Deep cwaniaro tylko nie zapomnij kto nas wychowywał
.
7,021 2022-05-30 19:29:04
7,022 2022-05-30 19:44:12
Deep cwaniaro tylko nie zapomnij kto nas wychowywał
.
Ojciec winien to zrobić, ale uwierzył, że jest gwiazdą rocka i dzieci nie pasują mu do takiego lifestyle'u
Albo denarami się zasłonił i wolał z kumplami się upijać zamiast smarkaczem swoim zająć. Albo był niepoprawnym romantykiem, który zapłodnił kobietę, której nie kocha a więc żegna się i szuka prawdziwej miłości. Do wyboru do koloru.
Kobiety nie są wszechmocne i nie zastąpią ojców. Ciesz się, że chociaż z głodu nie umarłeś i cyca dostałeś.
7,023 2022-05-30 19:46:44
Kobiety nie są wszechmocne i nie zastąpią ojców. Ciesz się, że chociaż z głodu nie umarłeś i cyca dostałeś.
Wszechmocne nie są, ale mogą naprawdę wiele. Nie zastąpią ojców? Skąd ten wniosek?
7,024 2022-05-30 19:49:47
Be. napisał/a:Deep cwaniaro tylko nie zapomnij kto nas wychowywał
.
Ojciec winien to zrobić, ale uwierzył, że jest gwiazdą rocka i dzieci nie pasują mu do takiego lifestyle'u
Albo denarami się zasłonił i wolał z kumplami się upijać zamiast smarkaczem swoim zająć. Albo był niepoprawnym romantykiem, który zapłodnił kobietę, której nie kocha a więc żegna się i szuka prawdziwej miłości. Do wyboru do koloru.
I która matka odda ojcu dzieci? A ktora odda je całkowicie i pójdzie zarabiać? No właśnie, feministki próbowały i spudłowały. Jesteś blisko, ale to nie to. Mimo wszystko Be. Cię lubi:)
7,025 2022-05-30 19:49:47
DeepAndBlue napisał/a:Kobiety nie są wszechmocne i nie zastąpią ojców. Ciesz się, że chociaż z głodu nie umarłeś i cyca dostałeś.
Wszechmocne nie są, ale mogą naprawdę wiele. Nie zastąpią ojców? Skąd ten wniosek?
A skąd wniosek, że zastąpią? Po pierwsze musiałyby się sklonować a po drugie zmienić płeć.
7,026 2022-05-30 19:57:33
Salomonka napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Kobiety nie są wszechmocne i nie zastąpią ojców. Ciesz się, że chociaż z głodu nie umarłeś i cyca dostałeś.
A skąd wniosek, że zastąpią? Po pierwsze musiałyby się sklonować a po drugie zmienić płeć.
Niestety, nie masz racji. Mam do czynienia w pracy z kobietami które samotnie wychowują dzieci. Nie klonują się, płci nie zmieniają ale mimo to dają radę. Sama wychowałam córkę zupełnie sama, wykształciłam i "wysłałam w świat" najlepiej jak umiałam. Właśnie ostatnio odbyłam rozmowę z moją córką, zupełnie niespodziewaną i nieplanowaną i to co mi powiedziała sprawiło, że na krótko zaszumiało mi w głowie
Otóż powiedziała, że nigdy ojca jej nie brakowało, nie tęskniła za męskim pierwiastkiem w domu i uważa, że jeśli ktoś zrzuca swoje niepowodzenia życiowe na brak ojca w domu, to jest to wymówka jak każda, gdy się chce swoje niepowodzenia życiowe usprawiedliwić.
Gdybym nie miała do czynienia z podobnymi kobietami w pracy, to może bym w to wątpiła, a tak.. Chyba coś w tym jest ![]()
7,027 2022-05-30 20:03:03
No tak, masz córkę. I córka ma rację, że dla dorosłego człowieka to wymówka, bo powinien sam nadrobić. Ale po facetach widać, że nie masz racji. Może wykarmiły i dały radę ale męskiego pierwiastka im brakowało i z tym brakiem muszą sobie później poradzić. Jedni sobie radzą a wielu nie za bardzo.
7,028 2022-05-30 20:10:04
No tak, masz córkę. I córka ma rację, że dla dorosłego człowieka to wymówka, bo powinien sam nadrobić. Ale po facetach widać, że nie masz racji. Może wykarmiły i dały radę ale męskiego pierwiastka im brakowało i z tym brakiem muszą sobie później poradzić. Jedni sobie radzą a wielu nie za bardzo.
No tak...
A co "nadrobić"? Bo nie rozumiem. Nadrabia się braki, a jak komuś czegoś nie brakuje, to ma nadrabiać, bo komuś się wydaje że zgodnie z jego urojeniami powinien?
Co do facetów, to oni zwykle są psychicznie słabsi więc możesz dalej bazować na tym, że im czegoś brakowało i to jest powód, dla którego w życiu im nie wychodzi.
Jak nie tak, to owak, ale musi wyjść na twoje.
Napisałam swoje zdanie i to co wynika z mojego doświadczenia, pisz dalej swoje przemyślenia, chętnie poczytam. ![]()
7,029 2022-05-30 20:12:32 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-30 20:13:25)
DeepAndBlue napisał/a:Salomonka napisał/a:Wszechmocne nie są, ale mogą naprawdę wiele. Nie zastąpią ojców? Skąd ten wniosek?
Niestety, nie masz racji. Mam do czynienia w pracy z kobietami które samotnie wychowują dzieci. Nie klonują się, płci nie zmieniają ale mimo to dają radę. Sama wychowałam córkę zupełnie sama, wykształciłam i "wysłałam w świat" najlepiej jak umiałam. Właśnie ostatnio odbyłam rozmowę z moją córką, zupełnie niespodziewaną i nieplanowaną i to co mi powiedziała sprawiło, że na krótko zaszumiało mi w głowie
Otóż powiedziała, że nigdy ojca jej nie brakowało, nie tęskniła za męskim pierwiastkiem w domu i uważa, że jeśli ktoś zrzuca swoje niepowodzenia życiowe na brak ojca w domu, to jest to wymówka jak każda, gdy się chce swoje niepowodzenia życiowe usprawiedliwić.
Gdybym nie miała do czynienia z podobnymi kobietami w pracy, to może bym w to wątpiła, a tak.. Chyba coś w tym jest
W tym miejscu to bardziej Deep ma rację relacja samotnej matki z córką jest zupełnie czyś innym niż wychowanie chłopaka
choćby kobieta była superwoman to tego czegoś męskiego nie zastąpi to nie jest przecież wina samotnych matek że tak bywa ,a efekty wychowania to masz czasem na forum
7,030 2022-05-30 20:13:22 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-30 20:14:13)
Świat niektórych forumowiczek jest piękny i idealny. Tak sobie rzuciłem okiem na pierwszy z brzegu portal mjakmama24 i co czytam. Dziewczynki wychowywane bez ojca:
- częściej wiążą się ze starszymi mężczyznami, którzy stanowią substytut instytucji ojca
- wcześniej podejmują kontakty seksualne
- szukają wśród mężczyzn akceptacji, podziwu i aprobaty
- brak roli ojca powoduje, iż dziewczynki nie wiedzą w jaki sposób budować relacje partnerskie w późniejszym życiu
- może prowadzić do zaburzeń w sferze poczucia własnej wartości i budowania tożsamości płciowej kobiety
Wątków jasno pokazujących te problemy, nawet na tym forum cała masa.
7,031 2022-05-30 20:16:27
KoralinaJones napisał/a:Już sobie poszłam
No i se poszła
Jak mówiła tak zrobiłaZPF
Co to jest ZPF? ![]()
7,032 2022-05-30 20:18:17
zwykły poniedziałkowy foszek ![]()
7,033 2022-05-30 20:19:23 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-30 20:20:49)
Wcale nie. To prawda, że ktoś mnie nęka. Małe, zielone i wredne.
Jednakże nie pozwolę alby to "coś" stanęło na drodze moich planów ![]()
7,034 2022-05-30 20:22:09
Salomonka napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:A skąd wniosek, że zastąpią? Po pierwsze musiałyby się sklonować a po drugie zmienić płeć.
Gdybym nie miała do czynienia z podobnymi kobietami w pracy, to może bym w to wątpiła, a tak.. Chyba coś w tym jestW tym miejscu to bardziej Deep ma rację relacja samotnej matki z córką jest zupełnie czyś innym niż wychowanie chłopaka
choćby kobieta była superwoman to tego czegoś męskiego nie zastąpi to nie jest przecież wina samotnych matek że tak bywa ,a efekty wychowania to masz czasem na forum
Na forum to masz wynik wychowania bezstresowego pewnych panów, niekoniecznie wychowanych przez samotną matkę.
W realnym życiu więcej widzę społecznie nieprzystosowanych młodych facetów wychowanych przez oboje rodziców, niż przez samotną matkę niestety.
Poza tym jak młody ćpun czy gangster chce się jakoś "wybielić" to zwykle mówi, że nie mial ojca i taki biedy ci on jest... Dla każdego to woda na młyn i można znowu potwierdzić tezę z d..py wziętą, że czegoś mu brakowalo, tego "męskiego pierwiastka" i można na to całą winę zrzucić. Jak taki delikwent ma oboje rodziców, to najczęsciej ten aspekt się pomija i stąd wiadome statystyki ![]()
7,035 2022-05-30 20:23:13
Wcale nie. To prawda, że ktoś mnie nęka. Małe, zielone i wredne.
A ten -
gumką myszką się ściera ![]()
7,036 2022-05-30 20:24:08
Niech lepiej faceci Ci podpowiadają, najlepiej Ci, którzy wychowali się bez ojca albo odczuwali jego brak. Mi opowiadali i im wierzę.
Z moich doświadczeń to mogę Ci tylko odpowiedzieć jak to jest być dziewczynką i odczuwać brak nieobecnej duchem matki. I tak, uważam że dla własnego dobra trzeba te braki sobie jakoś zrekompensować. Może to po części zrobić inna kobieta, babcia, ciotka, sąsiadka... Nieważne. To są podstawy archetypów i nie trzeba oczywistości tłumaczyć.
Btw tak sobie świetnie radzimy, że aż świat zwariował. Winszujmy sobie wszyscy nawzajem. Ukłony. Oklaski.
7,037 2022-05-30 20:29:54
Niech lepiej faceci Ci podpowiadają, najlepiej Ci, którzy wychowali się bez ojca albo odczuwali jego brak. Mi opowiadali i im wierzę.
Z moich doświadczeń to mogę Ci tylko odpowiedzieć jak to jest być dziewczynką i odczuwać brak nieobecnej duchem matki. I tak, uważam że dla własnego dobra trzeba te braki sobie jakoś zrekompensować. Może to po części zrobić inna kobieta, babcia, ciotka, sąsiadka... Nieważne. To są podstawy archetypów i nie trzeba oczywistości tłumaczyć.
Btw tak sobie świetnie radzimy, że aż świat zwariował. Winszujmy sobie wszyscy nawzajem. Ukłony. Oklaski.
Mów za siebie, ok? Nie mówimy o braku matki, tylko o braku ojca i nie przeskakuj jak ci to pasuje.
Z twoich doświadczen? A z moich doświadczeń tak mi nie wychodzi
I też wychowałam się bez matki i nie tylko nieobecnej duchem. Nie róbmy off topu.
7,038 2022-05-30 20:40:18
Salomonka... Wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi, zgubiłam się w Twoich pretensjach
Rozumiem, że Twoje doświadczenia niwelują istnienie innych, tak? Chyba teraz ja sobie pójdę. Bez foszka ale jakoś tak... Niom ![]()
7,039 2022-05-30 20:41:55
DeepAndBlue napisał/a:Niech lepiej faceci Ci podpowiadają, najlepiej Ci, którzy wychowali się bez ojca albo odczuwali jego brak. Mi opowiadali i im wierzę.
Mów za siebie, ok? Nie mówimy o braku matki, tylko o braku ojca i nie przeskakuj jak ci to pasuje.
Z twoich doświadczen? A z moich doświadczeń tak mi nie wychodzi
I też wychowałam się bez matki i nie tylko nieobecnej duchem. Nie róbmy off topu.
W sumie to ten temat jest powiązany z tym wszystkim ale żeby dojść do czego bez sensu jest obwinianie oskarżanie matek
ponieważ samotne matki nie chcą wychować słabych facetów z premedytacją,a dysfunkcje w niby pełnej rodzinie to bardzo skomplikowane sprawy .
Jak kto chce się usprawiedliwić i zrucić odpowiedzialność będąc dorosłym ( za co che zrucić) to i wykorzysta że rodzice byli za dobrzy ,albo dawali za dużo swobody albo za mało jak komu wygodnie
7,040 2022-05-30 20:46:51
Salomonka... Wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi, zgubiłam się w Twoich pretensjach
Rozumiem, że Twoje doświadczenia niwelują istnienie innych, tak? Chyba teraz ja sobie pójdę. Bez foszka ale jakoś tak... Niom
A idź sobie skoro musisz
Jakie pretensje? Po prostu się z tobą nie zgadzam. Nie pierwszy raz z resztą...
Mam inne zdanie niż ty, mogę? Czy mam cię zapytać o zgodę zanim je wygloszę?
7,041 2022-05-30 20:48:22
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o faceta ![]()
7,042 2022-05-30 20:51:47
Możesz ![]()
7,043 2022-05-30 21:27:44 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2022-05-30 21:30:04)
DAB, co prawda akurat mam abonament na „Politykę”, ale tylko podstawowy i dopiero od kilku miesięcy, więc artykułu całego nie przeczytam. A szkoda :-( Ostatnio furorę robiło określenie „gniazdowniki”. To chyba blisko „kidultów” ;-) Ale bardziej swojsko brzmi jeszcze inne: Piotrusie Pany. Wszystkich ich razem charakteryzuje to, że żyją w alternatywnej rzeczywistości. Takie odnoszę wrażenie, gdy barwnie opisują swój świat. Może to Nibylandia? To by nieco tłumaczyło fuck logic ;-)
A ta młoda wariatka to wiesz... Każda z nas wyciąga lekcje i myślę, że lepiej za młodu się sparzyć i czegoś nauczyć niż miałby męczyć kobiety takie jak np Rossanka, poszukując zarówno cierpliwej matki jak i nieprzechodzonej kochanki.
A później okaże się, że młoda wariatka wciąż jest młoda, ale już przechodzona i wcześniej na pewno związała się z wysokim bad boyem z kwadratową szczęką :-D. Niemniej, bardzo się zgadzam, że tylko człowiek bardzo młody może się tak zakochać, że nie tylko żadne przeszkody nie istnieją, ale wybranek jest bez wad i przez to obdarzany niemal bezwarunkową miłością. Potem wymagania rosną i szanse Rumuńskiego coraz bardziej mizerne :-/ Jednak feministki mu nie życzę. Ale zgadzam się, że na fali dyskusji choćby o feministkach ;-), o zmianach roli kobiety w życiu rodzinnym, a nawet o zmianach w korzystaniu z życia przez kobiety – przemilcza się rolę i pozycję facetów. A wśród tychże, zbyt często rosną, jak grzyby po deszczu Piotrusie Pany ;-)
Mam umiejętność wkurwiana Waszych mężów.
To zupełnie tak, jak ja Wasze żony :-P
7,044 2022-05-30 21:44:57
Magdalena1111 a ja nie mam żadnego abonamentu i wyświetla się cały artykuł
Ale nie fair jeśli masz choćby podstawowy! Jak oni to robią
Dalej w artykule była rozprawa nad nowa definicją dojrzałości oraz utrzymywaniu młodości za wszelką cenę a zatem przedłużaniu dzieciństwa kosztem możliwości płodzenia dzieci.
Młoda wariatka przechodzona przez Rumuna to będzie niepokalane poczęcie a ojcem dziecka będzie sam Bóg zatem to Bóg będzie płacił alimenty
Ale pomyśl... jak z feministką nawzajem poszerzali by swoje horyzonty... w imię miłości. Piękne! Chyba napiszę książkę dla nastolatek ![]()
7,045 2022-05-30 21:51:26
Magdalena1111 a ja nie mam żadnego abonamentu i wyświetla się cały artykuł
Podłe szuje :-(
Może jest jak np. na Economist, ze trzy artykuły w miesiącu za free.
7,046 2022-05-30 22:07:23
DeepAndBlue napisał/a:Magdalena1111 a ja nie mam żadnego abonamentu i wyświetla się cały artykuł
Podłe szuje :-(
Może jest jak np. na Economist, ze trzy artykuły w miesiącu za free.
Sprawdzę.
Masz rację. "Dołącz do nas"
Limit wyczerpany. Kurczę, na głupoty człowiek zużył żetony... Ale to też nie fair, że pomimo abonamentu nie można sobie poczytać archiwum (artykuł z 2016 roku).
7,047 2022-05-30 22:12:24
Usuń cookies, może zadziała ![]()
7,048 2022-05-30 22:23:09 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-30 22:45:31)
Przestańcie tyle pisać, bo jeszcze przypadkiem napiszecie coś prawdziwego i będzie trzeba przyznać Wam rację.
Edit,:.Hmm, no możliwe:P
7,049 2022-05-30 22:43:20
Przestańcie tyle pisać, bo jeszcze przypadkiem napiszecie coś prawdziwego i będzie trzeba przyznać Wam rację.
Jesteśmy piękne, mądre i urocze
Jakiś człowiek wypróbuję jak obyczaję jak się je usuwa z tego telefonu ![]()
7,050 2022-05-30 23:24:44
Na forum to masz wynik wychowania bezstresowego pewnych panów, niekoniecznie wychowanych przez samotną matkę.
W realnym życiu więcej widzę społecznie nieprzystosowanych młodych facetów wychowanych przez oboje rodziców, niż przez samotną matkę niestety.
Poza tym jak młody ćpun czy gangster chce się jakoś "wybielić" to zwykle mówi, że nie mial ojca i taki biedy ci on jest... Dla każdego to woda na młyn i można znowu potwierdzić tezę z d..py wziętą, że czegoś mu brakowalo, tego "męskiego pierwiastka" i można na to całą winę zrzucić. Jak taki delikwent ma oboje rodziców, to najczęsciej ten aspekt się pomija i stąd wiadome statystyki
A ja nie miałem ani mamusi ani tatusia a jestem bardzo męski
. Chcesz się dalej licytować? Czy może odrazu przejdziemy do leczenie Twojego syndromu niedopchnięcia? Superwoman.. wychowała samotnie córkę i daje sobie monopol na bycie autorytetem. Daj znać czy Ci się polepszyło jak skończysz terapię.
7,051 2022-05-31 00:16:08
Usuń cookies, może zadziała
Czasem wystarczy wejść z okna incognito, ale nie mam pojęcia czy w smartfonie też jest taka możliwość, bo jednak korzystam głównie z laptopa.
7,052 2022-05-31 00:22:52
jakis_czlowiek napisał/a:Usuń cookies, może zadziała
Czasem wystarczy wejść z okna incognito, ale nie mam pojęcia czy w smartfonie też jest taka możliwość, bo jednak korzystam głównie z laptopa.
Też jest. W sumie nawet lepsza opcja chyba.
7,053 2022-05-31 06:17:02
Ehh temat stał się areną kłótni między paroma użytkownikami. Prawidłowo gdy szedł wcześniejszą "drogą".
7,054 2022-05-31 08:24:49
Gman a co Ty właściwie wynosisz ze swojego pobytu w tym temacie czy ogólnie na forum?
7,055 2022-05-31 09:08:53
Ehh temat stał się areną kłótni między paroma użytkownikami.
Skoro nie można było już jechać na facetów, to zaczęły jechać między sobą. ![]()
7,056 2022-05-31 09:33:18
Jeśli nie odpowiadają Wam użytkowniczki tego forum, możecie iść na męskie forum, panowie. Nic nie stoi na przeszkodzie.
7,057 2022-05-31 10:12:20
Be., z swojego tematu, sprzed 2 lat co założyłem, że jak facet jest prawiczek to ma czekać nawet to 40-stki na pierwszy raz. Facet co korzysta to przegryw itd. Na Facebooku był podobny post na jednej grupie, co jednak wprost napisała, że taki facet to szrot ludzki, także...
Kobiety chyba nie umieją pojąć, że jak najpierw się nie spodobasz to musisz wymyślać jakieś teksty itp, by ją zdobyć.
Karolina Jones, nie napisałem, że mi przeszkadza, tylko wspomniałem, jak zmieniła się droga tematu.
7,058 2022-05-31 10:13:16
O zmianę drogi tematu, to do Kremika ![]()
7,059 2022-05-31 10:55:32
Be., z swojego tematu, sprzed 2 lat co założyłem, że jak facet jest prawiczek to ma czekać nawet to 40-stki na pierwszy raz. Facet co korzysta to przegryw itd. Na Facebooku był podobny post na jednej grupie, co jednak wprost napisała, że taki facet to szrot ludzki, także...
Kobiety chyba nie umieją pojąć, że jak najpierw się nie spodobasz to musisz wymyślać jakieś teksty itp, by ją zdobyć.Karolina Jones, nie napisałem, że mi przeszkadza, tylko wspomniałem, jak zmieniła się droga tematu.
Bo kobiety należy traktować jak bezdomnego kota, możesz pogłaskać, ale do domu nie bierz. Nie wiadomo co złapiesz. I tyle należy się nimi przejmować...
7,060 2022-05-31 11:21:08
gman98v2 napisał/a:Be., z swojego tematu, sprzed 2 lat co założyłem, że jak facet jest prawiczek to ma czekać nawet to 40-stki na pierwszy raz. Facet co korzysta to przegryw itd. Na Facebooku był podobny post na jednej grupie, co jednak wprost napisała, że taki facet to szrot ludzki, także...
Kobiety chyba nie umieją pojąć, że jak najpierw się nie spodobasz to musisz wymyślać jakieś teksty itp, by ją zdobyć.Karolina Jones, nie napisałem, że mi przeszkadza, tylko wspomniałem, jak zmieniła się droga tematu.
Bo kobiety należy traktować jak bezdomnego kota, możesz pogłaskać, ale do domu nie bierz. Nie wiadomo co złapiesz. I tyle należy się nimi przejmować...
Aleś Ty jest głupi ![]()
7,061 2022-05-31 13:15:39
Nieskromnie wyrażę przekonanie, że mój mózg dosłownie na każdej płaszczyźnie, które mogłaby obalić ten pogląd jest wielokrotnie bardziej rozwinięty niż Twój, wobec czego jestem gotów na test porównawczy typu sprawdzenie IQ, wiedzy czy zdolności do analizy. W przypadku gdy Twój wynik choćby w 1 na 10 przypadków będzie wyższy mogę uznać, że jestem głupi.
7,062 2022-05-31 13:22:48
Hahahahaha mój człowiek z Mensy
7,063 2022-05-31 13:29:40
Nieskromnie wyrażę przekonanie, że mój mózg dosłownie na każdej płaszczyźnie, które mogłaby obalić ten pogląd jest wielokrotnie bardziej rozwinięty niż Twój, wobec czego jestem gotów na test porównawczy typu sprawdzenie IQ, wiedzy czy zdolności do analizy. W przypadku gdy Twój wynik choćby w 1 na 10 przypadków będzie wyższy mogę uznać, że jestem głupi.
Może i na testach wychodzi Ci wysokie IQ. Może. Ale co z tego ? Dziecko też może mieć wysokie IQ. Życie to co innego, niż testy IQ. Zresztą jest też coś takiego jak inteligencja emocjonalna.
7,064 2022-05-31 13:34:21
I przepraszam pod którym adresem pukać do Ciebie w kwestiach mądrości życiowej czy inteligencji emocjonalnej? Chciałbym uzyskać kilka porad. A nie! Przecież Ty się pod żadnym z tych względów - delikatnie ujmując - nie wykazujesz. Dziwne zatem, że tak się czepiasz. Wyimaginowane zawody i konkurencja jak u kolegi psychologa? No chyba za stary na to jesteś.
7,065 2022-05-31 14:09:20
I przepraszam pod którym adresem pukać do Ciebie w kwestiach mądrości życiowej czy inteligencji emocjonalnej? Chciałbym uzyskać kilka porad. A nie! Przecież Ty się pod żadnym z tych względów - delikatnie ujmując - nie wykazujesz. Dziwne zatem, że tak się czepiasz. Wyimaginowane zawody i konkurencja jak u kolegi psychologa? No chyba za stary na to jesteś.
Nie bądź zazdrosny, zazwyczaj każdego dominuje genetycznie. Ważne że Twoja babcia ocenia Twój wygląd na 11/10. Brak Ci charyzmy.
7,066 2022-05-31 14:39:14
Be. napisał/a:I przepraszam pod którym adresem pukać do Ciebie w kwestiach mądrości życiowej czy inteligencji emocjonalnej? Chciałbym uzyskać kilka porad. A nie! Przecież Ty się pod żadnym z tych względów - delikatnie ujmując - nie wykazujesz. Dziwne zatem, że tak się czepiasz. Wyimaginowane zawody i konkurencja jak u kolegi psychologa? No chyba za stary na to jesteś.
Nie bądź zazdrosny, zazwyczaj każdego dominuje genetycznie. Ważne że Twoja babcia ocenia Twój wygląd na 11/10. Brak Ci charyzmy.
Wiedziałem że się polubicie
nie żebym was podpuszczał do draki czy coś,
poważnie tym razem,
ale jak chcecie któż was powstrzyma
7,067 2022-05-31 14:46:32
Be., wydaje mi się, że gdybym tych rad słuchał wtedy, to zostałbym 30-letnim prawiczkiem.
7,068 2022-05-31 14:48:08
Psycholog Na Niby napisał/a:Be. napisał/a:I przepraszam pod którym adresem pukać do Ciebie w kwestiach mądrości życiowej czy inteligencji emocjonalnej? Chciałbym uzyskać kilka porad. A nie! Przecież Ty się pod żadnym z tych względów - delikatnie ujmując - nie wykazujesz. Dziwne zatem, że tak się czepiasz. Wyimaginowane zawody i konkurencja jak u kolegi psychologa? No chyba za stary na to jesteś.
![]()
poważnie tym razem,
ale jak chcecie któż was powstrzyma
Paslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.
7,069 2022-05-31 14:50:45
Be., wydaje mi się, że gdybym tych rad słuchał wtedy, to zostałbym 30-letnim prawiczkiem.
No więc właśnie...i teraz co? Do przodu i nie oglądać się na innych.
Faktycznie masz racje paslawku, jak bardzo chcesz się pokłócić to zawsze jestem do dyspozycji. Chłopaki przyszli się pokazać to nie będę im czarnego PR robił:d.
7,070 2022-05-31 14:54:40 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 14:54:58)
Czuję podstęp
paslawek deklaruje, że nie zachęca do draki, Psycholog wyznaje lubienie paslawkowi, a Be. przyznaje mu rację ![]()
7,071 2022-05-31 15:09:43
paslawek napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Nie bądź zazdrosny, zazwyczaj każdego dominuje genetycznie. Ważne że Twoja babcia ocenia Twój wygląd na 11/10. Brak Ci charyzmy.
![]()
poważnie tym razem,
ale jak chcecie któż was powstrzymaPaslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.
Wzajemnie też naprawdę Cię lubię
7,072 2022-05-31 15:15:47
Taaa
Jeszcze się na plaży umówcie i zbierajcie razem muszelki ![]()
7,073 2022-05-31 15:21:18
Taaa
Jeszcze się na plaży umówcie i zbierajcie razem muszelki
Na dzikiej ..... plaży ![]()
A zbierać to można nie tylko muszelki z detektorem metali na przykład
Ja mam inną wizję - męskie długie rozmowy o życiu i ból brzucha ze śmiechu.
7,074 2022-05-31 15:23:56
Nie chcę wiedzieć co wy planujecie ![]()
7,075 2022-05-31 15:25:47
Nie chcę wiedzieć co wy planujecie
Ależ skąd ![]()
7,076 2022-05-31 15:29:44
KoralinaJones napisał/a:Nie chcę wiedzieć co wy planujecie
Ależ skąd
Nie chcę ani wiedzieć ani uczestniczyć
Na wydmach też nie będę się czaić, nie obiecuj nic sobie ![]()
7,077 2022-05-31 15:31:27
Kolejna co w głowie ma jakieś dziwne rzeczy. Tylko nie wiem czy wolno mi pisać, bo Twój chłopak na mnie naskoczy:d.
7,078 2022-05-31 15:35:15
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie chcę wiedzieć co wy planujecie
Ależ skąd
Na wydmach też nie będę się czaić, nie obiecuj nic sobie
E tam kobiety to zazdroszczą facetom męskich długich rozmów i są ciekawe czego dotyczą ,analogicznie faceci
też bywamy zazdrośni i ciekawscy czego dotyczą ekskluzywne babskie rozmowy ![]()
7,079 2022-05-31 15:43:17
Kolejna co w głowie ma jakieś dziwne rzeczy. Tylko nie wiem czy wolno mi pisać, bo Twój chłopak na mnie naskoczy:d.
Nie krępuj się
I tak wszyscy wiemy, że zmyślasz w każdym zdaniu ![]()
7,080 2022-05-31 15:43:21 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 15:43:32)
![]()
7,081 2022-05-31 15:54:15
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Ależ skąd
Na wydmach też nie będę się czaić, nie obiecuj nic sobie
E tam kobiety to zazdroszczą facetom męskich długich rozmów i są ciekawe czego dotyczą ,analogicznie faceci
też bywamy zazdrośni i ciekawscy czego dotyczą ekskluzywne babskie rozmowy
A myśmy kiedyś z kumplem sprosili do jego dziewczyny koleżanki i specjalnie podsłuchiwalismy o czym gadały ciągle. Zgadnij :d
7,082 2022-05-31 15:56:38
Chłopaki przyszli się pokazać to nie będę im czarnego PR robił:d.
Możesz próbować, chętnie sprawdzę Twoje IQ.
7,083 2022-05-31 15:58:08
Nie chcę wiedzieć co wy planujecie
Dwa skorpiony rozmyślający o bezsensie życia. Oczywiście z MOET'em.
7,084 2022-05-31 15:59:53
też bywamy zazdrośni i ciekawscy czego dotyczą ekskluzywne babskie rozmowy
Oj tak ![]()
Zrobiłam kiedyś zlot czarownic i zaprosiłam kilka kumpeli bez mężów do domku letniskowego. Było wino, czekolada i pozwolenie na wyłącznie wesołe tematy więc cały czas śmiałyśmy się jak szalone. Po godzinie wszyscy mężowie w komplecie zaglądali przez okno i i żywcem chcieli się dostać do środka. Pogoniłyśmy ich z wielką satysfakcją hahaha.
7,085 2022-05-31 17:28:47
Niezłe bajki tu opowiadają, ale przynajmniej znowu jest wesoło. ![]()