Zazdrość o żonę i bratanka żony - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zazdrość o żonę i bratanka żony

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Zazdrość o żonę i bratanka żony
Wielokropek napisał/a:

Po drugie, nie napisałam, że zachowanie żony wobec bratanka jest poprawne, ale mym zdaniem problem leży gdzie indziej a zachowanie żony jest reakcją.

On ma 14 lat jest dzieckiem. Tłumaczysz takie zachowania? Odwróć sobie sytuację, gdyby tak Autor sypiał z 14 letnią dziewczynką, kazał się masować po różnych częściach ciała.

Zobacz podobne tematy :

67

prego,
proszę, przeczytaj me posty ze zrozumieniem. Tylko tyle i aż tyle. smile

68

To ja nie wiem czy ja jestem dziwna czy swiat, ale ja nie lubie jak jestem u kogos w gosci, spie np. jedna noc i slysze, jak gospodarze za sciana uprawiaja seks. No ja wiem, ze to jest ludzkie i normalne, ale mnie jest wtedy serio glupio. Zwlaszcza jezeli to jest rodzina. Jeden dzien mozna sie powstrzymac (o ile ktos akurat nie probuje zajsc w ciaze i np. nie jest to najlepszy moment wg ustalen lekarzy itd).
I ja tak samo, jak ktos u nas spi w drugim pokoju to nie uprawiam seksu, bo po prostu uwazam, ze to nie jest odpowiedni na to czas.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zazdrość o żonę i bratanka żony

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024