Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 44 45 46 47 48 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,926 do 2,990 z 5,918 ]

2,926

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?

pewnie chodzi o to, że to smutne, że ogonek musi uschnać, by facet był zdatny do spożycia bez ryzyka zatrucia smile

Zobacz podobne tematy :

2,927

Dokładnie. Ta smutna prawda o ogonku wygląda tak jak napisała Ela.

2,928

jak to wszystko przez ogonek to trzeba sie pozbyć problemu.

https://www.filmweb.pl/film/Klub+Litera … 017-792407

2,929

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_znqgMcoQ5sA9ItitSSFwSpkeaKtlPDOr.gif

2,930

bez przesady- takie marnotrawstwo.. smile nadałby sie na sok drugiej kategorii.

2,931

Dlaczego drugiej ?

2,932

bo pierwszej kategorii to sok z w pełni dojrzałego arbuza z uschniętym ogonkiem.

2,933

temu arbuzu ,arbuzowi odpadł ogonek co nasuwa przypuszczenie że usechł przedtem ,a eksplodował być może z nadmiaru smile

2,934

Byłam w biedrze. Dostawa. Arbuzów. Kupiłam bez ogonka. Przypadek? Nie sądzę..

2,935

Może być uschnięty ogonek albo opcja bez ogonka.
Taki Filonek Bezogonek...

2,936

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/aFxhgPrQvIVc1OrfqqDrkAfmu0wt0x9bDJ1wrzynGpDbpbRfUo2Vm-HHzhPfSKshCEEkx62E5zTu4fn_z-zibivBuq48pMyvZQZWwIWXtQoKLEMtZnxQOZuwIQ

2,937 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-28 22:51:59)

już wiem że trzeba kupić wielkiego arbuza tylko on bedzie ciężki..
moze jakoś potoczyc jak piłkę do domu?

nie wydaje wam się , ze arbuzy sa podejrzanie podobne do agrestu? a ten bywa słodki chociaż jest mały..

2,938

https://www.blasty.pl/m/upload/images/large/2019/02/zycie-jest-jak-kot-wytaczajacy-arbuza_2019-02-14_02-21-53.jpg

2,939

Jak taki żuczek gnojarek...

Tak myślę... Bezogonek , ale przygody miał hmm

2,940 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-28 22:56:44)

metafora jest wybitnie od capy albo puenta sens głęboko ukryty w tym memie smile

2,941

o żuczku gnojarku smile
https://www.youtube.com/watch?v=1S5x1C7weRo

2,942

adela 07 napisał/a:

No, ale jest to jakaś metoda smile Ogonki są przereklamowane big_smile

2,943

Ela210 napisał/a:

o żuczku gnojarku smile

Chyba sobie zapalę banana;)

2,944

adela 07 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

o żuczku gnojarku smile

Chyba sobie zapalę banana;)

Nie żałuj sobie.

2,945

Żeby trochę poprawić PR facetom, to proszę bardzo - transmisja z gniazda, gdzie pisklętami opiekuje się tylko facet, bo mama niestety zginęła smile

2,946 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-29 11:28:13)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

No, ale jest to jakaś metoda smile Ogonki są przereklamowane big_smile

Z tego filmiku wniosek płynie że nie bardzo i to te arbuzy sprawiają kłopoty a ogonki ......:)

nawiasem mówiąc to buszując wczoraj po memach trafiłem na coś takiego

https://image.ceneostatic.pl/data/products/47241808/i-korek-analny-stal-nierdzewna-dlugi-lisi-ogon-45cm.jpg

pierwszy wniosek to "czego to ludzie nie wymyślą"

drugi to że jest to lisi ogon smile

trzecie to wyobraziłem sobie siebie i my wife z tym smile

2,947

Misinx napisał/a:

Żeby trochę poprawić PR facetom, to proszę bardzo - transmisja z gniazda, gdzie pisklętami opiekuje się tylko facet, bo mama niestety zginęła smile

Jeszcze żeby bardziej poprawić PR facetom, to kobity serca nie mają wink Moja wczoraj zlikwidowała 3 gniazda ptaszków co się nam w chałupie zalęgły. Zdaje się jerzyki. Wróciłem do domu i już było po sprawie. Tak więc każdy kto sra po elewacji niech się ma na baczności przed kobitami!

2,948

Kiedyś też sie na to natknęłam, ale bez ogonka. To sie nazywa "korek analny". Jakbym zakładała zespół punkowy, to nazwę już mam smile
Tak mnie dziś nosi, żeby gdzieś coś jakis plener w fajnym towarzystwie...

2,949

Kiedyś też sie na to natknęłam, ale bez ogonka. To sie nazywa "korek analny". Jakbym zakładała zespół punkowy, to nazwę już mam smile

2,950

adela 07 napisał/a:

Taki korek to się stosuje jak ktoś ma przecieki ? wink

2,951

Żeby się nie posrał ze szcześcia?

2,952

adela 07 napisał/a:

Żeby się nie posrał ze szcześcia?

Ale w pewnych sytuacjach może zadziałać jak pocisk big_smile

2,953 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-29 11:57:45)

Coraz mniej rzeczy mnie dziwi.Jak spotkam się z kimś z Was prywatnie to opowiem o ubraniach służących  do dziwacznego seksu(?), bo moja firma czasami robi takie specjalne indywidualne zamówienia.

Snake- pamietasz, co było na obiad? Kiedyś robiło sie rosołek z młodych gołąbków...

2,954

adela 07 napisał/a:

Coraz mniej rzeczy mnie dziwi.Jak spotkam się z kimś z Was prywatnie to opowiem o ubraniach służących  do dziwacznego seksu(?), bo moja firma czasami robi takie specjalne indywidualne zamówienia.

Ale chodzi Ci o jakieś "pielęgniarki", "służące" itp. ? Znajomi sobie kupują takie rzeczy na aliekspress. Tam ponoć są za grosze smile

2,955

To są NORMALNE stroje, w porównaniu z tym jakie zamówienia do nas spływaja. Ja czasem zastanawiam się czy nie jestem w ukrytej kamerze jak biore sie za tworzenie tego "czegoś'.
I to nie sa tanie rzeczy, panie...obrzydliwie  bogaci niemcy zazwyczaj to biorą.

2,956

adela 07 napisał/a:

To są NORMALNE stroje, w porównaniu z tym jakie zamówienia do nas spływaja. Ja czasem zastanawiam się czy nie jestem w ukrytej kamerze jak biore sie za tworzenie tego "czegoś'.
I to nie sa tanie rzeczy, panie...obrzydliwie  bogaci niemcy zazwyczaj to biorą.

To ja mam za słabą wyobraźnię smile

2,957

Zajrzyj na maila. Napisz czy Ci się obrazek otworzył.

2,958 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-29 12:39:10)

adela 07 napisał/a:

Zajrzyj na maila. Napisz czy Ci się obrazek otworzył.

Khe khe

Hmm ? smile

konszachty .

2,959

Adela, też chce zobaczyć, na maila, zaciekawiłas mnie smile z tym "lisim ogonkiem" jakoś się nie wyobrażam, przecież mój to by padł ze śmiechu, ja zresztą też

2,960

lody miętowe napisał/a:

Adela, też chce zobaczyć, na maila, zaciekawiłas mnie smile z tym "lisim ogonkiem" jakoś się nie wyobrażam, przecież mój to by padł ze śmiechu, ja zresztą też

mojej pani trzeba by było zmieniać wczoraj pieluchę (gdyby je nosiła) jak to jej pokazałem z odpowiednim komentarzem i roztaczanymi wizjami lisich zabaw .

2,961

Dobra, wkleję to, w końcu to nie prywatne zdjęcie.
https://i.imgur.com/EFiGT0X.jpg

2,962

big_smile yyy...ale o co chodzi? To do seksu? Jak tego używać? Szokować może mnie nie szokuje ale  że to mega dziwne to się zgadzam, to chyba na seks w plenerze, zima big_smile

2,963 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-29 13:58:02)

To chyba do seksu analnego. Przebierasz się za jelito big_smile

Bagiennik to może być dla Ciebie, bo Ty na biwaki jeździsz, a noce bywają zimne wink

2,964 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-29 14:10:04)

Pytałam się szefa, czy zna tych ludzi, bo też byłam ciekawa, ale powiedział że tylko tą babke która to sprzedaje. mam jeszcze to:

https://i.imgur.com/xJjtb4y.jpg

To już bardziei, nie, Miętusie?

2,965 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-05-29 14:10:10)

Jeśli to faktycznie służy do seksu to jak na to patrzę to widzę orgie seksualna z pogranicza sado-maso, strój pozwala zachować anonimowość, więc może się tam nawet zapakować prezes poważnej firmy albo pani prezeska i nikt nie będzie o tym wiedział big_smile nie wiem czy to ma otwory inne prócz na buzię big_smile

To drugie to kurteczka na parady:D

2,966 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-29 14:21:34)

To ze mnie chyba beznadziejny sztywniak, bo gdy widzę tego typu rzeczy, nie mogę się nadziwić jakimi pierdoletami,  za przeproszeniem, ludzie sobie zawracają głowę.  Mnie na takie bzdury szkoda i czasu, i pieniędzy.
Na jakąś wariacką imprezę przebierańców to by się nadało,  Mnie najbardziej kojarzy się z  niegdysiejszym edukacyjnym serialem dla dzieci "Sigma i Pi" smile
No właśnie, a może to taki dziwny śpiwór?

A to drugie to nie wiem... Żeby sobie przydatków zimą na sankach nie odmrozić?

2,967

lody miętowe napisał/a:

Jeśli to faktycznie służy do seksu to jak na to patrzę to widzę orgie seksualna z pogranicza sado-maso, strój pozwala zachować anonimowość, więc może się tam nawet zapakować prezes poważnej firmy albo pani prezeska i nikt nie będzie o tym wiedział big_smile nie wiem czy to ma otwory inne prócz na buzię big_smile

To drugie to kurteczka na parady:D

Miętus, niektóre nie mają takich otworów, zapinane są po całosci, chyba chodzi o brak powietrza, to niektórych nakreca.

2,968

Przychodzą  mi do głowy różne rzeczy ale nie podzielę  się  smile

2,969

Czemu Ela, podrzuć coś big_smile

Pewnie masz Adela rację, do podduszania jakiegoś albo coś w tym klimacie

2,970 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-29 14:25:26)

Piegowata'76 napisał/a:

To ze mnie chyba beznadziejny sztywniak, bo gdy widzę tego typu rzeczy, nie mogę się nadziwić jakimi pierdoletami,  za przeproszeniem, ludzie sobie zawracają głowę.  Mnie na takie bzdury szkoda i czasu, i pieniędzy.
Na jakąś wariacką imprezę przebierańców to by się nadało,  Mnie najbardziej kojarzy się z  niegdysiejszym edukacyjnym serialem dla dzieci "Sigma i Pi" smile

A to drugie to nie wiem... Żeby sobie przydatków zimą na sankach nie odmrozić?

Piegus z tego można by całkiem spoko się utrzymać. Sama maska (coś jak kominiarka, tylko na puchu) w sklepie ponad 1000 zł.
A taka maska- tu ciekawostka- może mieć otworu na oczy, usta, albo nie mieć wcale. Albo tylko na usta.

To czerwone przymierzałam osobiście. Męska S. sprawdzaliśmy czy rękawy sa wystarczająco długie żeby można było z tyłu skrępować.

2,971

No nieźle,  Adela. A jak z popytem?

2,972 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-05-29 14:29:48)

Misinx napisał/a:

Mam 3 gniazda z polski, które obserwuję,  tego bidaka też będe podglądąć

Tutaj informacja co sie wydarzyło, przetłumaczona na translatorze.

Rybacy proszę poszukajcie małych rybek ok 10 cm, pod gniazdem mamy wanienkę z napowietrzaniem. Ponadto, ktokolwiek posiada to, możemy użyć mrożonych jednodniowych piskląt, małych myszy i chomików.

Karmienie odbywa się dwa razy dziennie około 6:00 i 18:00. Nie karmimy w deszczu, ale nie bój się, że nie dostaną we właściwym czasie jedzenia.

23.05.2021 Niestety nie uniknęliśmy tragedii  również w tym roku i straciliśmy bociankę, która tragicznie zginęła podczas lądowania na przewodach wysokiego napięcia. Teraz z panem Havranem postaramy się nakarmić bociany, aby pisklęta nie musiały wychodzić z gniazda. Będzie nas to kosztować dużo energii. Trzymajcie kciuki za nasze bociany. Dziękuję wszystkim za wsparcie. Šándor Havrán i Jiří Zeman

28 maja 2021 Bukáček wyrzucił z gniazda najsłabsze i najmniejsze pisklę. Nie można się na niego gniewać, wie, że jest sam i stara się zapewnić przeżycie przynajmniej części swoich potomków. Wpadł w taką sytuację z powodu ludzi i ich przewodów wysokiego napięcia, jest wykończony i instynkty walczą z nim. Nie jest człowiekiem, nie kieruje się emocjami, ale instynktami. Proszę spróbuj zrozumieć. Jest częścią życia w naturze

2,973

Misinx napisał/a:

To chyba do seksu analnego. Przebierasz się za jelito big_smile

Bagiennik to może być dla Ciebie, bo Ty na biwaki jeździsz, a noce bywają zimne wink

Mnie również podobnie na myśl o tym wdzianku przyszli od razu nasi dwaj dzielni forumowi miastowi górale smile

Wrócę na chwilę do arbuzów z biedry - wszystkie jak leci są pozbawione "systemowo" ogonków.
A to wdzianko to może rodzaj odmiana wdzianek typy w stylu bdsm i można w nim dostawać wpierdziel i sprawiać  komuś manto .

2,974

Piegus raz na jakiś czas , to nie jest nasz stały asortyment. I to sa zamówienia indywidualne. Siedzi taki zboczek, myśli co by tu go nakręciła, i pomysł trafia do nas.
W każdym razie jest wesoło, jak takie cos przychodzi do roboty.

2,975

Adela czyli pracujesz w sex shopie?

2,976 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-29 14:44:13)

Nie, Ajko. W przedsiębiorstwie produkcyjnym. My tworzymy takie rzeczy- miedzy innymi. Normalnie to śpiwory i kurtki puchowe.

Rozczarowałam Cię?

2,977

Myślę że trop paslawka będzie najbliższy prawdy

2,978

Ale w tym ciężko sie poruszać. To by była bitwa "slow motion"

2,979

adela 07 napisał/a:

Nie, Ajko. W przedsiębiorstwie produkcyjnym. My tworzymy takie rzeczy- miedzy innymi. Normalnie to śpiwory i kurtki puchowe.

Rozczarowałam Cię?

A masz dodatek za "Pracę w szkodliwych warunkach" ? big_smile

2,980

Czasem jestem testerem ale więcej przy tym śmiechu. No i poszerzyły mi się horyzonty :0. Gdzie tam szkodliwe warunki? Myślisz że aczęłam przez to uprawiać dziwny seks?

2,981

adela 07 napisał/a:

Piegus raz na jakiś czas , to nie jest nasz stały asortyment. I to sa zamówienia indywidualne. Siedzi taki zboczek, myśli co by tu go nakręciła, i pomysł trafia do nas.
W każdym razie jest wesoło, jak takie cos przychodzi do roboty.

Urozmaicenia w pracy na pewno mile widziane smile

2,982

Misinx a tutaj film jak dokarmiają młode boćki i ojca. Oglądałeś?

2,983

Wiesz Adelu bardziej myślałam nie o biciu się, tylko o biciu kogoś kto to ma na sobie, ale nie wiem, takie gdybanie. Widzę że te stroje, mimo że mają różna formę, to sama w sobie konstrukcja jest taka sama, czyli puchowa z tymi uprzezami, a to nie może być przypadek

2,984

Szkodliwość pracy polegalaby na tym by pracownica musiała w ramach etatu zaprezentować  to ubranie klientowi

To na pewno do tego typu zabaw z wiązaniem  i podduszabiem.  Ale zeby nie zostawić śladów na ciele bo głupio tak do pracy w korpo że śladami na ciele pójść
Nie moja bajka , ale myślałam że częścią  gry jest to by związać kogoś tak by śladów nie było..Ale nie w puchówce.

2,985

adela 07 napisał/a:

Czasem jestem testerem ale więcej przy tym śmiechu. No i poszerzyły mi się horyzonty :0. Gdzie tam szkodliwe warunki? Myślisz że aczęłam przez to uprawiać dziwny seks?

Nie, szkodliwość polega na wkładaniu takich niebezpiecznych wdzianek. big_smile
Można się np. odwodnić od spocenia.

2,986

To napewno. Niebezpieczne jest natomiast to, ze z niektórych nie ma możliwości samemu się wydostać. To stanowczo podkręca atmosferę. Szczególnie jak ktosCię skrepuje, a potem na przykład zatrzasnie się w kibelku, albo dostanie zawału...

2,987

adela 07 napisał/a:

To napewno. Niebezpieczne jest natomiast to, ze z niektórych nie ma możliwości samemu się wydostać. To stanowczo podkręca atmosferę. Szczególnie jak ktosCię skrepuje, a potem na przykład zatrzasnie się w kibelku, albo dostanie zawału...

Macie to nazwane w cenniku "zestaw do ćwiczenia  bezgranicznego zaufania" smile
Produkcja śpiworków z których nie można się wydostać. 
Chyba jednak nie o lanie tu chodzi. smile

2,988

Wszyscy pouciekali ? smile
A ja mam za ścianą imprezę urodzinową. Więc żeby ich trochę zagłuszyć garuję sobie muzyką big_smile

2,989

Misinx napisał/a:

Wszyscy pouciekali ? smile

Każdy powyciągał z szafy domowe śpiwory i próbuje co z nich da się wycisnąć wink

Misinx napisał/a:

A ja mam za ścianą imprezę urodzinową. Więc żeby ich trochę zagłuszyć garuję sobie muzyką big_smile

Ja raczę się piwem z lekka dogorywając po całym dniu ze szpadlem i grabkami. Wczoraj dostałem opeer od mojego sąsiada, który robił mi parę rzeczy wokół domu. Starszy pan wziął mój szpadel i szlifierką doprowadził go do błysku. Powiedział, że jak będzie za 2 tygodnie i zobaczy choć ślad rdzy, to mnie za jaja powiesi lol Mam po każdym użyciu myć i smarować olejem. Faktycznie dziś to uczyniłem.

2,990

A jak tam młody i jego gang rowerowy .

Posty [ 2,926 do 2,990 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 44 45 46 47 48 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024