30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 119 120 121 122 123 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,801 do 7,865 z 31,047 ]

7,801 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 11:08:47)

Odp: 30lat i cały czas sam
dfx755 napisał/a:

Co wy z tą zmianą  to tylko przekaz że można nawet tak poderwać itp. Tak, drobne zmiany tylko mi to niepotrzebne, bo kobiety już nie szukam, nie z moim charakterem oraz kobieta, która mnie interesuję (charakter ogólnie też nie istnieje) więc po cholerę tracić czas i energie smile jak będę samotny sprawie sobie psa lepiej na tym wyjdę.

Jak nie chcesz zmian to nie zawracaj nam tyłka.

W twoich przypadku wystarczyłoby wybrać się do stylisty lub posłuchać forumowiczów.
Plus zacząć ubierać się jak modny i świadomy swojego ciała 30 latek, a nie dziadek 70 letni.

Każdego modnego i zadbanego faceta jakby ubrać w Twoje ciuchy, włosy, całą resztę i mimikę twarzy to wyglądałby podobnie do Twojej osoby na zdjęciu które wrzuciłeś.

Zobacz podobne tematy :

7,802

gman98v2 napisał/a:

Ja poprawiłem ile się da i nic nie dało.

Może zmiany poszły w złym kierunku wink

7,803

Panna z Dworu napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Wyleczyłem trądzik, schudłem (obecnie 87 kg waże), dobrałem fryzurę co mi pasuje. Ubiór też. To jeszcze mało dla kobiet?

7,804 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 12:41:26)

gman98v2 napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Wyleczyłem trądzik, schudłem (obecnie 87 kg waże), dobrałem fryzurę co mi pasuje. Ubiór też. To jeszcze mało dla kobiet?

zdecydowanie za mało dla kobiet.
A wiesz dlaczego? Nie ze względu na wygląd. U większości kobiet wygląd gra dopiero któreś skrzypce, ważne aby facet po prostu dbał o siebie. Zadbany facet to przystojny facet. A dlatego, że jesteś zgorzkniałym, małym zakompleksionym człowiekiem który wszystkie swoje niepowodzenia zwala na innych.
Chciałbyś taką kobietę? Nie. Kobiety tez nie chcą takich facetów.

Wiem, że Ci tego nie przetłumaczysz. Ci i reszcie facetów z podobnych tematów.
Do tego trzeba dojrzeć, a wiek wcale nie świadczy o dojrzałości.

7,805

M!ri napisał/a:
assassin napisał/a:
M!ri napisał/a:

Tylko taka kobieta znajdzie faceta 8/10 który będzie ją uważał za ósmy cud świata. I kto wtedy ma rację ty czy on.

Potwierdziłaś swoim wpisem cytowany post, także tego.. wink

Z Waszą logiką nikt Wam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne tongue
Każdy wybiera najlepszego partnera/ partnerkę na jakiego może sobie pozwolić. Więc jeżeli on może mieć wyłącznie dziewczynę 5/10 a ona bez problemu łapie chłopa 8/10 to znaczy że ani on nie jest taki piękny ani ona nie jest taka brzydka. To tylko spaczony gust internetowych znawców podrywu xD

Od siebie dodam, że dyskutowanie za pomocą ocen nie ma sensu, gdyż odzwierciedlają one subiektywne odczucia. Ergo moje 8 gwiazdek niekoniecznie może się równać ósemce innej osoby smile
Marudy próbują natomiast wmówić, że istnieje jakieś obiektywne 5 i 8 na dziesięć, którymi ilustrują hipergamię. Już pomijając fakt, że wygląd można poprawiać lub nadrobić innymi aspektami.

7,806

gman98v2 napisał/a:

A jedna kobieta by Ci nie wystarczyła? tongue

7,807

Kolego ja ten temat widziałem, jak miał chyba 20 str ciągle to samo jestem, niski, brzydki robię wszystko i nic (tak jasne). Robie mało, (dobra przyznam się dzień przed koncertem włosy szampon, odzywa) plus najcześciej czerń koszulka, proste spodniach, glany.  Sorry zawsze znajdzie się chociaż jedna chętna czy na coś więcej niż wyrko, nie wiem dwa razy już sobie darowałem noc i poznanej.

Więc niech tu wszyscy nie pierd... mam fryz, szmatki, siłownie i dalej nic, to gdzie wszyscy chodzą?! Chyba że ja mieszkam na marsie. Jasne kilka mną nie była zainteresowanych, ale mimo to tragedi nie było (tylko ja real nigdy, apki itp.)

7,808 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 13:20:45)

dfx755 napisał/a:

Kolego ja ten temat widziałem, jak miał chyba 20 str ciągle to samo jestem, niski, brzydki robię wszystko i nic (tak jasne). Robie mało, (dobra przyznam się dzień przed koncertem włosy szampon, odzywa) plus najcześciej czerń koszulka, proste spodniach, glany.  Sorry zawsze znajdzie się chociaż jedna chętna czy na coś więcej niż wyrko, nie wiem dwa razy już sobie darowałem noc i poznanej.

Więc niech tu wszyscy nie pierd... mam fryz, szmatki, siłownie i dalej nic, to gdzie wszyscy chodzą?! Chyba że ja mieszkam na marsie. Jasne kilka mną nie była zainteresowanych, ale mimo to tragedi nie było (tylko ja real nigdy, apki itp.)

Glany big_smile Nie wiem nawet jak to skomentować. Na kogo Ty się stylizujesz? Co chcesz osiągnąć. Widzę tutaj masakryczną sprzeczność i brak jakiejkolwiek spójności.

Fryz? Nope.
Masz siłownię? Pokaż big_smile

Odżywka nic Ci nie da jak będziesz jej używać od święta. Do takich włosów to by się przydała trwała i nie żartuje.
Dlatego faceci mają krótkie włosy, bo nie trzeba o nie za bardzo dbać i wyglądają po prostu dobrze.
Tak samo z brodą. O brodę się dba lub goli na zero. Koniec kropka.

Faceci w porównaniu do kobiet musza robić dużo mniej rzeczy aby wyglądać schludnie. Ale nawet tego nie robią i takie są efekty.

7,809

Gość ze zdjęcia wyżej wygląda jak ktoś kto na randce mówi o tym jaki to Korwin nie jest zajebisty.

7,810

Panna z Dworu napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

A jedna kobieta by Ci nie wystarczyła? tongue

Nawet jednej nie było zainteresowanej.

dfx755 napisał/a:

niski

Akurat tutaj wygrałem na loterii - 190 cm. Wagę mam odpowiednią do wzrostu.

7,811

Ty byś nawet nie zauważył gdyby kobieta rozłożyła przed Tobą nogi - bo dobrze i wygodnie Ci w depresyjnym marudzeniu.

7,812

Be. napisał/a:

Ty byś nawet nie zauważył gdyby kobieta rozłożyła przed Tobą nogi - bo dobrze i wygodnie Ci w depresyjnym marudzeniu.

Może bardziej opiszę, co mam na myśli "gdy jest zainteresowana", czyli częstszy kontakt, spojrzenia itd. To że jest miła, nie znaczy, że jest zainteresowana. W żabce raz widziałem festiwal stroszenia piór przez dwóch facetów, gdyż kasjerka była miła. No musiała być miła dla klienta xD

7,813

Ja i siłka hehe, ma wrażenie że my jedną osobę z kilka kontami, ja po prostu nie pierdole, nie nazekam... dobra spadam zobacze co tu się dzieje za jakieś następne miesiące, 190 ja pierdole fajnie było smile może czas zmienić klimaty, metal, punk, konwent, wystawy sztuki czy nawet biblioteka.

7,814 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 14:04:49)

Be. napisał/a:

Gość ze zdjęcia wyżej wygląda jak ktoś kto na randce mówi o tym jaki to Korwin nie jest zajebisty.

Dokładnie smile

Kobieta ma do wyboru faceta ze zdjęcia kontra typka który jest krótko ścięty, bez brody lub z wyregulowaną na 3-4mm, jest wyluzowany, ma lnianą niebieską (albo białą) koszulę (z podwiniętymi rękawami), jakieś beżowe czy musztardowe krótkie spodenki i nawet typowe trampki (niebieskie lub białe).
No kto wypadnie lepiej. Ten drugi. Mamy lato 30 stopni.

gman98v2 napisał/a:
Be. napisał/a:

Może bardziej opiszę, co mam na myśli "gdy jest zainteresowana", czyli częstszy kontakt, spojrzenia itd. To że jest miła, nie znaczy, że jest zainteresowana. W żabce raz widziałem festiwal stroszenia piór przez dwóch facetów, gdyż kasjerka była miła. No musiała być miła dla klienta xD

Jak jest Tobą zainteresowana. Nie zbywa Cię. To czuć i widać.

7,815

Jak chce jakiegokolwiek kontaktu to często chce czegoś więcej i radzę zacząć wychodzić z takiego założenia. Kobiety też często sprawdzają "czy już jesteś ok" (tak to nazywam) i oczekują, że coś tam naprawisz wokół siebie. Przystojny młody gościu 190cm - na bank żadna nie poleciała.

7,816

NiebieskiKwiat napisał/a:

Nigdy przysłowiowego spie!@# nie usłyszałem.

Be. napisał/a:

Jak chce jakiegokolwiek kontaktu to często chce czegoś więcej

Jeśli np. taka kasjerka żabki wejdzie ze mną w dłuższy dialog, to nie znaczy, że jest zainteresowana. Dość często taki smalltalk ćwiczyłem z kasjerkami, by się rozgadać.

Be. napisał/a:

Przystojny

Wyżej napisałem, jakby się zachowywała.

7,817

gman98v2 napisał/a:

Nigdy przysłowiowego spie!@# nie usłyszałem.

Be. napisał/a:

Jak chce jakiegokolwiek kontaktu to często chce czegoś więcej

Jeśli np. taka kasjerka żabki wejdzie ze mną w dłuższy dialog, to nie znaczy, że jest zainteresowana. Dość często taki smalltalk ćwiczyłem z kasjerkami, by się rozgadać.

Be. napisał/a:

Przystojny

Wyżej napisałem, jakby się zachowywała.

Krótka piłka. Jak sama szuka kontaktu to jest zainteresowana.

7,818

Krótka piłka. Jak sama szuka kontaktu to jest zainteresowana.

Pytanie czym?

7,819

Kasjerka też może być zainteresowana, dlaczego nie? Gman na Ciebie będą lecieć blondynki, obserwuj to. Trochę zazdro, bo do mnie jape cieszą takie ciemne zawsze:/

7,820

Be. napisał/a:

na Ciebie będą lecieć blondynki

Czemu tak uważasz, że blondynki?

Jak sama szuka kontaktu to jest zainteresowana

To nie było szukanie "tego kontaktu". Zwykły smalltalk międzyludzki.

7,821

Bo będą lecieć na przeciwieństwa. Zawsze tak jest, ich wyborami rządzi podświadomość, a ta każe szukać zróżnicowania generycznego.

7,822

Jak sam jestem blondynem, z niebieskimi oczami, to jak wg. twojej teorii blondynki będą mnie pożądać?

7,823

Lol na zdjęciu wydawales się ciemny. Coś tu nie gra?

7,824

Be. napisał/a:

Lol na zdjęciu wydawales się ciemny. Coś tu nie gra?

Kwestia światła. Włosy mam kręcone, więc jak na siebie się nakładają to ciemniej wyglądają. Oczy mam niebieskie, jasną karnację mam.

7,825

To ciekawe, na fotce taki brązowy jesteś jak gdyby. No to wtedy odwrotnie...czyli ciemne laski...zacznij gadać do takich to zobaczysz.

7,826

Ooo, znowu nowa teoria. Ja mam włosy ciemne i podobają mi się bruneci/szatyni. Mało jest wg mnie atrakcyjnych blondynów, zwykle są nijacy, brakuje im wyrazistości, która osobiście preferuję.

7,827 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-07-25 17:41:52)

Nigdy sam się karnacja, włosami nie sugerowałem. Jak wybierałem ogłoszenie divy, to bardziej patrzyłem, czy jest atrakcyjna z ciała.

Be., to jedno z zdjęć co Ci pokazałem, to z łóżka na szybko widać, że mam jasną karnację. Nie wiem, gdzie tu widzisz ciemną.

7,828

M!ri napisał/a:

Z Waszą logiką nikt Wam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne tongue
Każdy wybiera najlepszego partnera/ partnerkę na jakiego może sobie pozwolić. Więc jeżeli on może mieć wyłącznie dziewczynę 5/10 a ona bez problemu łapie chłopa 8/10 to znaczy że ani on nie jest taki piękny ani ona nie jest taka brzydka. To tylko spaczony gust internetowych znawców podrywu xD

Nie spaczony gust, a hipergamia kobiet. Mężczyźni muszą obniżać swoje wymagania, żeby kogokolwiek znaleźć. Kobieta 5/10 nawet nie spojrzy na mężczyznę 5/10, bo szuka 8/10 i woli być sama niż z facetem na swoim poziomie.

7,829

Brainless napisał/a:

Już pomijając fakt, że wygląd można poprawiać lub nadrobić innymi aspektami.

No właśnie nie można, w tym rzecz.

7,830

Faceci w porównaniu do kobiet musza robić dużo mniej rzeczy aby wyglądać schludnie. Ale nawet tego nie robią i takie są efekty.

Robimy. Ale dla was to za mało.

Za to kobiety nie muszą robić kompletnie nic, nawet dbać o siebie, żeby znaleźć chętnego faceta.

7,831

rakastankielia napisał/a:
Brainless napisał/a:

Już pomijając fakt, że wygląd można poprawiać lub nadrobić innymi aspektami.

No właśnie nie można, w tym rzecz.

Co do pierwszej części mojego zdania - jak ktoś się uprze i ma środki, to wszystko można. Inna sprawa, że nie warto.
Co do drugiej, no tu niestety nie przegadam - wiesz swoje i nic cię nie przekona. Trudno.

7,832

Brainless napisał/a:

Co do pierwszej części mojego zdania - jak ktoś się uprze i ma środki, to wszystko można. Inna sprawa, że nie warto.
Co do drugiej, no tu niestety nie przegadam - wiesz swoje i nic cię nie przekona. Trudno.

No jak się ma środki, to można. Ale z brzydala Ronaldo się nie zrobi, nawet mając miliardy.

A nie ma się szans nadrobić charakterem, ponieważ kobiety nie są zainteresowane bliższym poznawaniem nieatrakcyjnych mężczyzn.

7,833

Brainless napisał/a:

No jak się ma środki, to można. Ale z brzydala Ronaldo się nie zrobi, nawet mając miliardy.

Szczerze, to musiałbym się skonsultować z jakimś specjalistą od chirurgii plastycznej oraz specjalistami z kilku innych dziedzin mających znaczenie dla wyglądu, jak mocno można obecnie ingerować w naturę. Zakładam, że jakieś opcje zawsze istnieją.

A nie ma się szans nadrobić charakterem, ponieważ kobiety nie są zainteresowane bliższym poznawaniem nieatrakcyjnych mężczyzn.

Z moich doświadczeń wynika coś innego (tj. że to co napisałeś nie jest regułą, poza tym zjawisko występuje w obie strony), ale tak jak powiedziałem, nie przegadam, więc daję sobie spokój.

7,834 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 21:15:03)

M!ri napisał/a:

Nie spaczony gust, a hipergamia kobiet. Mężczyźni muszą obniżać swoje wymagania, żeby kogokolwiek znaleźć. Kobieta 5/10 nawet nie spojrzy na mężczyznę 5/10, bo szuka 8/10 i woli być sama niż z facetem na swoim poziomie.

Hiperco? xD Skąd bierzesz takie głupoty.

Robimy. Ale dla was to za mało.

Za to kobiety nie muszą robić kompletnie nic, nawet dbać o siebie, żeby znaleźć chętnego faceta.

Nie chętnego faceta, a spermiarza. To jest duża różnica.
Spermiarzy jest caaaała masa. Nawet tutaj na forum. Facetów z którymi można mieć normalny związek jest garstka.

Nie ogarniam kompletnie waszego myślenia. Dla mnie to jest abstrakcja.
Zacznijcie traktować kobiety jak ludzi, a nie jakieś bóstwa. Tak kobieta to człowiek big_smile

7,835 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-07-25 21:40:01)

Nie chętnego faceta, a spermiarza. To jest duża różnica.
Spermiarzy jest caaaała masa. Nawet tutaj na forum. Facetów z którymi można mieć normalny związek jest garstka.

Nie ogarniam kompletnie waszego myślenia. Dla mnie to jest abstrakcja.
Zacznijcie traktować kobiety jak ludzi, a nie jakieś bóstwa. Tak kobieta to człowiek big_smile

Nie mówiłem o spermiarzach, bo to inna kategoria. A facetów nadających się do związku jest mnóstwo, tylko niekoniecznie przystojni, dlatego dla was niewidoczni.

Ja traktuję kobiety tak jak wszystkich innych, ale żadna nie chce mnie poznać.

7,836

Ja traktuję kobiety tak jak wszystkich innych, ale żadna nie chce mnie poznać.

Widocznie masz za wysokie wymagania. Jakaś 3/10 na pewno gdzieś tam czeka tongue

7,837

Zacznijcie traktować kobiety jak ludzi, a nie jakieś bóstwa

Całe życie traktowałem je normalnie, nie stawiałem na podeście. Nic trudnego.

M!ri napisał/a:

Widocznie masz za wysokie wymagania. Jakaś 3/10 na pewno gdzieś tam czeka

Być może on ma normalne, za to panny przesadzają. Z tego co mi znajomy mówił (jest po 30), iż po 30 rolę się trochę zmieniają i lepiej nie marnować czas na rówieśniczki, co się wybawiły. Boli kobiety wtedy, że facet woli 20+.

Zabawa z 7/10 kosztowała mnie jedynie 150 zł, a była atrakcyjniejsza od tych, co poznawałem.

7,838

M!ri napisał/a:

Widocznie masz za wysokie wymagania. Jakaś 3/10 na pewno gdzieś tam czeka tongue

Ja mam bardzo niskie wymagania w kwestii wyglądu. Niestety nie czeka.

7,839 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 23:47:59)

gman98v2 napisał/a:

Zacznijcie traktować kobiety jak ludzi, a nie jakieś bóstwa

Całe życie traktowałem je normalnie, nie stawiałem na podeście. Nic trudnego.

M!ri napisał/a:

Widocznie masz za wysokie wymagania. Jakaś 3/10 na pewno gdzieś tam czeka

Być może on ma normalne, za to panny przesadzają. Z tego co mi znajomy mówił (jest po 30), iż po 30 rolę się trochę zmieniają i lepiej nie marnować czas na rówieśniczki, co się wybawiły. Boli kobiety wtedy, że facet woli 20+.

Zabawa z 7/10 kosztowała mnie jedynie 150 zł, a była atrakcyjniejsza od tych, co poznawałem.

Trochę tak jest, że kobiety po 30 tracą na atrakcyjności na rynku matrymonialnym.
Ale to też nie jest tak jak większość facetów opisuje.
Po prostu faktem jest, ze kobiety po 30 są siłą rzeczy brzydsze od swoich 20 letnich odpowiedników.
Tylko tyle.

M!ri napisał/a:

Ja mam bardzo niskie wymagania w kwestii wyglądu. Niestety nie czeka.

Nie masz.

7,840 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-25 23:46:32)

dubel

7,841

Nie masz.

Tak, oczywiście, ty najlepiej wiesz, jakie ja mam wymagania. Nie zależy mi na pięknej dziewczynie, wystarczy zwyczajna przeciętna albo nawet nieco niżej. Charakter jest dla mnie o wiele ważniejszy.

7,842

Nie masz.

Tak, oczywiście, ty najlepiej wiesz, jakie ja mam wymagania. Nie zależy mi na pięknej dziewczynie, wystarczy zwyczajna przeciętna albo nawet nieco niżej. Charakter jest dla mnie o wiele ważniejszy.

Czyli to tak rosną ci późniejsi znęcający się psychicznie mężowie co to mówią żonie "jesteś tak brzydka ze poza mną nikt by cię nie zechciał, powinnaś być wdzięczna że cię poślubiłem"? wink

7,843 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-26 00:14:46)

Nie masz.

Dużo pracy przed Tobą. Problemem nie jest Twój wygląd. Problemem jest Twój światopogląd i sposób myślenia o w zasadzie wszystkim związanym z seksualnością i kobiecością.

7,844

Foxterier napisał/a:

Czyli to tak rosną ci późniejsi znęcający się psychicznie mężowie co to mówią żonie "jesteś tak brzydka ze poza mną nikt by cię nie zechciał, powinnaś być wdzięczna że cię poślubiłem"? wink

A w życiu, muchy bym nie skrzywdził.

7,845

Dużo pracy przed Tobą. Problemem nie jest Twój wygląd. Problemem jest Twój światopogląd i sposób myślenia o w zasadzie wszystkim związanym z seksualnością i kobiecością.

Nie wiem, w jaki sposób wywnioskowałaś z moich wpisów światopogląd i sposób myślenia o kobietach, ale zapewne doszłaś do niewłaściwych wniosków.

7,846

NiebieskiKwiat, to nie zmienia faktu po co marnować na takie czas, jeśli sobie przypomną o danym facecie/o mnie, jeśli wieku 20+ nie były zainteresowane.

Cały czas chcesz użytkownikowi rakastankielia wbijać szpilki.

7,847

lody miętowe napisał/a:

Ooo, znowu nowa teoria. Ja mam włosy ciemne i podobają mi się bruneci/szatyni. Mało jest wg mnie atrakcyjnych blondynów, zwykle są nijacy, brakuje im wyrazistości, która osobiście preferuję.

No widzisz, ciekawe czy to samo byś powiedziała wyjeżdżając do Skandynawii np. Rozpady/zdrady wśród par o podobnym wyglądzie są sporo częstsze. A Ty jako kobieta i tak kierujesz się podświadoma chęcią do wymieszania genów, chociaż oczywiście odpowiednio rozwinięty umysł jest w stanie zmienić pewne nasze decyzje...ale skoro tak to dobrze, że fotki nie dałem jednak hehe wink

7,848

lody miętowe napisał/a:

Słucham???

7,849

Be. napisał/a:

o podobnym wyglądzie

Zauważyłem, że zawsze w oko wpadały mi dziewczyny o podobnej urodzie, takich/podobnych cechach z twarzy.

7,850 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-26 10:31:29)

gman98v2 napisał/a:

NiebieskiKwiat, to nie zmienia faktu po co marnować na takie czas, jeśli sobie przypomną o danym facecie/o mnie, jeśli wieku 20+ nie były zainteresowane.

Jezu... z kompletnie innego świata jesteście.

gman98v2 napisał/a:

Cały czas chcesz użytkownikowi rakastankielia wbijać szpilki.

Nom.

7,851

NiebieskiKwiat, to wyjaśnij po co ma facet interesować się rówieśniczkami, jeśli oboje mają powiedzmy 35 lat, jak wcześniej go nie chciały?

7,852

Gman z ręką na sercu ile razy spróbowałes podbić do kogoś kto Ci się podoba?

7,853

gman98v2 napisał/a:

NiebieskiKwiat, to wyjaśnij po co ma facet interesować się rówieśniczkami, jeśli oboje mają powiedzmy 35 lat, jak wcześniej go nie chciały?

Jak to po co? Żeby mieć kobietę? Poznać człowieka? No nie wiem co mam Ci więcej odpowiedzieć.

7,854 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-07-26 10:43:34)

Be. napisał/a:

Parę razy. Nie liczyłem, tylko wtedy zauważyłem, u kolegów ze jeśli się pannie podobasz od razu (poprzez te spojrzenia itd), to zbytnio nie musisz stawać na rzęsach. Dlatego przestałem to robić, w sensie zagadywać pierwszy. Pracując z samymi kobietami, zobaczyłem że taka postawa neutralna (nie zagadujesz itd) strasznie je wkurza.

NiebieskiKwiat, po co ma marnować na nie czasu, jak młodsze może poznawać. Nie chciały go wcześniej rówieśniczki, to za późno. W tym wieku kobiet bez zaburzeń, z tego coś słyszałem jest mało. Dużo jest borderek, z dzieckiem. Słowa znajomego.

7,855 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-26 10:51:09)

gman98v2 napisał/a:

NiebieskiKwiat, po co ma marnować na nie czasu, jak młodsze może poznawać. Nie chciały go wcześniej rówieśniczki, to za późno. W tym wieku kobiet bez zaburzeń, z tego coś słyszałem jest mało. Dużo jest borderek, z dzieckiem. Słowa znajomego.

Znajomy to psychiatra i każdą z nich przebadał? big_smile Borderline zwykły człowiek często może pomylić ze zwykłą nerwicą, załamaniem nerwowym lub czymkolwiek jak kryzys życiowy.

Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora, bo to jest krzywdzące. Ale faktem jest to, że kobiety po 30 swoje przeżyły i mogą mieć zaburzenia. Zaburzenia leczy się u psychologa. Gorzej jak nie chcą ich leczyć, bo myślą, że są zdrowe, a to ich ex facet toksyk jest chory.

Są też inne kobiety. Te spokojne, stabilne. Ale niestety takich trzeba się naszukać.

7,856

O ja mam nerwice. Ale nie nabawiłam się jej w wyniku doświadczeń życiowych po 30stce. Pamiętam, że miałam to jak miałam 6 lat. Może i wcześniej, ale nie bardzo pamiętam.
Nie wiem więc, gdzie mnie to plasuje.
Jak miałam 20 lat, to bałam się, że przez nerwice żaden mnie nie zechce.

7,857 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-26 10:58:10)

rossanka napisał/a:

O ja mam nerwice. Ale nie nabawiłam się jej w wyniku doświadczeń życiowych po 30stce. Pamiętam, że miałam to jak miałam 6 lat. Może i wcześniej, ale nie bardzo pamiętam.
Nie wiem więc, gdzie mnie to plasuje.
Jak miałam 20 lat, to bałam się, że przez nerwice żaden mnie nie zechce.

I ja mam nerwice. Przez nią zepsułem swój ostatni związek.
Leczę się od kilku miesięcy i jest dużo lepiej.

7,858

gman98v2 napisał/a:
Be. napisał/a:

Parę razy. Nie liczyłem, tylko wtedy zauważyłem, u kolegów ze jeśli się pannie podobasz od razu (poprzez te spojrzenia itd), to zbytnio nie musisz stawać na rzęsach. Dlatego przestałem to robić, w sensie zagadywać pierwszy. Pracując z samymi kobietami, zobaczyłem że taka postawa neutralna (nie zagadujesz itd) strasznie je wkurza.

Czyli nie próbowałeś, napisałeś dwa słowa i od razu przeszedłeś na kolegów. Dam sobie rękę uciąć, że jeżeli coś było to podszedłeś, powiedziałeś czesc i uznałes, że już lipa.

7,859

gman98v2 napisał/a:

A te, które poznaje teraz, a które nigdy w życiu wcześniej go na oczy nie widziały, też go nie chciały? smile

7,860

Be. napisał/a:

nie próbowałeś

Próbowałem. I nie były to słowa tylko "cześć".

Be. napisał/a:

jeżeli coś było to podszedłeś

Nigdy pierwszy zainteresowania nie zauważyłem. Podchodziłem do tych, co nie wykazywały tego.

Brainless napisał/a:

A te, które poznaje teraz, a które nigdy w życiu wcześniej go na oczy nie widziały, też go nie chciały?

Jeśli może młodsze, to po co ma się oglądać za rówieśniczkami?

7,861

gman98v2 napisał/a:

Ponieważ jest szansa, że szybciej się z nimi dogada, to chyba oczywiste. A przecież kobiety w wieku 35 lat nie zamieniają się nagle w odrażające stworzenia. Więc mogą spełniać dalej te wyśrubowane podstawy co do wyglądu.

7,862 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-26 11:20:08)

Brainless napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Ponieważ jest szansa, że szybciej się z nimi dogada, to chyba oczywiste. A przecież kobiety w wieku 35 lat nie zamieniają się nagle w odrażające stworzenia. Więc mogą spełniać dalej te wyśrubowane podstawy co do wyglądu.

Oczywiście, że nie. Kobiety po 30 są "brzydsze". Tutaj nie ma co się czarować, to normalny ludzki proces.
Ale jak dbają o siebie, nie paliły i nie piły dużo w przeszłości to nadal mogą błyszczeć.

Mam znajomego po 30 który ma kobietę 7 lat starszą od siebie i to z 15 letnim dzieckiem.
Są szczęśliwi. Ona wygląda na dużo młodszą niż w rzeczywistości jest.

7,863

Oczywiście, że nie. Kobiety po 30 są "brzydsze". Tutaj nie ma co się czarować, to normalny ludzki proces.
Ale jak dbają o siebie, nie paliły i nie piły dużo w przeszłości to nadal mogą błyszczeć.

OK, mogę się zgodzić z tym, że przeciętna 35-latka ma urodę bardziej styraną życiem niż przeciętna 25-latka, ale tu znowu istnieje całkiem sporo wyjątków, które nie tracą wiele ze swojej urody. Można więc i w tej grupie znaleźć kogoś dla siebie.

7,864 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-07-26 11:27:07)

NiebieskiKwiat, bardzo mało jest kobiet, co nie pali, nie pije; w moim wieku. Bardziej skóra niszczy się od tych fluidów itd.

Brainless, podobne cele typu rodzina, dziecko itd. to tak, ale jeśli owych rzeczy nie chce facet, to lepsze rozwiązanie to spotykanie się z młodszą.

U tego znajomego mego, co ma 33 lata właśnie podobnie jak u mnie odezwały się "dawne znajome", co wcześniej nie były zainteresowane. Z dzieckiem są same. Wyśmiał je od razu. Może arogancko, ale nie lał wody.

7,865

gman98v2 napisał/a:

NiebieskiKwiat, bardzo mało jest kobiet, co nie pali, nie pije; w moim wieku. Bardziej skóra niszczy się od tych fluidów itd.

Brainless, podobne cele typu rodzina, dziecko itd. to tak, ale jeśli owych rzeczy nie chce facet, to lepsze rozwiązanie to spotykanie się z młodszą.

U tego znajomego mego, co ma 33 lata właśnie podobnie jak u mnie odezwały się "dawne znajome", co wcześniej nie były zainteresowane. Z dzieckiem są same. Wyśmiał je od razu. Może arogancko, ale nie lał wody.

Przynajmniej mają dziecko, więc są spełnione jako matki. A facet to kwestia czasu, jak sobie kogoś znajdą.

Posty [ 7,801 do 7,865 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 119 120 121 122 123 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024