Ela210 napisał/a:Tylko nie podchodż za blisko, bo Ci TVP fotkę z nim zrobią i bedziesz pokazywana w Wiadomosciach z odpowiednią sugestią 
W sumie poprzednio, czyli kiedy to PAD zaszczycił nas swoją obecnością, stanęłam na tyle daleko, żeby mnie przypadkiem nie objął kadr i ktoś nie wziął za zwolenniczkę tegoż, co okazało się niepotrzebne, bo prawie cały rybnicki wiec z materiału TVP wycięto
- tak radośnie został przywitany.
Lucyfer666 napisał/a:To byłoby śmieszne, gdyby nie było prawdziwe.
Dla mnie to pokaz debilizmu wielu osób.
Teraz sobie oczywiście żartujemy, ale nie wiem czy pamiętasz, że pięć lat temu był to jeden z całkiem często powtarzanych przez damski elektorat Dudy argumentów, kiedy pytano dlaczego pan/pani zamierza głosować na AD. Co prawda o gustach i typach urody się nie dyskutuje...
Morfeusz1 napisał/a:Od kilku dni tak dla porównania sprawdzam TVP info, dziś dodatkowo szukając kanału w aucie jakieś radio jedynka czy coś mi wskoczyło, tak sobie myślę, to przecie publiczne media, a to nic innego jak tuba PISu. Wiem, że to nic odkrywczego, ale nigdy tak, aż w takim stopniu nie było. Z każdej strony jak tylko mogą jadą po Trzaskowskim, widziałem na youtube filmik jakim gburem był dziennikarz TVP dla Trzaskowskiego.
Otóż to. Za Trzaskowskim chodzi cały sztab dziennikarzy i węszą, ale jakoś dziwnie nie potrafią znaleźć na niego żadnych haków, a to co podają, to jakieś naciągane informacje, zwykłe kłamstwa albo manipulacje.
Teraz podobno na tapecie jest jakaś archaiczna wizyta Trzaskowskiego wraz z całą delegacją w Brazylii w 2014 roku, której koszt wyceniono na 63 tys. złotych. Dla porównania: marszałek Kuchciński tylko od marca 2018 r. do maja 2019 r. wylatał w samej Polsce ok. 4 miliony złotych. O tym, że Agata Duda zakupiła na koszt Polaków apaszkę za 20 tys. złotych, a Beata Szydło specjalistce od wizerunku zapłaciła bodajże 150 tys. i też nie spodziewam się, że ze swojej kieszeni, nie wspominając.
Na marginesie, kilka dni temu spięłam się z dziewczyną, która wrzuciła na FB bardzo tendencyjny filmik z komentarzem, że ona nie jest ani za jednym, ani za drugim, ale zanim pójdzie się do urn warto mieć świadomość. Pełna zgoda pod warunkiem, że ta świadomość nie jest oparta na tak kłamliwych i zmanipulowanych materiałach jak ten, na którym się oparła. Hitem filmu było: Trzaskowski chce uczyć dzieci w przedszkolu masturbacji
, ale takich perełek było tam sporo więcej. Posypały się na nią gromy, w żaden sposób nie umiała tego materiału obronić i sam film szybko usunęła. Tuż po tym przestała być w gronie moich znajomych, ale to nie z tego tylko powodu, po prostu mi się przelało i w końcu uznałam, że jest nam ze sobą kompletnie nie po drodze.
Lucyfer666 napisał/a:Co nie zmienia faktu, że więcej w tym wątku nienawiści do PiS i PAD niż faktycznego poparcia dla RT i tego co reprezentuje 
Mogłabym podać długą listę dlaczego na Trzaskowskiego, a nie na Dudę, zagłosuję 12 lipca, ale sądzę, że każdy z nas ma już swój, mam nadzieję odpowiedzialnie i świadomie wybrany typ, więc wojna na argumenty na tym etapie już nie ma sensu.
Zresztą jak nie jeden, to drugi, większego wyboru nie mamy.