jest wesoło.
"....wkoło jest wesoło,
Człowiek w pracy, małpa w zoo
Puste pole za stodołą
Chłop zaprawia, ale Jazz
Jak naprawdę jest, nikt nie wie
Kornik ryje dziurę w drzewie"
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 108 109 110 111 112 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest wesoło.
"....wkoło jest wesoło,
Człowiek w pracy, małpa w zoo
Puste pole za stodołą
Chłop zaprawia, ale Jazz
Jak naprawdę jest, nikt nie wie
Kornik ryje dziurę w drzewie"
Dziwne to Burzum paslawku.
Dziwne to Burzum paslawku.
dalekie klimaty od siebie
fakt
paslawek napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Nie bądź zazdrosny, zazwyczaj każdego dominuje genetycznie. Ważne że Twoja babcia ocenia Twój wygląd na 11/10. Brak Ci charyzmy.
Wiedziałem że się polubicie
![]()
nie żebym was podpuszczał do draki czy coś,
poważnie tym razem,
ale jak chcecie któż was powstrzymaPaslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.
Sorry że się wtrącę, ale panowie tak uroczo miziają się peniskami, że aż się rozczuliłam...
Jaki ten męski świat rozkoszny. ![]()
Psycholog Na Niby napisał/a:paslawek napisał/a:Wiedziałem że się polubicie
![]()
nie żebym was podpuszczał do draki czy coś,
poważnie tym razem,
ale jak chcecie któż was powstrzymaPaslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.
Sorry że się wtrącę, ale panowie tak uroczo miziają się peniskami, że aż się rozczuliłam...
Jaki ten męski świat rozkoszny.
Czyli draka musi koniecznie być - zapotrzebowanie społeczne jest ![]()
Salomonka napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Paslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.
Czyli draka musi koniecznie być - zapotrzebowanie społeczne jest
Ależ skąd Pasławku, jestem naprawdę wzruszona ![]()
paslawek napisał/a:Salomonka napisał/a:Sorry że się wtrącę, ale panowie tak uroczo miziają się peniskami, że aż się rozczuliłam...
Czyli draka musi koniecznie być - zapotrzebowanie społeczne jest
Ależ skąd Pasławku, jestem naprawdę wzruszona
Nie wątpię ![]()
Haha
Niestety z premedytacją popsuję Psychologowi PR, na który tutaj tak uroczo pracuje, bo kiedy nie mizia się peniskiem z paslawkiem, to jest jednym z nielicznych tutaj normalnych facetów w wieku 30 lat
Jeśli nie jedyny ![]()
, bo kiedy nie mizia się peniskiem z paslawkiem,
Pozostawię to bez komentarza
niech tam
przeżyje i to
takie niecne insynuacje.
ale drogie siostry niechcący psujecie mi misterną intrygę i nie chodzi tu o potencjalną drakę między Psychologiem i Be .
Czy w ogóle mizianie jako takie między facetami - nie tędy droga nie o to chodzi
A potem są pretensje że parowanie na forum jest wadliwe ![]()
Istnieje też prawdopodobieństwo że to ja psuję niechcący jakąś intrygę
Koordynacja ostatnio kuleje jak tak ![]()
KoralinaJones napisał/a:, bo kiedy nie mizia się peniskiem z paslawkiem,
niech tam
przeżyje i totakie niecne insynuacje.
Ale to nie ja przecież o tym mizianiu
![]()
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:, bo kiedy nie mizia się peniskiem z paslawkiem,
niech tam
przeżyje i totakie niecne insynuacje.
Ale to nie ja przecież o tym mizianiu
![]()
Nie tłumacz się
(no wiem przecież - spoko
)
inna rzecz że niektóre akcje rozwijają się spontanicznie i bywają inspirujące
a z siostry Salomonki to też niezłe ziółko wychodzi ![]()
Salomonka popsuła mi wieczór, jak wspomniała o tym mizianiu..
Salomonka popsuła mi wieczór, jak wspomniała o tym mizianiu..
Kobiety to tylko o jednym
no niby woda na młyn niektórym teoriom ale nie do końca ......
Kto wie co kryje się za zasłoną ? ![]()
prowokacja czy prokreacja ? ![]()
Chyba jednak muszę sobie od Was odpocząć ![]()
Chyba jednak muszę sobie od Was odpocząć
To ode mnie też
Smutne
ale jak musisz .....
KoralinaJones napisał/a:Chyba jednak muszę sobie od Was odpocząć
ale jak musisz .....
Muszę, bo się uduszę
Coś czuję, że powinnam wziąć głęboki oddech zanim znowu coś tutaj wyartykułują ![]()
No chyba... spoważniałam ![]()
Edit: Ewentualnie, zapodaj jakiś mądry temat
np. dla prawdziwych kobiet ![]()
Be. napisał/a:Chłopaki przyszli się pokazać to nie będę im czarnego PR robił:d.
Możesz próbować, chętnie sprawdzę Twoje IQ.
![]()
Zapewniam Cię że jest wyższe niż Twoje, pod warunkiem że nie ponoszą go emocje, a to się często zdarza.
Ale każdy sztorm mija.
Wszystko mija, "nawet najdłuższa żmija" Burzowy.
Psychologu na Niby, bez urazy, masz jakieś tam zalety pewnie , ale nie jest to inteligencja akurat. Nie a sensie że uważam Cię za nieinteligentnego, ale parę razy w szklany sufit "jebnąles" już na tym forum.
Pozdrawiam porankowo towarzystwo.
Są tylko prawdziwi mężczyźni, znaczy frajerzy bezlitośnie wykorzystywani przez zwykłe kobiety.
Prawdziwe kobiety, to w tych bajkach co opowiadacie. ![]()
Gdzie się znajduje takich prawdziwych mężczyzn? I które to te bajki?
Psycholog Na Niby napisał/a:Be. napisał/a:Chłopaki przyszli się pokazać to nie będę im czarnego PR robił:d.
Możesz próbować, chętnie sprawdzę Twoje IQ.
Zapewniam Cię że jest wyższe niż Twoje, pod warunkiem że nie ponoszą go emocje, a to się często zdarza.
Ale każdy sztorm mija.
Wszystko mija, "nawet najdłuższa żmija" Burzowy.
Psychologu na Niby, bez urazy, masz jakieś tam zalety pewnie , ale nie jest to inteligencja akurat. Nie a sensie że uważam Cię za nieinteligentnego, ale parę razy w szklany sufit "jebnąles" już na tym forum.
Pozdrawiam porankowo towarzystwo.
Elu nie bądź na mnie zła za to że nie pojechałem na te Falklandy. Ja już dawno o Tobie zapomniałem a w Tobie dalej siedzi zadra.. Nie mógłbym do Ciebie żywić urazy wiedząc że kiedyś zranił Cię pewien mężczyzna, dla Ciebie mogę być katalizatorem wewnętrznego obrzydzenia do mężczyzn. Nic Ci kochanie udowadniać nie muszę, mogę być głupim dzieciakiem który ma dziś swoje święto :*. Ale schlebia mi to że cały czas siedzę Ci w głowie.. Może kiedyś zaczniesz odróżniać patos, ironię i groteskę.
Salomonka napisał/a:Sorry że się wtrącę, ale panowie tak uroczo miziają się peniskami, że aż się rozczuliłam...
Haha
Niestety z premedytacją popsuję Psychologowi PR, na który tutaj tak uroczo pracuje, bo kiedy nie mizia się peniskiem z paslawkiem, to jest jednym z nielicznych tutaj normalnych facetów w wieku 30 lat
Jeśli nie jedyny
Stara miłość nie rdzewieje.. Oh Bella, czuje że nosisz rewolwery na moich wrogów w swoich podwiązkach..
A więc doszło do epickiego spotkania
Spodziewałam się jakiejś reakcji jądrowej a tu zaledwie zimny ogień. Uff... ![]()
Stara miłość nie rdzewieje.. Oh Bella, czuje że nosisz rewolwery na moich wrogów w swoich podwiązkach..
Padłem! ![]()
Do Kolegi to Panowie powinni chodzić na korki ze sztuki uwodzenia ![]()
Spodziewałam się jakiejś reakcji jądrowej a tu zaledwie zimny ogień. Uff...
Deep, o Tobie tez pamietam jak w jednym momencie mnie broniłaś a w innym rugałaś. Ten rollercoaster skrajnych emocji sprawiał ze fala endorfin zalewała moje ciało..
Psycholog Na Niby napisał/a:Stara miłość nie rdzewieje.. Oh Bella, czuje że nosisz rewolwery na moich wrogów w swoich podwiązkach..
Padłem!
Do Kolegi to Panowie powinni chodzić na korki ze sztuki uwodzenia
Do Ciebie też będą kolejki - kolegów
Przygotuj się na pierwsze pytania"jak ty to robisz?" ![]()
Nie wybrzydzam panie i roocham co leci, zwykle to są te najbardziej skuteczne metody;)
Edit bo czytam to tutaj codziennie: nie o to chodzi
Nie wybrzydzam panie i roocham co leci, zwykle to są te najbardziej skuteczne metody;)
Dlatego ciagle będzie czekała Cię terapia z Twoim podejściem. Zranione serduszko nie może się zagoić? Jak tak na Ciebie „patrzę” to nie dziwię się ze odeszła. Przestań się mazać romantyku.
bagienni_k napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Stara miłość nie rdzewieje.. Oh Bella, czuje że nosisz rewolwery na moich wrogów w swoich podwiązkach..
Padłem!
Do Kolegi to Panowie powinni chodzić na korki ze sztuki uwodzenia
Do Ciebie też będą kolejki - kolegów
![]()
Przygotuj się na pierwsze pytania"jak ty to robisz?"
Ja? Ja tu tylko się przyglądam z boku całej scenie
Taki niezależny obserwator ![]()
Nie wiem o co chodzi z Falklandami, ale zapewniam Cię że żadnych planów z Tobą związanych nie miałam, bo gdybym miała to bym je zrealizowała nie ma odstępstwa od tej reguły w moim życiu ![]()
Chwała Bogu zgorzknienia do mężczyzn nie mam, ale fakt jestem złośliwa co do puszących się w swoich zaletach których nie mają Panów:)
A napisałam tylko w tym poście, że nie doceniasz Burzowego przeceniajac siebie. Ale to moja ocena, nie bierz jej do siebie.
Co do mężczyzn w realu i wirtualu przez ostatnie lata poznałam cudownych, i doprawdy modlę się, by któryś wzbudził pragnienie prania mu skarpetek i gotowania obiadów, bez konieczności neutralizacji żony. ![]()
I to chyba Tobie się myli sarkazm że zgorzknieniem.
I jakbyś nie był tak zapatrzony w siebie to byś wiedział, że moje wpisy w tym temacie są
że względu na Be, a nie na Ciebie.
DeepAndBlue napisał/a:A więc doszło do epickiego spotkania
Deep, o Tobie tez pamietam jak w jednym momencie mnie broniłaś a w innym rugałaś. Ten rollercoaster skrajnych emocji sprawiał ze fala endorfin zalewała moje ciało..
Ah! Pamiętliwy ![]()
Nie wiem o co chodzi z Falklandami, ale zapewniam Cię że żadnych planów z Tobą związanych nie miałam, bo gdybym miała to bym je zrealizowała nie ma odstępstwa od tej reguły w moim życiu
Chwała Bogu zgorzknienia do mężczyzn nie mam, ale fakt jestem złośliwa co do puszących się w swoich zaletach których nie mają Panów:)
A napisałam tylko w tym poście, że nie doceniasz Burzowego przeceniajac siebie. Ale to moja ocena, nie bierz jej do siebie.
Co do mężczyzn w realu i wirtualu przez ostatnie lata poznałam cudownych, i doprawdy modlę się, by któryś wzbudził pragnienie prania mu skarpetek i gotowania obiadów, bez konieczności neutralizacji żony.
I to chyba Tobie się myli sarkazm że zgorzknieniem.
I jakbyś nie był tak zapatrzony w siebie to byś wiedział, że moje wpisy w tym temacie są
że względu na Be, a nie na Ciebie.
Ah Elu.. Gdybym tylko znał Twój adres, wypolerowałbym zbroję i przyjechał do Ciebie na białym Mustangu. Na pewno co najmniej pisał bym listy skropione perfumami na które Ty musiałabyś pracować miesiąc. Nie masz czystego serca skoro przemawia prze Ciebie zazdrość. Jak mam doceniać kogoś kto na starcie wywiesił białą flagę? A może faktycznie to oznaka jego inteligencji.. Burzowy.. jak to groźnie brzmi, czuję strach pomieszany z ekscytacją. Nie poznałaś cudownych mężczyzn, Twój paradygmat by runął po 24h ze mną. Dziękuję że poświęcasz mi tyle uwagi, zawsze lubiłem pierwszego czerwca. Nie jestem narcyzem a moje serce można by podzielić na 5ciu takich Burzowych o których Ty fantazjujesz po nocach.
O ile kobiety nie powinny mówić jak się podrywa kobiety, bo to tak jakby klient restauracji mówił kucharzowi jak się gotuje...
Spokojny, opanowany, zrównoważony... a nie pajac...
Gary, nie pajacuj, proszę. To facet NIE POWINIEN ZDRADZAĆ... jak to się robi. Jesteś "szczęśliwym simpem" i bankomatem, który zdradza żonę z dziwkami. Tak tu wyczytałem. Więc wszystko gra, jak należy. Niech Bóg Cię błogosławi. To dopiero autorytet.
Może wyjaśnieniem tej jakże głębokiej refleksji będzie to, że statystyczny facet to „troglodyta”.
A kobieta statystycznie to zwykła ladacznica i pazerna rozpustnica. Chodzi tylko o kasę i seks. Warto odwiedzić Afrykę. Jest dzicz, jest przyroda, są zwierzęta, jest po prostu pięknie.
A idź sobie skoro musisz
Jakie pretensje?
Salomonka, skrzywdzona w młodości. I uprzedzona do facetów.
Sprowadzasz na innych i siebie tylko coraz większe cierpienie, jak dzikie zwierze. Możesz SAMA wychować 10 córek. Ale i tak nie osiągniesz tego, co należy. Bo będzie tego brakować...
Twoje zdanie i tak się nie liczy. To na pewno.
Superwoman.. wychowała samotnie córkę i daje sobie monopol na bycie autorytetem. Daj znać czy Ci się polepszyło jak skończysz terapię.
Ano... właśnie... o tym samym pomyślałem...
Paslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.
Wzajemnie też naprawdę Cię lubię
Lubię CIEBIE, bo jesteś prawie taki jak ja, a reszta to BEee...
Haha
Jeśli nie jedyny
Ooo... będzie ślub na forum, KarolinaJones, w końcu znalazła swój ideał, dzięki pasławkowi
Piwniczaka, z domem na wsi
Lubi tresurę... będą perfumy za 3 tysiaki, wino za 2,000. A to tylko kropla w morzu.
Salomonka, skrzywdzona w młodości. I uprzedzona do facetów.
Sprowadzasz na innych i siebie tylko coraz większe cierpienie, jak dzikie zwierze. Możesz SAMA wychować 10 córek. Ale i tak nie osiągniesz tego, co należy. Bo będzie tego brakować...
.
Gosty, nie fizjologuj, najpierw sam pozbądź się kompleksów wobec kobiet spowodowanych twoim niskim wzrostem:)
Resztę pominę, bo naprawdę szkoda mi klawiatury na te bzdury
Nawet mi się zrymowało ![]()
Stara miłość, gdy nie może wejść, wczołga się... Nie wiem co zrobić z tą miłością, ale na razie, to i tak musi poczekać ![]()
Deep Nie galopuj tak z wnioskami ![]()
Psycholog Na Niby napisał/a:Stara miłość nie rdzewieje.. Oh Bella, czuje że nosisz rewolwery na moich wrogów w swoich podwiązkach..
Stara miłość, gdy nie może wejść, wczołga się... Nie wiem co zrobić z tą miłością, ale na razie, to i tak musi poczekać
No czujna muszka jesteś fakt ![]()
Tak czekaj,czekaj
a tymczasem....
Ah Elu.. Gdybym tylko znał Twój adres, wypolerowałbym zbroję i przyjechał do Ciebie na białym Mustangu..
wiesz że Ela też jest z Kątownicy ? A Psycholog już wie gdzie to jest ![]()
zawsze to w jednym kierunku
KoralinaJones napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Stara miłość nie rdzewieje.. Oh Bella, czuje że nosisz rewolwery na moich wrogów w swoich podwiązkach..
Stara miłość, gdy nie może wejść, wczołga się... Nie wiem co zrobić z tą miłością, ale na razie, to i tak musi poczekać
No czujna muszka jesteś fakt
Tak czekaj,czekaj
a tymczasem....
Tymczasem pod lasem, banda Cyganów ogień rozpala ![]()
Psolog, prawda to że wiesz gdzie jest Kątownica? Kto sypnął? ![]()
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Stara miłość, gdy nie może wejść, wczołga się... Nie wiem co zrobić z tą miłością, ale na razie, to i tak musi poczekać
No czujna muszka jesteś fakt
Tak czekaj,czekaj
a tymczasem....Tymczasem pod lasem, banda Cyganów ogień rozpala
Psolog, prawda to że wiesz gdzie jest Kątownica? Kto sypnął?
Panna z Dworu na polu
sypnęła - aczkolwiek niechętnie ![]()
GOSTY napisał/a:Salomonka, skrzywdzona w młodości. I uprzedzona do facetów.
.
Gosty, nie fizjologuj, najpierw sam pozbądź się kompleksów wobec kobiet spowodowanych twoim niskim wzrostem:)
Resztę pominę, bo naprawdę szkoda mi klawiatury na te bzdury
Nawet mi się zrymowało
To już brak mi słów. Jestem wyższy niż Japończyk. I to mi wystarczy ![]()
Lubi tresurę... będą perfumy za 3 tysiaki, wino za 2,000. A to tylko kropla w morzu.
Piwniczak to komplement? Nigdy nie obraziła mnie osoba niskorosła. Lubię tresurę, ale póki co nie będę kazał Ci szczekać, dam Ci szanse na wytłumaczenie. I bardziej mnie martwi skąd wiesz ze mam domek na wsi? Nikomu o tym nie mówiłem. Interesujesz mnie, a to zły znak dla Ciebie kolego.
GOSTY napisał/a:
Piwniczak to komplement? Nigdy nie obraziła mnie osoba niskorosła. Lubię tresurę, ale póki co nie będę kazał Ci szczekać, dam Ci szanse na wytłumaczenie. I bardziej mnie martwi skąd wiesz ze mam domek na wsi? Nikomu o tym nie mówiłem. Interesujesz mnie, a to zły znak dla Ciebie kolego.
Jesteśmy sąsiadami, najwidoczniej
To było do KarolinaJones (od niej to wiem) w sumie nie do Ciebie nawet. Bo ona i Salomonka tu podobno "rządzą".
Chciałbym się ożenić z czarnoskórą kobietą i śmiać się wszystkim Polkom prosto w pysk ![]()
Chciałbym się ożenić z czarnoskórą kobietą i śmiać się wszystkim Polkom prosto w pysk
HAHAH mocne ,a nie chciałbyś szlachetnej Niemki ,albo Czeszki ?
Niemki nie bo nie są zbytnio urodziwe.
A Czeszki prowadzą jeszcze bardziej rozwiązłe życie niż Polki, więc odpowiedź jest oczywista ![]()
Czeszki i tak są w tyle jeśli chodzi o dawanie dupy czarnuchom polki nr one
Oj niekoniecznie.
Serio uwierz mi, że Czeszki naprawdę potrafią dawać tyłka arabom i innym hindusom.
Polka jak zobaczy Mokebe to jest już pozamiatane.
Na 99% będzie z tego dziecko.
Ale Czeszki są bardziej inteligentne bo używają ogumienia i mimo spania z Pakistańczykami, nie zachodzą zbytnio w ciąże.
Czeszki mocniej się oddają Afgańczykom, niż Polki Niemcom.
Tak więc możesz sobie tylko wyobrazić skalę zjawiska tego problemu...
Chciałbym się ożenić z czarnoskórą kobietą i śmiać się wszystkim Polkom prosto w pysk
Ach, no tak, jesteś takim księciem z bajki, że nie możesz odgonić się od adoratorek, dlatego po tym ożenku wszystkie panny przez miesiąc będą płakały w poduszki
.
Weekend się zaczął, samotność zaczęła dokuczać i musisz odreagować?
Weekend się zaczął i zamiast spać musisz mi dawać w palnik?
Ja zwykle o tej porze nie śpię
.
P.S.
Jak Kali komuś ukraść krowę, to dobrze, ale jak Kalemu ukraść krowę to źle?
Ty jakbyś mogła to byś mnie udupiła w łyżce wody.
Oj nie cierpisz mnie Olinka, w tym naszym forumowym kurwidołku ![]()
Jak nie śpisz o tej porze to może masz depresję.
Ja zwykle o tej porze nie śpię
.
Ciekawa sprawa Olinka, że zawsze kiedy pojawia się Rumunski jak na zawołanie pojawia się też Johnny89 i jeden drugiemu przytakuje ![]()
Wysyłam mu SMS o 1 w nocy, aby się zalogował i pisał z nami.
Serio w to wierzysz...
Rumunski, ja po prostu nie lubię podwójnych standardów i podwójnej moralności, nieuzasadnionej napastliwości, agresji, chamstwa, które od jakiegoś czasu uskuteczniasz. Przykro mi.
A skąd mój post? No cóż, skojarzyłam, że było cicho, a zaczyna się weekend i wyraźnie coś się zadziało, że musiałeś odreagować. Mnie to w żaden sposób nie dotyka, bo ostatnie, co można o mnie powiedzieć, to puszczalska, ale razi mnie to zaglądanie innym do ich łóżek, rozliczanie z przeszłości, wytykanie doświadczeń. Zresztą pisałam już o tym, więc nie będę uprawiać sztuki dla sztuki wyjaśniając po raz kolejny.
Ciekawa sprawa Olinka, że zawsze kiedy pojawia się Rumunski jak na zawołanie pojawia się też Johnny89 i jeden drugiemu przytakuje
Haha, no nie? Zaskakujące zbiegi okoliczności. Jak to było - w kupie siła? ![]()
Wysyłam mu SMS o 1 w nocy, aby się zalogował i pisał z nami.
Serio w to wierzysz...
Wierzę w to, co widzę, Johnny Żołnierzyku ![]()
Myśle ze masz zbyt duże wymagania, zacznij od ożenku z psychiatrą. Dziwić się potem ze Polki maja niskie wymagania jak taki szlam Twojego pokroju istnieje w przestrzeni publicznej.
Olinka, było fajnie i nagle musiałaś wejść z buciorami i mi pocisnąć, że muszę odreagować samotność?
A Ty nie jesteś samotna 1 w nocy i na forum siedzisz? Masz męża?
Będziesz jutro bawiła wnuki?
Odpowiedz sobie sama na te pytania zanim zaczniesz po mnie jechać.
Olinka, było fajnie i nagle musiałaś wejść z buciorami i mi pocisnąć, że muszę odreagować samotność?
Komu było fajnie? Tobie? Kosztem innych???
Nawet nie wiesz jak dużo to o Tobie mówi i niestety nie mówi najlepiej.
Jeśli ukłuło, to dobrze, tak jak być może Twoje słowa ukłuły niejedną Polkę, o której wyrażasz się w tak arogancki, żeby nie napisać prostacki sposób. Stąd zresztą wstawka o Kalim. Czasem nie ma innej metody, jak pokazać komuś jak to wygląda od drugiej strony, jak go po prostu podobnie dotknąć. Niemniej nie mam nadziei, że coś do Ciebie dotrze, skoro dotąd nie docierało.
A Ty nie jesteś samotna 1 w nocy i na forum siedzisz? Masz męża?
Będziesz jutro bawiła wnuki?
Odpowiedz sobie sama na te pytania zanim zaczniesz po mnie jechać.
Ach, czułam, że pójdziesz w tę stronę, bo to takie standardowe i - jak widać na załączonym obrazku - jesteś do bólu przewidywalny i nie zawodzisz
.
To mówisz, że na forum wchodzi się tylko wtedy, gdy człowiek czuje się samotny?
Muszę Cię niestety rozczarować, bo wchodzę tu z zupełnie innego, Tobie wyraźnie obcego powodu, dokładnie tak jak i mnóstwo innych osób.
Niemniej naprawdę rozczuliła mnie Twoja troska, ale o mnie nie musisz się martwić, zapewniam. To byłoby nawet niezdrowe, baaaardzo niezdrowe, gdybym do swojego mężczyzny była przyklejona 24h/dobę i 7 dni w tygodniu. A to, że on wcześniej ode mnie kładzie się spać, bo wstał prawie w nocy, też Ci trzeba tłumaczyć? Jest za ścianą, niemal słyszę jego oddech, to mi wystarczy, by czuć jego obecność.
Hmm... A te wnuki skąd Ci się wzięły???
Bo widzisz, ja bardzo chętnie, ale no cóż, trochę będę na nie jeszcze musiała poczekać
.
To samo tam gdzie karolinka tam olinka dziwne prawda ? Ciekawe czy czarnym kutasem też byście się tak dzieliły ? hahahahah
No to jedź do Afryki. Tam jest ich pełno. Biedne, zdesperowane. Na pewno się chwycą na "Białego księcia z Europy". Dowartościujesz się.
To samo tam gdzie karolinka tam olinka dziwne prawda ?
Karolina typowa atencjuszka. Olinka bardziej łaja i poucza w stylu teściowej. ![]()
Johnny89 napisał/a:To samo tam gdzie karolinka tam olinka dziwne prawda ?
Karolina typowa atencjuszka. Olinka bardziej łaja i poucza w stylu teściowej.
One są u siebie, Ty męski atencjuszu. Idź na samiecalfa.pl jak Ci się tu nie podoba.
Dobrała się drużyna RR: Kremun, Rumik, Dżoni, Legat. Dream team. Zawojują razem babskie forum ![]()
To mówisz, że na forum wchodzi się tylko wtedy, gdy człowiek czuje się samotny?
Oraz
Weekend się zaczął, samotność zaczęła dokuczać i musisz odreagować?
Największa hipokrytka i manipulatorka na forum
Olinka napisał/a:To mówisz, że na forum wchodzi się tylko wtedy, gdy człowiek czuje się samotny?
Oraz
Olinka napisał/a:Weekend się zaczął, samotność zaczęła dokuczać i musisz odreagować?
Największa hipokrytka i manipulatorka na forum
Ale żeś się wysilił
co to ma być ?
Jakieś totalne zdemaskowanie Olinki ?
bardzo marnie to wyszło ci Rumun słabiutko weź to edytuj, obciach straszny
Za to ty Rumun z wszystkich "wojowników" jesteś najbardziej zmulony manipulant,choć masz już konkurencję
i chyba od tygodnia nie popłakałeś sobie, nad sobą .
paslawek, widać, że nie zrozumiałeś mojego porównania.
Smutne.
Strony Poprzednia 1 … 108 109 110 111 112 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024