30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,761 do 6,825 z 31,047 ]

6,761

Odp: 30lat i cały czas sam
paslawek napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Rumuński ma psychicznego zeza rozbieżnego. Hormony na prawo a zlasowany mózg na lewo.

A Tobie zwieracze już nie trzymają po ostatnim ,,związku" z zagranicznikiem.
Szczerze mówiąc, to nie wiem, kto jest w gorszej sytuacji smile

Posiadasz jakąś rozległą wiedzę o zwieraczach ?

Pewnie taką samą jak o kobietach big_smile

Zobacz podobne tematy :

6,762

a Ty posiadasz jakąkolwiek wiedzę o facetach, oprócz tego jak głęboko włożyć jego kutasa do szczęki?

6,763 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-23 22:24:36)

Czasem mi wstyd za bycie facetem na tym forum. I nie mówię tu o swoim trollowaniu, bo to inna bajka.  sad.

6,764 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-23 22:25:45)

a Ty posiadasz jakąkolwiek wiedzę o facetach, oprócz tego jak głęboko włożyć jego kutasa do szczęki?

Czy od ubliżania obcej, nieznanej kobiecie w Internecie, coś się zmieniło w sprawie Twojego seksu? big_smile

6,765

KoralinaJones napisał/a:

Czy od ubliżania obcej, nieznanej kobiecie w Internecie, coś się zmieniło w sprawie Twojego seksu? big_smile

A czy Ty w końcu opanowałaś wściekliznę pochwy, czy dalej się sypiesz jak jęczmień w skupie zboża?

6,766

KoralinaJones napisał/a:

A czy Ty w końcu opanowałaś wściekliznę pochwy, czy dalej się sypiesz jak jęczmień w skupie zboża?

Wściekliznę big_smile Trafne określenie na kogoś kto już zaczyna toczyć pianę big_smile

6,767

Lubisz piankę, no nie.

6,768

Lubisz piankę, no nie.

Zmienia to coś w Twojej sytuacji? big_smile

6,769 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-23 22:41:10)

.

6,770

KoralinaJones napisał/a:

Lubisz piankę, no nie.

Bogu dzięki, że nie.
Amen.

6,771

KoralinaJones napisał/a:

Lubisz piankę, no nie.

Bogu dzięki, że nie.
Amen.

To do spania. Jest już dawno po 22.

6,772

Ty idź do spania dzieciaku, który tworzy nowe konta co tydzień.

Niezrównoważony psychicznie ludek.

6,773

Ty idź do spania dzieciaku, który tworzy nowe konta co tydzień.

.

Tworzę, bo mogę tongue I co mi zrobisz? big_smile

6,774

Tobie nic nie zrobię.
Takiego przypadku nie da się już wyleczyć sad

6,775 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-24 08:33:28)

Tobie nic nie zrobię.
Takiego przypadku nie da się już wyleczyć sad

Idź może kolego na męskie forum, do mężczyzn, i tam prowadź męskiego rozmowy o ... motocyklach, samochodach, siłowni, innych męskich gadżetach i zajęciach, o kobietach i seksie... Ooops a nie, do tego musiałbyś być mężczyzną a nie ciotą na kobiecym forum w żalu nad własnym posranym życiem roztrząsającym kwestie zwieraczy...

6,776

KoralinaJones, nie wiem czemu tak się na Rumunskiego_Zolnerza uwziełaś.

6,777

Bo ma zajebiście nudne życie więc męczy ludzi od 27 lat na tym forum. Swego czasu nawet maile dostawałem by na nią uważać co ciekawe big_smile.

6,778

Popłakałam się ze śmiechu czytając te docinki ,autentycznie.

6,779

rossanka napisał/a:
Be. napisał/a:
Znerx napisał/a:

A ile osób stawia? Bo te zasady to w większości racjonalizacje dla braku okazji.
Ile małżeństw by się rozpadło, jakby się zakręcił taki Grey czy inna sexbomba? wink

Grey 100% Sexbomba 50% - tak stawiam.

Bo każdy pijak to złodziej.

"Szekspir dotknął istoty rzeczy, Newton dotknął istoty rzeczy, Tołstoj dotknął istoty rzeczy, Einstein dotknął istoty rzeczy. A pijak? Pijakowi zawsze trudniej." smile

6,780

KoralinaJones napisał/a:

Ooops a nie, do tego musiałbyś być mężczyzną a nie ciotą na kobiecym forum w żalu nad własnym posranym życiem roztrząsającym kwestie zwieraczy...

Wiesz, w ogóle co oznacza słowo ciota?
To jest takie coś, co kobiety mają między nogami, więc nie do mnie z takim tekstem.
Tak się na mnie uwzięłaś, a co z tobą?
Podsumujmy

- Masz przestrzelone dupsko po nie wiadomo ilu samcach
- Miewasz problemy z trzymaniem stolca (korelacja do powyższej sytuacji)
- Pomału zaczynasz mieć problemy z czuciem w zwieraczach odbytniczych (również zależność z powyższym)
- Przyznajesz się do tego, że bycie ladacznicą jest ok, no bo w końcu ,,przyjemne". Czyli ciężkie narkotyki też są ok, bo są ,,przyjemne"?
- Masz problemy z rozumowaniem logicznym
- Tyle kutasów przyjęłaś do ust, że żuchwa zaczyna Ci latać jak sejsmograf w Japonii.

gman98v2 napisał/a:

Bo to jest psychicznie chory czub, który gdzieś z tyłu głowy uświadomił sobie, że raczej nie będzie wartościową potencjalną kandydatką na żonę, po tym, gdy przestrzeliło już ją pół Europy.
Dlatego wszystko stara się obracać w żart. Nawet to, że ma problemy ze zdrowym budowaniem związku, o czym kiedyś wcześniej wspominała.
Jest to wrak człowieka.

Be. napisał/a:

Bo ma zajebiście nudne życie więc męczy ludzi od 27 lat na tym forum. Swego czasu nawet maile dostawałem by na nią uważać co ciekawe big_smile.

Oj to prawda, trzeba uważać na tego zwierza.

6,781

Ciekaw bardzo jestem co wam może zrobić strasznego Koralina smile

6,782 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-05-24 20:40:08)

KoralinaJones napisał/a:

Ooops a nie, do tego musiałbyś być mężczyzną a nie ciotą na kobiecym forum w żalu nad własnym posranym życiem roztrząsającym kwestie zwieraczy...

Podsumujmy

- Masz przestrzelone dupsko po nie wiadomo ilu samcach
- Miewasz problemy z trzymaniem stolca (korelacja do powyższej sytuacji)
- Pomału zaczynasz mieć problemy z czuciem w zwieraczach odbytniczych (również zależność z powyższym)

paslawek napisał/a:

smile choćby takie coś w sklepie ,zwieracze to nie żarty hahahahahaha
PunBB bbcode test

6,783

paslawek napisał/a:

Nic, ale dlaczego sobie nie pofolgować i nie zmieszać jej z błotem? Każdy prawdziwy "żołnierz" po czymś takim musi poczuć się lepiej smile

6,784

Salomonka napisał/a:

Nic, ale dlaczego sobie nie pofolgować i nie zmieszać jej z błotem? Każdy prawdziwy "żołnierz" po czymś takim musi poczuć się lepiej smile

Przyznaj się, że tam w głęboko w środku, dalej siedzi ta mała dziewczynka, która boi się życia.

6,785

Salomonka napisał/a:

Przyznaj się, że tam w głęboko w środku, dalej siedzi ta mała dziewczynka, która boi się życia.

Ale cię boli, że się takich jak ty nie boję, "żołnierzu" smile

6,786

Ten watek był wesoły, teraz się zrobił nieprzyjemny, a szkoda.

6,787 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-05-24 21:06:19)

Legat napisał/a:

Ale dalej jest wesoły, tylko teraz śmiejemy się z czegoś (kogoś) innego big_smile

6,788

Salomonka napisał/a:

Wyczuwam grozę i jakąś analizę objawienie na temat Salomonki
mam prośbę może być coś o pistoletach na wodę i lotniskowcach ?

dwa anioły zemsty i śmierci z was Rumuński i Johnny smile

6,789

paslawek napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Salomonka robi z siebie taką bogaczkę, która wszystko potrafi sama zrobić, bo jest dzielna i niezależna.
Na każdym kroku próbuje pokazać, że facet nie jest jej do czegokolwiek potrzebny bo ona jest super bohaterką na każdej płaszczyźnie życia.

Ale ona dobrze wie, że w środku niej dalej siedzi ta mała, wystraszona dziewczynka, która boi się życia.

6,790

paslawek napisał/a:

Salomonka robi z siebie taką bogaczkę, która wszystko potrafi sama zrobić, bo jest dzielna i niezależna.
Na każdym kroku próbuje pokazać, że facet nie jest jej do czegokolwiek potrzebny bo ona jest super bohaterką na każdej płaszczyźnie życia.

Ale ona dobrze wie, że w środku niej dalej siedzi ta mała, wystraszona dziewczynka, która boi się życia.

Ło rety, przestań smęcić Rumuński bo znowu robisz off top.

Nie jestem dziewczynką, nie boję się życia, nie boję się takich gierojów jak ty i wisi mi powiewa twoja opinia o mnie.

Mam ci to po rumuńsku napisać żebyś zrozumiał?

6,791

Salomonka napisał/a:

Nie dasz rady, nie zdominujesz mnie synku.

6,792

Salomonka napisał/a:

Nie dasz rady, nie zdominujesz mnie synku.

O kurcze.. Muszę sobie w majtaski zajrzeć smile

6,793

Salomonka napisał/a:

Chłopa nie ma w pobliżu?
Ups wink

6,794

Salomonka napisał/a:

Chłopa nie ma w pobliżu?
Ups wink

A u ciebie kobietka jest?
Ups.. nie masz kobietki, nie masz dzieci i teraz wiadomo dlaczego. Mylą ci się płcie i trafiasz nie tam gdzie trzeba smile

6,795

Salomonka napisał/a:

A u ciebie kobietka jest?
Ups.. nie masz kobietki, nie masz dzieci i teraz wiadomo dlaczego. Mylą ci się płcie i trafiasz nie tam gdzie trzeba smile

A Ty masz dzieci? Ciekawe ile...

6,796 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-25 11:37:57)

gman98v2 napisał/a:

Bo to jest psychicznie chory czub, który gdzieś z tyłu głowy uświadomił sobie, że raczej nie będzie wartościową potencjalną kandydatką na żonę, po tym, gdy przestrzeliło już ją pół Europy.
Dlatego wszystko stara się obracać w żart.

Bo w rozmowach z 30-letnimi sfrustrowanymi prawiczkami, to jest najlepsze, co może dla nich zrobić.

6,797

Johnny89 napisał/a:
paslawek napisał/a:

smile choćby takie coś w sklepie ,zwieracze to nie żarty hahahahahaha
PunBB bbcode test

I jak tu mieć jeszcze wątpliwości, że użytkownikiem jest gimnazjalista?

6,798 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-25 16:02:21)

KoralinaJones napisał/a:
Johnny89 napisał/a:
paslawek napisał/a:

to nie żarty hahahahahaha

I jak tu mieć jeszcze wątpliwości, że użytkownikiem jest gimnazjalista?

Zaczynam się bać o koty ich sąsiadów.

6,799 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-25 12:03:53)

Legat napisał/a:

Tego należało się spodziewać, ponieważ temat dotyka newralgicznej kwestii, a niemoc, brak szans na zmianę prowadzi w końcu do agresji, każdy frustrat musi dla utrzymania resztek zdrowia psychicznego dać upust swojej złości. Dlatego szukają wentylu bezpieczeństwa i znajdują go w Internecie.

Przez chwilę jest lepiej, ale problem nadal pozostaje, więc frustracja wzbiera na nowo, ktoś podniesie jej poziom, świadomie lub nie, i znowu narasta potrzeba aby upuścić złości. I tak to się kręci  w kółko. Plus totalne zamknięcie się w bańce swoich skrzywionych poglądów i przekonań stanowiących wyjaśnienie dla dołującej życiowo sytuacji, jednocześnie skutecznie uniemożliwiających wyjście z bańki.

To jest coś na kształt sytuacji, że tkwią w życiowym g*wnie i wydaje im się że jak trochę tym własnym g*wnem innych obrzucą, to będę tego g*wna mieli mniej, nie czając przy tym w ogóle że nic im to nie daje, bo to dalej tylko i wyłącznie ich własne g*wno.

6,800

Panie Rumuński i reszta pseudosamczyków, możecie być z siebie dumni tak jak wasze matki byłby gdyby żyły w równoległym wszechświecie. Nie miejcie pretensji że jedyna cipkę jaka widzieliście to własne odbicie w lustrze. Bezstresowe wychowanie ma swoje konsekwencje co pięknie pokazujecie. Można się podroczyć z kobietami i poszczypać ale to co Wy reprezentujecie sprawia ze mam ochotę wbić wam szpilki pod paznokcie żebyście już nie mogli pisać na klawiaturze, następny etap to betonowe buty i do Wisły. Rumuński.. pilnuj się smile.

6,801

Dlaczego koniecznie zawsze wszystkich do tej biednej Wisły innych rzek już nie ma ? smile

6,802

Zależy na którym odcinku dokona się utylizacji.. tongue

6,803

Paździoch mówił: do wora i do jeziora. smile

6,804

Niesmacznie się zrobiło. Niesmacznie i zwyczajnie nieprzyjemnie. Osobiście nie widzę w tym NIC zabawnego.

Panowie tutaj czują się kompletnie bezkarni, dlatego jadą po bandzie, odreagowując swoją niezdarność w realnym kontakcie z kobietami. Nie pokazując twarzy łatwo jest chojraczyć i obrażać, a face to face pewnie nie byliby tacy do przodu. No cóż, przykre, że dorośli ludzie, a zachowują się jakby nie wyszli z przedszkola i to miernego poziomu.

6,805 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-05-25 20:45:28)

KoralinaJones napisał/a:

Bo w rozmowach z 30-letnimi sfrustrowanymi prawiczkami, to jest najlepsze, co może dla nich zrobić.

Pudło.

Psycholog Na Niby napisał/a:

Panie Rumuński i reszta pseudosamczyków, możecie być z siebie dumni tak jak wasze matki byłby gdyby żyły w równoległym wszechświecie. Nie miejcie pretensji że jedyna cipkę jaka widzieliście to własne odbicie w lustrze. Bezstresowe wychowanie ma swoje konsekwencje co pięknie pokazujecie. Można się podroczyć z kobietami i poszczypać ale to co Wy reprezentujecie sprawia ze mam ochotę wbić wam szpilki pod paznokcie żebyście już nie mogli pisać na klawiaturze, następny etap to betonowe buty i do Wisły. Rumuński.. pilnuj się smile.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale teksty ,,cipka" to możesz kierować do męskich członków swojej rodziny a nie do mnie.
To miałoby lepsze zastosowanie, uwierz mi smile
Atakujesz mnie bezpodstawnie.
Hatfu (smacznego)

Olinka napisał/a:

Panowie tutaj czują się kompletnie bezkarni, dlatego jadą po bandzie, odreagowując swoją niezdarność w realnym kontakcie z kobietami. Nie pokazując twarzy łatwo jest chojraczyć i obrażać, a face to face pewnie nie byliby tacy do przodu.

Olinka, ja potrafię na ulicy podchodzić do samochodów i kierowcom za klamki szarpać, by do mnie wyszli.
Serio to nie jest problem braku face to face.
Zobacz, że zaatakowałaś teraz facetów pisząc, że są bezkarni i że niby ,,atakujemy" kobiety,
A co robią one same względem mężczyzn? Co one o nas piszą?
No to łap:

KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

To jest coś na kształt sytuacji, że tkwią w życiowym g*wnie i wydaje im się że jak trochę tym własnym g*wnem innych obrzucą, to będę tego g*wna mieli mniej, nie czając przy tym w ogóle że nic im to nie daje, bo to dalej tylko i wyłącznie ich własne g*wno.

Tutaj już nie skomentujesz wpisu tego femoida?
Smutne...

Johnny89 napisał/a:

PunBB bbcode test

Faktycznie zwieracze poszły w cholerę big_smile
Chyba nawet wiem, kim jest ta kobieta z GIF.
Można ją czasami spotkać na Netkobiety lol

6,806 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-25 20:48:54)

Jest takie powiedzenie: "To, co mówisz o mnie, mówi więcej o tobie niż o mnie". Ale to dotyczy osób dorosłych. Jestem więcej jak pewna, że naprawdę Rumuński to NIE JEST DOROSŁA osoba. Rozmawiamy z jakimś dzieciuchem, który myśli, że jak powie komuś, że ten ktoś zrobił kupę, to temu komuś przygadał. To jest po prostu niemożliwe żeby dorosły mężczyzna, 30-latek, cieszył się z mema o kupie.

6,807

KoralinaJones napisał/a:

Jest takie powiedzenie: "To, co mówisz o mnie, mówi więcej o tobie niż o mnie".

vs

KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Hipokrytka

6,808 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-25 20:51:58)

KoralinaJones napisał/a:

Jest takie powiedzenie: "To, co mówisz o mnie, mówi więcej o tobie niż o mnie".

vs

KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Hipokrytka

Nie jesteś osobą dorosłą. Tak jak już raz pisałam, poglądy, twierdzenia, obawy i tym czym i jak się ekscytujesz wskazuje że masz góra 13 - 14 lat. Nie więcej. Udajesz dorosłego i fascynujesz się seksem w Internecie, na kobiecym forum.

Z "żartów" o kupie może cieszyć się wyłącznie niedojrzały dzieciak.

Ta kupa i zwieracze zdradziły Cię ostatecznie.

6,809

KoralinaJones napisał/a:

Ta kupa i zwieracze zdradziły Cię ostatecznie.

Ciebie też i to w wielu sytuacjach lol

6,810

Nie ma mowy żeby żarty o kupach kręciły dorosłego, 30-letniego mężczyznę. No może masz te 18 lat ale mentalnie 13 - 14.

6,811

KoralinaJones napisał/a:

Nie ma mowy żeby żarty o kupach kręciły dorosłego, 30-letniego mężczyznę. No może masz te 18 lat ale mentalnie 13 - 14.

No ale Ciebie kręcą żarty o Niemcach i Czechach.
Nawet to nie są żarty a powieści dramatyczne.
Też zbytnio dorosłe to nie jest z Twojej strony, zarzekniesz się, że jest inaczej?
No dalej, zarzeknij się...

6,812 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-25 21:10:17)

Kończę z Tobą dyskutowanie. Nie wiem, w jakich trzeba wzrastać przekonaniach i jak głęboko i dobrze muszą być one zakorzenione, żeby umysł miał skłonność do takiej tendencyjności.

6,813

KoralinaJones napisał/a:

Kończę z Tobą dyskutowanie. Nie wiem, w jakich trzeba wzrastać przekonaniach i jak głęboko i dobrze muszą być one zakorzenione, żeby umysł miał skłonność do takiej tendencyjności.

Że co? Niby nie spotykałaś się z Czechem i Niemcem?
Zarzeknij się.

Przyrzeknij na Boga, że nigdy nie byłaś z obcokrajowcem.

6,814

Czy Tobie się coś mocno nie poprzestawiało? Jakie Ty masz prawo kogokolwiek rozliczać z tego z kim był, z kim sypiał, kto mu się podoba? To że jesteś na jakimś punkcie zafiksowany, jeszcze nie uprawnia Cię do tego, by żądać, aby inni się z tego tłumaczyli.

6,815

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale teksty ,,cipka" to możesz kierować do męskich członków swojej rodziny a nie do mnie.
To miałoby lepsze zastosowanie, uwierz mi smile
Atakujesz mnie bezpodstawnie.
Hatfu (smacznego)

Olinka napisał/a:

Panowie tutaj czują się kompletnie bezkarni, dlatego jadą po bandzie, odreagowując swoją niezdarność w realnym kontakcie z kobietami. Nie pokazując twarzy łatwo jest chojraczyć i obrażać, a face to face pewnie nie byliby tacy do przodu.

Olinka, ja potrafię na ulicy podchodzić do samochodów i kierowcom za klamki szarpać, by do mnie wyszli.
Serio to nie jest problem braku face to face.
Zobacz, że zaatakowałaś teraz facetów pisząc, że są bezkarni i że niby ,,atakujemy" kobiety,
A co robią one same względem mężczyzn? Co one o nas piszą?
No to łap:

Aleś Ty bohaterski, a co robisz jak się potem obudzisz i wychodzisz ze swojej zapoconej jaskini? Skąd jesteś bohaterze, chciałbym żebyś złapał za moją klamkę i nie doszukuj się w tym dwuznaczności zwyrolu. Podchodzić to Ty pewnie potrafisz, żeby umyć komuś szyby na światłach i czekać na pieniążka. Z Twoim "potencjałem" myślę że nawet prostytutka dałaby Ci kosza i nie mam na myśli Twojej matki.

6,816

Powiedzmy sobie szczerze:

Jeżeli ktoś w ten sposób się zachowuje(łącznie z niewybrednymi żartami na temat zwieraczy) to:

1. Ma nie więcej niż 15 lat
2. Przejawia poważne problemy psychiczne
3. Jest zwykłym prymitywem, gburem i chamem

Ludzie na pewnym poziomie(dorośli i dojrzali) nie zniżają się do tego poziomu..

6,817

Olinka napisał/a:

Czy Tobie się coś mocno nie poprzestawiało? Jakie Ty masz prawo kogokolwiek rozliczać z tego z kim był, z kim sypiał, kto mu się podoba? To że jesteś na jakimś punkcie zafiksowany, jeszcze nie uprawnia Cię do tego, by żądać, aby inni się z tego tłumaczyli.

Do tego miasta musi wrócić "szeryf" wink Nie musi być w samo południe.

6,818

W sumie ,wszyscy tutaj jesteście siebie warci ,jedna afiszuje się że daje na lewo i prawo ,a drugi płacze bo żadnej nie miał , reszta natomiast to zakompleksione pantoflarze ,tak to widzę.

6,819

Olinka napisał/a:

Nie pokazując twarzy

Może nie do końca pasuje moja odpowiedź, ale w swoim temacie pokazałem siebie (na PW) by potwierdzić moje słowa, mój problem

Olinka napisał/a:

niezdarność w realnym kontakcie z kobietami

Rozmawiać to każdy potrafi. Kobieta to też człowiek, jak facet. Tu chodzi bardziej o relacje związkowe, wynikające z tego, że dużo część facetów nie wiadomo, ja by się ubrała, poprawiła wygląd, to tak zostaną tylko kolegą. Będą dalej aseksualni dla kobiet. O to chodzi w tym wszystkim. Można pieniędzmi, statusem przyciąnąć, ale wtedy to już lepiej jechać na divach dalej, niż być wybrany z rozsądku, co wcześniej na niego by nie spojrzała.

6,820

Forseco napisał/a:

W sumie ,wszyscy tutaj jesteście siebie warci ,jedna afiszuje się że daje na lewo i prawo ,a drugi płacze bo żadnej nie miał , reszta natomiast to zakompleksione pantoflarze ,tak to widzę.

Przełomowa obserwacja teraz już będzie
wszystkim łatwiej i lepiej smile

6,821

Jakoś nie mogę się dopasować do jednej grupy, chyba jestem jakimś mieszańcem. Gman i dostałeś bardzo pozytywny feedback z tego co pamiętam, zostałeś uznany za przystojnego i na tyle ile facet może ocenić uważam, że dobrze wyglądasz. To dlaczego problem dalej istnieje? Po prostu próbuj.

6,822

gman98v2 napisał/a:
Olinka napisał/a:

Nie pokazując twarzy

Może nie do końca pasuje moja odpowiedź, ale w swoim temacie pokazałem siebie (na PW) by potwierdzić moje słowa, mój problem

Olinka napisał/a:

niezdarność w realnym kontakcie z kobietami

Rozmawiać to każdy potrafi. Kobieta to też człowiek, jak facet. Tu chodzi bardziej o relacje związkowe, wynikające z tego, że dużo część facetów nie wiadomo, ja by się ubrała, poprawiła wygląd, to tak zostaną tylko kolegą. Będą dalej aseksualni dla kobiet. O to chodzi w tym wszystkim. Można pieniędzmi, statusem przyciąnąć, ale wtedy to już lepiej jechać na divach dalej, niż być wybrany z rozsądku, co wcześniej na niego by nie spojrzała.

Może coś przeoczyłam, bo przyznam, że nie czytałam wszystkiego (nie dało się), ale nie zauważyłam, żebyś wtórował w obrażaniu kobiet, a na myśli miałam głównie te osoby, które tutaj zwyczajnie wyżywają się za swoje niepowodzenia w relacjach z kobietami.
I nie, nie chodziło mi o zwykłe rozmowy, ale właśnie o tę umiejętność, która powoduje, że kobieta staje się zainteresowana. Zresztą w związku też trzeba umieć być, a im dłużej trwa stan braku takich doświadczeń, tym bardziej w człowieku odzywa się lęk. Brzmi być może paradoksalnie, ale tak to działa, że zaczynamy się obawiać się i chyba też trochę wstydzić, że nie potrafimy.

Misinx napisał/a:

Do tego miasta musi wrócić "szeryf" wink Nie musi być w samo południe.

Zdecydowanie. Mnie samą ogarnia przerażenie jak drastycznie spadł tutaj poziom.

6,823

No to trzeba było nie odbierać sobie uprawnień big_smile.

6,824

Olinka, nie każdy z każdym się dogada, ale nawet jeśli będzie umiał ciekawie przedstawiać swoje np. hobby, to jeśli nie spodoba się kobiecie, to zostaje się na etapie kolega-kolezlżanka. Najwyżej może być przyjaciel-przyjaciółka, jak bardzo dobrze się dogadują, ale brak popędu seksualnego, więc nici z związku.

Tak jak wspomniałem, niektórzy faceci tego nie mają. Jak już ma 28 lat powiedzmy, nikogo nie miał to przyzwyczajenie zostaje. Od takiego faceta każda da nogę. Lepiej już skupić się na sobie. Znajomy mówił mi, że dość dużo kobiet 35+ lat same inicjują, być może desperacja, albo chce szybko dziecko mieć może, męża. Od takiej sam dałbym nogę, widząc że wcześniej miałaby mnie nie powiem nigdzie.

6,825

gman98v2 napisał/a:

Olinka, nie każdy z każdym się dogada, ale nawet jeśli będzie umiał ciekawie przedstawiać swoje np. hobby, to jeśli nie spodoba się kobiecie, to zostaje się na etapie kolega-kolezlżanka. Najwyżej może być przyjaciel-przyjaciółka, jak bardzo dobrze się dogadują, ale brak popędu seksualnego, więc nici z związku.

Nareszcie! Wlasnie coś takiego pisze w wątku obok.
Jak nie ma seksu, to może być tylko relacja koleżeńska. To idzie w dwie strony.
A najlepiej kobieta i mężczyzna gej , w taka przyjaźń uwierzę.

Posty [ 6,761 do 6,825 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024