie, ale idzie to w dobrym kierunku.

Słuchanie rad kobiet typu, że wygląd się nie liczy to najgorsza rzecz. Sam widzę dla nich, że jestem pomyłką genetyczną.

9,693

gman98v2 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Po prostu należysz ze mną i innymi faceta, co będą tylko kolegą dla kobiet. Powiem Ci, że jeśli odetniesz się na 2 lata od nich np. nie zagadujesz, ograniczasz kontakt do minimum, to potem obojętność wrasta wobec nich. Bardziej jak one szukasz interesu w nich. Np ja widzę w nich tylko zbiornika na nasienie powoli. Może nie całkowicie, ale idzie to w dobrym kierunku.

Słuchanie rad kobiet typu, że wygląd się nie liczy to najgorsza rzecz. Sam widzę dla nich, że jestem pomyłką genetyczną.

Odciął się i jakoś nie widać tutaj obojętności tongue poza tym widzenie w kobietach zbiornika na nasienie jest dalekie od obojętności. Tym bardziej nie wiem, co faceci, którzy powoli zaczynają tak myśleć robią na kobiecym forum. Wy serio myślicie, że to coś zmieni w ogółu kobiet, że Wy sobie tu posiedzicie i będziecie narzekać? Załóżcie sobie jakąś konwersację na messengerze i tak się wzajemnie utwierdzajcie w przekonaniu, jak to świat Wami gardzi.

Rakasta - napiszę, żebyś nie poczuł się zghostowany, bo nie będę tego tematu już ciągnąć. Potwornie ciężko się z Tobą rozmawia i ja rozumiem na 100% teraz te kobiety. Szkoda, że Ty nie widzisz, w czym jest problem, bo zmiana nie jest naprawdę trudna do zrobienia. Po prostu trzeba ruszyć dupę i zacząć działać. Ty nie zaczynasz, więc narzekać sobie możesz. Ja Ci w tym już pomagać nie będę.

9,694

gman98v2 napisał/a:

.

Jak bym usłyszała od mężczyzny, że widzi w kobietach tylko zbiorniki na nasienie, to bym nie chciała się z nim wiązać.

9,695 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-28 22:09:34)

gman98v2 napisał/a:

I co mi po tym wyglądzie, jeśli facet będzie taką psychiczną, umysłową, myślową męczarnią jak Ty? Będę w tym związku wyłącznie się na niego gapić i nic poza tym?

9,696 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-10-28 22:13:55)

KoralinaJones napisał/a:

Będę w tym związku wyłącznie się na niego gapić i nic poza tym?

Padłam big_smile
Bo im się wydaje, że się tak wpatrujemy w tych najprzystojniejszych, że oni to już mówić nie muszą, tylko od razu majtki w dół, karoca do ślubu, wszystko robi się samo xD

weź wytrzymaj chociaż tydzień z gościem, który z zachowania nie przejawia, żeby miał gdzieś mózg :d

Proponuję zmienić temat.
Dziewczyny - największe męskie "porażki" jakie spotkałyście na swojej drodze big_smile dawać!

9,697

Ale cos w tym jest.  Gdy w przeszłości w kims się zauraczałam, bardzo podobał mi sie fizycznie. Nie zdarzyło mi sie, żebym zauroczyła się kimś i myślała o nim, że jest brzydki.

9,698

rossanka napisał/a:

Ale cos w tym jest.  Gdy w przeszłości w kims się zauraczałam, bardzo podobał mi sie fizycznie. Nie zdarzyło mi sie, żebym zauroczyła się kimś i myślała o nim, że jest brzydki.

No tak big_smile tylko cały problem w tym, że każda kobieta może inaczej zdefiniować przystojnego faceta.

9,699 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-28 22:18:17)

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Padłam big_smile
Bo im się wydaje, że się tak wpatrujemy w tych najprzystojniejszych, że oni to już mówić nie muszą, tylko od razu majtki w dół, karoca do ślubu, wszystko robi się samo xD

weź wytrzymaj chociaż tydzień z gościem, który z zachowania nie przejawia, żeby miał gdzieś mózg :d

Proponuję zmienić temat.
Dziewczyny - największe męskie "porażki" jakie spotkałyście na swojej drodze big_smile dawać!

Największa porażka, to jak gościu w każdym poście pisze, że jest odpadem genetycznym. Ileż można pier*ić jedno i to samo tongue

9,700

Lady Loka napisał/a:
rossanka napisał/a:

No tak big_smile tylko cały problem w tym, że każda kobieta może inaczej zdefiniować przystojnego faceta.

O tym to już pisaliśmy wiele razy.

Jasne dla jednej będzie ktoś przystojny a dla innej 'taki se".

O teraz niedawno rozmawiałam z koleżanką, która straciła głowę dla jednego mężczyzny. Pyta mi się, czy wizualnie i się podoba. Odpowiedziałam, ze nie jest brzydki, ale żeby jakiś wybitnie piękny to tez nie (poruszyłyśmy tu tylko wyłącznie sferę wyglądu).

9,701

Znam tyle przypadków że on brzydki,niski,zakola,albo łysy a za żonę ma piękną kobietę,ze nie zliczę.
I nie,nie sa ich utrzymankami.
Razem pracują,razem  opiekują sie dziećmi,razem prowadza dom.

Teksty o traktowaniu kobiety jako zbiornik na nasienie...żałosne i prymitywne
Unikam wypowiadania sie w tych tematach "jestem sam,nikt mnie nie kocha" itp bo wszystkie sa takie same.

nie chciałbym mieć kogoś takiego za znajomego,wiec kompletnie nie dziwie sie że kobiety nie chca ich za partnerów.
Dlaczego?
bo czytając te posty tych ludzi,czuje jak ucieka zemnie życie.

9,702 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-28 22:28:14)

KoralinaJones napisał/a:

Gapić się spoko ale (jedno małe) uwaga z widocznym,niewątpliwym, szczerym,autentycznym, bezustannem,bezgranicznem,bezwarunkowym,bezinteresownym etc uwielbieniem
możesz czasem coś powiedzieć o swoim  uwielbieniu i oddaniu samo gapienie się to trochę za mało do szczęścia.

9,703 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-10-28 22:27:56)

rossanka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
rossanka napisał/a:

O tym to już pisaliśmy wiele razy.

Jasne dla jednej będzie ktoś przystojny a dla innej 'taki se".

O teraz niedawno rozmawiałam z koleżanką, która straciła głowę dla jednego mężczyzny. Pyta mi się, czy wizualnie i się podoba. Odpowiedziałam, ze nie jest brzydki, ale żeby jakiś wybitnie piękny to tez nie (poruszyłyśmy tu tylko wyłącznie sferę wyglądu).

No pisaliśmy o tym już wielokrotnie, ale panowie tutaj są absolutnie przekonani po pierwsze, że istnieje jakiś jeden model przystojnego faceta, do którego nie dorastają (i właściwie słusznie bo nie wiem czy chociaż 5% społeczeństwa do tego modelu dorasta), a po drugie, że jak facet jest przystojny to od razu ma łatwiej, bo go laski nie spławią.
Problem polega na tym, że panowie nie mają problemu z wyglądem, a z charakterem, co więcej, przecież my tu ich na oczy nie widziałyśmy.
Więc nawet jakby największy przystojniak tu przyszedł i zaczął gadać takie głupoty to byłby skreślony od razu.

I o to chodzi. Jak mózgu brakuje to można sobie wpaść na jedną noc, ale przy śniadaniu już nie ma o czym rozmawiać, więc kolejnej nocy nie będzie. Albo nawet do nocy się nie dotrwa tylko kobieta odpadnie z nudów w trakcie kolacji. Wygląd nie załatwia wszystkiego, inaczej nieatrakcyjni faceci nie byliby w związkach, a jakoś są. I nie wierzę, że wszyscy to po prostu stateczni misiowie, u których kobiety postanawiają uwić gniazdka.

Mój mąż ma przyjaciela. Gość jest tak gruby, że niedługo będzie się toczył, łysy, sepleni. A jego żona jest z nim od samego początku studiów i świata poza nim nie widzi.

9,704

Szeptuch napisał/a:

Znam tyle przypadków że on brzydki,niski,zakola,albo łysy a za żonę ma piękną kobietę,ze nie zliczę.

Telly Savalas, mówi Ci to coś? tongue

9,705

Wygooglowałem sobie.

Ale mi nie chodzi o sławnych ludzi.
Tylko o tych których znam osobiście.
Wiec zawsze śmieszą mnie teksty facetów którzy piszą że dla kobiet facet który nie ma 185,kwadratowej szczęki i ciała jak grecki posąg jest niewidzialny bo kobiety lecą tylko na takich.
Zastanawiam sie czy Ci faceci nie chodzą po ulicach, ze nie widza rożnych par,ona brzydka a on ładny albo odwrotnie,bo rożne rzeczy dla rożnych ludzi wydaja sie atrakcyjne.

9,706 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-28 23:41:49)

Szeptuch napisał/a:

Wygooglowałem sobie.

Ale mi nie chodzi o sławnych ludzi.

To Ty klasyki gatunku nie znasz tongue

Ale jakoś brak włosów nie przeszkadzał w zrobieniu kariery i byciu ogólnie uznawanym za atrakcyjnego mężczyznę tongue

Tego czepiania się zakoli tez nie rozumiem.

Masz tongue

9,707

Lady Loka napisał/a:

Potwornie ciężko się z Tobą rozmawia i ja rozumiem na 100% teraz te kobiety.

Tak Ci się tylko wydaje. Jak już ktoś dał mi szansę i mnie poznał, to zmieniał zdanie i stwierdzał, że bardzo fajnie się ze mną rozmawia. Bardzo chętnie spotkałbym się w realu z kimś z tego forum i udowodnił, że można ze mną ciekawie pogadać niemal o wszystkim.

Szkoda, że Ty nie widzisz, w czym jest problem, bo zmiana nie jest naprawdę trudna do zrobienia. Po prostu trzeba ruszyć dupę i zacząć działać. Ty nie zaczynasz, więc narzekać sobie możesz. Ja Ci w tym już pomagać nie będę.

Ale ileż można działać, skoro nie przynosi to efektów. Cały czas próbuję przez portale i grupki facebookowe, ale bez odzewu. Nie w tym leży problem.

9,708

Szeptuch napisał/a:

Zastanawiam sie czy Ci faceci nie chodzą po ulicach, ze nie widza rożnych par

Chodzę cały czas.

ona brzydka a on ładny

To się zdarza.

albo odwrotnie

Może raz zdarzyło mi się widzieć taką parę, a i tak nie jestem pewny, czy to faktycznie para (a nie np. rodzeństwo), bo nie zdążyłem się przyjrzeć.

9,709

Lady Loka napisał/a:

Oczywiście, w tej kwestii masz rację. Ale tu chodzi o sytuację w drugą stronę. Problem w tym, że jak nie ma wyglądu, to ten mózg nie pomoże, bo nie ma szans, żeby się wykazać.

9,710 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-10-28 23:59:48)

Dzisiaj na mieście widziałem parę, która bardzo czule się obściskiwała i całkowała jednocześnie.

Hmm.

Nic specjalnego, prawda?

Cała atrakcja polegała na tym, że - uwaga - oboje mieli po ok. 170cm ale to właśnie kobieta była o ok. 5cm wyższa od tego faceta.

Rozumiecie co napisałem?
Laska na ulicy prawie oddała się gościowi, który był od niej o ok. 5 cm niższy.

Gdzie te Wasze teorie o tym, że facet musi mieć min. 190cm wzrostu, aby cokolwiek zaliczyć?

Na koniec dodam, że z mojego subiektywnego punktu widzenia byli atrakcyjną parą, na pewno przygarnąłbym tamtą dziewczynę do siebie.
Jej facet też zadbany i ogarnięty z wyglądu.

Dalej wsadzajcie w siebie lecznicze czopki, że trzeba być mega wysokim, aby coś wyrwać na rynku matrymonialnym.

Z roku na roku widzę coraz więcej par, gdzie to kobieta jest wyższa od mężczyzny.
W granicach 2010r. było to zjawiskiem fenomenalnym, dzisiaj coraz bardziej powszechnym.

9,711

Rumun, cierpisz na rozdwojenie jaźni.

9,712

Moja koleżanka ma męża niższego od niej np. smile I w sumie mój kuzyn też chyba jest niższy od swojej żony, ewentualnie podobnego wzrostu, a wysoki nie jest

9,713

Wysoki wzrostu nic nie daje, jak jest się odpadem genetycznym z twarzy.

9,714

gman98v2 napisał/a:

Ale to znaczy co? Nie masz nosa? Masz jedno oko? Trzecie oko na środku czoła?

9,715

Lady Loka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

To znaczy że mentalnie nie ma w nim pierwiastka mężczyzny. Siusiak to za mało jeżeli uroda mężczyzny mam być dla niego wszystkim.

9,716

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

To znaczy że mentalnie nie ma w nim pierwiastka mężczyzny. Siusiak to za mało jeżeli uroda mężczyzny mam być dla niego wszystkim.

No ale to mentalnie big_smile to widzą wszyscy, ja się ciągle zastanawiam co to znaczy "odpad genetyczny z twarzy". Że nie wiem, wystawił się na promieniowanie i mu skóra płatami schodzi?

9,717

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

To znaczy, że jak masz 4/10 twarz, to jesteś odpadem genetycznym, nawet jeśli masz 190 cm (w moim przypadku).

9,718 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-29 15:43:28)

Czyli konkretnie co masz na tej twarzy lub czego nie masz lub jakie to jest , to co masz, że jest wybrykiem genetycznym.?

Jaka to jest twarz 4/10? Poproszę o jakiś wizualny przykład.

9,719

Nie rozumiem. Jaki odpad genetyczny?

Masz jakiś koślawy, wielki nochal czy co?

9,720

Kolejny, który nie potrafi dać konkretu xD

9,721

Lady Loka napisał/a:

Bo większość ludzi nie wygląda jak z okładki i nie pracuje w modelingu.

9,722 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-10-29 16:27:25)

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Bo większość ludzi nie wygląda jak z okładki i nie pracuje w modelingu.

Cii, bo gość nie będzia miał na co narzekać big_smile
Zawsze lepiej zwalać winę na okoliczności niż wpaść na to, że problem jest gdzieś indziej.

9,723

KoralinaJones napisał/a:

Czyli konkretnie co masz na tej twarzy lub czego nie masz lub jakie to jest , to co masz, że jest wybrykiem genetycznym.?

Mogę Ci pokazać na PW swoje zdjęcia jakieś, to zrozumiesz.

9,724

gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bier i daj znać czym jest wybryk genetyczny na twarzy big_smile

9,725

gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Obyś miał trzecie oko na czole

9,726

KoralinaJones napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

następny odhaczony big_smile
jesteś lepsza od Miętusa smile

9,727 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-29 16:59:48)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Kolekcje wad genetycznych sobie założę.

Zdjęcia kolegi widziała @Deep i jej ocena jest dla mnie wiarygodna. Cała reszta jest w jego głowie.

9,728

Serberys napisał/a:

Moja koleżanka ma męża niższego od niej np. smile I w sumie mój kuzyn też chyba jest niższy od swojej żony, ewentualnie podobnego wzrostu, a wysoki nie jest

Każdy z nas ma kogoś, zresztą pojawiło się tu mnóstwo podobnych przykładów, kto jest w związku, gdzie mężczyzna jest niski, czasem niższy od partnerki, ale z jakiegoś pokrętnego powodu niektórym łatwiej jest temu zaprzeczać lub udawać, że nie czytali. Generalnie to jedynie udowadnia, że dobrze im w roli ofiary i całkiem fajnie się w tym urządzają. Wbrew pozorom z roli ofiary czerpie się sporo profitów, z których wcale nie tak łatwo zrezygnować.

Koralina Jones napisał/a:

Zdjęcia kolegi widziała @Deep i jej ocena jest dla mnie wiarygodna. Cała reszta jest w jego głowie.

gman98v2 to kolejna ofiara, która ma z tego zyski, dlatego za cho**rę nie ruszy do przodu cool.

9,729

Lepsza ode mnie, o nie, nie może tak być tongue
Gman, ja też poproszę o fotkę wink tak serio, zapewne wyglada w porządku, jak cała reszta tutaj, a że problem leży gdzieindziej to wszystkie tutaj to widzimy, tylko nie widzą tego główni zainteresowani. No chyba że coś dziwnego ma w swoim sposobie bycie, zachowaniu itp i to zniechęca.

9,730

https://www.netkobiety.pl/t129191.html

No to Panowie, któryś pójdzie i zagada do Autorki tematu, czy wszyscy tchórzą i dalej będą pisać, że nikt Was nie chce?

9,731 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-29 18:37:37)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Kolekcje wad genetycznych sobie założę.

"Trzecie oko" to nie wada wręcz przeciwnie - zapytaj Deep

9,732

Lady Loka napisał/a:

No to Panowie, któryś pójdzie i zagada do Autorki tematu, czy wszyscy tchórzą i dalej będą pisać, że nikt Was nie chce?

Ta..zagadają..
Żeby zniszczyło to ich świat, w którym sa wiecznymi ofiarami?
Oni czuja sie w nim pewnie,nie pisze że dobrze,ale to cos co znają,wbrew temu co piszą.
Jest takie powiedzenie "jak się ułożysz,to i w piekle ci nie najgorzej"
Oni juz tak przywykli do tego swojego świata,ze boja się jakichkolwiek zmian,bo boja sie,czy sobie poradzą w innej rzeczywistości.

9,733

Szeptuch napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ta..zagadają..
Oni czuja sie w nim pewnie,nie pisze że dobrze,ale to cos co znają,wbrew temu co piszą.
Oni juz tak przywykli do tego swojego świata,ze boja się jakichkolwiek zmian,bo boja sie,czy sobie poradzą w innej rzeczywistości.

Cii, nie psuj, a może któryś nas pozytywnie zaskoczy big_smile

9,734

Lady Loka napisał/a:

Gdybym miał te 30 lat, to bardzo chętnie.

9,735

Szeptuch napisał/a:

Ta..zagadają..

Ja się nie boję zmian i bardzo chętnie zagadam, tylko nie mam do kogo, bo jestem stale olewany.

Po raz kolejny deklaruję, że chętnie spotkam się z kimś z tego forum, by udowodnić, że można ze mną ciekawie porozmawiać na wiele tematów i że to nie ze mną jest problem.

9,736

skoro jesteś stale olewany jak piszesz,to jakim cudem to ze wszystkimi dookoła miał by byc problem.
Z tego co pamiętam,chyba ze sie mylę to podpowiadałem ci w twoim temacie, chodziło o aktywności na rowerze.
Zrobiłeś cos pod tym kątem?

9,737

Szeptuch napisał/a:

Ta..zagadają..

Ja się nie boję zmian i bardzo chętnie zagadam, tylko nie mam do kogo, bo jestem stale olewany.

Po raz kolejny deklaruję, że chętnie spotkam się z kimś z tego forum, by udowodnić, że można ze mną ciekawie porozmawiać na wiele tematów i że to nie ze mną jest problem.

To znajdź jakiś temat samotnej kobiety i zagadaj.

9,738

Gman zrób eksperyment i spróbuj poderwać niewidomą kobietę wink Jak to Ci się uda, to znaczy, że może faktycznie jest tylko problem z Twoim wyglądem.

9,739 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-10-29 19:40:58)

Sam bym zagadał big_smile, ale autorka chce zakładać rodzinę, a ja nie. Ogólnie ciężko o dziewczynę, która nie chce mieć dzieci.

9,740

Serberys napisał/a:

Sam bym zagadał big_smile, ale autorka chce zakładać rodzinę, a ja nie. Ogólnie ciężko o dziewczynę, która nie chce mieć dzieci.

Tak z ciekawości, nigdy nie chciałeś?
A nie czujesz, że moze Ci sie kiedyś odmieni? Czasem człowiek zmienia zdanie jak spotyka własciwą osobę.

9,741

KoralinaJones napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Poszło.

9,742

rossanka napisał/a:
Serberys napisał/a:

Tak z ciekawości, nigdy nie chciałeś?
A nie czujesz, że moze Ci sie kiedyś odmieni? Czasem człowiek zmienia zdanie jak spotyka własciwą osobę.

Tu Ci przyznam racje ross.
Ja nie chciałem mieć dzieci,nie wyobrażałem sobie, ale gdy spotkałem żonę to nagle zachciałem mieć gromadkę dzieci.
dosłownie jak by mi ktoś wajchę w głowie przestawił.

9,743

Zwyczajnie nie lubię dzieci, widzę po znajomych z czym wiąże się ich posiadanie i to jest zaprzeczenie wszystkiego co lubię. Nie wykluczam, że mi się odmieni, tak jak nie wykluczam, że być może kiedyś w totka wygram. Nie uważam, że jestem dobrym materiałem na ojca, a wychowywanie dziecka to jednak duża odpowiedzialność, o czym wielu ludzi zapomina.

9,744 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-29 20:28:02)

Olinka napisał/a:

gman98v2 to kolejna ofiara, która ma z tego zyski, dlatego za cho**rę nie ruszy do przodu cool.

Masz rację, @Olinko. Szczupły, ciemny blondyn o regularnych rysach twarzy, niebieskie oczy. Normalny chłopak. Problem chyba w tym, że nie w typie tych "laseczek" z Tindera  i Instagrama. wink

9,745

KoralinaJones napisał/a:

Normalny chłopak. Problem chyba w tym, że nie w typie tych "laseczek" z Tidnera i Instagrama. wink

Normalny chłopak to za mało, by w dzisiejszych czasach mieć dziewczynę. Nie mówcie, że tinder to żaden wyznacznik, przecież siedzą tam dokładnie te same kobiety, które mijamy na ulicy, przystanku czy uczelni.

9,746

KoralinaJones napisał/a:
Olinka napisał/a:

Masz rację, @Olinko. Szczupły, ciemny blondyn o regularnych rysach twarzy, niebieskie oczy. Normalny chłopak. Problem chyba w tym, że nie w typie tych "laseczek" z Tidnera i Instagrama. wink

Nie ma trzeciego oka i odpadającej skóry? sad

9,747

KoralinaJones napisał/a:
Olinka napisał/a:

gman98v2 to kolejna ofiara, która ma z tego zyski, dlatego za cho**rę nie ruszy do przodu cool:.

Masz rację, @Olinko. Szczupły, ciemny blondyn o regularnych rysach twarzy, niebieskie oczy. Normalny chłopak. Problem chyba w tym, że nie w typie tych "laseczek" z Tidnera i Instagrama. wink

Przez 6mcy żadna mi nie odpisała na takich sokach (wpisywałem też 190 wzrostu w opis), realnie nie lepiej.

9,748

gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Olinka napisał/a:

gman98v2 to kolejna ofiara, która ma z tego zyski, dlatego za cho**rę nie ruszy do przodu cool:.

Przez 6mcy żadna mi nie odpisała na takich sokach (wpisywałem też 190 wzrostu w opis), realnie nie lepiej.

To próbuj w innym miejscu niż tinder?

9,749

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Olinka napisał/a:

Nie ma trzeciego oka i odpadającej skóry? sad

Może gdzieś z tyłu głowy.

Powiem tak. Większość z nas miała kompleksy na punkcie wyglądu za młodu. Ja doskonale rozumiem tę presję. Teraz ta presje jest chyba jeszcze większa właśnie przez Internet i lansowane tam treści.

9,750 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-29 20:33:36)

Nie mam gdzie? Kluby its odpadają, nie lubię dużych skupisk ludzi. To było było 2 lata temu. Po za tym nigdy nie widziałem zainteresowania pierwszego od dziewczyny, musiałem ją robić wszystko pierwszy jak frajer.

Posty [ 9,686 do 9,750 z 31,046 ]

Strony Poprzednia 1 148 149 150 151 152 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024