KoralinaJones napisał/a:Ooops a nie, do tego musiałbyś być mężczyzną a nie ciotą na kobiecym forum w żalu nad własnym posranym życiem roztrząsającym kwestie zwieraczy...
Wiesz, w ogóle co oznacza słowo ciota?
To jest takie coś, co kobiety mają między nogami, więc nie do mnie z takim tekstem.
Tak się na mnie uwzięłaś, a co z tobą?
Podsumujmy
- Masz przestrzelone dupsko po nie wiadomo ilu samcach
- Miewasz problemy z trzymaniem stolca (korelacja do powyższej sytuacji)
- Pomału zaczynasz mieć problemy z czuciem w zwieraczach odbytniczych (również zależność z powyższym)
- Przyznajesz się do tego, że bycie ladacznicą jest ok, no bo w końcu ,,przyjemne". Czyli ciężkie narkotyki też są ok, bo są ,,przyjemne"?
- Masz problemy z rozumowaniem logicznym
- Tyle kutasów przyjęłaś do ust, że żuchwa zaczyna Ci latać jak sejsmograf w Japonii.
gman98v2 napisał/a:KoralinaJones, nie wiem czemu tak się na Rumunskiego_Zolnerza uwziełaś.
Bo to jest psychicznie chory czub, który gdzieś z tyłu głowy uświadomił sobie, że raczej nie będzie wartościową potencjalną kandydatką na żonę, po tym, gdy przestrzeliło już ją pół Europy.
Dlatego wszystko stara się obracać w żart. Nawet to, że ma problemy ze zdrowym budowaniem związku, o czym kiedyś wcześniej wspominała.
Jest to wrak człowieka.
Be. napisał/a:Bo ma zajebiście nudne życie więc męczy ludzi od 27 lat na tym forum. Swego czasu nawet maile dostawałem by na nią uważać co ciekawe
.
Oj to prawda, trzeba uważać na tego zwierza.