A masz rolki?
Kogoś do towarzystwa i ewentualnej pomocy przzy upadkach... i trichę wolnej przestrzeni, gładkiej...
Nie mam rolek. Do towarzystwa rolkowca też żadnego nie mam. Przestrzeń pewnie by się jakaś znalazła ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 92 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A masz rolki?
Kogoś do towarzystwa i ewentualnej pomocy przzy upadkach... i trichę wolnej przestrzeni, gładkiej...
Nie mam rolek. Do towarzystwa rolkowca też żadnego nie mam. Przestrzeń pewnie by się jakaś znalazła ![]()
Pasławku jsk dzwoniłam po przychodniach to wszędzie. mówili że mają takie terminy.
Dopiero w jednej miła dziewczyna poradziła mi żebym dzwoniła. " na okrągło" bo czasem ktoś rezygnuje. No i mi się poszczęściło.
Pasławku jsk dzwoniłam po przychodniach to wszędzie. mówili że mają takie terminy.
Dopiero w jednej miła dziewczyna poradziła mi żebym dzwoniła. " na okrągło" bo czasem ktoś rezygnuje. No i mi się poszczęściło.
no ale nie machnęłaś ręką na to co w pierwszej chwili usłyszałaś w przychodniach to ważne jest.
Wróciłam z terapii i właściwie nie mam nic do powiedzenia o terapeutce. Tyle, że słucha uważnie, pisze, czasem cos dopyta. Ja gadałam cały czas jak najęta, spotkamy się za tydzień.
Misinx- no to kupuj rolki, w czerwcowy łikend pojadziemy do Piegusa i sobie z nia pojeździmy.
Piegus- zobacz gdzie tam jakie schronisko masz czy tani nocleg.
??
Mając 17 lat miałem o 5 lat starszą od siebie kobietę i ona mi mówiła, że jestem bardzo dojrzały jak na swój wiek.
A gówno tam prawda - teraz mam 35 lat i nadal jestem dorosłym chłopcem. Tylko ceny zabawek się zmieniają.
Być może nie mam racji - 35 lat dopiero i wszystkich rozumów świata nie pozjadałem, natomiast wydaje mi się, że aby utrzymać facet kobieta musi spełniać wszystkie jego zachcianki erotyczne. W przeciwnym wypadku on najpierw zaczyna myśleć o innych a potem szukać innych kobiet.
Czasami moja kobieta nie ma ochoty na seks to daje mi wybór - rączka lub usta. Ja mogę sobie wybrać jak ma być ubrana lub nagość. I ja nie mam potrzeby szukania innych, po co mi to? Natomiast gdybym był napalony a moja kobieta by tego napalenia nie rozładowała (miałem tak jak moja pojechała do rodziny na tydzień) to jak jechałem na moto każda jedna kobieta mnie podniecała. Za każdą się oglądałem i gdy spojrzałem na jakąś kobietę to czułem takie drgania na penisie. Tak wiem, że to mega prymitywizm. Nie chciałem aby tak reagowało moja ciało, ale to się działo niezależnie odemnie. Ja kocham swoją kobietę, nigdy żadnej nie zdradziłem, natomiast tak reaguje moje ciało gdy nie jestem zaspokojony.
Mogę nie mieć racji, natomiast uważam, że przepis na zatrzymanie faceta jest prosty - nie dopuścić do tego aby raz dziennie sobie nie trysnął przy kobiecie (nie ważne czy seks, czy rączka, cokolwiek).
Nie wiem czy to wypada aby tak wprost o tym pisać, jeśli nie to proszę moderatora o skasowanie mojego postu i przepraszam.
Kurde, naprawdę mnie zaskoczyłeś że to takie proste.
:0
Kurde, naprawdę mnie zaskoczyłeś że to takie proste.
:0
Mogę nie mieć racji bo każdy facet jest inny. Ja natomiast widzę po sobie, że nie zwracam uwagi na inne kobiety gdy jestem zaspokojony. Czasami raz dziennie potrzebuję, innym razem 5 razy. Gdy moja kobieta mi to daje to dla mnie inne kobiety nie istnieją. Natomiast jeśli nie ma nic przez 2 dni to nie mogę przestać myśleć o kobietach.
Normalnie to sobie jadę na moto i patrzę przed siebie na drogę a jak 2 dni nie ma nic to nagle okazuje się, że po chodnikach chodzi mnóstwo pięknych kobiet. Wcześniej nawet ich nie zauważałem a po 2 dniach już zaczynam wariować. Gdy przez 2 dni nic nie ma to potem każdy kolejny dzień jest jeszcze gorszy. Już się nie myśli o niczym tylko o kobiecie - oczywiście swojej. Ale zwraca się też uwagę na inne kobiety.
Piszę tylko za siebie, mam nadzieję, że inni mężczyźni są bardziej normalni.
Jeśli sobie wybrałem jakąś kobietę to znaczy, że mi się podobała i jeśli miałbym ją zdradzić to tylko i wyłącznie dlatego, że (przepraszam za szczerość) nie dała mi trysnąć.
Natomiast nigdy nie zdradziłem żadnej kobiety. Zawsze każdej mówiłem o swoich potrzebach, one je zaspokajały a ja nawet nie myślałem o innych. Miałem wiele propozycji od innych kobiet, jedną nawet jak moja kobieta była u rodziny a ja mega napalony - ale odrzuciłem. Myślę, że dopiero bardzo długi okres niezaspakajania moich seksualnych potrzeb mógłby spowodować zdradę z mojej strony. Wydaje mi się, że najpierw bym się rozstał, ale nigdy nic nie wiadomo.
A jakby była jakiś czas chora albo w okresie połogu?
ta gadka się kupy nie trzyma bo jakby tak było to po bzyknieciu innej Pan by sobioe wracał do tej która sobie wybrał i kocha. a to jest z 1 na x zdrad i rzadkie przypadki na forum- większość to takie gdzie gość traci głowę i albo nie rozumie że na legalu nie moze mieć 5 kobiet na kochanki + żonę i żona go wyrzuca, albo odlatuje głową do jakiejś innej jednej i są razem albo nie. Cżęściej albo nie.
Ludzie nie są od spełniania erotycznych zachcianek na siłę- jak im po drodze, to spełniają- jak na siłę i odwal się - to mija się to z celem jak dla mnie.
A jakby była jakiś czas chora albo w okresie połogu?
Kobieta zawsze ma rączkę i usta albo nawet może się rozebrać do naga i pozwolić facetowi popatrzeć na siebie i doprowadzić się do wytrysku.
Natomiast gdy kobieta jest chora i faktycznie nie może zaspokoić faceta - to facet jednak nie jest jakimś zwierzęciem, mężczyźnie jest szkoda swojej kobiety, martwi się o nią i wtedy też nie ma takiej ochoty bo jest ona zagłuszana przez martwienie się o swoją wybrankę serca.
Ja piszę tylko za siebie, może inni faceci myślą inaczej.
A co jeśli nie jest chora, tylko zwyczajnie nie ma ochoty na seks? Czy po tygodniu "postu" myślałbyś o rozstaniu?
Rozumiem że można mieć duże potrzeby w tej sferze. I wymaga to doboru odpowiedniej partnerki.
Zapewniam Cię, że najlepiej jak wszystko jest w równowadze. Bo z Twoich wpisów wynika, że spelnianie Twoich zachcianek to priorytet nad priorytetami.
No ale rozumiem , że kandydatka musi posiadać jeszcze inne fajne cechy: dobry charakter, empatię, zdolność kochania, otwartość... itd.
Czy taka superbabka nie spełniająca priorytetu miałaby u Ciebie szanse?
Bo wiesz, dla niektórych codzienne ekscesy czy chociażby "namiastki seksu" mogą stać się nie do strawienia. Jakbyś codziennie obżerał się tortem. Nie stanowi już takiej atrakcji. No chyba że ktoś się żywi tylko tortem.
Jeśli znajdziesz taka tortomaniaczkę- super.
Mając 17 lat miałem o 5 lat starszą od siebie kobietę i ona mi mówiła, że jestem bardzo dojrzały jak na swój wiek.
A gówno tam prawda - teraz mam 35 lat i nadal jestem dorosłym chłopcem. Tylko ceny zabawek się zmieniają.
Być może nie mam racji - 35 lat dopiero i wszystkich rozumów świata nie pozjadałem, natomiast wydaje mi się, że aby utrzymać facet kobieta musi spełniać wszystkie jego zachcianki erotyczne. W przeciwnym wypadku on najpierw zaczyna myśleć o innych a potem szukać innych kobiet.
Czasami moja kobieta nie ma ochoty na seks to daje mi wybór - rączka lub usta. Ja mogę sobie wybrać jak ma być ubrana lub nagość. I ja nie mam potrzeby szukania innych, po co mi to? Natomiast gdybym był napalony a moja kobieta by tego napalenia nie rozładowała (miałem tak jak moja pojechała do rodziny na tydzień) to jak jechałem na moto każda jedna kobieta mnie podniecała. Za każdą się oglądałem i gdy spojrzałem na jakąś kobietę to czułem takie drgania na penisie. Tak wiem, że to mega prymitywizm. Nie chciałem aby tak reagowało moja ciało, ale to się działo niezależnie odemnie. Ja kocham swoją kobietę, nigdy żadnej nie zdradziłem, natomiast tak reaguje moje ciało gdy nie jestem zaspokojony.Mogę nie mieć racji, natomiast uważam, że przepis na zatrzymanie faceta jest prosty - nie dopuścić do tego aby raz dziennie sobie nie trysnął przy kobiecie (nie ważne czy seks, czy rączka, cokolwiek).
Nie wiem czy to wypada aby tak wprost o tym pisać, jeśli nie to proszę moderatora o skasowanie mojego postu i przepraszam.
Czułeś drgania na penisie ? To tak jakbyś czuł wibracje Mocy. To Ty może jesteś taki penisowy Jedi ?
A na żyłach wodnych też Ci drga ? Mógłbyś na tym zarobić.
Misinx, coraz bardziej podoba mi się Twój sarkazm.
A co jeśli nie jest chora, tylko zwyczajnie nie ma ochoty na seks? Czy po tygodniu "postu" myślałbyś o rozstaniu?
Jeśli byłaby chora to bym się martwił o nią. Nie myślałbym o seksie bo jednak przejmowanie się o zdrowie mojej partnerki brałoby górę. Także odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nie myślałbym o zmianie tylko bym się martwił o jej zdrowie, jeździł do apteki po leki, przytulał, przynosił do łóżka jedzenie i dbał o nią jak tylko mogę. Gdy się martwię o swoją kobietę to wyłączają mi się potrzeby seksualne.
Czy taka superbabka nie spełniająca priorytetu miałaby u Ciebie szanse?
Tak szczerze to ja muszę być ciągle zaspokojony seksualnie. Czasami mi aż źle, że mam aż tak duże potrzeby seksualne, ale nie zmienię tego jakim jestem. U mnie jeśli nie ma nic przez 2 dni to ja nie jestem w stanie skupić się na pracy, praktycznie na niczym i myślę tylko o jednym. Wiem, że to jest prymitywizm. No ale jestem prymityw i co mam z tym zrobić skoro tego na 100% nie da się zmienić?
Jestem bardzo dominującym mężczyzną w związku i moja kobieta robi wszystko to co ja tylko pomyślę (nawet nie muszę mówić). Bardzo mi na niej zależy, kocham ją, ale wiem, że po 2 dniach abstynencji już bym patrzył na inne kobiety. Oczywiście, że bym jej nie zdradził tylko ja widzę u mężczyzn dwa różne tory myślenia. Pierwszy tor - mam kobietę, kocham ją bardzo. Ten pierwszy tor to jakby umysł. Drugi tor to takie samcze myślenie. Tego samczego myślenie nie ma jeśli facet jest zaspokojony. A gdy nie jest no to nagle widzi pełno kobiet wokół siebie. Nagle czuje potrzebę kontaktu z tymi kobietami. Moim zdaniem facet zrobi wszystko aby jakąś zaliczyć.
Natomiast to jest tylko moje zdanie. Każdy człowiek się od siebie różni. Są różni mężczyźni i mam nadzieję, że oni nie myślą tak jak ja.
Misinx, coraz bardziej podoba mi się Twój sarkazm.
![]()
Co Ty. Ja tak z zazdrości gadam ![]()
Czułeś drgania na penisie ? To tak jakbyś czuł wibracje Mocy. To Ty może jesteś taki penisowy Jedi ?
Padłem ![]()
![]()
W końcu każdy radiesteta ma swoją różdżkę ![]()
Rozumiem, że przez kilka dni nie ma niczego, jedziesz sobie autem i widzisz jakąś laskę w mini. U Ciebie penis nie zareaguje? Ja czuję takie drgania, dwa albo 3, takie szybkie. Po tych drganiach czuje lekką erekcje.
Natomiast każdy jest inny i nie dziwi mnie to, że Ty masz inaczej niż ja.
Misinx napisał/a:Czułeś drgania na penisie ? To tak jakbyś czuł wibracje Mocy. To Ty może jesteś taki penisowy Jedi ?
A na żyłach wodnych też Ci drga ? Mógłbyś na tym zarobić.Rozumiem, że przez kilka dni nie ma niczego, jedziesz sobie autem i widzisz jakąś laskę w mini. U Ciebie penis nie zareaguje? Ja czuję takie drgania, dwa albo 3, takie szybkie. Po tych drganiach czuje lekką erekcje.
A gdzie tam... Ani drgnie. No chyba, że mam telefon w kieszeni i ktoś akurat zadzwoni. Ale jak szef, to jest jeszcze gorzej ![]()
Chyba inaczej zacznę patrzeć na zmotoryzowanych facetów ![]()
A gdzie tam... Ani drgnie. No chyba, że mam telefon w kieszeni i ktoś akurat zadzwoni. Ale jak szef, to jest jeszcze gorzej
Hehehe. No widzisz a ja myślałem, że każdy facet tak ma, że czuje takie jakby dreszcze (drgania) na penisie jak zobaczy laseczkę.
Może jestem ponad przeciętnie zboczony hehe.
Chyba inaczej zacznę patrzeć na zmotoryzowanych facetów
Pamiętaj, że wszyscy jesteśmy przystojni do póki nie zdejmiemy kasku ![]()
Zeusmode napisał/a:Misinx napisał/a:Czułeś drgania na penisie ? To tak jakbyś czuł wibracje Mocy. To Ty może jesteś taki penisowy Jedi ?
A na żyłach wodnych też Ci drga ? Mógłbyś na tym zarobić.Rozumiem, że przez kilka dni nie ma niczego, jedziesz sobie autem i widzisz jakąś laskę w mini. U Ciebie penis nie zareaguje? Ja czuję takie drgania, dwa albo 3, takie szybkie. Po tych drganiach czuje lekką erekcje.
A gdzie tam... Ani drgnie. No chyba, że mam telefon w kieszeni i ktoś akurat zadzwoni. Ale jak szef, to jest jeszcze gorzej
No co ty Misnix..:) Powinieneś napisać, że kiedyś ci poduszka powietrzna w aucie wystrzeliła ! ![]()
![]()
Nie działo się nic w moim wątku, nie działo i ....
Wyobraziłam to sobie... taki wściek macicy....
Chyba Ci współczuję
nie nosi się komórki w kieszeni portek, Misinx
to niezdrowo ponoć.
nie nosi się komórki w kieszeni portek, Misinx
to niezdrowo ponoć.
Wiem, wiem... Ale ja i tak nie zamierzam się rozmnażać
A od mikrofali cieplej zimą ![]()
Hehehe. No widzisz a ja myślałem, że każdy facet tak ma, że czuje takie jakby dreszcze (drgania) na penisie jak zobaczy laseczkę.
Może jestem ponad przeciętnie zboczony hehe.
Taaa.... Pogadamy za 15 lat ![]()
"Śpieszmy się kochać drgania. Tak prędko odchodzą" ![]()
Widzę,że gawędziarz- erotoman/ superman wrócił by snuć swoje fantazje. Następnym razem się dowiemy, że nie tylko jest milionerem, kulturystą roku, Casanową, członkiem Mensy, kaskaderem, ale również pianistą wirtuozem ![]()
Penisowy Jedi... padłam ![]()
Jak tak sobie człowiek przypomni, to prędzej mu telefon zawibruje w kieszeni, niż zadrga wymieniony narząd..
bardziej gitarzysta do motocykla pasuje ![]()
Zeus - podpadłeś to tak masz ![]()
Jak tak sobie człowiek przypomni, to prędzej mu telefon zawibruje w kieszeni, niż zadrga wymieniony narząd..
Bagiennik przerażasz mnie
Ty masz dopiero 32 lata. Ty powinieneś dostawać choroby wibracyjnej. Zwłaszcza latem jak te wszystkie niewiasty wokół takie rozebrane.
bardziej gitarzysta do motocykla pasuje
Zeus - podpadłeś to tak masz
Drugi Joe Satriani. Albo lepiej, Satriani to przy nim amator ![]()
Misinx napisał/a:A gdzie tam... Ani drgnie. No chyba, że mam telefon w kieszeni i ktoś akurat zadzwoni. Ale jak szef, to jest jeszcze gorzej
Może jestem ponad przeciętnie zboczony hehe.adela 07 napisał/a:Chyba inaczej zacznę patrzeć na zmotoryzowanych facetów
Pamiętaj, że wszyscy jesteśmy przystojni do póki nie zdejmiemy kasku
Dzięki Tobie zyskali.... nowy wymiar...
Już nigdy nie pomyślę o propozycji przejażdżki motorem tak jak do tej pory...
Misinx, no cóż, najwidoczniej reakcja jest nieco bardziej wyważona
Ciężko dyskutować z pewnymi kwestiami ![]()
Misinx, no cóż, najwidoczniej reakcja jest nieco bardziej wyważona
Ciężko dyskutować z pewnymi kwestiami
To Ty jesteś taki Obi-wan, a tamten kolega z wibracjami to taki bardziej Anakin ![]()
No tak. Niektórym zostają tylko wariacje... To jest chciałm powiedzieć: Wibracje
No tak. Niektórym zostają tylko wariacje... To jest chciałm powiedzieć: Wibracje
Ale mieć samowibrujący organ to jak perpetum mobile ![]()
Czyli innym panom nie drga ten organ gdy oczy widzą piękną kobietę?
Ok, czyli jednak zbok ze mnie hehe. Myślałem, że reakcja mojego penisa na taki widok jest normalna.
Czyli innym panom nie drga ten organ gdy oczy widzą piękną kobietę?
Ok, czyli jednak zbok ze mnie hehe. Myślałem, że reakcja mojego penisa na taki widok jest normalna.
W Twoim wieku może i normalna. Ja już nie pamiętam.
O.... I wszyscy się oddali zadumie... Dum, dum, dum...
To ja się pójdę położyć na kolcach
A nuż coś zawibruje ![]()
A nuż coś zawibruje
Jak nie będzie widoczku cycuszków to nic nie zawibruje hehe ![]()
Zeusmode napisał/a:Czyli innym panom nie drga ten organ gdy oczy widzą piękną kobietę?
Ok, czyli jednak zbok ze mnie hehe. Myślałem, że reakcja mojego penisa na taki widok jest normalna.W Twoim wieku może i normalna. Ja już nie pamiętam.
A nuż coś zawibruje
przeczytałem na klocach
nie ten wzrok już ![]()
Zeusmode napisał/a:Czyli innym panom nie drga ten organ gdy oczy widzą piękną kobietę?
Ok, czyli jednak zbok ze mnie hehe. Myślałem, że reakcja mojego penisa na taki widok jest normalna.W Twoim wieku może i normalna. Ja już nie pamiętam.
A nuż coś zawibruje
Rolki kupuj...
Od razu młodość sobie przypomnisz ![]()
Misinx napisał/a:Zeusmode napisał/a:Czyli innym panom nie drga ten organ gdy oczy widzą piękną kobietę?
A nuż coś zawibruje
Rolki kupuj...
Od razu młodość sobie przypomnisz
I gdzie ja na tych rolkach na moich 47 metrach pojeżdzę ? ![]()
Na kolcach się fajnie leży
Tak standardowo sobie pół godziny. Muzyczka w tle ![]()
Misinx napisał/a:To ja się pójdę położyć na kolcach
A nuż coś zawibruje
Jak nie będzie widoczku cycuszków to nic nie zawibruje hehe
Swoje też się liczą ?
No z Piegusem przecież pojeździmy. Jak się zgodzi ![]()
Rolki kupuj...
Od razu młodość sobie przypomnisz
Haha, a myślałam, ze tu wszyscy młodzi
Przynajmniej duchem ![]()
Swoje też się liczą ?
A są owłosione? ![]()
Misinx napisał/a:Swoje też się liczą ?
A są owłosione?
Oczywiście. Wilki muszą mieć futro ![]()
Mało to w Krk miejsc, gdzie można się rozpędzić?
Już sama wycieczka z Nowej Huty na Błonia i z powrotem byłaby ciekawa ![]()
Mało to w Krk miejsc, gdzie można się rozpędzić?
Już sama wycieczka z Nowej Huty na Błonia i z powrotem byłaby ciekawa
Taaa... Jak ktoś nie umie jeździć, to tylko się rozpędzać
Jak w Wiadomościach zobaczycie news "Prawdopodobnie Zamachowiec-samobójca na rolkach wjechał w tłum spacerujących w Krakowie" to możecie podejrzewać o kogo chodzi ![]()
bagienni_k napisał/a:Mało to w Krk miejsc, gdzie można się rozpędzić?
Już sama wycieczka z Nowej Huty na Błonia i z powrotem byłaby ciekawa
Taaa... Jak ktoś nie umie jeździć, to tylko się rozpędzać
![]()
Jak w Wiadomościach zobaczycie news "Prawdopodobnie Zamachowiec-samobójca na rolkach wjechał w tłum spacerujących w Krakowie" to możecie podejrzewać o kogo chodzi
Kierowca stracił panowanie nad rolkami i wjechał w tłum. Dodatkowo nie miał maseczki, za co ukarany został mandatem 500 zł. ![]()
Już czarnowidztwo. Zanim się rozpędzisz to trochę potrwa. Mnie wyprzedzają pr edszkolaki.
Trzeba tylko pilnować żeby nie było za bardzo z górki
Oj, do bycia samobójcą to musiałbyś mieć jeszcze doczepiony pas szahida, bo nawet brak maseczki to jednak za mało ![]()
Oj, do bycia samobójcą to musiałbyś mieć jeszcze doczepiony pas szahida, bo nawet brak maseczki to jednak za mało
Mogą stwierdzić, że zamachowiec miał prawdopodobnie pas szahida, ale pęd powietrza mu zerwał
A świadkowie powiedzą, że jadąc krzyczał coś na kształt Allach Akbar
(to taka wersja dla TVPiS)
Allach snackbar !!! brzmi moim zdaniem jeszcze lepiej ![]()
Allach snakbar !!! brzmi moim zdaniem jeszcze lepiej
Tak by było w wersji, gdyby pędził od punktu z kebabami ![]()
no co ostatni posiłek przez męczeńską śmiercią ,kebab może być tylko świeży żeby był ![]()
...a na drugi dzień spod Wawelu ruszył protest młodych polskich patriotów na biało czerwonych rolkach z doczepionymi skrzydłami husarii ![]()
...a na drugi dzień spod Wawelu ruszył protest młodych polskich patriotów na biało czerwonych rolkach z doczepionymi skrzydłami husarii
Takie coś a raczej podobna akcja miało wiele lat temu miejsce w Amsterdamie jeden ze znajomych z załogi "Remontu" Henryk Gajewski ,który wyemigrował do Holandii w późnych latach 80 tych - zorganizował taki happening z miejscowych deskorolkarzy z przyczepionymi skrzydłami żeby uświadomić czym była właśnie husaria ![]()
Jak już prawdziwy kebab, to obowiązkowo barani ![]()
...a na drugi dzień spod Wawelu ruszył protest młodych polskich patriotów na biało czerwonych rolkach z doczepionymi skrzydłami husarii
Bardzo możliwe. Oczywiście zbiórka organizacyjna pod Kebabem
Głodny patriota jest zły.
Jak już prawdziwy kebab, to obowiązkowo barani
Jedzenie za dużo baranów może być szkodliwe
Dlatego polski kebab jest z polskiej kury
albo polskiej krowy.
To zjawosko jest niezrozumiałe. Że im te kababy w gardle nie staną. Powinni iść na bigos.
To zjawosko jest niezrozumiałe. Że im te kababy w gardle nie staną. Powinni iść na bigos.
A po bigosie na rolkach to pewnie można mieć przyśpieszenie
Dochodzi napęd odrzutowy.
A może taki kebabik:

![]()
sos pancerny brzmi ciekawie ![]()
Cebula gratis- w punkt ![]()
Ale Misinx na diecie więc na kebaba nie pojedzie.
W domu poje gotowanych skrzydełek ![]()
może i bywam upierdliwy,ale Misinx Ty to jesteś uparty żeby tylko nie zakłócić swojego "komforciku" ,fajna kobieta Cię zapraszana na rolki a Ty tłumoczku nic "czeska obrona" "tu radio Praha my se ne boim jeno mamy stracha":)
Cebula gratis- w punkt
Ale Misinx na diecie więc na kebaba nie pojedzie.
W domu poje gotowanych skrzydełek
W przyszłym tygodniu o tej porze już woreczka niet
Ale dieta jeszcze jakiś czas pewnie będzie. Chociaż tęsknię już za makrelą, śledzikiem.
może i bywam upierdliwy,ale Misinx Ty to jesteś uparty żeby tylko nie zakłócić swojego "komforciku" ,fajna kobieta Cię zapraszana na rolki a Ty tłumoczku nic "czeska obrona" "tu radio Praha my se ne boim jeno mamy stracha":)
Bywasz, bywasz...
Jeszcze nawet nie mam rolek, więc jak mam się w ogóle umawiać ?
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 92 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024