hahhahaha
no na jakies 300 dalam chyba 10 lajkow 
edit: powody, dlaczego w lewo rozne: miejscowosc (skoro eksperyment, to po co panom wycieczki krajoznawcze? anawet jesli jakims cudem z ktoryms by zaskoczylo to organizacyjnie lepiej blizej jak dalej); cos mi nie podpasowalo w profilu, np jako zainteresowanie granie w gry-zazwyczaj takie osoby sa uzaleznione, przynajmniej takie, ktore ja znam; pan sam w sobie mi nie podpasowal<, whatever
kontakt jest z 3 panami:
pan nr 1: wg kremika typ "nienormalny", pan sam sie odezwal, lat 27, 187 cm, jest mechanikiem, ma majstra czy cos takiego, nie znams ie. fryz i broda wg kremika pasuje do podpietych przez niego fot, itede itepe, odezwal sie pan, nie ma podane, czego szuka
pan nr 2: nie wiem jak go wg kremika zaklasyfikowac: lat 30, 188 cm, pracuje w biurze branzy spedycji czy tam transporcie. brody brak (nie lubie brody u faceta, chyba ze wlasnie zadbana jak u kremika na fot, jesli nie wole bez). fryz na fot: zazwyczaj lysy (lubie lysych
), ale przeslal mi aktualna, na ktorej (nie znam nazw fryzow meskich) dookola ma przystrzyzone, na gorze z lekka dluzsze, ale i tak krotkie. podobno nie ma osttanio czasu pielegnowac glacy, bo sie przepowadzal i takie tam. do jakiej kategorii bys go zaliczyl panie kremik? odezwalam sie ja skromnym "hej"
podobno szuka kogos do stalego zwiazku
pan nr 3, typ wg kremika "normalny", z facjaty taki sobie, zadna silownia, okulary, informatyk, 180 (zeszlam nawet ze wzrostu, ponizej nikt sie narazie nie trafil, kto by mi wpadl w oko, poszukam juz po tych 3 chronologicznie,bo w razie wu nie mam czasu na tyle spotkan -okres okoloswiateczny, praca, dom, ...). odezwal sie pan. jednak ponizej mojego wzrostu nie zejde.
jutro zaktualizuje, jak sie sytuacja rozwija.
swoja droga wspominalam ostatnio na forum, ze wrocilam do szkoly. mam tam kumpele, ktora ma na moje oko 185. jej pewnie tez trudno by bylo kogos znalezc. gdyby nie fakt, ze ma najlepszego przyjaciela, z ktorym kreci. z uczelni nikt do niej nie zarywa
ladna, laska i wgle, ale pewnie przez wzrost.. duzo chlopakow nizszych jest.