Była napisała do mnie wiadomość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Była napisała do mnie wiadomość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Była napisała do mnie wiadomość

Cześć
Mam pytanie odnośnie byłego związku. Rozstałem się z dziewczyną, potem dwa miesiące temu zero kontaktu, kompletnie się z niej wyleczyłem, przynajmniej tak sądziłem. (To ja rozstałem się z nią), później wysyłała wiadomości, że mnie kocha, że jej na mnie zależy itd. to ja zlałem. Po 40 dniach od ostatniej wiadomości od niej, napisała, co u mnie słychać i czy wszystko w porządku, na wstępie odpisałem coś nie miłego, i chciałem uciąć dyskusje, ale napisała, że zależy jej na moim dobru.
Po rozmowie, zacząłem o niej myśleć, wróciła tęsknota, nawet miałem wstępne plany do niej wrócić. Ona pisała do mnie, że chce zostać sama, nic nie czuję do mnie oraz że jest totalnie wypłukana z emocji.
I nie wiem co robić, niby ona nic nie czuje, ale ze względu na stare czasu (4,5 roku w związku) może się ze mną spotkać ten ostatni raz, ale żebym na nic nie liczył, ale to się gryzie z pierwszą wiadomością którą do mnie napisała (zależy jej na moim dobru).
Tak ta wiadomość mną wstrząsnęła, że nie mogę przestać o niej myśleć, zapisałem się do psychologa, aby trochę naprostował moją głowę. Na tygodniu napisała, że w niedzielę ma czas popołudniu, ale to jeszcze potwierdzi, teraz się zastanawiam czy napiszę do mnie czy nie.
Mam wrażenie, że dziewczyna na rozgrywa jak z poradnika z YouTube: Jak wrócić do byłej dziewczyny / chłopaka - skuteczna strategia autorstwa Roberta Marchela

O co chodzi tej dziewczynie, chce do mnie wrócić, bada sytuację co u mnie? A jeszcze nie wspomniałem o koleżance, która piszę do mnie abym dał jej spokój, ale jak to moja była pierwsza napisała, ja się o nic nie prosiłem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Była napisała do mnie wiadomość
Janusz1991 napisał/a:

I nie wiem co robić, niby ona nic nie czuje, ale ze względu na stare czasu (4,5 roku w związku) może się ze mną spotkać ten ostatni raz, ale żebym na nic nie liczył,
...
O co chodzi tej dziewczynie, chce do mnie wrócić, bada sytuację co u mnie?
...
A jeszcze nie wspomniałem o koleżance, która piszę do mnie abym dał jej spokój, ale jak to moja była pierwsza napisała, ja się o nic nie prosiłem.

Nie wiesz co robić? To najpierw zdecyduj co byś chciał:

1. wrócić do niej, abyście byli znowu razem
2. czy nie wracać

W punkcie 1 pewnie znowu będziecie mieli te same problemy, które doprowadziły do rozstania.
Jeśli jednak chcesz iść tą drogą to napisz do dziewczyny tak:      "Nie jesteś mi obojętna, myślę o Tobie, wspominam nasze dobre czasy. Jak chcesz wrócić do mnie, to się spotkajmy. Jak nie chcesz wrócić, to żegnaj, spotkanie nie jest potrzebne, a u mnie wszystko okej. "

Jeśli wybierasz punkt 2, to napisz:    "Dzięki za troskę i że o mnie myślisz. Nasza relacja jest skończona, spotkanie nie jest konieczne, u mnie wszystko dobrze. Niech każde z nas idzie swoją drogą. "

Innymi słowy Ty decydujesz co chcesz.

Na razie pytasz co dziewczyna miała na myśłi, a sam nie wyartykułowałeś czego byś chciał.

3

Fajna ta krypto reklama. smile

4

Jack Sparrow napisał/a:

Fajna ta krypto reklama. smile

W punkt!

5

Znowu pravol coś z Wykopu wyciągnął?

6

Ojej, to wszystko jest bardzo proste i wręcz oczywiste.
Nasze mózgi, męskie i kobiece, działają w oparciu o ten sam program wdrukowany w ludzkich genach.
W skrócie wszystko sprowadza się do tego, że dopóki eks za tobą wzdycha, to masz wyjebane jajca,
ale kiedy pojawi się komunikat, że już mu przeszło albo nie daj boże już spotyka się z kimś innym,
wtedy system nagle łapie error i następuje gwałtowny wyrzut hormonów odpowiedzialnych za emocje,
które właśnie w tej chwili ci towarzyszą. W takich momentach często bywa, że byli do siebie wracają,
jednak zazwyczaj bardzo szybko tego żałują, gdy już minie tak zwany miesiąc miodowy i wraca stary syf.
Bardzo często, szczególnie laski, rzadziej faceci, celowo prowokują tego typu sytuacje tylko po to,
żeby się zemścić na byłym i rozpierdolić mu głowę, spuszczając go w kiblu bez żalu w dogodnym momencie.
Generalnie numer stary jak świat, więc nie ma co jakoś przesadnie się angażować.
Chcesz do niej wrócić, to wracaj, ale przygotuj się na to, że tym razem to ona ciebie kopnie w dupę
i zapewniam cię już teraz, że nie będzie to miłe przeżycie, chociaż zawsze jakieś tam doświadczenie,
które zaprocentuje w przyszłości, bo zgaduję, że jesteś młodym człowiekiem, więc tego typu akcje
będą się jeszcze przewijać nie raz i nie dwa w twoim życiu.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Była napisała do mnie wiadomość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024