30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 101 102 103 104 105 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,631 do 6,695 z 31,047 ]

6,631

Odp: 30lat i cały czas sam

"Nie można normalnie związku stworzyć z kobietą" Kto winien temu ?
Jak żyć i nie oszaleć ?  "dookoła same samotne matki"

wszędzie Samotne Matki - paranoja,patologia,maceracja 

osaczają, obserwują, czają się na Prawiczków i ich cnotę,drogocenne zasoby, pikantne skrzydełka, frytki 

Walka dwóch wrogich plemion
seria sugerowana i propozycja na filmy 
"Prawiczki kontra Samotne Matki - przebudzenie"
"Prawiczki kontra Samotne Matki - pierwsza krew"
"Prawiczki kontra Samotne Matki - przymierze z kurwamy"
"Prawiczki kontra Samotne Matki - decydujące starcie"

Zobacz podobne tematy :

6,632

paslawek napisał/a:

"Nie można normalnie związku stworzyć z kobietą" Kto winien temu ?
Jak żyć i nie oszaleć ?  "dookoła same samotne matki"

wszędzie Samotne Matki - paranoja,patologia,maceracja 

osaczają, obserwują, czają się na Prawiczków i ich cnotę,drogocenne zasoby, pikantne skrzydełka, frytki 

Walka dwóch wrogich plemion
seria sugerowana i propozycja na filmy 
"Prawiczki kontra Samotne Matki - przebudzenie"
"Prawiczki kontra Samotne Matki - pierwsza krew"
"Prawiczki kontra Samotne Matki - przymierze z kurwamy"
"Prawiczki kontra Samotne Matki - decydujące starcie"

Jeszcze Obcy Prawiczki  kontra Predator...

6,633

pasławku big_smile

Wygrałeś smile

6,634

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Nie można normalnie związku stworzyć z kobietą bo dookoła same samotne matki sad

http://4.bp.blogspot.com/_hWKrRpAbjb0/TUJn0-iT7oI/AAAAAAAAQ2o/vmLzoXdm3eM/s640/171187_10150164371223356_665433355_8645880_1511150_o.jpg
Zmień knajpę? cool

6,635 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-05-18 22:41:21)

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975

6,636

paslawek, Znerx
You made my day big_smile

6,637

Ale zauważyliście, że prawiczki istnieją (vide mój wątek w innym dziale, który porusza ten temat), a dziewic to raczej nie ma, albo nic o nich nie słychać? Mówię oczywiście o osobach dorosłych. Przypadek, nie sądzę...

6,638

pawlo.waw napisał/a:

Ale zauważyliście, że prawiczki istnieją (vide mój wątek w innym dziale, który porusza ten temat), a dziewic to raczej nie ma, albo nic o nich nie słychać? Mówię oczywiście o osobach dorosłych. Przypadek, nie sądzę...

Tak, racja smile Żadna kobieta dziewicą nie jest i nigdy nie była smile Zwykle rodzi się już z 18 facetami z którymi spała na koncie i po przeszkoleniu jak dręczyć facetów pozostawiając ich jako wiecznych prawiczków. Coś w tym jest, chylę czoła... Długo nad tym myślałeś?

6,639

pawlo.waw napisał/a:

Pawlo.waw, przeczytaj uważnie to co Ci teraz napiszę.
Po lewej stronie od tego posta masz mój profil, zobacz jaka widnieje data rejestracji konta pod moim avatarem.

Jak nietrudno zauważyć, siedzę na tym forum prawie 7 lat (z przerwami).

O to co zauważyłem tutaj przez te lata:

1) Jak facet tworzy swój temat - zazwyczaj jest to o tym, że ostał się jako +30 letni prawiczek i nigdy nawet kobiety nie trzymał za rękę.

2) Jak kobieta tworzy swój temat - przeważnie jest to coś w stylu, że facet ją źle traktuje ale są razem od 15 lat i nie mogą tego przerwać, bo seks jest cudowny i chłop daje jej takie emocje, które nie dawali jej poprzednich 15 facetów.
Albo, że jest ze swoim Mirkiem ale cały czas kocha Tomasza ale nie tego ostatniego, tylko tego siódmego licząc od ostatniej letniej przygody z Alvaro.

Tak to wygląda w dużym skrócie.
Jakbyś przetrzepał ten temat od A do Z (tak wiem, ponad 100 stron big_smile), to zobaczyłbyś ile kobiet tutaj deklarowało, że spotykało się z obcokrajowcami.
Średnio mi wyszło, że przeciętna Polka spała z 2 zagranicznikami.

A Wy co Polaki dalej 30 letnie prawiczki? lol

Oczywiście można przytoczyć tutaj przykład Rossanka, która od wielu lat jest sama
Ale warto dodać, że ona dziewictwo straciła, gdy ja na chleb mówiłem pep.

6,640 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-19 09:20:51)

Nie jest źle, trochę kobiet w życiu poznałem i nawet aż jedna dziewica była;). Oczywiście mowie tu o wieku ok 20 lat. Najlepiej idźcie na ilość, weźcie kogoś i dalej działajcie na boku. Jak tego nie zrobi facet, to zrobi to kobieta. Dzisiaj związki to wojna...

Mnie to już nie bulwersuje, ale zastanawiam się dlaczego takie laski jak opisane przez Rumuńskiego ciągle utrzymują, że to nieprawda i ona nie zna takich kobiet;)))) mimo że sama taka jest i jej koleżanki też, cóż...belki w swoim oku...

6,641 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-19 09:43:45)

pawlo.waw napisał/a:

Po prostu kobiecie łatwiej o seks i tyle. Tylko, że nie można przykładać męskiego myślenia do rozumowania kobiecego. Jeśli kobieta jest na tzw. karuzeli, to może i jednej nocy 5 chłopa obrócić, bo chętni będą. Tylko, że wiele kobiet ma wymagania, ma kompleksy i inne dziwne dla nas blokady i to wtedy też staje się mordęgą w poznawaniu facetów.
Dla przykładu są czas od czasu wątki, gdzie kobieta żałuje już po fakcie, że odrzuciła faceta, który jej się podobał, wszystko grało, a ona chciała go jeszcze potestować, albo coś jej tam nie pykło.

6,642

Salomonka napisał/a:
pawlo.waw napisał/a:

Tak, racja smile Żadna kobieta dziewicą nie jest i nigdy nie była smile Zwykle rodzi się już z 18 facetami z którymi spała na koncie i po przeszkoleniu jak dręczyć facetów pozostawiając ich jako wiecznych prawiczków. Coś w tym jest, chylę czoła... Długo nad tym myślałeś?

Widać że czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona wink
Wyraźnie napisał że chodzi o osoby dorosłe.

Tutaj się zgadzam, dziewic powyżej 18 roku życia praktycznie nie ma.
Nawet te 0/10 znajdują sobie często jakiegoś desperata z którym się prześpią.
Wyjątki pewnie są ale to są wyjątki, za to w przypadku mężczyzn już jest inaczej.....spotkać dorosłego prawiczka to nie jest rzadkie zjawisko.

6,643 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-05-19 15:05:50)

Tom94 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
pawlo.waw napisał/a:

Widać że czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona wink
Wyraźnie napisał że chodzi o osoby dorosłe.

Tutaj się zgadzam, dziewic powyżej 18 roku życia praktycznie nie ma.
Nawet te 0/10 znajdują sobie często jakiegoś desperata z którym się prześpią.
Wyjątki pewnie są ale to są wyjątki, za to w przypadku mężczyzn już jest inaczej.....spotkać dorosłego prawiczka to nie jest rzadkie zjawisko.

A ja o czym piszę, o ufoludkach? Skąd facet który jest prawiczkiem i o kobietach wie tyle co nic, twierdzi że dorosłych dziewic nie ma, no skąd? Bo nie jęczą na męskich forach? Nie wyżalają się, że nikt ich nie chce? Może dlatego, że w większości dziewictwo dorosłej kobiety to jej wybór, a nie jak u facetów skutek tego że nie mieli okazji albo chętnej na nich dziewczyny.

6,644 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-19 15:08:00)

No to ja mam doświadczenie z kobietami i potwierdzam, 75% kobiet traci dziewictwo spokojnie w wieku 12-16 lat.

Tak Salomonka, to ich wybór do tego stopnia, że potem to ukrywają, ściemniają albo gadają bzdury, że to się nie liczy;)

6,645

pawlo.waw napisał/a:

Były i na tym forum wątki dziewic tyle, że jakoś teraz się nie pojawiają nowe
,forum opanowują 30 letni faceci po prostu- spisek smile

6,646

Be. napisał/a:

No to ja mam doświadczenie z kobietami i potwierdzam, 75% kobiet traci dziewictwo spokojnie w wieku 12-16 lat.

Jak byłem w 1wszej klasie gimnazjum to rówieśniczka mi opowiadała jak na jakiejś imprezie tak się schlała, że nie pamięta kto ją dupczył wtedy.
1 gimnazjum to jakieś 12 czy 13 lat, prawda? wink

Jak kończyłem tę szkołę to laski z klasy robiły sobie ze mnie bekę, że jestem prawiczkiem a one już dawno mają facetów
3cia klasa gimnazjum to ile? 15-16 lat?

Prawdę piszesz Panie Be.

6,647

Jak byłem w 1wszej klasie gimnazjum to rówieśniczka mi opowiadała jak na jakiejś imprezie tak się schlała, że nie pamięta kto ją dupczył wtedy.
1 gimnazjum to jakieś 12 czy 13 lat, prawda? wink

Jak kończyłem tę szkołę to laski z klasy robiły sobie ze mnie bekę, że jestem prawiczkiem a one już dawno mają facetów
3cia klasa gimnazjum to ile? 15-16 lat?

Prawdę piszesz Panie Be.

Aha, i ten wycinek z garstki Twoich znajomych przekładasz na całą kobiecą populację? Bardzo wiarygodne i naukowe, bardzo cool.

6,648

Olinka napisał/a:

Aha, i ten wycinek z garstki Twoich znajomych przekładasz na całą kobiecą populację? Bardzo wiarygodne i naukowe, bardzo cool.

Kurde, żeby to było dosłownie kilka przykładów ale ja tego mogę mnożyć prawie w nieskończoność smile
Znam jedną szkołę średnią, na którą wszyscy mówią ,,porodówka" mimo iż w programie nauczania nie mają czegokolwiek o porodach.
W dzisiejszych czasach jak kobieta kończy 15 lat to już rozgląda się za jakąś ,,karuzelą"...

6,649

Olinka napisał/a:

Kurde, żeby to było dosłownie kilka przykładów ale ja tego mogę mnożyć prawie w nieskończoność smile
Znam jedną szkołę średnią, na którą wszyscy mówią ,,porodówka" mimo iż w programie nauczania nie mają czegokolwiek o porodach.
W dzisiejszych czasach jak kobieta kończy 15 lat to już rozgląda się za jakąś ,,karuzelą"...

To idź szukać na kółkach różańcowych.

6,650 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-20 10:02:02)

Misinx ty tępy kretynie. Bo inaczej nazwać cię nie można, serio. Wziąłeś sobie na kobietę kolejna pusta dupę, która sypią z kimkolwiek. I nie każdy jest tak zdesperowany jak ty by się na to godzić, serio. Pamiętam że byłeś dosłownie gotowy brać byle co. Pisałeś, że każdy twój związek jest z sympatii. A co ja widziałem na sympatii? Raz, se same bazyle to jeszcze walnięte. Ty się wozisz maluchem, a niektórzy celują w Mercedesa. Między byciem wieczna dziewica (i tak już nie ma takich) w puszcalstwem jest jeszcze coś pomiędzy i są to osoby szanujące siebie i chcące budować stałe relacje.

6,651

Klasyczne uderzenia spermy do głowy wink Jednym z klasycznych objawów jest słowotok, piana na ustach i srakazm.

6,652 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-20 11:03:48)

To jak wytłumaczysz to, że piszesz najdłuższe i najbardziej sarkastyczne posty na forum? tongue

Edit: Okej czyli dyskusja na poziomie: jest noc mimo, że jest dzień. Bardzo sensowna...

6,653

Be. napisał/a:

To jak wytłumaczysz to, że piszesz najdłuższe i najbardziej sarkastyczne posty na forum? tongue

Bardzo prosto: coś Ci się pomyliło wink

6,654

Be, ja też uważam że pojechałeś i to grubo. Znasz kobietę Misinxa osobiście czy co?? Jak można takie głupie wnioski wyciągać z paru postów czy doświadczeń z Sympatii...

6,655

Nie znam, ale wiem co jest na Sympatii i od lat obserwuje posty i przemiany Misinxa. On zawsze się wiązał z typiarami, których tak naprawdę nie chciał i cierpiał. Tylko kiedyś był taki grzeczny i potulny, a teraz sam notorycznie zaczepia bo wydaje mu się, że uzyska tym szacunek kobiet i nie będą go zdradzac. Ogólnie szkoda mi go, bo to kolejny niesprawiedliwe potraktowany facet, ale jak się zaczepia w tak durny sposób to się liczyć należy z konsekwencjami.

6,656

Be. zazdrosny. Be. jest zły. Be. ma bardzo ostre kły ^.^

6,657

DeepAndBlue napisał/a:

To przy piątku tak jest z Be
w poniedziałek będzie do rany przyłóż

6,658

To durne baby w takim razie przy końcu tygodnia mają tendencję do robienia gówna częściej niż w poniedziałki, bo powód wkurzania się zawsze jakiś jest.

6,659

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ta, jak żegadło ^.^

6,660

2 posty temu starałas się czegoś wyprzeć, chociaż krótkie nagle te Twoje posty. Dla kobiet tylko jak żegadło, niczego innego Wam życzyć nie można.

6,661

Chłopaczki po czerwonej pigułce

6,662 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-20 11:50:47)

Co Ty masz z tą czerwona pigułka, wtf? Znam powierzchowne założenia i się zgadzam, mozesz jakkolwiek uargumentować to, że coś tam nie jest prawdą? Bo  wyśmiewasz na zasadzie śmiechu przez łzy.

6,663

Be. napisał/a:

Co Ty masz z tą czerwona pigułka, wtf? Znam powierzchowne założenia i się zgadzam

Aha big_smile Wyszło szydło z worka tongue

6,664

A może frytki do tego? Wyznawca czerwonej pigułki… strach się bać wink

6,665 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-20 12:04:55)

Ale Wy chyba nie macie pojęcia co to jest xd? Bo w zasadzie akurat Wam jako kobietom też powinna to być bliska filozofia, bo właśnie znalazłem fajną stronkę i czytam, że chodzi o poprawę sytuacji w związkach i pokazywanie prawdy.  To co w tym złego?;l Stronka to swiadomosc-zwiazkow i widzę, że udzielają tam się też kobiety

6,666

DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ta, jak żegadło ^.^

Jezuuu, Deep, teraz Ty będziesz używać tych daszków.? tongue Myśłałem, że są zarezerwowane dla jakiegoś_czlowieka

Żebym to ja wiedział, jak interpretować? hmm

6,667

Bagienniku gratulacje!

https://c.tenor.com/OMTs4-UMRvEAAAAM/happy-for-you-congrats.gif

Post numer 6666 należy do Ciebie smile

6,668

bagienni_k napisał/a:

Żebym to ja wiedział, jak interpretować? hmm

Jako chęć bujania huśtawki, albo obracania karuzeli. smile

6,669

Be. napisał/a:

Ale Wy chyba nie macie pojęcia co to jest xd? Bo w zasadzie akurat Wam jako kobietom też powinna to być bliska filozofia, bo właśnie znalazłem fajną stronkę i czytam, że chodzi o poprawę sytuacji w związkach i pokazywanie prawdy.  To co w tym złego?;l Stronka to swiadomosc-zwiazkow i widzę, że udzielają tam się też kobiety

swiadomosc-zwiazkow to ściek jakich mało. Odnajdziesz się tam jak ryba w wodzie big_smile

6,670

Ja też nie wiem jak to interpretować. Zawsze mi się wydawało, że chodzi o oczy do góry zwrócone, a to podobno jest bardzo sweet uśmiech (taki rodem z anime).

6,671 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-20 12:30:26)

M!ri napisał/a:
Be. napisał/a:

swiadomosc-zwiazkow to ściek jakich mało. Odnajdziesz się tam jak ryba w wodzie big_smile

Pokaż mi co tam jest niewłaściwego, nieprawdziwego, krzywdzącego... ale dam sobie rękę uciąć, że dosłownie ŻADNA z Was nie zadała sobie trudu by tam wejść i sprawdzić.

Czekaj, czy może chodzić o to, że jeszcze jakiś facet tam wejdzie i zda sobie sprawę, że związek nie musi wyglądać koniecznie tak, że usługuje kobiecie i pozwala jej się zdradzać itd? Że nie musi się poddawać presji społecznej?

6,672

To uśmiech szczęśliwego Pikachu

https://i.pinimg.com/564x/a1/20/71/a12071d7d9daf97ab69199da77d6391b--pokemon-gif-pokemon-eevee.jpg

6,673

Be. napisał/a:

Misinx ty tępy kretynie. Bo inaczej nazwać cię nie można, serio. Wziąłeś sobie na kobietę kolejna pusta dupę, która sypią z kimkolwiek. I nie każdy jest tak zdesperowany jak ty by się na to godzić, serio. Pamiętam że byłeś dosłownie gotowy brać byle co. Pisałeś, że każdy twój związek jest z sympatii. A co ja widziałem na sympatii? Raz, se same bazyle to jeszcze walnięte. Ty się wozisz maluchem, a niektórzy celują w Mercedesa. Między byciem wieczna dziewica (i tak już nie ma takich) w puszcalstwem jest jeszcze coś pomiędzy i są to osoby szanujące siebie i chcące budować stałe relacje.

lol

6,674

Be. napisał/a:
M!ri napisał/a:
Be. napisał/a:

Pokaż mi co tam jest niewłaściwego, nieprawdziwego, krzywdzącego... ale dam sobie rękę uciąć, że dosłownie ŻADNA z Was nie zadała sobie trudu by tam wejść i sprawdzić.

Czekaj, czy może chodzić o to, że jeszcze jakiś facet tam wejdzie i zda sobie sprawę, że związek nie musi wyglądać koniecznie tak, że usługuje kobiecie i pozwala jej się zdradzać itd? Że nie musi się poddawać presji społecznej?

Kojarzę gościa z głupot które zamieszczał na fb i komentarzy pod nimi. Sorry nie chce mi się podawać przykładów, bo stronę dawno zablokowałam, aby mi się nie wyświetlała.

6,675

XDDDDDD NO TAK, NA PEWNO TAK WLASNIE BYLO. A strona tak Cię atakowała, że aż musiałaś ją zablokować i nie pamiętasz nic co tam było. Nie pamiętasz co było, ale było zle. To Ci powiem, chociaż jesteś śmierdzącym, wstrętnym kłamczuchem. To nie jest strona o tym, że kobiety są złe a faceci dobrzy. To strona o tym jak nie dać się zmanipulować toksykom, jak szanować siebie, o przemianach społecznych. Jeżeli Twoim zdaniem to jest złe to masz coś z głową albo po prostu jesteś toksykiem właśnie.

6,676

Misinx napisał/a:

To idź szukać na kółkach różańcowych.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale na kółkach różańcowych i pielgrzymkach jest największe stężenie cudzołożnic na m2.

6,677 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-20 14:02:03)

Największe jest tam gdzie są grupy ludzi ogólnie i najlepiej mnóstwo facetów, wtedy kobiety mają straszna chcice. Szkoły policyjne, nauczycielki...

6,678

A wiadomo jak działa mózg kobiety.
Jak zobaczy dorodniejszego samca to jest w stanie nawet zostawić obecnego partnera i nawet swoje młode, by posmakować chada.

6,679

Chada to niekoniecznie, bo ilu ich jest? Wtedy by nie miały tak ogromnych przebiegów. Dla kobiet liczy się chwilowe uniesienie, szybka decyzja i cyk. Każda pora, każde warunki tylko musisz jej chwilowo zaimponować.

6,680

Niepojęte jak dużo wiecie o byciu kobietą. Myśleliście nad zmianą płci? Życie nagle się do Was uśmiechnie. Chociaż panowie panom seksu też chętnie dadzą, tylko poszukajcie dobrze wink

6,681

Be. napisał/a:

Chada to niekoniecznie, bo ilu ich jest? Wtedy by nie miały tak ogromnych przebiegów. Dla kobiet liczy się chwilowe uniesienie, szybka decyzja i cyk. Każda pora, każde warunki tylko musisz jej chwilowo zaimponować.

Masz rację.
Wystarczy sportowy samochód, fajne perfumy, drogi ciuch, trochę bajery i nagle kobiety zapominają o swoich misiach.
Straszne istoty.

Zawsze mi się wydawało, że dziewczyny to takie miłe i słodkie osóbki.

A prawda jest taka, że kobiety to krwiopijcze cwane i chytre bestie.
Przyziemne grzesznice.

6,682 Ostatnio edytowany przez diana45 (2022-05-20 14:16:01)

Rumuński, sprawdź sobie znaczenie niektórych słów, np. cudzołożnica, bo nie rozumiesz...
O tym że pleciesz bzdury, nawet nie wspomnę.
O, następny... jak wy nie znacie w ogóle kobiet...

6,683

diana45 napisał/a:

Rumuński, sprawdź sobie znaczenie niektórych słów, np. cudzołożnica, bo nie rozumiesz...
O tym że pleciesz bzdury, nawet nie wspomnę.

cudzołożnica
,,kobieta, która odbywa stosunki płciowe z mężczyzną, który nie jest jej mężem."

Coś Ci nie wyszło bo jak widać znam znaczenie tego słowa i cały czas o nim piszę na przestrzeni swoich wcześniejszych postów.

6,684

Rumun po prostu zalicza upadek. Wierci jeszcze w kraterze, bo od dna się odbić nie umie wink

6,685

DeepAndBlue napisał/a:

Niepojęte jak dużo wiecie o byciu kobietą. Myśleliście nad zmianą płci? Życie nagle się do Was uśmiechnie. Chociaż panowie panom seksu też chętnie dadzą, tylko poszukajcie dobrze wink

Chociaż jeden by zmienił i dał szansę temu drugiemu. Stałby się prawdziwym wzorem dla innych kobiet big_smile

6,686

Be. napisał/a:

XDDDDDD NO TAK, NA PEWNO TAK WLASNIE BYLO. A strona tak Cię atakowała, że aż musiałaś ją zablokować i nie pamiętasz nic co tam było. Nie pamiętasz co było, ale było zle. To Ci powiem, chociaż jesteś śmierdzącym, wstrętnym kłamczuchem. To nie jest strona o tym, że kobiety są złe a faceci dobrzy. To strona o tym jak nie dać się zmanipulować toksykom, jak szanować siebie, o przemianach społecznych. Jeżeli Twoim zdaniem to jest złe to masz coś z głową albo po prostu jesteś toksykiem właśnie.

Rozgryzłeś mnie. Uwodzę biednych mężczyzn, robię im wodę z mózgu, a jak już wyssę z nich ostatnie soki i zasoby, idę się puszczać dalej tongue

6,687

Masz rację.
Wystarczy sportowy samochód, fajne perfumy, drogi ciuch, trochę bajery i nagle kobiety zapominają o swoich misiach.
.

Gucio prawda, masz tyko znikome pojecie o wyobrażeniu, spokojnie bez tych gadżetów można się obyć jak chcesz poderwać babkę
tak było zawsze jest i będzie
Ile  jest tych "waszych" chadów alfa,milionerów, bedboyów,alkoholików,narkomanów,psycho narcyzów- ruchaczy
4-5% populacji mężczyzn ,tak strasznie psują wam ten rynek seksualny - wymówki,szukanie przyczyny własnych problemu na zewnątrz, kiepskie argumenty,jeżeli kobiet jest mniej niż mężczyzn to rachunek się nie zgadza, cuś z tymi ogromnymi przebiegami mitycznymi u kobiet
- bzdura "samce beta" też dużo ruchają,podrywają kobiety i są podrywani,mają związki bez takich wydumanych akrobacji i wymówek:)

6,688

Co do chadow tak jak wyżej się nie zgodzę, zresztą sam jestem ledwie trochę ponadprzeciętny, a na takim tinderku jestem w stanie od teraz do północy umówić kilka spotkań. Nie wiem jaki miałyby skutek, ale sam fakt przeczy temu że trzeba być chadem. Natomiast ciekawa kwestia - nigdy nie rozmawiałem z kobieta, która nie ma epizodu z badboyami, a znowu w moim otoczeniu jest ich na tyle mało, że mnie samego to dziwi. Widocznie ten % (tak się często też mówi) obraca te wszystkie laski. To jest nawet możliwe, dlatego laskom się wydaje że o wiele wierniejsi od nich faceci myślą tylko o tym jak zdradzić, zaliczyć itd

6,689 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-20 14:47:00)

cudzołożnica
,,kobieta, która odbywa stosunki płciowe z mężczyzną, który nie jest jej mężem."

Słuchaj, a może Ty się minąłeś z powołaniem? big_smile

6,690 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-20 15:04:46)

Be. napisał/a:

Natomiast ciekawa kwestia - nigdy nie rozmawiałem z kobieta, która nie ma epizodu z badboyami, a znowu w moim otoczeniu jest ich na tyle mało, że mnie samego to dziwi. Widocznie ten % (tak się często też mówi) obraca te wszystkie laski. To jest nawet możliwe, dlatego laskom się wydaje że o wiele wierniejsi od nich faceci myślą tylko o tym jak zdradzić, zaliczyć itd

Sam masz potencjalne predyspozycje przez dysfunkcyjne wychowanie i traumy do bycia badboyem,to jest i tkwi w człowieku pomimo zasad i trzymania się za ryj prób kontrolowania się, więc to nic dziwnego że masz w otoczeniu ''złe" dziewczyny i takie którym imponują rzeczy błahe, durne powierzchowne,inna rzecz co wybiera się do widzenia innych i jak to się robi  z percepcją, bogów nie ma żeby wszelkie funkcje psychiczne były tak samo rozwiniete i dojrzałe, odczuwanie ,wrażliwość możesz mieć na wy\wyższym poziomie natomiast słabą percepcję 
Natomiast jak z perspektywy i dystansu mogę potwierdzić że wiele kobiet miało ze mną epizod jako za przeproszeniem badboyem wedle definicji epizody polegały na tym że wiele kobiet spierdzielało ode mnie w podskokach,a nawet nie ujawniłem się w pełnej krasie "toksyczności",nie było to ani miłe ani przyjemne,pozostawały złe dziewczęta do dyspozycji 
.normalne kobiety wyczuwają i uciekają od takich jak ja, a raczej uciekały,ponieważ  teraz jestem prawie świętym,nawiedzonym, nawróconym (zmęczonym smile  i podstarzałym) bohaterem
takim Feniksem jakby smile prawie świętym bo nie świecę jeszcze w ciemnościach,ale pracuje nad tym zawzięcie big_smile

6,691

Wszystko się zgadza, a potem się nie zgadza jak te babki poznajesz. Na samym forum - to samo czy babka ma 20 czy 50 - ten sam poryty mental. Psycholog mówi, że bardzo dużo widzę na 1 rzut oka i to mój problem. Tylko to nie problem ze mną...

6,692

Be. napisał/a:

Wszystko się zgadza, a potem się nie zgadza jak te babki poznajesz. Na samym forum - to samo czy babka ma 20 czy 50 - ten sam poryty mental. Psycholog mówi, że bardzo dużo widzę na 1 rzut oka i to mój problem. Tylko to nie problem ze mną...

Jakbyś nie miał problemu z sobą, to nie chodziłbyś do psychologa.

6,693 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-20 15:36:01)

Be. napisał/a:

To był przykład z tą percepcją, może masz niezłą percepcje,intuicje (z nią bywa spory kłopot jeżeli ma się pierwszy odruch projekcji i przeniesienia różnych spraw na innych najpierw widzi się to co masz w sobie czyli pierdolnik )
a co innego słabsze,
wrażliwość i inteligencja to przekleństwo jest,albo bywa nim
i niestety nie czyni nas lepszymi od nikogo, łatwiutko odlecieć jak wiesz .

6,694

Be. napisał/a:

Oczywiście, Ty jesteś tylko ofiarą otaczającej Cię rzeczywistości, a że przy okazji ziejesz agresją, mnóstwo w Tobie nieprzepracowanej złości i innych problemów, w tym ciągniesz za sobą piętno dzieciństwa, to przecież problem otoczenia, nie Twój.

6,695

Panowie jak tam dzisiaj wygląda rynek matrymonialny?

Ktoś z Was się orientuje, jak teraz wyglądają te aplikacje do randkowania?

Da radę ustrzelić jakąś fajną dziewczynę, czy już tylko zostały samotne matki albo singielki przestrzelone po jakimś Turku?

Napiszcie mi proszę, dziękuję.

Posty [ 6,631 do 6,695 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 101 102 103 104 105 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024