30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 11 12 13 14 15 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 781 do 845 z 29,781 ]

781

Odp: 30lat i cały czas sam
Kremik napisał/a:

Sytuacja kobiet: 20% mężczyzn odrzuciło, 80% się umówiło
sytuacja niskiego: 100% odrzuciło dziewczyn

Faktycznie podobna sytuacja

A skąd masz statystyki? Udajesz w wolnym czasie dziewczynę i sprawdzasz jak jest?

Zobacz podobne tematy :

782

Kremik napisał/a:

Niższe czyli np o 3-5cm, a kobieta jak ma 150 to faceta 160 nie będzie chciała, mimo że wyższy o 10 cm, tylko celuje w kolesi przynajmniej 175
Serio nie widzisz różnicy?

Facetowi wystarczy trochę niższa dziewczyna, a panna chce obiektywnie wysokiego kolesia

Ooooo wydało się wszyscy faceci lecą na niższe! To ja zakładam przeciwstawny ruch wysokich kobiet, faceci patrzą tylko na wygląd bo lubią niższe! lol

783

jjbp napisał/a:
Kremik napisał/a:

Niższe czyli np o 3-5cm, a kobieta jak ma 150 to faceta 160 nie będzie chciała, mimo że wyższy o 10 cm, tylko celuje w kolesi przynajmniej 175
Serio nie widzisz różnicy?

Facetowi wystarczy trochę niższa dziewczyna, a panna chce obiektywnie wysokiego kolesia

Ooooo wydało się wszyscy faceci lecą na niższe! To ja zakładam przeciwstawny ruch wysokich kobiet, faceci patrzą tylko na wygląd bo lubią niższe! lol

Dołączam się. Mam 170cm i wielokrotnie słyszałam, że faceci wolą niższe kobiety, bo chcą się nimi opiekować.

784

Wysokie kobiety odrzucają niższych mężczyzn, a nie że są odrzucane.

Poza tym problemem nie jest to, że facet chce się umówić z parę cm niższą od siebie, lecz problemem jest to, że dziewczyny niezależnie od wzrostu celują w wysokich mężczyzn

785

Kremik napisał/a:

Wysokie kobiety odrzucają niższych mężczyzn, a nie że są odrzucane.

Poza tym problemem nie jest to, że facet chce się umówić z parę cm niższą od siebie, lecz problemem jest to, że dziewczyny niezależnie od wzrostu celują w wysokich mężczyzn

Napisałam sama wyżej, że faceci odrzucają wyższe kobiety smile więc sorry, nie masz racji.

786

Widzisz różnicę facet ma 165 i nie chce się umówić z 170 kobietą, a różnicę facet ma 165, a kobieta 158 odrzuca jego zaloty?
W 1 sytuacji facet jest niższy od kobiety, w 2 wyższy tylko dziewczyna chce 180 faceta

Poza tym więcej facetów przejawi chęć umówienia się z wyższą kobietą niż kobiet z niższym kolesiem

Brakuje wam argumentów więc na siłę odwracacie kota ogonem, próbujecie pokazać że mężczyźni zwracają uwagę na wygląd. Jednak jesteście w błędzie, bowiem faceci mniej zwracają uwagę na wygląd od kobiet i żeby dziewczyna była dla mężczyzn niewidzialna musi być baaaardzo ale to baaardzo neiatrakcyjna, za to przeciętny facet często bywa dla kobiet zerem, o czym pisał n Tom

787

Sam kremik przyznales że faceci lubią nizsze. 3-5cm to w dalszym ciągu niższa wink

788 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-19 13:57:24)

Dobra, ale co innego gdyby faceci chciel iniższych o 15 cm przynajmniej, a 3 cm to właściwie ich wzrost. Kobiety jednak szukają mężczyzn o 20cm wyższych i tu jest niesprawiedliwa sprawa. Laska 160 nie chce kolesia 165, żąda faceta 180. A Ty mi wyjeżdzasz o facecie, któy chce być o kilka cm wyższy xD

Facet 165 jest o 5 cm wyższy od dziewczyny 160 i to mu wystarczy
ale kobieta 160 nie chce 165 faceta, startuje do gości 180
i kto tu wybrzydza?

789

Kremik napisał/a:

hahahahahahahahaha
tylko, że kobiety mniej atrakcyjne mają znacznie większe powodzenie nawet od przeciętnych z wyglądu gości

No dobrze, załóżmy, że tak jest, ale biorąc pod uwagę Twoją opinię, to absoutnie nie powinno Cię dziwić, że Ty powodzeniem się nie cieszysz, bo zdaje się jesteś poniżej przeciętnej. Skąd zatem ten atak, że przeciętni się nie podobają? Chodzi mi tutaj o zwykłą logikę, a raczej jej brak.

Kremik napisał/a:

Olinka po prostu udowodniłem na podstawie Waszych postów, że kobiety lecą bardziej na wygląd od mężczyzn, a także przywiązują większą wagę do fiyczności niż charakteru.

Ale to Tobie się wydaje, że coś udowodniłeś, bo jak widać na podstawie postów Twoje dowody i nasze z życia wzięte spostrzeżenia nijak się z tym nie pokrywają. Weź też pod uwagę, że każde badanie można w taki sposób przeprowadzić, aby udowodnić swoją tezę, choćby poprzez odpowiedni dobór próby badawczej.

Kremik napisał/a:

Jeżeli ktoś zostaje skreślony za wygląd to nie ma sensu pracować nad charakterem, skoro i tak nikt nie chce go poznać.

Jak popracujesz i dojdziesz do tych samych wniosków, to będziesz do nich uprawniony, teraz to tylko sianie defetyzmu.

Kremik napisał/a:

Nikt nie ma prawa wmawiać mniej atrakcyjnym mężczyznom, że ich brak powodzenia jest przez kiepski charakter i nad nim powinni pracować. Charakter ma marginalny wpływ. Co potwierdzają setki jak nie tysiące związków kobiet z przystojnymi patusami.

W życiu nie byłabym z kimś przystojnym o paskudnym charakterze, masochizm jest mi obcy. Taki ktoś może jest dobry na jedną, dwie randki, może na seks, ale na pewno nie do związku.

Kremik napisał/a:

Nie ma sensu starać się "nadrobić" wygląd przez całe życie, żeby być kiedyś tam akceptowanym, podczas gdy przystojny ma miłość za darmo

NIKT poza dzieckiem nie jest obdarzany miłością za sam fakt istnienia, miłość otrzymuje się za to jakim się jest człowiekiem. Z tym się po prostu nie dyskutuje, bo takie są fakty, cała reszta to Twoje absolutnie błędne widzenie tematu.

790 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-19 14:00:07)

Dla mnie to i tak wybrzydzanie bo to znaczy że wszystkie laski 164 cm+ są dla Ciebie skreślone za coś na co nie mają żadnego wpływu, a myślę że to całkiem spora grupa dziewczyn wink

791 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-19 14:04:47)

Olinka taaa i właśnie przyznałaś wysoki, przystojny czad może mieć seks bez dobrego charakteru, a mniej atarkcyjny facet już nie. Czyli to pokazuje wygląd ważniejszy dla kobiet od charakteru.

W związkach atrakcyjny facet ma powodzenie i nawet mimo zrytego charakteru nie jeden jest w związku. Pomaga mu też z pewnością efekt aureoli.
A mniej atrakcyjny koleś? Nie otrzyma szansy na pokazanie charakteru bo jest na starcie skreślany

Czytam komentarze mężczyzn z całego świata, ze Stanów, z Niemiec, Anglii, Włoch, Brazylii i Polski, chociaż się nie znamy mają podobne doświadczenia do moich oraz identyczne obserwacje. Przypadek? Nie, po prostu opisują kobiecą naturę, a ta jest prosta do bólu, facet jest wysoki, przystojny, a jeszcze do tego dobrze zbudowany to kobiety chcą go poznać. Nawet jeśli jest chamem, prostakiem i gburem dalej czują do niego pociąg

792

jjbp napisał/a:

Dla mnie to i tak wybrzydzanie bo to znaczy że wszystkie laski 164 cm+ są dla Ciebie skreślone za coś na co nie mają żadnego wpływu, a myślę że to całkiem spora grupa dziewczyn wink

Spotykałem się z równymi wzrostem dziewczynami, niższymi, wyższymi, ale dla wszystkich byłem za niski

793

Kremik napisał/a:

Olinka taaa i właśnie przyznałaś wysoki, przystojny czad może mieć seks bez dobrego charakteru, a mniej atarkcyjny facet już nie. Czyli to pokazuje wygląd ważniejszy dla kobiet od charakteru.

Kremiku, zlituj się! Mało którą kobietę facet interesuje po to tylko, aby mieć z nim jednorazowy seks. Tu jest podstawowa różnica między moim i Twoim myśleniem.
Jeśli zatem chodzi Ci tylko o tak zwane zaliczanie, to nie mam więcej pytań, ale faktycznie masz przerąbane.

794

Olinka, poczytaj o projekcie spocona Marlena. Mało atrakcyjna dziewczyna miała powodzenie u atrakcyjnych mężczyzn. Jej statystyki były lepsze niż całkiem dobrze wyglądających mężczyzn

https://www.wykop.pl/wpis/58897989/eksp … domil-mi-/

795

Mała, która kobieta? hahahaha na tinderze pod osłoną fotek ciacha, sporo dziewczyn przyznało, że poznało przystojnego faceta i poszło z nim do łóżka wiedząc, że związku nie będzie, ale był taki przystojny, że nie żałują

Pisałem, że młode laski mają dzisiaj inną mentalność to mi nie wierzyłaś

796

Kremik napisał/a:

Olinka, poczytaj o projekcie spocona Marlena. Mało atrakcyjna dziewczyna miała powodzenie u atrakcyjnych mężczyzn. Jej statystyki były lepsze niż całkiem dobrze wyglądających mężczyzn

https://www.wykop.pl/wpis/58897989/eksp … domil-mi-/

Masz 155 cm to niewiele. Ale i tacy zakładają rodziny. Mój sąsiad jest taki niewysoki, ma żonę, dziecko , pracuje i tak dalej. Ona całkiem sobie kobietka , nie sądzę, że poleciała na niego z desperacji  ani on z desperacji się z nią nie ożeni. Dziecka na siłę też nie bylo. Normalna rodzina, czasem spotykam ich na spacerze, albo na parkingu czy w sklepie. Tylko, że on jest bardzo meski z zachowania nie mamałyga . Może o to chodzi.

797

Kremik napisał/a:

Mała, która kobieta? hahahaha na tinderze pod osłoną fotek ciacha, sporo dziewczyn przyznało, że poznało przystojnego faceta i poszło z nim do łóżka wiedząc, że związku nie będzie, ale był taki przystojny, że nie żałują

Pisałem, że młode laski mają dzisiaj inną mentalność to mi nie wierzyłaś

Nie wiem czy wiesz, ale Tinder znany jest z tego, że stał się narzędziem do kojarzenia ludzi na jednorazowy seks, ewentualnie tylko seks. Faktycznie znalazłeś sobie cenne źródło informacji, które uprawnia Cię do przekładania wyciągniętych na ich podstawie wniosków na pozostałą część kobiecej populacji, nawet jeśli weźmiemy pod uwagę sam interesujący Cię przedział wiekowy.

----------------

rossanka napisał/a:

Masz 155 cm to niewiele. Ale i tacy zakładają rodziny. Mój sąsiad jest taki niewysoki, ma żonę, dziecko , pracuje i tak dalej. Ona całkiem sobie kobietka , nie sądzę, że poleciała na niego z desperacji  ani on z desperacji się z nią nie ożeni. Dziecka na siłę też nie bylo. Normalna rodzina, czasem spotykam ich na spacerze, albo na parkingu czy w sklepie. Tylko, że on jest bardzo meski z zachowania nie mamałyga . Może o to chodzi.

Przypuszczam, Rossanko, że zaraz przeczytasz coś w typie:

(...) to z pewnością koleś, któremu udało się na zasadzie:
- ślepej kurze ziarno
- dziewczyna wyszumiała się już z czadami
- i gdyby nie trafił na tę laskę to podejrzewam, że żadna inna by nie zwróciła na niego uwagi i teraz razem ze mną czytałby wykop

big_smile

798

Ja z mojej ery tindera nie przypominam sobie żeby dziewczyny rzucały się na seks randkę z pierwszym lepszym gościem z fotką z adobe stock images

799

Jakie 155? Mam 167, ludzie wy nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem

800

No tak bo na tinderze to siedzą kosmitki, a normalne dziewczyny jakie mijamy na ulicy tego portalu nie używają big_smile

801

Gary napisał/a:

Jesteś niski... masz nieatrakcyjną twarz... i toksyczny charakter...
W dodatku nie znasz żadnej drogi aby z tego wyjść.

Dlatego pozostaniesz tam gdzie teraz jesteś.

Bądźmy szczerzy - ostatni wymieniony punkt wystarcza, żeby dać sobie spokój.
Nikt nie będzie chciał spędzać czasu z wiecznym marudą, który sieje zamęt, zamiast coś budować.
Niezależnie od płci.

802

Kremik napisał/a:

Gary a Ty to niby dzięki swojemu pua masz dziewczyny w swoim życiu?

Książka "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" może pomóc kobietom w zrozumieniu mężczyzn, o ile nie zostanie potraktowana dosłownie. Tak samo PUA może pomóc mężczyznom w zrozumieniu kobiet, o ile nie traktują PUA dosłownie jako przepisu, ale jako dążenie do lepszego samego siebie. PUA polega na tym, aby zmienić swoje wnętrze i nastawienie do kobiet.

Kobiety/dziewczyny chcą czuć emocje, bawić sie, mieć radość, poczucie szczęścia. O ile niski facet nie przyciąga kobiet jak magnes na podstawie samego wyglądu, to wciąż może być przez kobiety pożądany.

Pomyśl tak... Jak Harry Potter mówi "wingardium leviosa", to coś tam lata w powietrzu... Taki czar... Ale jak Ty powiesz "wingardium leviosa", to nic się nie dzieje. Powiesz "czary nie działają", a mistrz Cię wtedy pouczy, że nie chodzi o te słowa, tylko wiarę:   "Jeśli będziesz mieć wiarę jak ziarnko gorczycy, to powiesz tej górze: "Przesuń się stąd tam!", a przesunie się. I nic niemożliwego nie będzie dla Ciebie."

Musisz znaleźć się na dnie, aby się zmieniać. Zobacz na tych niskich panów z okrągłymi twarzami, co mają sukcesy z kobietami.

803

Lucyfer666 napisał/a:
Gary napisał/a:

Jesteś niski... masz nieatrakcyjną twarz... i toksyczny charakter...
W dodatku nie znasz żadnej drogi aby z tego wyjść.

Dlatego pozostaniesz tam gdzie teraz jesteś.

Bądźmy szczerzy - ostatni wymieniony punkt wystarcza, żeby dać sobie spokój.
Nikt nie będzie chciał spędzać czasu z wiecznym marudą, który sieje zamęt, zamiast coś budować.
Niezależnie od płci.

Absolutna racja.

Kremik ma tyle męskiego seksapilu co zrzędliwa babcia. Taki on to jest męski z charakteru. On by wzrost koszykarza mógl mieć, a i tak jak kołek sam by siedzial.

804

Tyle że niscy panowie z okrągłymi twarzami nie odnoszą sukcesów w relacjach z kobietami

805

No to jesteś w przysłowiowej czarnej d.... I nic się nie da zrobić. Potwierdzam... smile

Hmmm... To tak jakby nie mieć nogi... Sama nie odrośnie...

806

Kremik napisał/a:

Tyle że niscy panowie z okrągłymi twarzami nie odnoszą sukcesów w relacjach z kobietami

Odnoszą, przynajmniej na tym polu, które dla Ciebie wciąż jest niedostępne, bo sam sobie zamykasz do niego drzwi. Mam tu na myśli normalny związek ze zdrową emocjnalnie kobietą, a nie bycie w nieustannym centrum zainteresowania, choć i to przy naprawdę czarującym sposobie bycia nie jest wykluczone.

807

Jasne Olinka, na pewno niscy faceci cieszą się powodzeniem i nie biorą 1 lepszej do związku, tylko spotykają się z kilkoma i wybierają najlepszą z charakteru

Prawda jest oczywista, kobiety przy wyborze partnera kierują się wyglądem, żaden charakter nie pomoże gdy wygląd odbiega od kanonu

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/tDFQ2 … 480-80.jpg

który jest atrakcyjniejszy? Wiadomo, że z prawej, twarz bardziej pociągła, wąska, ten z lewej jest okrągły, szeroki w policzkach

Taki koleś wystarczy, że wyjdzie do ludzi i nic nie musi robić, dziewczyny same będą o niego zabiegały, od początku będą zainteresowane i otwarte na znajomość. Koleś wystarczy, że pogada o pracy, o pierdołach i to wystarczy

https://thumbs.dreamstime.com/z/closeup … 213976.jpg

a co ma zrobić niski facet? Dziewczyny nie będą zainteresowane, nie będą chcialy rozmawiać, nawet gdy je zaczepi, będą nastawione na "nie". Co ma zrobić by się z nim umówiły? Skoro według was charakterem idzie przekonać dziewczyny podajcie przykład zastosowania super charakteru by zademonstrował czarujący sposób bycia

Jak sądzicie który z mężczyzn na kursie językowym przyciągnie uwagę dziewczyn

https://abload.de/img/img_3477owpjj.jpg

czy

https://s3.favim.com/orig/140405/beauti … 612203.jpg

Wiadomo, że większa szansa na to, że 2 spodoba się wszystkim dziewczynom niż 1 chociaż jednej

Od wyglądu wszystko zależy
pokażcie mi kolesia powiem jakie ma powodzenie

https://i.imgur.com/yPIN1Lw.png
https://i.imgur.com/xsiPgwL.jpeg

tych 2 kolesi ma problemy z randkami, widać po samym zdjęciu

808

Eee ten ostatni jest spoko.

809

Pozostali nie są spoko?

810

Kremik napisał/a:

Pozostali nie są spoko?

Każdy ma swój gust. Dla mnie nie są źli tylko niezadbani i mają kijowe zdjęcia. Nie ma co porównywać takich zdjęć ze zdjęciami modeli.
Natomiast znam facetów w ich typie i większość z nich jest żonata, a mają po max 30 lat.

811

Lady Loka napisał/a:

Eee ten ostatni jest spoko.

za chudy jakiś smile

812

Jacy zaniedbani? Nie widać by uciekali miesiąc przed prysznicem. Są ogoleni. Więc po prostu wymówka, że niezadbani

a co mieliby zrobić by wyglądać na zadbanych?

https://i.imgur.com/yPIN1Lw.png

https://i.imgur.com/xsiPgwL.jpeg

813

Oni nigdy nie zaznają bliskości kobiety... smutne sad sad sad

814

Proste. Niektórzy z nich mogą schudnąc, inni zmienić fryzurę, a tak generalnie kupic sobie nową garderobę by lepiej wyglądać. To wszyscy przecietni faceci. Nie widzę problemu.

815

koleś ma okrągłą twarz, nie jest wąska i prostokątna dlatego się wam nie podoba. Kiedy pisałem, że męskie twarze podobają się dziewczynom wąskie, a nie okrągłe to zaprzeczałyście. Wyszło, że znowu mam rację

816

Śmieszne jest to, że piszecie, iż każda dziewczyna ma inny gust, a jednak obiektywnie mniej atrakcyjni faceci się wam wszystkim nie podobają, a przystojni robią wrażenie smile Wasze odpowiedzi potwierdzają teorie blackpilla

Kremik napisał/a:

Jasne Olinka, na pewno niscy faceci cieszą się powodzeniem i nie biorą 1 lepszej do związku, tylko spotykają się z kilkoma i wybierają najlepszą z charakteru

Prawda jest oczywista, kobiety przy wyborze partnera kierują się wyglądem, żaden charakter nie pomoże gdy wygląd odbiega od kanonu

który jest atrakcyjniejszy? Wiadomo, że z prawej, twarz bardziej pociągła, wąska, ten z lewej jest okrągły, szeroki w policzkach

Właśnie, że nie z prawej tongue Ta twarz jest (przynajmniej w moim odczuciu) duża, kanciasta, ciężka i masywna, nieprzyjemna wręcz w swoim surowym wyglądzie. Taka nieociosana. Twarz z lewej jest przyjazna, spokojna, budząca zaufanie i jednocześnie jest męska.

818

@Panna Szlachetnego Rodu(se wymyśliła smile ) - ujdzie może być trochę za długie

ale "zajumać" siostrze Olsen sygnaturkę Robię brzydkie rzeczy, ale bardzo ładnie.

niesłychane,niesłychane big_smile

dobra jedziem dalej smile

819 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-19 20:46:00)

Ten na przykład wygląda naprawdę przyjemnie i przystępnie, miły gość z twarzy. Nie uciekłabym jakby do mnie zagadał, a jakby okazał się fajny w rozmowie to mogłabym się z nim umówić

820

Kremik napisał/a:

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/tDFQ2 … 480-80.jpg

A co z wersją po lewej stronie jest nie tak??? Poważnie pytam, bo nie wiem.
To Ty jesteś zafiksowany na punkcie pewnych detali, przypisując im nadmierną uwagę i wagę, a nas w zupełnie nieuprawniony sposób wkładasz w ten sam szablon. Uświadom sobie wreszcie, że kobiece myślenie to nie jest to samo myślenie, które wbiłeś sobie do głowy.

Równocześnie muszę stwierdzić, że gdybyś tyle samo uwagi, co analizie męskich twarzy poświęcił na samorozwój, byłbyś co najmniej o kilka leveli wyżej niż jesteś.

Edit:

jjbp napisał/a:

Ten na przykład wygląda naprawdę przyjemnie i przystępnie, miły gość z twarzy. Nie uciekłabym jakby do mnie zagadał, a jakby okazał się fajny w rozmowie to mogłabym się z nim umówić

Mam w otoczeniu kogoś, kto mi szalenie tego mężczyznę przypomina. Chłopak jest przesympatyczny i nie zauważyłam, żeby którakolwiek z dziewczyn od niego uciekała.

821 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-19 20:42:07)

Kremik napisał/a:

koleś ma okrągłą twarz, nie jest wąska i prostokątna dlatego się wam nie podoba. Kiedy pisałem, że męskie twarze podobają się dziewczynom wąskie, a nie okrągłe to zaprzeczałyście. Wyszło, że znowu mam rację

Tutaj to przeginasz Kremik wybrzydzasz strasznie i na siłę .
Znasz tego chłopaka i jego historię przygód z dziewczynami ?

a ten podobny trochę do pierwszego chłopaka mojej córki tylko tamten młodszy - pogoniła go ze słowami cytatem "zabić cię kretynie to mało" straszny książę dramatu był z niego i płaczek,nudziarz, lawirant i nygus był z niego.
https://s3.favim.com/orig/140405/beauti … 612203.jpg

822

Kremik napisał/a:

koleś ma okrągłą twarz, nie jest wąska i prostokątna dlatego się wam nie podoba.

Swoją drogą wskaż post, w którym któraś z nas stwierdziła, że on jej się nie podoba. Dlaczego wkładasz w nasze usta coś, co NIGDZIE nie zostało napisane?

823 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-12-19 21:04:03)

ja kiedys nie zwracalam tak uwagi na wzrost czy wyglad, umawialam sie takze z niskimi mezczyznami,  ale mi sie odmienilo, wlasnie dlatego, ze choc nie w twoim przypadku to chyba calej pozostalej reszcie facetow chodzi o wyglad. i to tak od 185, bo ponizej nawet nie zauwazam roznicy jakos szczegolnie (ja mam 172). przestalam wierzyc w milosc az po grob z wymienionego powodu, jak i zazwyczaj gdy sie robi za trudno ta pseudomilosc i tak si ulatnia. po moich obserwacjach, gdy zona juz jest po dzieciach mniej atrakcyjna, a dzieci w nocy placza i trzeba je przewijac, pan sobie znajduje nowa kolezanke przez neta czy w pracy smile do tego te wszystkie przyjaznie plus wsrod moich znajomych i czesta zmiana partnerow wyleczyla mnie juz z romantyzmu, w jaki wierzylam przez 30 lat mojego jestestwa.

dlatego juz nie bede sie upierac, ze wzrost/wyglad sie nie liczy. za to wczesniej,  wyglad nie mial znaczenia.

no, ale ja tez jakos specjalnie niczego nie szukam.

i nie narzekalabym, ze faceci dzis chodza do fryzjera. wiesz, ile wysilku i kasy kobiety wkladaja w swoj wyglad? fryzjer, depilacje, peelingi, kosmetyki, makijaz i fryzura kazdego dnia, ciuchy itd itp nawet nie bd podsumowywac, ile czasu i kasy na to tygodniowo schodzi smile

zawsze mozesz popracowac nad statusem spolecznym. czym sie zajmujesz? na to tez niektore leca wink

albo samotna mama. im zazwyczaj wystarcza, ze jest sie dobrym dla nich i jej dziecka.

przejrzalam kilka fot, ktore podeslales i srry, ale oni serio mogliby troche w sobie zmienic chociazby fryzem i ciuchami. nie sa ogarnieci, nawet jesli umyci.

824 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-19 21:13:50)

ale nie rozumiem, kolesie mają normalne fryzury, co niby mieliby zmienić?

Pewnie koleś z fryzurą jak na poniższym zdjęciu uchodzi za zadbanego?

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comme … OnA2U5.jpg

https://facetaria.pl/fotos/pompadur1.jpg

https://i.imgur.com/3ScK1Ol.jpg

ten 3 wiadomo że się wam spodoba bo jest przystojny, prostokątna twarz, kwadratowa broda, ale o taką fryzurę wam chodzi?

825 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-19 21:25:34)

Osobiście taka fryzura mi się nie podoba, kojarzy mi się z czasami liceum jak wszystkie chłopaki na osiedlowej ławce taka mieli. Do tej pory kojarzy mi się z nastolatkami, a nie dorosłymi mężczyznami ale to moje osobiste konotację

Uważam też że nie ma jednej fryzury pod tytułem "zadbany". Fryzurę jak wiele innych rzeczy dobiera się indywidualnie do kształtu twarzy, typu włosów, wieku, stylu, ewentualnego zarostu i tak dalej. Jednemu będzie lepiej w bardzo krótkich, innemu w dłuższych a jeszcze innemu będzie pasować coś zupełnie niestandardowego

Może następnym razem spytaj fryzjerkę jak masz jakąś fajna czy coś Ci zaproponuje nowego? Do fryzjera chodzisz tak czy tak, zapłacisz za wizytę tak czy inaczej, a możesz się pozytywnie zaskoczyć

826 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-12-19 21:19:33)

ja tez moglabym rano wstac, sie umyc i tak se pojsc do pracy. to bylby normalny wyglad.
jednak tego nie robie. wlosy-robie fale, twarz-robie makijaz, dzien wczesniej musze peeling i jakas maseczke, bo mam cere od jakiegos czasu  z problemami, teoretycznie moglabym zalozyc dres, ale ubieram sie elegancko i dopasowanie.
i uwierz mi, roznica jest meeeeeeegaaaaaaaaaaaaa do zauwazenia.
tobie sie poprostu nie chce. mi tez sie nie chce, moglabym o wiele dluzej pospac. roznica polega na tym, ze faceci nie potrzebowaliby az tyle czasu. pojdzie se taki do fryza i na ile ci to wystarczy? rano tylko ulozyc i tyle. a ja mam dlugie wlosy do pasa!
wiec przestan plakac! albo chodz normalnie i narzekaj dalej, ze wygladasz jak wygladasz.

Kremik napisał/a:

ten 3 wiadomo że się wam spodoba bo jest przystojny, prostokątna twarz, kwadratowa broda, ale o taką fryzurę wam chodzi?

Kremik, ale kto Ci wbił do głowy że każda kobieta (słownie: każda) marzy o mężczyźnie z facjatą jak łopata ? big_smile

paslawek napisał/a:

Panna Szlachetnego Rodu(se wymyśliła smile ) - ujdzie może być trochę za długie

ale "zajumać" siostrze Olsen sygnaturkę Robię brzydkie rzeczy, ale bardzo ładnie.

Nie wymyśliła, tylko jest tak... tytułowana big_smile

Reszta zostaje w rodzinie tongue

829 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-12-19 21:33:10)

masz do wyboru:
uwierzyc tym wszystkim komentom, ktore cie gladza po glowce i wygladac "normalnie" i znalezc sobie samotna mame, ktorej wystarczy, ze bd dobry dla niej i dzieciaka
albo popracowac nad statusem spolecznym/kasa
albo zaczac sie ogarniac.

jak myslisz, ilu facetow zwraca na mnie uwage, gdy wychodze normalnie (zdarza mis ie np do sklepu), a ilu, gdy jestem "zrobiona"? bingo! dziekuje, do widzenia.

830

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Panna Szlachetnego Rodu(se wymyśliła smile ) - ujdzie może być trochę za długie

Nie wymyśliła, tylko jest tak... tytułowana big_smile

Reszta zostaje w rodzinie tongue

"Rodzina rodzina rodzina ach rodzina
Rodzina nie cieszy nie cieszy gdy jest
Lecz kiedy jej nima
Samotnyś jak pies"

831

Kremik napisał/a:

Jakie 155? Mam 167, ludzie wy nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem

Nie czytałam wszystkiego, nie mam tyle czasu.
Jak 167 to nie ma o czym rozmawiać . Nie jesteś taki niski. Sądziłam, że tu pisze jakis mężczyzna naprawdę nuewysokumi, któremu do 160 brakuje paru cm . Teraz to wydziwiasz po prostu.

832

Jeszcze i Ty Ross
siódma nie statystyczna

833

paslawek napisał/a:

Jeszcze i Ty Ross
siódma nie statystyczna

W statystykach Kremika jesteśmy ujęte jako grupa badawcza "kłamczuchy" i znając życie nawet potwierdzamy wszystkie postawione tezy wink

834

jjbp napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jeszcze i Ty Ross
siódma nie statystyczna

W statystykach Kremika jesteśmy ujęte jako grupa badawcza "kłamczuchy" i znając życie nawet potwierdzamy wszystkie postawione tezy wink

"Jakiż nudny byłby świat bez wyjątków od reguły!"

835

Dziewczyny 20+ są bardzo wysokie. Częściej spotyka się około 175 niż takie 160

836

Olinka napisał/a:
Kremik napisał/a:

koleś ma okrągłą twarz, nie jest wąska i prostokątna dlatego się wam nie podoba.

Swoją drogą wskaż post, w którym któraś z nas stwierdziła, że on jej się nie podoba. Dlaczego wkładasz w nasze usta coś, co NIGDZIE nie zostało napisane?

Podobnie wcześniej pojawiło się domniemanie, że "napisała kobieta, która nigdy nie została odrzucona". Oczywiście autor K. sobie to dopowiedział, bo nigdzie nic takiego nie twierdziłam. Śliczna prowokacja, żeby w nieskończoność zastanawiać się czyj dramat jest największy i czemu jego

837

paslawek napisał/a:

Jeszcze i Ty Ross
siódma nie statystyczna

Co ja?

838

https://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Padalecki

To jeden z najbardziej popularnych aktorów, a twarz ma zupełnie nie wąską, wręcz taki typowy rosyjski kułak.

839

Kremik napisał/a:

To poluj na 30plus.

rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

To poluj na 30plus.

Ale on nie chce starych bab big_smile tongue

841

30 plus są w większości mężatki, dzieciate, albo mają chłopaków lub narzeczonych. W dodatku te singielki, które się ostały nie są normalne. Raz, że maja wyśrubowane wymgania, dwa są singielkami z wyboru, które lubią być niezależne a facetów biorą najatrakcyjniejszych do seksu

842 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-19 22:20:30)

rossanka napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jeszcze i Ty Ross
siódma nie statystyczna

Co ja?

No niekoniecznie rwiesz się do kwadratoszczękowców wysokich jak brzozy brunetów ,jak każda i jak niby wszystkie
i nie uważasz że 167m to bardzo niski facet

843 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-19 22:27:29)

Kremik napisał/a:

Znalazłam stronę według której statystyczna Polka ma ledwie 1,65m. Uwaga uwaga: "All figures refer to men and women between the ages of 18 and 25 years".

Z własnej obserwacji widzę że w moim pokoleniu sporo jest dziewczyn na oko 160-170 cm. Sama jestem wysoka więc mam jakiś punkt odniesienia i tych 175+ czyli bardzo blisko mojego wzrostu jest dalej raczej mniej niż więcej

844 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-19 22:29:02)

Kremik napisał/a:

W dodatku te singielki, które się ostały nie są normalne. Raz, że maja wyśrubowane wymgania, dwa są singielkami z wyboru, które lubią być niezależne a facetów biorą najatrakcyjniejszych do seksu

no tak nie normalne

to takie proste

845 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-19 22:32:20)

Ej mam skandaliczne wyniki badań, trzymać się ludziska:

Badacze przeanalizowali 20 tys. profilów użytkowników Badoo, na podstawie których doszli do wniosku, jaki wzrost gwarantuje największe zainteresowanie płci przeciwnej. Jeśli chodzi o mężczyzn, za największych przystojniaków uchodzili ci,  którzy mają 173 cm wzrostu. Za atrakcyjnych zostali również ci, mający 168, 175, 178 i 183.

Nie mam zielonego pojęcia jak i przez kogo te badania były robione ale to wprowadza niemałą rewolucję do naszej dyskusji bo okazuje się że 170 jest jak najbardziej atrakcyjnym wzrostem big_smile

A dalej:

Jeśli chodzi o kobiety, okazuje się, że największym zainteresowaniem cieszą się panie mierzące 165 cm. Pociągające dla mężczyzn okazały się również panie nieco niższe, mające 152, 157 oraz 160.

Wiedziałam że mój ruch wysokich kobiet ma więcej sensu. Jawna dyskryminacja tongue

Posty [ 781 do 845 z 29,781 ]

Strony Poprzednia 1 11 12 13 14 15 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024