Ela210 napisał/a:Ten Jedyny 2020 to koronawirus jest 
Choroba koronawirusowa pochodzi z 2019 roku, więc to takie trochę naciągane.
Wielokropek napisał/a:Pretensjonalny
Też wygląda mi na naciągane. Nie napisałem nicku "JestemLepszyOdCiebieMała".
Istotka6 napisał/a:Po nicku widzę kogoś zadufanego w sobie Ten jedyny dla tak wielu?
No i brzmi jak z taniej reklamy matrymonialnej, taki tani Alvaro
Jak jedyny może być dla wielu? To się nie trzyma kupy.
Ja takich reklam matrymonialnych nie oglądam. Alwaro mi się kojarzy z takim Hiszpanem, który w każdy dzień tygodnia ma inną dziewczynę w łóżku. Porównywanie mnie do niego nie ma żadnego sensu.
Odnoszę ogólnie wrażenie, że szukacie dziury w całym. Wszystko interpretujecie w najgorszy możliwy sposób, który nie jest zgodny z prawdą.
Britan napisał/a:Aż przez ekran czuć desperację, taniość, cwaniactwo.
Jeśli tego nie widzisz to ostatni opis który wkleiłeś kompletnie przeczy Twojej osobie.
Tej którą jesteś na prawdę.
Zanim moderator usunął to zdążyłem zobaczyć Twoje fotki.
Poczytaj jak się robi dobre zdjęcia (jest masa materiałów na tubie). Faceci nie umieją robić zdjęć i wychodzą dużo gorzej niż w rzeczywistości.
Pierwsza fotka jest najważniejsza. To ona przyciąga uwagę. Ważne jest też aby zdjęcie wyrażało Ciebie i roztaczało aurę taką która przyciągnie ten typ kobiety który preferujesz.
Chcesz ułożonej introwertyczki to nie rób zdjęcia pod klubem czy na jakiejś imprezie masowej jak pijesz piwo. Dalej mowa o pierwszym zdjęciu.
Stwierdziłem fakt, że nie daliście żadnego argumentu, dlaczego nick jest zły. Dopiero po moim poście te argumenty się zaczęły pojawiać.
Gdzie Ty tu widzisz desperację, taniość i cwaniactwo? Na oczy mnie nie widziałeś. W ogóle mnie nie znasz. Zastanów się nad swoją postawą.
Zdjęcie profilowe mam z wycieczki w lesie. Na drugim gram w badmintona, a trzecie też mam z wycieczki. Ty w ogóle wiedziałeś moje zdjęcia? Twój post na to nie wskazuje. Zerknij na zdjęcia i jak masz uwagi zgodne ze stanem faktycznym, to zapraszam Cię do podzielenia się swoją opinią.
Jeżeli ktoś z Was chciałby zerknąć na zdjęcia, to proszę o wiadomość prywatną. Niestety, według moderatorów nie mogę tutaj podać linka.
niepodobna napisał/a:Poza tym z opisu emanuje przekonanie, że kobieta powinna mu coś udowadniać.
Czy możesz rozwinąć?
Dziękuję Wam za opinie. Widzę, że nick się Wam zupełnie niepotrzebnie źle kojarzy. Mogę spróbować użyć innego, ale pewnie na innym portalu. Na Sympatii mam pakiet premium, który mi się skasuje po usunięciu konta.
Mogę ustawić nowy nick typu "Dawid 28". Czy według Was będzie on atrakcyjny? Zapraszam do dyskusji.
Mój nowy opis -
"Jestem osobą uśmiechniętą i pozytywnie nastawioną do życia.
Chętnie oglądam ciekawe filmy. Bardzo lubię "Jumanji", "Poznaj mojego tatę" i "Gwiezdne Wojny". W wolnych chwilach czytam książki o Sherlocku Holmesie.
Lubię (zwłaszcza w ciepłe dni) pojeździć na rowerze. Gram w ping-ponga i badmintona (jak możesz zobaczyć na zdjęciu). Lubię słuchać muzyki. Moje ulubione zespoły to Linkin Park i Red Hot Chili Peppers. Zdarza mi się też słuchać muzyki relaksacyjnej.
Znajomi się ze mną czują swobodnie i wesoło, więc Ty też najprawdopodobniej będziesz. Jeśli podczas wspólnego spaceru po lesie zbyt mocno zapatrzymy się na siebie i nie będziemy patrzeć pod nogi, to możemy wpaść w dziurę. Będzie dużo śmiechu, kiedy będziemy próbowali się z niej wydostać. Wspólnymi siłami na pewno nam się uda.
Jeżeli wyjeżdżam na wakacje z przyjaciółmi, to wszyscy są zadowoleni z moich umiejętności organizatorskich.
Mam także inne cechy, które będziesz mogła odkryć przy bliższej znajomości ze mną."
- Opis wymarzonej partnerki -
"Szukam dziewczyny, która będzie pozytywną osobą. Chciałbym, żebyśmy nawzajem się czuli swobodnie w swoim towarzystwie.
Takie same zainteresowania nie są konieczne. Zawsze można odkryć coś ciekawego dzięki drugiej osobie.
Nie musisz być Miss Polski ani mieć wypracowania w swoim opisie. Chciałbym jednak, żeby Twój profil zachęcał mnie do poznania Ciebie.
Zawsze będę szanował Twój czas i tego samego oczekuję od Ciebie w stosunku do mnie. Chciałbym, żebyś przychodziła punktualnie na nasze spotkania. Ja swoją punktualność mogę Ci zagwarantować. Wiadomo, że jakiś nagły i nieprzewidziany wypadek się może zdarzyć. Liczę wtedy, że mnie o nim wcześniej poinformujesz."