30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 107 108 109 110 111 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,021 do 7,085 z 31,047 ]

7,021

Odp: 30lat i cały czas sam

Deep cwaniaro tylko nie zapomnij kto nas wychowywał big_smile.

Zobacz podobne tematy :

7,022

Be. napisał/a:

Ojciec winien to zrobić, ale uwierzył, że jest gwiazdą rocka i dzieci nie pasują mu do takiego lifestyle'u wink Albo denarami się zasłonił i wolał z kumplami się upijać zamiast smarkaczem swoim zająć. Albo był niepoprawnym romantykiem, który zapłodnił kobietę, której nie kocha a więc żegna się i szuka prawdziwej miłości. Do wyboru do koloru.

Kobiety nie są wszechmocne i nie zastąpią ojców. Ciesz się, że chociaż z głodu nie umarłeś i cyca dostałeś.

7,023

DeepAndBlue napisał/a:

Kobiety nie są wszechmocne i nie zastąpią ojców. Ciesz się, że chociaż z głodu nie umarłeś i cyca dostałeś.

Wszechmocne nie są, ale mogą naprawdę wiele. Nie zastąpią ojców? Skąd ten wniosek?

7,024

DeepAndBlue napisał/a:
Be. napisał/a:

Ojciec winien to zrobić, ale uwierzył, że jest gwiazdą rocka i dzieci nie pasują mu do takiego lifestyle'u wink Albo denarami się zasłonił i wolał z kumplami się upijać zamiast smarkaczem swoim zająć. Albo był niepoprawnym romantykiem, który zapłodnił kobietę, której nie kocha a więc żegna się i szuka prawdziwej miłości. Do wyboru do koloru.

I która matka odda ojcu dzieci? A ktora odda je całkowicie i pójdzie zarabiać? No właśnie, feministki próbowały i spudłowały. Jesteś blisko, ale to nie to. Mimo wszystko Be. Cię lubi:)

7,025

Salomonka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Wszechmocne nie są, ale mogą naprawdę wiele. Nie zastąpią ojców? Skąd ten wniosek?

A skąd wniosek, że zastąpią? Po pierwsze musiałyby się sklonować a po drugie zmienić płeć.

7,026

DeepAndBlue napisał/a:
Salomonka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

A skąd wniosek, że zastąpią? Po pierwsze musiałyby się sklonować a po drugie zmienić płeć.

Niestety, nie masz racji. Mam do czynienia w pracy z kobietami które samotnie wychowują dzieci. Nie klonują się, płci nie zmieniają ale mimo to dają radę. Sama wychowałam córkę zupełnie sama, wykształciłam i "wysłałam w świat" najlepiej jak umiałam. Właśnie ostatnio odbyłam rozmowę z moją córką, zupełnie niespodziewaną i nieplanowaną i to co mi powiedziała sprawiło, że na krótko zaszumiało mi w głowie smile Otóż powiedziała, że nigdy ojca jej nie brakowało, nie tęskniła za męskim pierwiastkiem w domu i uważa, że jeśli ktoś zrzuca swoje niepowodzenia życiowe na brak ojca w domu, to jest to wymówka jak każda, gdy się chce swoje niepowodzenia życiowe usprawiedliwić.
Gdybym nie miała do czynienia z podobnymi kobietami w pracy, to może bym w to wątpiła, a tak.. Chyba coś w tym jest smile

7,027

No tak, masz córkę. I córka ma rację, że dla dorosłego człowieka to wymówka, bo powinien sam nadrobić. Ale po facetach widać, że nie masz racji. Może wykarmiły i dały radę ale męskiego pierwiastka im brakowało i z tym brakiem muszą sobie później poradzić. Jedni sobie radzą a wielu nie za bardzo.

7,028

DeepAndBlue napisał/a:

No tak, masz córkę. I córka ma rację, że dla dorosłego człowieka to wymówka, bo powinien sam nadrobić. Ale po facetach widać, że nie masz racji. Może wykarmiły i dały radę ale męskiego pierwiastka im brakowało i z tym brakiem muszą sobie później poradzić. Jedni sobie radzą a wielu nie za bardzo.

No tak... smile

A co "nadrobić"? Bo nie rozumiem. Nadrabia się braki, a jak komuś czegoś nie brakuje, to ma nadrabiać, bo komuś się wydaje że zgodnie z jego urojeniami powinien?

Co do facetów, to oni zwykle są psychicznie słabsi więc możesz dalej bazować na tym, że im czegoś brakowało i to jest powód, dla którego w życiu im nie wychodzi.

Jak nie tak, to owak, ale musi wyjść na twoje.

Napisałam swoje zdanie i to co wynika z mojego doświadczenia, pisz dalej swoje przemyślenia, chętnie poczytam. smile

7,029 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-30 20:13:25)

Salomonka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Niestety, nie masz racji. Mam do czynienia w pracy z kobietami które samotnie wychowują dzieci. Nie klonują się, płci nie zmieniają ale mimo to dają radę. Sama wychowałam córkę zupełnie sama, wykształciłam i "wysłałam w świat" najlepiej jak umiałam. Właśnie ostatnio odbyłam rozmowę z moją córką, zupełnie niespodziewaną i nieplanowaną i to co mi powiedziała sprawiło, że na krótko zaszumiało mi w głowie smile Otóż powiedziała, że nigdy ojca jej nie brakowało, nie tęskniła za męskim pierwiastkiem w domu i uważa, że jeśli ktoś zrzuca swoje niepowodzenia życiowe na brak ojca w domu, to jest to wymówka jak każda, gdy się chce swoje niepowodzenia życiowe usprawiedliwić.
Gdybym nie miała do czynienia z podobnymi kobietami w pracy, to może bym w to wątpiła, a tak.. Chyba coś w tym jest smile

W tym miejscu to bardziej Deep ma rację relacja samotnej matki z córką jest zupełnie czyś innym niż wychowanie chłopaka
choćby kobieta była superwoman to tego czegoś męskiego nie zastąpi to nie jest przecież wina samotnych matek że tak bywa ,a efekty wychowania to masz czasem na forum

7,030 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-30 20:14:13)

Świat niektórych forumowiczek jest piękny i idealny. Tak sobie rzuciłem okiem na pierwszy z brzegu portal mjakmama24 i co czytam. Dziewczynki wychowywane bez ojca:
- częściej wiążą się ze starszymi mężczyznami, którzy stanowią substytut instytucji ojca
- wcześniej podejmują kontakty seksualne
- szukają wśród mężczyzn akceptacji, podziwu i aprobaty
- brak roli ojca powoduje, iż dziewczynki nie wiedzą w jaki sposób budować relacje partnerskie w późniejszym życiu
- może prowadzić do zaburzeń w sferze poczucia własnej wartości i budowania tożsamości płciowej kobiety

Wątków jasno pokazujących te problemy, nawet na tym forum cała masa.

7,031

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Już sobie poszłam tongue

No i se poszła
Jak mówiła tak zrobiła smile

ZPF tongue

Co to jest ZPF? tongue

7,032

zwykły poniedziałkowy foszek tongue

7,033 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-30 20:20:49)

Wcale nie. To prawda, że ktoś mnie nęka. Małe, zielone i wredne.

Jednakże nie pozwolę alby to "coś" stanęło na drodze moich planów tongue

7,034

paslawek napisał/a:
Salomonka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

W tym miejscu to bardziej Deep ma rację relacja samotnej matki z córką jest zupełnie czyś innym niż wychowanie chłopaka
choćby kobieta była superwoman to tego czegoś męskiego nie zastąpi to nie jest przecież wina samotnych matek że tak bywa ,a efekty wychowania to masz czasem na forum

Na forum to masz wynik wychowania bezstresowego pewnych panów, niekoniecznie wychowanych przez samotną matkę.

W realnym życiu więcej widzę społecznie nieprzystosowanych młodych facetów wychowanych przez oboje rodziców, niż przez samotną matkę niestety.
Poza tym jak młody ćpun czy gangster chce się jakoś "wybielić" to zwykle mówi, że nie mial ojca i taki biedy ci on jest... Dla każdego to woda na młyn i można znowu potwierdzić tezę z d..py wziętą, że czegoś mu brakowalo, tego "męskiego pierwiastka" i można na to całą winę zrzucić. Jak taki delikwent ma oboje rodziców, to najczęsciej ten aspekt się pomija i stąd wiadome statystyki smile

7,035

KoralinaJones napisał/a:

Wcale nie. To prawda, że ktoś mnie nęka. Małe, zielone i wredne.

A ten -
gumką myszką się ściera smile

7,036

Niech lepiej faceci  Ci podpowiadają, najlepiej Ci, którzy wychowali się bez ojca albo odczuwali jego brak. Mi opowiadali i im wierzę.

Z moich doświadczeń to mogę Ci tylko odpowiedzieć jak to jest być dziewczynką i odczuwać brak nieobecnej duchem matki. I tak, uważam że dla własnego dobra trzeba te braki sobie jakoś zrekompensować. Może to po części zrobić inna kobieta, babcia, ciotka, sąsiadka... Nieważne. To są podstawy archetypów i nie trzeba oczywistości tłumaczyć.

Btw tak sobie świetnie radzimy, że aż świat zwariował. Winszujmy sobie wszyscy nawzajem. Ukłony. Oklaski.

7,037

DeepAndBlue napisał/a:

Niech lepiej faceci  Ci podpowiadają, najlepiej Ci, którzy wychowali się bez ojca albo odczuwali jego brak. Mi opowiadali i im wierzę.

Z moich doświadczeń to mogę Ci tylko odpowiedzieć jak to jest być dziewczynką i odczuwać brak nieobecnej duchem matki. I tak, uważam że dla własnego dobra trzeba te braki sobie jakoś zrekompensować. Może to po części zrobić inna kobieta, babcia, ciotka, sąsiadka... Nieważne. To są podstawy archetypów i nie trzeba oczywistości tłumaczyć.

Btw tak sobie świetnie radzimy, że aż świat zwariował. Winszujmy sobie wszyscy nawzajem. Ukłony. Oklaski.

Mów za siebie, ok? Nie mówimy o braku matki, tylko o braku ojca i nie przeskakuj jak ci to pasuje.

Z twoich doświadczen? A z  moich doświadczeń tak mi nie wychodzi smile I też wychowałam się bez matki i nie tylko nieobecnej  duchem.  Nie róbmy off topu.

7,038

Salomonka... Wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi, zgubiłam się w Twoich pretensjach smile Rozumiem, że Twoje doświadczenia niwelują istnienie innych, tak? Chyba teraz ja sobie pójdę. Bez foszka ale jakoś tak... Niom wink

7,039

Salomonka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Mów za siebie, ok? Nie mówimy o braku matki, tylko o braku ojca i nie przeskakuj jak ci to pasuje.

Z twoich doświadczen? A z  moich doświadczeń tak mi nie wychodzi smile I też wychowałam się bez matki i nie tylko nieobecnej  duchem.  Nie róbmy off topu.

W sumie to ten temat jest powiązany z tym wszystkim ale żeby dojść do czego bez sensu jest obwinianie oskarżanie matek
ponieważ samotne matki nie chcą wychować słabych facetów z premedytacją,a dysfunkcje w niby pełnej rodzinie to bardzo skomplikowane sprawy .
Jak kto chce się usprawiedliwić i zrucić odpowiedzialność będąc dorosłym ( za co che zrucić) to i wykorzysta że rodzice byli za dobrzy ,albo dawali za dużo swobody albo za mało jak komu wygodnie

7,040

DeepAndBlue napisał/a:

Salomonka... Wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi, zgubiłam się w Twoich pretensjach smile Rozumiem, że Twoje doświadczenia niwelują istnienie innych, tak? Chyba teraz ja sobie pójdę. Bez foszka ale jakoś tak... Niom wink

A idź sobie skoro musisz smile Jakie pretensje? Po prostu się z tobą nie zgadzam.  Nie pierwszy raz z resztą...

Mam inne zdanie niż ty, mogę? Czy mam cię zapytać o zgodę zanim je wygloszę?

7,041

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o faceta big_smile

7,042

Możesz smile

7,043 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2022-05-30 21:30:04)

DAB, co prawda akurat mam abonament na „Politykę”, ale tylko podstawowy i dopiero od kilku miesięcy, więc artykułu całego nie przeczytam. A szkoda :-(  Ostatnio furorę robiło określenie „gniazdowniki”. To chyba blisko „kidultów” ;-) Ale bardziej swojsko brzmi jeszcze inne: Piotrusie Pany. Wszystkich ich razem charakteryzuje to, że żyją w alternatywnej rzeczywistości. Takie odnoszę wrażenie, gdy barwnie opisują swój świat. Może to Nibylandia? To by nieco tłumaczyło fuck logic ;-)

DAB napisał/a:

A ta młoda wariatka to wiesz... Każda z nas wyciąga lekcje i myślę, że lepiej za młodu się sparzyć i czegoś nauczyć niż miałby męczyć kobiety takie jak np Rossanka, poszukując zarówno cierpliwej matki jak i nieprzechodzonej kochanki.

A później okaże się, że młoda wariatka wciąż jest młoda, ale już przechodzona i wcześniej na pewno związała się z wysokim bad boyem z kwadratową szczęką :-D. Niemniej, bardzo się zgadzam, że tylko człowiek bardzo młody może się tak zakochać, że nie tylko żadne przeszkody nie istnieją, ale wybranek jest bez wad i przez to obdarzany niemal bezwarunkową miłością. Potem wymagania rosną i szanse Rumuńskiego coraz bardziej mizerne :-/ Jednak feministki mu nie życzę. Ale zgadzam się, że na fali dyskusji choćby o feministkach ;-), o zmianach roli kobiety w życiu rodzinnym, a nawet o zmianach w korzystaniu z życia przez kobiety – przemilcza się rolę i pozycję facetów. A wśród tychże, zbyt często rosną, jak grzyby po deszczu Piotrusie Pany ;-)

Psycholog Na Niby napisał/a:

Mam umiejętność wkurwiana Waszych mężów.

To zupełnie tak, jak ja Wasze żony :-P

7,044

Magdalena1111 a ja nie mam żadnego abonamentu i wyświetla się cały artykuł yikes Ale nie fair jeśli masz choćby podstawowy! Jak oni to robią hmm

Dalej w artykule była rozprawa nad nowa definicją dojrzałości oraz utrzymywaniu młodości za wszelką cenę a zatem przedłużaniu dzieciństwa kosztem możliwości płodzenia dzieci.

Młoda wariatka przechodzona przez Rumuna to będzie niepokalane poczęcie a ojcem dziecka będzie sam Bóg zatem to Bóg będzie płacił alimenty smile Ale pomyśl... jak z feministką nawzajem poszerzali by swoje horyzonty... w imię miłości. Piękne! Chyba napiszę książkę dla nastolatek smile

7,045

DeepAndBlue napisał/a:

Magdalena1111 a ja nie mam żadnego abonamentu i wyświetla się cały artykuł yikes Ale nie fair jeśli masz choćby podstawowy! Jak oni to robią hmm

Podłe szuje :-(
Może jest jak np. na Economist, ze trzy artykuły w miesiącu za free.

7,046

MagdaLena1111 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Podłe szuje :-(
Może jest jak np. na Economist, ze trzy artykuły w miesiącu za free.

Sprawdzę.

Masz rację. "Dołącz do nas" smile Limit wyczerpany. Kurczę, na głupoty człowiek zużył żetony... Ale to też nie fair, że pomimo abonamentu nie można sobie poczytać archiwum (artykuł z 2016 roku).

7,047

Usuń cookies, może zadziała tongue

7,048 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-30 22:45:31)

Przestańcie tyle pisać, bo jeszcze przypadkiem napiszecie coś prawdziwego i będzie trzeba przyznać Wam rację.

Edit,:.Hmm, no możliwe:P

7,049

Be. napisał/a:

Przestańcie tyle pisać, bo jeszcze przypadkiem napiszecie coś prawdziwego i będzie trzeba przyznać Wam rację.

Jesteśmy piękne, mądre i urocze smile

Jakiś człowiek wypróbuję jak obyczaję jak się je usuwa z tego telefonu smile

7,050

Salomonka napisał/a:

Na forum to masz wynik wychowania bezstresowego pewnych panów, niekoniecznie wychowanych przez samotną matkę.

W realnym życiu więcej widzę społecznie nieprzystosowanych młodych facetów wychowanych przez oboje rodziców, niż przez samotną matkę niestety.
Poza tym jak młody ćpun czy gangster chce się jakoś "wybielić" to zwykle mówi, że nie mial ojca i taki biedy ci on jest... Dla każdego to woda na młyn i można znowu potwierdzić tezę z d..py wziętą, że czegoś mu brakowalo, tego "męskiego pierwiastka" i można na to całą winę zrzucić. Jak taki delikwent ma oboje rodziców, to najczęsciej ten aspekt się pomija i stąd wiadome statystyki smile

A ja nie miałem ani mamusi ani tatusia a jestem bardzo męski sad. Chcesz się dalej licytować? Czy może odrazu przejdziemy do leczenie Twojego syndromu niedopchnięcia? Superwoman.. wychowała samotnie córkę i daje sobie monopol na bycie autorytetem. Daj znać czy Ci się polepszyło jak skończysz terapię.

7,051

jakis_czlowiek napisał/a:

Czasem wystarczy wejść z okna incognito, ale nie mam pojęcia czy w smartfonie też jest taka możliwość, bo jednak korzystam głównie z laptopa.

7,052

Olinka napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:

Czasem wystarczy wejść z okna incognito, ale nie mam pojęcia czy w smartfonie też jest taka możliwość, bo jednak korzystam głównie z laptopa.

Też jest. W sumie nawet lepsza opcja chyba.

7,053

Ehh temat stał się areną kłótni między paroma użytkownikami. Prawidłowo gdy szedł wcześniejszą "drogą".

7,054

Gman a co Ty właściwie wynosisz ze swojego pobytu w tym temacie czy ogólnie na forum?

7,055

gman98v2 napisał/a:

Ehh temat stał się areną kłótni między paroma użytkownikami.

Skoro nie można było już jechać na facetów, to zaczęły jechać między sobą. smile

7,056

Jeśli nie odpowiadają Wam użytkowniczki tego forum, możecie iść na męskie forum, panowie. Nic nie stoi na przeszkodzie.

7,057

Be., z swojego tematu, sprzed 2 lat co założyłem, że jak facet jest prawiczek to ma czekać nawet to 40-stki na pierwszy raz. Facet co korzysta to przegryw itd. Na Facebooku był podobny post na jednej grupie, co jednak wprost napisała, że taki facet to szrot ludzki, także...
Kobiety chyba nie umieją pojąć, że jak najpierw się nie spodobasz to musisz wymyślać jakieś teksty itp, by ją zdobyć.

Karolina Jones, nie napisałem, że mi przeszkadza, tylko wspomniałem, jak zmieniła się droga tematu.

7,058

O zmianę drogi tematu, to do Kremika tongue

7,059

gman98v2 napisał/a:

Be., z swojego tematu, sprzed 2 lat co założyłem, że jak facet jest prawiczek to ma czekać nawet to 40-stki na pierwszy raz. Facet co korzysta to przegryw itd. Na Facebooku był podobny post na jednej grupie, co jednak wprost napisała, że taki facet to szrot ludzki, także...
Kobiety chyba nie umieją pojąć, że jak najpierw się nie spodobasz to musisz wymyślać jakieś teksty itp, by ją zdobyć.

Karolina Jones, nie napisałem, że mi przeszkadza, tylko wspomniałem, jak zmieniła się droga tematu.

Bo kobiety należy traktować jak bezdomnego kota, możesz pogłaskać, ale do domu nie bierz. Nie wiadomo co złapiesz. I tyle należy się nimi przejmować...

7,060

Be. napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Bo kobiety należy traktować jak bezdomnego kota, możesz pogłaskać, ale do domu nie bierz. Nie wiadomo co złapiesz. I tyle należy się nimi przejmować...

Aleś Ty jest głupi lol

7,061

Nieskromnie wyrażę przekonanie, że mój mózg dosłownie na każdej płaszczyźnie, które mogłaby obalić ten pogląd jest wielokrotnie bardziej rozwinięty niż Twój, wobec czego jestem gotów na test porównawczy typu sprawdzenie IQ, wiedzy czy zdolności do analizy. W przypadku gdy Twój wynik choćby w 1 na 10 przypadków będzie wyższy mogę uznać, że jestem głupi.

7,062

Hahahahaha mój człowiek z Mensy

7,063

Be. napisał/a:

Nieskromnie wyrażę przekonanie, że mój mózg dosłownie na każdej płaszczyźnie, które mogłaby obalić ten pogląd jest wielokrotnie bardziej rozwinięty niż Twój, wobec czego jestem gotów na test porównawczy typu sprawdzenie IQ, wiedzy czy zdolności do analizy. W przypadku gdy Twój wynik choćby w 1 na 10 przypadków będzie wyższy mogę uznać, że jestem głupi.

Może i na testach wychodzi Ci wysokie IQ. Może. Ale co z tego ? Dziecko też może mieć wysokie IQ. Życie to co innego, niż testy IQ. Zresztą jest też coś takiego jak inteligencja emocjonalna.

7,064

I przepraszam pod którym adresem pukać do Ciebie w kwestiach mądrości życiowej czy inteligencji emocjonalnej? Chciałbym uzyskać kilka porad. A nie! Przecież Ty się pod żadnym z tych względów - delikatnie ujmując - nie wykazujesz. Dziwne zatem, że tak się czepiasz. Wyimaginowane zawody i konkurencja jak u kolegi psychologa? No chyba za stary na to jesteś.

7,065

Be. napisał/a:

I przepraszam pod którym adresem pukać do Ciebie w kwestiach mądrości życiowej czy inteligencji emocjonalnej? Chciałbym uzyskać kilka porad. A nie! Przecież Ty się pod żadnym z tych względów - delikatnie ujmując - nie wykazujesz. Dziwne zatem, że tak się czepiasz. Wyimaginowane zawody i konkurencja jak u kolegi psychologa? No chyba za stary na to jesteś.

Nie bądź zazdrosny, zazwyczaj każdego dominuje genetycznie. Ważne że Twoja babcia ocenia Twój wygląd na 11/10. Brak Ci charyzmy.

7,066

Be. napisał/a:

Nie bądź zazdrosny, zazwyczaj każdego dominuje genetycznie. Ważne że Twoja babcia ocenia Twój wygląd na 11/10. Brak Ci charyzmy.

Wiedziałem że się polubicie smile
nie żebym was podpuszczał do draki czy coś,
poważnie tym razem,
ale jak chcecie któż was powstrzyma

7,067

Be., wydaje mi się, że gdybym tych rad słuchał wtedy, to zostałbym 30-letnim prawiczkiem.

7,068

paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

poważnie tym razem,

Paslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.

7,069

gman98v2 napisał/a:

Be., wydaje mi się, że gdybym tych rad słuchał wtedy, to zostałbym 30-letnim prawiczkiem.

No więc właśnie...i teraz co? Do przodu i nie oglądać się na innych.

Faktycznie masz racje paslawku, jak bardzo chcesz się pokłócić to zawsze jestem do dyspozycji. Chłopaki przyszli się pokazać to nie będę im czarnego PR robił:d.

7,070 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 14:54:58)

Czuję podstęp tongue paslawek deklaruje, że nie zachęca do draki, Psycholog wyznaje lubienie paslawkowi, a Be. przyznaje mu rację big_smile

7,071

paslawek napisał/a:

poważnie tym razem,

Paslawku, tylko Ty byłeś tu dla mnie jakimś "wyzwaniem". Lubię Cię.

Wzajemnie też naprawdę Cię lubię

7,072

Taaa big_smile Jeszcze się na plaży umówcie i zbierajcie razem muszelki tongue

7,073

KoralinaJones napisał/a:

Taaa big_smile Jeszcze się na plaży umówcie i zbierajcie razem muszelki tongue

Na dzikiej ..... plaży tongue
A zbierać to można nie tylko muszelki z detektorem metali na przykład
Ja mam inną wizję - męskie długie rozmowy o życiu i  ból brzucha ze śmiechu.

7,074

Nie chcę wiedzieć co wy planujecie tongue

7,075

KoralinaJones napisał/a:

Ależ skąd big_smile

7,076

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ależ skąd big_smile

Nie chcę ani wiedzieć ani uczestniczyć big_smile Na wydmach też nie będę się czaić, nie obiecuj nic sobie tongue

7,077

Kolejna co w głowie ma jakieś dziwne rzeczy. Tylko nie wiem czy wolno mi pisać, bo Twój chłopak na mnie naskoczy:d.

7,078

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ależ skąd big_smile

Nie chcę ani wiedzieć ani uczestniczyć big_smile Na wydmach też nie będę się czaić, nie obiecuj nic sobie tongue

E tam kobiety to zazdroszczą facetom męskich długich rozmów i są ciekawe czego dotyczą ,analogicznie faceci
też bywamy zazdrośni i ciekawscy czego dotyczą ekskluzywne babskie rozmowy smile

7,079

Be. napisał/a:

Kolejna co w głowie ma jakieś dziwne rzeczy. Tylko nie wiem czy wolno mi pisać, bo Twój chłopak na mnie naskoczy:d.

Nie krępuj się big_smile I tak wszyscy wiemy, że zmyślasz w każdym zdaniu big_smile

7,080 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-31 15:43:32)

tongue

7,081

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ależ skąd big_smile

E tam kobiety to zazdroszczą facetom męskich długich rozmów i są ciekawe czego dotyczą ,analogicznie faceci
też bywamy zazdrośni i ciekawscy czego dotyczą ekskluzywne babskie rozmowy smile

A myśmy kiedyś z kumplem sprosili do jego dziewczyny koleżanki i specjalnie podsłuchiwalismy o czym gadały ciągle. Zgadnij :d

7,082

Be. napisał/a:

Chłopaki przyszli się pokazać to nie będę im czarnego PR robił:d.

Możesz próbować, chętnie sprawdzę Twoje IQ.

7,083

KoralinaJones napisał/a:

Dwa skorpiony rozmyślający o bezsensie życia. Oczywiście z MOET'em.

7,084

paslawek napisał/a:

Oj tak big_smile
Zrobiłam kiedyś zlot czarownic i zaprosiłam kilka kumpeli bez mężów do domku letniskowego. Było wino, czekolada i pozwolenie na wyłącznie wesołe tematy więc  cały czas śmiałyśmy się jak szalone. Po godzinie wszyscy mężowie w komplecie zaglądali przez okno i i żywcem chcieli się dostać do środka. Pogoniłyśmy ich z wielką satysfakcją  hahaha.

7,085

Niezłe bajki tu opowiadają, ale przynajmniej znowu jest wesoło. smile

Posty [ 7,021 do 7,085 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 107 108 109 110 111 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024