Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 90 91 92

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,916 do 5,918 z 5,918 ]

5,916

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie zachęcaj  w ten sposób smile to jak zaproszenie
ja czasem mam 20 lat
to znaczy teraz nie mam bo utknąłem na 1999 roku w retrospekcji

Nie, paslawek, jak my tam nie przyjdziemy, to nie będzie miał z kim gadać big_smile

smile

jest jeszcze coś co obserwowałem kiedyś tu było znacznie więcej jego rówieśniczek 20-25 lat
teraz jakoś niby i  zaglądają,ale szybko się ewakuują i nie jestem do końca przekonany że tylko dlatego że mają ciekawsze rzeczy do roboty w życiu,chyba część z nich nie najlepiej się tu czuje po prostu.

Może one są na innych forach i tam lepiej poszukać?

Zobacz podobne tematy :

5,917

Ale nie jest też problem w kobietach z Polski.
Co robiłeś za granicą? Żyłeś, pracowałeś, studiowałeś, ale jak długo? Jestem pewna, że nie tak długo jak w Polsce. Twoje przebywanie za granicą miało charakter przygody, prawda? Wtedy inaczej się myśli. Mniej się spina. Ile randek miałeś za granicą? Tam każda dziewczyna była zainteresowana znajomością z Tobą? Nie wierzę.

5,918

AnnieF napisał/a:

Ale nie jest też problem w kobietach z Polski.
Co robiłeś za granicą? Żyłeś, pracowałeś, studiowałeś, ale jak długo? Jestem pewna, że nie tak długo jak w Polsce. Twoje przebywanie za granicą miało charakter przygody, prawda? Wtedy inaczej się myśli. Mniej się spina. Ile randek miałeś za granicą? Tam każda dziewczyna była zainteresowana znajomością z Tobą? Nie wierzę.

Pracowałem przez pół roku. Nie byłem na randkach, ale też nie szukałem związku, bo wiedziałem, że za niedługo wyjeżdżam, jednak kobiety normalnie ze mną rozmawiały i nawiązywały przynajmniej koleżeńskie relacje, w Polsce nic takiego się nie dzieje. Mam też znajomą z zagranicy, którą poznałem tutaj.

Posty [ 5,916 do 5,918 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 90 91 92

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024