30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 118 119 120 121 122 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,736 do 7,800 z 31,047 ]

7,736 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-11 20:48:04)

Odp: 30lat i cały czas sam
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
rakastankielia napisał/a:

Ja jestem przeciętny i nie szukam pięknej kobiety, ale nawet te przeciętne czy nieco poniżej nie są mną zainteresowane.

Jeżeli jesteś powiedzmy 5/10 to musisz szukać kobiety w przedziale od 1/10 do 3/10.

Sorry ale tak wygląda teraz rynek matrymonialny.

Tak wygląda według Ciebie Rumi czyli subiektywnie smile.
Nie wiem po co to sorry,chcesz go od razu pocieszyć czy podciąć mu skrzydła ?
Jedno i drugie ?
Otworzyć mu oczy ?

Zobacz podobne tematy :

7,737

gman98v2 napisał/a:

Musisz jeszcze bardziej zejść z wymagań swoich...

Już bardziej się nie da. Niżej to już są tylko skrajnie brzydkie i zaniedbane kobiety.

7,738

Roxann napisał/a:

Jeżeli jesteś powiedzmy 5/10 to musisz szukać kobiety w przedziale od 1/10 do 3/10.

A co w tym złego? Wiadomo, że ludzie atrakcyjnie dobierają między sobą łatwiej. Tym mniej jest trudniej. Pytaie czy ktoś wciąż dąży do nieosiągnietego ideału czy pasuje i "brzydka ona, brzydki on, a taka fajna miłoość". To wybór.

Co w tym złego?
Fajnie jakby facet 5/10 mógł spotykać się z dziewczynami w podobnym zakresie, czyli od 4 do 6 / 10
Zaś takiemu mężczyźnie pozostają tylko dziewczyny od 1/10 do 3/10, czyli znacznie poniżej jego poziomu.

7,739

Rumunski_Zolnierz, ale tak nie będzie. Kobieta powiedzmy te 5/10 będzie wolała 6-7/10 faceta.

7,740

Właśnie to napisałem wcześniej smile

7,741

Celuj w cokolwiek tylko się nie przywiązuj i nie angażuj. Jak będziesz na zmianę przyciągał i olewał to możesz sporo ładniejsze od siebie zainteresować.

7,742

Ja jestem przeciętny i nie szukam pięknej kobiety, ale nawet te przeciętne czy nieco poniżej nie są mną zainteresowane.

Ponieważ można raczej śmiało przyjąć, że Rumun ma już mocno wyśrubowane wymagania (bo przecież on się nie będzie zniżał, do byle czego), to te jego 1/10 i 3/10 to mogą być dla innych 5/10, a nawet wyżej.
Zresztą w ogóle o gustach się ponoć nie dyskutuje smile Ale Rumun próbuje usilnie znaleźć zewnętrzne usprawiedliwienie swojej sytuacji.

7,743

Co w tym złego?
Fajnie jakby facet 5/10 mógł spotykać się z dziewczynami w podobnym zakresie, czyli od 4 do 6 / 10
Zaś takiemu mężczyźnie pozostają tylko dziewczyny od 1/10 do 3/10, czyli znacznie poniżej jego poziomu.

Jeżeli dziewczyny na jego poziomie go olewają to widocznie to jest nie jego poziom. Proste

7,744

M!ri napisał/a:

Co w tym złego?

Jeżeli dziewczyny na jego poziomie go olewają to widocznie to jest nie jego poziom. Proste

Pytanie, czy dobrze definiuje swój poziom smile Może stawia się na zbyt wysokiej pozycji.

7,745

Rumun, jestem 7,5/10 a mam kobietę 10/10. Chyba ją rzucę i zacznę szukać 5/10. Wiedziałem ze coś robię źle.

7,746

Może podsumujmy, że faceci co się nie podobają kobietom niech dadzą sobie z spokój z nimi?

7,747

gman98v2 napisał/a:

Może podsumujmy, że faceci co się nie podobają kobietom niech dadzą sobie z spokój z nimi?

Faceci którzy się nie podobają kobietom, niech poszukają odpowiedzi dlaczego się nie podobają. To mit, że zawsze chodzi o wygląd.

7,748

Misinx napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Faceci którzy się nie podobają kobietom, niech poszukają odpowiedzi dlaczego się nie podobają. To mit, że zawsze chodzi o wygląd.

Ależ oni odpowiedź znają już od dawna. To wina złych kobiet, które nie są nimi zainteresowane. To mit, że nie chodzi o wygląd wink

7,749

Panna z Dworu napisał/a:
Misinx napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Ależ oni odpowiedź znają już od dawna. To wina złych kobiet, które nie są nimi zainteresowane. To mit, że nie chodzi o wygląd wink

No dobra, źle postawiłem pytanie big_smile

7,750

Misinx napisał/a:

To mit, że zawsze chodzi o wygląd.

Czasami chodzi jeszcze o wzrost. cool

7,751

Znerx napisał/a:
Misinx napisał/a:

To mit, że zawsze chodzi o wygląd.

Czasami chodzi jeszcze o wzrost. cool

Ale zawsze chodzi o kwadratową szczękę.

7,752

Panna z Dworu napisał/a:
Misinx napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Wygląd pierwsze co widzimy. Jeśli całe życie nie były nim zainteresowane, mimo jego wykazywania inicjatywy, to lepiej żeby dał sobie spokój.

7,753

gman98v2 napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:
Misinx napisał/a:

Wygląd pierwsze co widzimy. Jeśli całe życie nie były nim zainteresowane, mimo jego wykazywania inicjatywy, to lepiej żeby dał sobie spokój.

Ale wygląd dla wielu osób nie jest czynnikiem decydującym. Zresztą komu nie zdarzyło się zauroczenie osobą, która tak obiektywnie nie była jakąś super pięknością ? Dlaczego tak się dzieje ? Bo istnieją jeszcze inne ważne czynniki, które potrafią do kogoś przyciągać, kimś zainteresować. Ludzie wiążą się ze sobą, bo mają np. wspólne zainteresowania, bo odpowiada im podobne poczucie humoru, bo mają podobne podejście do życia itd. itd.

7,754

Misinx napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Ale wygląd dla wielu osób nie jest czynnikiem decydującym. Zresztą komu nie zdarzyło się zauroczenie osobą, która tak obiektywnie nie była jakąś super pięknością ? Dlaczego tak się dzieje ? Bo istnieją jeszcze inne ważne czynniki, które potrafią do kogoś przyciągać, kimś zainteresować. Ludzie wiążą się ze sobą, bo mają np. wspólne zainteresowania, bo odpowiada im podobne poczucie humoru, bo mają podobne podejście do życia itd. itd.

Po co sobie strzępisz język. To nic nie zmieni.
Przecież wygodniej żyć w przekonaniu że nie udaje się nam z powodu czegoś na co nie mamy wpływu (wygląd) niż przejąć odpowiedzialność za własne życie.

7,755

M!ri napisał/a:
Misinx napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Przecież wygodniej żyć w przekonaniu że nie udaje się nam z powodu czegoś na co nie mamy wpływu (wygląd) niż przejąć odpowiedzialność za własne życie.

Tak sobie tylko piszę. Nie językiem, tylko paluszkami wink Luz.
Znam doskonale ten punkt widzenia, bo bywało, że czułem, że ktoś się mną nie interesuje, bo mu wizualnie nie odpowiadam. Zresztą jako niski facet zdaję sobie sprawę, że odbiegam od "kanonu". Ale i mnie udało się parę razy smile Widziałem zresztą wiele razy facetów, którzy też odbiegali od "kanonu", a mieli naprawdę spore powodzenie, więc to nie o to chodzi. Naprawdę niewiele osób jest po prostu brzydkich. Najgorsze jest chyba połączenie brzydoty z kompletnym zaniedbaniem. To faktycznie przypadki kliniczne, bo jest to też często połączone z pewnym lenistwem umysłowym. Ale takich ludzi jest naprawdę niewiele. W większości przypadków ludzie jednak próbują coś ze sobą zrobić. Nawet jeśli efekt bywa, delikatnie rzecz ujmując dyskusyjny wink to jednak wkładają w to jakiś wysiłek, jakąś wizję siebie.

7,756

gman98v2 napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:
Misinx napisał/a:

Całe jego życie będzie za nim w chwili jego śmierci. Póki żyje, nie były nim zainteresowane do tej pory. Dać sobie spokój, to czasami bardzo dobry sposób.

7,757

Powielane jest to od kilku stron. Czas przeznaczony na poznawanie kobiet przelać na chociażby jazd rowerem, a kobiety które "przypomniały sobie" o takim facecie po jakimś czasie, to olać. Nietrudno domyślić się intencje takiej. Tyczy się też samotnych matek.

7,758

Stary, ale po co Ty o tym samym piszesz ciągle? Jaki jest tego prawdziwy cel? Ze z litości ktoś stąd Cię przeleci?

7,759

Be. napisał/a:

Stary, ale po co Ty o tym samym piszesz ciągle? Jaki jest tego prawdziwy cel? Ze z litości ktoś stąd Cię przeleci?

Nie liczę na to. Po prostu jest coś negowane, co wałkowane jest od kilku stron.

7,760

A dlaczego sobie dajesz prawo do negowania, a innym nie? Uważasz, że Twoja prawda jest najlepsza? Na jakiej podstawie? Stary, zaczynasz zachowywać się jak debil, serio. Otrząśnij się i najlepiej zrób sobie przerwę od internetu.

7,761 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-14 11:13:01)

Be. napisał/a:

A dlaczego sobie dajesz prawo do negowania, a innym nie? Uważasz, że Twoja prawda jest najlepsza? Na jakiej podstawie? Stary, zaczynasz zachowywać się jak debil, serio. Otrząśnij się i najlepiej zrób sobie przerwę od internetu.

A Ty jakie prawo sobie dajesz do negowania innych? Kim Ty niby jesteś?

Zakłócasz spokój moim duszom. To często ma konsekwencje dosyć poważne, mój drogi.

https://images.fineartamerica.com/images/artworkimages/mediumlarge/3/shadow-of-scary-ghost-woman-caids-ados.jpg

7,762

gman98v2 napisał/a:
Be. napisał/a:

Nie od kilku tylko od prawie stu trzydziestu. Zastanawia mnie przy tym, ile jeszcze możecie to ciągnąć smile

7,763

Brainless napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
Be. napisał/a:

Nie od kilku tylko od prawie stu trzydziestu. Zastanawia mnie przy tym, ile jeszcze możecie to ciągnąć smile

Mnie przy początkach tego tematu nie było. Jedynie przy ostatnich około 20.

7,764

gman98v2 napisał/a:
Brainless napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Mnie przy początkach tego tematu nie było. Jedynie przy ostatnich około 20.

20 stron to i tak za dużo, wystarczyłoby kilka, żeby zamknąć temat. Tak nieśmiało powiem, że założyciel tematu nawet nie naciskał na dyskusję, chciał się po prostu wygadać, że doskwiera mu samotność.

7,765

Można by było zamknąć, ale to się ciągnie mimo podania argumentów, to tak kobiety wiedzą lepiej jaka jest sytuacja mało pociągającego faceta, niż on sam.

7,766

To po prostu przestań pisać. Tak, kobiety spisały Cię totalnie na stracenie. To pora na zmianę tematu chyba?

7,767

gman98v2 napisał/a:

Można by było zamknąć, ale to się ciągnie mimo podania argumentów, to tak kobiety wiedzą lepiej jaka jest sytuacja mało pociągającego faceta, niż on sam.

Nie ciągnie się, ostatnie wpisy nic już nie wnoszą do tematu. Argumenty były podawane przez obie strony. Kto chciał, wyniósł z nich to, co trzeba. Ale jak z każdą dyskusją, gdzie strony są mocno spolaryzowane, część użytkowników "wie swoje" i żadne argumenty do nich nie trafią.
Ergo: incele dalej będą jęczeć, kobiety z głową w chmurach pisać, że wygląd się nie liczy. Normalni użytkownicy wiedzą, że każdy konkretny przypadek rozpatruje się osobno. To tyle.

Chcesz, to baw się dalej, ale naprawdę, wczoraj specjalnie jeszcze wracałem do początków tematu, kiedy to pojawił się kremik z blackpillowskimi teoriami i już tam było widać, że do porozumienia nie dojdzie. Ergo każde dalsze pisanie w tym temacie to zwyczajne męczenie buły.

7,768

Brainless napisał/a:

każde dalsze pisanie w tym temacie to zwyczajne męczenie buły.

Jak w każdym. 99% kontentu na forach/fejsie/grupach dyskusyjnych/tubkach to wałkowanie tego samego po 99x. big_smile

7,769 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-17 13:38:35)

Znerx napisał/a:
Brainless napisał/a:

każde dalsze pisanie w tym temacie to zwyczajne męczenie buły.

Jak w każdym. 99% kontentu na forach/fejsie/grupach dyskusyjnych/tubkach to wałkowanie tego samego po 99x. big_smile

Dlatego wielkim krokiem naprzód w ewolucji człowieka będzie, kiedy nauczy się osiągać konsensus w tematach, gdzie istnieją spolaryzowane strony dyskusji okopane na swoich pozycjach.

A ludzie z problemami nauczą się je rozwiązywać, a nie uczynić z nich sposób na wypełnienie swojej egzystencji.

7,770

No a co gdy ktoś próbował problem rozwiązać 50x, nic nie pomogło a życie dalej jest do dupy? Jakie na to widzisz rozwiązanie?

7,771 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-17 17:27:44)

Be. napisał/a:

No a co gdy ktoś próbował problem rozwiązać 50x, nic nie pomogło a życie dalej jest do dupy? Jakie na to widzisz rozwiązanie?

Wszystko zależy od: wagi problemu, czy te 50 prób polegało na robieniu tego samego, czy za każdym razem czegoś innego, czy istnieje alternatywa i jakie osoba z problemem posiada środki i możliwości.
Oczywiście istnieją też problemy trudnorozwiązywalne lub wręcz niemożliwe do rozwiązania (przynajmniej jak na obecny stan rzeczywistości), ale w uporaniu się z nimi tym bardziej nie pomoże rozciąganie bezsensownej dyskusji na 130 stron...

7,772

Pytanie Be. przypomniało mi sztandarową mantrę (dla wierzących - modlitwę) na grupach uzależnieniowch:

Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.

7,773 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-17 19:28:48)

Foxterier napisał/a:

Pytanie Be. przypomniało mi sztandarową mantrę (dla wierzących - modlitwę) na grupach uzależnieniowch:

Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.

amen smile

a żeby było śmieszniej to w jednym z krajów spotkałem grupę AA ateistów i też na mityngu się modlą tą modlitwą smile
na moje pytanie" o co chodzi ?" odpowiedziano mi "dlatego się modlimy bo to działa w życiu"

7,774

Modlitwa niezgodna z duchem myślenia największych religii. Tutaj jest o dodawaniu sił, żeby swój cel osiągnąć. Tam jest o poddaniu się woli Boga. Pójściu w stronę wewnętrznego spokoju. Oznaka każdej ludzkiej chęci, czy woli, to zawsze pójście w stronę niepokoju.

7,775

Legat napisał/a:

Modlitwa niezgodna z duchem myślenia największych religii. Tutaj jest o dodawaniu sił, żeby swój cel osiągnąć. Tam jest o poddaniu się woli Boga. Pójściu w stronę wewnętrznego spokoju. Oznaka każdej ludzkiej chęci, czy woli, to zawsze pójście w stronę niepokoju.

no nie wiem czy to "godzenie się",odpuszczenie,dążenie do równowagi jest takie niezgodne z duchem największych religii ?

7,776

M!ri napisał/a:

Co w tym złego?

Nie, po prostu hipergamia powoduje, że kobiety mają zawyżone wymagania. Taka 5/10 uważa się za ósmy cud świata i szuka faceta co najmniej 8/10.

7,777

Misinx napisał/a:

Ale najpierw trzeba poznać taką osobę, żeby wiedzieć, czy ma się wspólne zainteresowania i podobne poczucie humoru. A mnie kobiety nigdy nie chciały poznać, za każdym razem byłem z góry odrzucany.

7,778

M!ri napisał/a:

Cały czas pracuje nad sobą i jakoś nic to nie zmienia w mojej sytuacji.

7,779

Może pracujesz nie nad tym, co stanowi największą przeszkodę, szukając problemu w niewłaściwym miejscu?
Nie twierdzę, że tak jest, ale że warto się nad tym zastanowić.

7,780

Olinka napisał/a:

Może pracujesz nie nad tym, co stanowi największą przeszkodę, szukając problemu w niewłaściwym miejscu?
Nie twierdzę, że tak jest, ale że warto się nad tym zastanowić.

Źródła problemu szukam wszędzie od wielu lat i do tej pory nie znalazłem, a pracuję nad wszystkim.

7,781

M!ri napisał/a:

Co w tym złego?

Nie, po prostu hipergamia powoduje, że kobiety mają zawyżone wymagania. Taka 5/10 uważa się za ósmy cud świata i szuka faceta co najmniej 8/10.

Tylko taka kobieta znajdzie faceta 8/10 który będzie ją uważał za ósmy cud świata. I kto wtedy ma rację ty czy on.

7,782

M!ri napisał/a:
M!ri napisał/a:

Tylko taka kobieta znajdzie faceta 8/10 który będzie ją uważał za ósmy cud świata. I kto wtedy ma rację ty czy on.

Potwierdziłaś swoim wpisem cytowany post, także tego.. wink

7,783

Tak z pewną nieśmiałością.....chciałbym się zapytać o te oceny.....te 8/10 czy 3/10.
Jak wy to liczycie?
Bo wiadomo, że są różne kategorie....inteligencja, uroda, namiętność.....zawód, status społeczny, majątek.....
Jak to liczycie, czy to średnia ważona? Czy może uroda i namiętność ma wyższą punktację.....

7,784 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-07-23 22:56:25)

Kur... temat nadal żywy, koledzy nadal przeginają, co powiem jako chyba ci najwyżej 4 według norm hehe 170 cm, bez siłowni, to w realu nie było tragedii (owszem portal online tragedia) na ostatnich dwóch wypadach (koncert, ładne kobiety jedna wyższa  ale tylko po prostu chyba bez bata, były dłuższy czas, a same pary hehe), ale jednak.

Jak widać, też buźka bez szału.

https://i.ibb.co/CbJRkpx/20220718-100822.jpg

7,785 Ostatnio edytowany przez assassin (2022-07-23 23:00:00)

zwyczajny gość napisał/a:

Tak z pewną nieśmiałością.....chciałbym się zapytać o te oceny.....te 8/10 czy 3/10.
Jak wy to liczycie?
Bo wiadomo, że są różne kategorie....inteligencja, uroda, namiętność.....zawód, status społeczny, majątek.....
Jak to liczycie, czy to średnia ważona? Czy może uroda i namiętność ma wyższą punktację.....

Zakładam, że chłopakom chyba o wygląd chodzi.

Dfx...fizjonomia muszkietera, więc dobrze się kojarzy, a na pewno nie kojarzy się źle hehe.

7,786 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-23 23:56:01)

dfx755 napisał/a:

Kur... temat nadal żywy, koledzy nadal przeginają, co powiem jako chyba ci najwyżej 4 według norm hehe 170 cm, bez siłowni, to w realu nie było tragedii (owszem portal online tragedia) na ostatnich dwóch wypadach (koncert, ładne kobiety jedna wyższa  ale tylko po prostu chyba bez bata, były dłuższy czas, a same pary hehe), ale jednak.

Nie buźka bez szału tylko kompletnie nie znasz się na modzie.

Mało któremu facetowi pasuje broda. Ci nie pasuje. Bym powiedział, że 90% facetów szpeci siebie mając brodę.
Broda poprawia wygląd jak jest pełna. U Ciebie to takie nie wiadomo co. Broda poprawia wygląd jak jest przemyślana. Ewentualnie 2-3 dniowy zarost jest jeszcze okej.
Każdy inny przypadek to golenie na zero.

Te włosy? Sorry, ale takie włosy są dobre dla dziadka, a nie młodego chłopa. Tego typu włosy co Ty masz trzeba zajebiście dbać aby były ładne i poprawiały wygląd.
Wąsy bez pełnej brody? SERIO? Aha i masz źle dobrane okulary.
Idź do stylisty, bo sam sobie krzywdę robisz.

7,787 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-07-24 00:29:19)

Tylko komentarz do facetów (nawet tak można poderwać i za dużo pierdolą, itp.), ale tak zarost długi lepiej krótki oraz pełny, okulary zapasowe (moje kontrastowe, połamane), włosy jasne krótkie (lubię długie chociaż 2 dni i kiepsko wyglądaja), ułóżone włosy lepiej by wyglądały, ale zacznijmy na podryw nie chodzę, itp., dziękuje bardzo już sobie podziękuj (nie z moim charakter, plus niema kobiety z takim charakterem jaki mnie interesuję), a przygody na jedną noc mam gdzieś.

ps: zapomniałaś dodać ić na siłke smile hehe

7,788

dfx755 napisał/a:

Za nickiem NiebieskiKwiat kryje się on, nie ona. Tak przynajmniej wynika ze stosowanej w wypowiedziach odmiany czasowników.

7,789 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-24 04:42:35)

Poprawiłem Twój wygląd prostymi trikami
https://i.ibb.co/HhkxJS8/Face-App-1658630094337.jpg

https://i.ibb.co/j5Qk0mK/Face-App-1658629966579.jpg

Nie dałem rady nic zrobić z okularami.
Ja bym je wyrzucił.

dfx755 napisał/a:

Tylko komentarz do facetów (nawet tak można poderwać i za dużo pierdolą, itp.), ale tak zarost długi lepiej krótki oraz pełny, okulary zapasowe (moje kontrastowe, połamane), włosy jasne krótkie (lubię długie chociaż 2 dni i kiepsko wyglądaja), ułóżone włosy lepiej by wyglądały, ale zacznijmy na podryw nie chodzę, itp., dziękuje bardzo już sobie podziękuj (nie z moim charakter, plus niema kobiety z takim charakterem jaki mnie interesuję), a przygody na jedną noc mam gdzieś.

Tak siłownia zdecydowanie pomoże. Nie poprawisz wyglądu (na pewno nie w kilka miesięcy. To trzeba lat), ale poprawisz samopoczucie, posturę i poziom testosteronu.

7,790

dfx755 napisał/a:

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak bardzo mógłbyś zmienić swój wygląd wykorzystując np. lepsze oprawki do okularów.
U mnie w pracy kiedyś współpracowniczka miała podobne okulary i wyglądała jak taki nerd z sekretariatu, nie wiem jak to inaczej opisać, któregoś dnia przyszła do biura w zupełnie innych oprawkach takich pełnych, czarnych i ładnych.
Od razu wygląd jej podskoczył, no zupełnie inna kobieta się z niej zrobiła.

A wystarczyło tylko zmienić okulary.

Biała koszula i na to jakaś kufajka - no spoko, jak tak lubisz ale gwarantuje Tobie, że mógłbyś znacznie poprawić swój ubiór zakładając inne ciuchy niż te, które są z kółek naukowych z liceum.
Jakbyś na tę koszulę założył czarną kurtkę skórzaną (musi być dopasowana) to zupełnie inaczej byś wyglądał, tak trochę mniej jak uczeń ale wiadomo idą wakacje, więc w takiej kurtce byś się na razie ugotował smile

P.S.
Nie znam ani jednej kobiety, która lubi długie włosy u mężczyzn.

7,791 Ostatnio edytowany przez NiebieskiKwiat (2022-07-24 16:23:57)

Bo o długie włosy trzeba zajebiście dbać aby były ładne. Mało któremu facetowi się chce. To nie są włosy dla lenia modowego.
Inaczej wychodzi to co u autora. Czyli brzydkie włosy. Jakby wyszedł z kółka dla kujonów którzy nie mają pojęcia co to jest odżywka do włosów.

Ubiór kwestia gustu, ale dla mnie kompletnie do wywalenia. Taka koszula jest dobra na imprezę do babci. Co prawda nie jest jeszcze tragiczna, bo są gorsze. Jak koszule w przeróżne kratki.
Strzelam, że autor zdjęcia ma około 30 lat, a sam sobie krzywdę robił stylizując się jakby miał 60.

7,792

dfx755 napisał/a:

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak bardzo mógłbyś zmienić swój wygląd wykorzystując np. lepsze oprawki do okularów.
U mnie w pracy kiedyś współpracowniczka miała podobne okulary i wyglądała jak taki nerd z sekretariatu, nie wiem jak to inaczej opisać, któregoś dnia przyszła do biura w zupełnie innych oprawkach takich pełnych, czarnych i ładnych.
Od razu wygląd jej podskoczył, no zupełnie inna kobieta się z niej zrobiła.

A wystarczyło tylko zmienić okulary.

Biała koszula i na to jakaś kufajka - no spoko, jak tak lubisz ale gwarantuje Tobie, że mógłbyś znacznie poprawić swój ubiór zakładając inne ciuchy niż te, które są z kółek naukowych z liceum.
Jakbyś na tę koszulę założył czarną kurtkę skórzaną (musi być dopasowana) to zupełnie inaczej byś wyglądał, tak trochę mniej jak uczeń ale wiadomo idą wakacje, więc w takiej kurtce byś się na razie ugotował smile

P.S.

Kolego, nie szukam nikogo, dodajm, że to tylko info, bo każdy tylko stęka, a to przegięcie można kogoś zawsze poderwać (nawet fajne kobiety). Nie inwestując wygląd... wiem włosy, okulary, zarost, cera, dieta, siłowania... ale mam gdzieś szukanie partnerki.

ps: długie włosy hehe metal, punk znajdziesz, które się lubują w długich i lubią tarmosić za nie, gdy jesteś na dole.

7,793

dfx755 napisał/a:

ps: długie włosy hehe metal, punk znajdziesz, które się lubują w długich i lubią tarmosić za nie, gdy jesteś na dole.

Może i lubują, ale o nie trzeba po prostu dbać i to częściej niż kobieta z długimi włosami.

7,794

Misinx napisał/a:

Ale najpierw trzeba poznać taką osobę, żeby wiedzieć, czy ma się wspólne zainteresowania i podobne poczucie humoru. A mnie kobiety nigdy nie chciały poznać, za każdym razem byłem z góry odrzucany.

W punkt. Gdzie niby facet ma pokazać ten swój charakter?

7,795

assassin napisał/a:
M!ri napisał/a:

Potwierdziłaś swoim wpisem cytowany post, także tego.. wink

Z Waszą logiką nikt Wam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne tongue
Każdy wybiera najlepszego partnera/ partnerkę na jakiego może sobie pozwolić. Więc jeżeli on może mieć wyłącznie dziewczynę 5/10 a ona bez problemu łapie chłopa 8/10 to znaczy że ani on nie jest taki piękny ani ona nie jest taka brzydka. To tylko spaczony gust internetowych znawców podrywu xD

7,796 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-07-24 21:59:21)

Owy chłop 8/10 może chcieć tylko poużywać. A wiadomo, że takiemu łatwo mniej atrakcyjną owinąć wokół palca. Każdy wyżej szuka.

Jak sobie wybierałem daną dive, to celowałem w te atrakcyjne. Z zdjęciami amatorskimi, bez jakiejś sztucznej sesji zdjęciowej.

7,797 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-24 22:51:36)

dfx755 napisał/a:

Nie tyle buźka bez szału, co image. Czyli to, co zawsze. Inna fryzura, może bez tej bródki, ciuchy do wymiany.

7,798

Panna z Dworu napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Nie tyle buźka bez szału, co image. Czyli to, co zawsze. Inna fryzura, może bez tej bródki,
ciuchy do wymiany.

Co wy z tą zmianą  to tylko przekaz że można nawet tak poderwać itp. Tak, drobne zmiany tylko mi to niepotrzebne, bo kobiety już nie szukam, nie z moim charakterem oraz kobieta, która mnie interesuję (charakter ogólnie też nie istnieje) więc po cholerę tracić czas i energie smile jak będę samotny sprawie sobie psa lepiej na tym wyjdę.

7,799 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-25 10:31:46)

dfx755 napisał/a:

Co wy z tą zmianą  to tylko przekaz że można nawet tak poderwać itp.

To proste. Wygląd nie ma znaczenia, o ile wszystko z nim w porządku. tongue

Co wy macie z tą niechęcią do zmian. Przeważnie nieatrakcyjnie oznacza w rzeczywistości jedynie niekorzystnie w wyglądzie.

7,800

Panna z Dworu napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Co wy z tą zmianą  to tylko przekaz że można nawet tak poderwać itp.

To proste. Wygląd nie ma znaczenia, o ile wszystko z nim w porządku. tongue

Co wy macie z tą niechęcią do zmian. Przeważnie nieatrakcyjnie oznacza w rzeczywistości jedynie niekorzystnie w wyglądzie.

Ja poprawiłem ile się da i nic nie dało.

Posty [ 7,736 do 7,800 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 118 119 120 121 122 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024