Brak seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66 Ostatnio edytowany przez Olinka (2021-01-21 02:51:27)

Odp: Brak seksu

No i znowu to samo. To ty myślisz o nim jako o idiocie, ja robie z niego niedoświadczonego w relacjach damsko męskich. Ty widocznie masz takich mężczyzn za idiotów. A tak a propos, nie myślisz, że takie myślenie o samcach niedoświadczonych w relacja damsko męskich jako o idiotach, jest źródłem incelstwa i terroryzmu z tym związanym? Doprawdy loka, minimum kultury osobistej jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziło.

A tamto zdanie byłoby jasne, jak byśmy się dowiedzieli co to według amelki oznacza "o wszystkim". Skąd możemy wiedzieć, co to konkretnie oznacza? To wie tylko amelka

Zobacz podobne tematy :

67

Mirek5 napisał/a:

No i znowu to samo. To ty myślisz o nim jako o idiocie, ja robie z niego niedoświadczonego w relacjach damsko męskich. Ty widocznie masz takich mężczyzn za idiotów. A tak a propos, nie myślisz, że takie myślenie o samcach niedoświadczonych w relacja damsko męskich jako o idiotach, jest źródłem incelstwa i terroryzmu z tym związanym? Doprawdy loka, minimum kultury osobistej jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziło.

A tamto zdanie byłoby jasne, jak byśmy się dowiedzieli co to według amelki oznacza "o wszystkim". Skąd możemy wiedzieć, co to konkretnie oznacza? To wie tylko amelka

Ale odwracasz kota ogonem, naprawde.
W dalszym ciagu nawet najbardziej niedoswiadczony facet potrafi zalapac, ze cos jest nie tak, jezeli mu sie to powtarza przez pol roku co jakis czas.

To Ty traktujesz go jak idiote zakladajac, ze on nie rozumie tego, co komunikuje mu jego wlasna partnerka.

(PS. Grzecznosc zaklada, ze nicki piszemy duza litera, Mirku)

68 Ostatnio edytowany przez Olinka (2021-01-21 02:46:59)

O już niech ci będzie, Loka, ale ty musisz lubić droczyć się w ten sposób z facetem. Ja nie mam czasu ciągnąć to dalej. Ja już swoje zdanie wyraziłem.
Nikogo nie porównuję do idioty ani niemoty umysłowej, to nieprawda.

(A szacunek do jęzkyka oznacza korzystanie z polskich liter.)

69

Mirek5 napisał/a:

O już niech ci będzie, Loka, ale ty musisz lubić droczyć się w ten sposób z facetem. Ja nie mam czasu ciągnąć to dalej. Ja już swoje zdanie wyraziłem.
I nikogo nie porównuję do idioty ani niemoty umysłowej, to nieprawda. Wam się tak tylko mylnie wydaje.

(A szacunek do języka oznacza korzystanie z polskich liter.)

Nie mam polskich znakow na jednym komputerze smile zdarza sie.

No to nie ciagnij tego dalej, bo pograzasz sie z kazdym zdaniem. Moj partner nie ma ze mna problemow, jak juz pisalam na wlasnym przykladzie, takie sytuacje sie omawia i rozwiazuje.

70 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-20 16:49:22)

Obraźliwy off top, złośliwości pod adresem innego użytkownika.

71

Autorko, nie brnij w to. Jeśli kochasz nadal to wiedz, że brak bliskości będzie Twoja miłość z każdym dniem kończył... Nie będziesz szczęśliwa - wiem co piszę.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024