pawlo.waw napisał/a:Ale zauważyliście, że prawiczki istnieją (vide mój wątek w innym dziale, który porusza ten temat), a dziewic to raczej nie ma, albo nic o nich nie słychać? Mówię oczywiście o osobach dorosłych. Przypadek, nie sądzę...
Pawlo.waw, przeczytaj uważnie to co Ci teraz napiszę.
Po lewej stronie od tego posta masz mój profil, zobacz jaka widnieje data rejestracji konta pod moim avatarem.
Jak nietrudno zauważyć, siedzę na tym forum prawie 7 lat (z przerwami).
O to co zauważyłem tutaj przez te lata:
1) Jak facet tworzy swój temat - zazwyczaj jest to o tym, że ostał się jako +30 letni prawiczek i nigdy nawet kobiety nie trzymał za rękę.
2) Jak kobieta tworzy swój temat - przeważnie jest to coś w stylu, że facet ją źle traktuje ale są razem od 15 lat i nie mogą tego przerwać, bo seks jest cudowny i chłop daje jej takie emocje, które nie dawali jej poprzednich 15 facetów.
Albo, że jest ze swoim Mirkiem ale cały czas kocha Tomasza ale nie tego ostatniego, tylko tego siódmego licząc od ostatniej letniej przygody z Alvaro.
Tak to wygląda w dużym skrócie.
Jakbyś przetrzepał ten temat od A do Z (tak wiem, ponad 100 stron
), to zobaczyłbyś ile kobiet tutaj deklarowało, że spotykało się z obcokrajowcami.
Średnio mi wyszło, że przeciętna Polka spała z 2 zagranicznikami.
A Wy co Polaki dalej 30 letnie prawiczki? 
Oczywiście można przytoczyć tutaj przykład Rossanka, która od wielu lat jest sama
Ale warto dodać, że ona dziewictwo straciła, gdy ja na chleb mówiłem pep.