Czy ta wiadomość na pewno miała trafić do mnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ta wiadomość na pewno miała trafić do mnie?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66 Ostatnio edytowany przez anderstud (2020-01-09 21:50:05)

Odp: Czy ta wiadomość na pewno miała trafić do mnie?
IsaBella77 napisał/a:
Janix2 napisał/a:

Z opowieści znajomego, kobieciarza: miał żonę i dwie kobiety na boku. W telefonie oznaczył je jako Praca 1 i Praca 2 żeby się żona nie skapowała. Pomylił przy wysyłaniu wiadomości te Prace i po ptokach. Małżeństwo też mu się potem rozpadło.

Krótko mówiąc - bardzo zaPracowany gość z niego był wink

Pewnie jakiś Pracoholik. Słyszałem o takich...

Zobacz podobne tematy :

67

Wypadałoby zapytać, co sądzisz o monogamii? Powiedzieć wprost że Pan ma do tego luźny stosunek, a nie robić z niej podejrzliwej wariatki, samemu dając sobie większe prawa w tym układzie.

68

Moja córka miała identyczną sytuacje, spędziła z chłopakiem całego Sylwestra, ledwo doszedł do siebie do domu wysłam sms-a z przywitaniem  o podobnym brzmieniu, z tym ze zapytał jak się bawiała i jak spędziła Sylwestra, bo on kameralnie ze znajomymi. Na początek zaprzeczał, macił, mieszał, ale z czasem wydało się i to ta druga jest jego żoną teraz.

69

Krejzolka82 napisał/a:

Autorko, czyli najpierw napisał Ci, że to żart a potem powiedział, że napisał Ci tak, abyś odczytała taką wiadomość po przebudzeniu?

To jest dobry trop.
Jeśli NAJPIERW powiedział że to żart, a POTEM zmienił wersję, że chciał, żeby przeczytała to po przebudzeniu - kłamie.

70

HE HE ależ się wkopał... to kłamczuszek jeden. Upss

71 Ostatnio edytowany przez Senshi (2020-01-10 12:00:31)

Kłamie. Pożegnalnego kopa na rozpęd, natychmiast! Jeszcze bym mu powiedziała wprost co o nim myślę. Oszust, łga w żywe oczy robiąc z Ciebie kretynke.

72

Jeśli kłamie, to imię tej drugiej kobiety prawdopodobnie zaczyna się na taką samą literkę jak Twoje (lub ościenne w alfabecie), skoro się pomylił.
Może kojarzysz jakąś taką kobietę?

Od biedy można zajrzeć mu w telefon, choć ja akurat tego nie popieram.

73

Zrób mu taki sam żart smile

74

Na bank ma inną.

75

Kamiennik napisał/a:

Cześć. Młoda już nie jestem ale zwracam się do Was z możliwe, że głupim problemem. Potrzebuję obiektywnej oceny bo już nie wiem, co myśleć.
Jesteśmy razem niedługo, może pół roku, wszystko ładnie i cacy i dziś rano taka sytuacja.
Spędziliśmy razem noc, rano on odwozi mnie do domu buziak na pożegnanie, miłego dnia. Wchodzę, siadam a tu wiadomość od niego:
"Dzień dobry (czułe słówko), jak się dziś spało? Jaki piękny dzień za oknem" (!)
Myślę, że drań, do innej pisze! Odpowiadam więc, czy na pewno ta wiadomość miała trafić do mnie? Otrzymuję zwrotnie, że powinnam się wyspać i włączyć poczucie humoru, że niby to żart taki.
I siedzę od rana i myślę czy to ja jestem przewrażliwiona, czy Pan faktycznie kręci na boku. Rzeczywiście poczucie humoru ma dość specyficzne ale czy powinnam jakoś zareagować?
Co myślicie o tej sytuacji?

a ja ci mówię, abyś odpowiedziała sobie, czy dobrze ci się spało, czy akurat tej nocy spało ci się lepiej niż podczas poprzednich nocy ?
a może ta noc była waszą pierwszą nocą ? jeśli tak, to to zmienia sytuację

76

Śmieszne..miałam powrót do przeszłości. Gdybym ja kiedyś po otrzymaniu od nowego partnera smsa z podobnym żartem podrazyla, być może nie zmarnowałabym kilku lat życia smile napisał Ci prawdę i uważam, że nie jesteś przewrażliwiona. Widocznie coś musi być na tapecie. Ja bym to jak najszybciej wyjaśniła.

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ta wiadomość na pewno miała trafić do mnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024