Poznałem kobietę a spotkanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznałem kobietę a spotkanie

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 160 z 160 ]

131

Odp: Poznałem kobietę a spotkanie
Istotka6 napisał/a:
pawelesss napisał/a:

Mam taką sytuację zaprosiłem kobietę na pasterkę zgodziła się ale powiedziała że tak bez zobowiązania się zgadza ponieważ nie wie co to dalej będzie, jak się nasza znajomość rozwinie i wgl i żebym sobie nie robił nadziei .... Mówiła że mnie bardzo lubi rozmawiamy masę czasu dzwonimy spotkaliśmy się kilka razy
Co o tym myślicie ? Ona potrzebuje czasu czy od razu ona daje mi do zrozumienia że nic z tego więcej nie będzie ??

Później piszesz że sama zaproponowała.... Kręcisz

Powiem wprost. Weź się chłopie ogarnij. Ona Cię nie chcę i nie ma czym się załamywać, nie ta to inna tylko proszę, nie bądź takim desperatem. Ile Ty masz lat?
Weź dziewczynę zostaw w spokoju juz. Nie rozmawiaj z nią o tym, jasno się wyraziła. To nie ma sensu, nic z tego nie będzie, nie h do Ciebie to dojdzie w końcu

Sama zaproponowała źle się wyraziłem
Będę o nią walczył nie odpuszczę nam pewno

Zobacz podobne tematy :

132

Sama zaproponowała i się zgodziła na swoją propozycję?

Zachowujesz się jak psychopata, balabym się Ciebie na Jej miejscu
Jak mogę Ją ostrzec?

133

Mam gdzieś takie podpowiedzi, widzę że zależy wam żeby tylko mi nie wyszło dzięki

134

Skoro tak uważasz...
Forum służy do wyrażania swoich opinii, skoro piszą Ci tu że zachowujesz się jak desperat to dojrzały mężczyzna przyjąłby to na klatę, wyciągnął wnioski.

Temat uważam do zamknięcia, nic do Autora nie dociera, oburza się jak dziecko.

Trzymaj się Autorze, z okazji Świąt życzę Ci abyś się ogarnął
Pozdrawiam l

135

pawelesss napisał/a:

Mam gdzieś takie podpowiedzi, widzę że zależy wam żeby tylko mi nie wyszło dzięki

Zależy nam na tym, byś zrozumiał, że się narzucasz, jesteś namolny, a nie "nie" oznacza NIE.

136

pawelesss napisał/a:

Jednym z twoich problemów jest to, że za cel przyjąłeś sobie to, że chcesz kogoś znaleść na stałe...i szukasz kondydatki do objęcia tego stanowiska. Za bardzo ci zależy. To jest bardzo złe podejscie.
Stały związek z tobą to powinna być dla niej nagroda. Po pierwsze musi pokazać, że jest tego warta, a to nie jest takie chop siup, że sie z tobą prześpi czy zrobi ci obiad od czasu do czasu.

137

pawelesss napisał/a:

O co chcesz walczyc skoro ona sama powiedziala, zebys sobie nie robil nadziei? Po tych kilku spotkaniach i Waszych rozmowach spokojnie by juz wiedziala czy chce z Tobą byc. A ona nie chce.

138

Chyba nie do końca macie rację wczoraj w nocy jak wracaliśmy mówiła żebym nie jehdak szybko bo zaraz dojedziemy i będzie po spotkaniu a chciałby jak najdłużej pod domem bylo przytulanie namiętne pocałunki itp itd wić chyba nie do końca mnie odrzuciła

139

Pocałunki nie gwarantują poważnego związku.

140

pawelesss napisał/a:

Chyba nie do końca macie rację wczoraj w nocy jak wracaliśmy mówiła żebym nie jehdak szybko bo zaraz dojedziemy i będzie po spotkaniu a chciałby jak najdłużej pod domem bylo przytulanie namiętne pocałunki itp itd wić chyba nie do końca mnie odrzuciła

"Chyba nie do końca mnie odrzuciła" - czyli jednak pomimo solidnego kroku do przodu z jej strony, ty nadal masz wątpliwości. Już pewnie jak otworzyłeś dzisiaj oczy zastanawiałeś się co napisać, kiedy zaprosić, co zrobić, żeby nie odrzuciła. W tym momencie ciesz się, że kobieta nie dała ci kopa w zadek, ale z twoim podejściem nie wróżę dobrze tej relacji.

141 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-12-25 12:32:18)

BEKAśmiechu napisał/a:
pawelesss napisał/a:

"Chyba nie do końca mnie odrzuciła" - czyli jednak pomimo solidnego kroku do przodu z jej strony, ty nadal masz wątpliwości. Już pewnie jak otworzyłeś dzisiaj oczy zastanawiałeś się co napisać, kiedy zaprosić, co zrobić, żeby nie odrzuciła. W tym momencie ciesz się, że kobieta nie dała ci kopa w zadek, ale z twoim podejściem nie wróżę dobrze tej relacji.

Właśnie od rana nic nie napisałem poczekam na rozwój sytuacji aż sama napisze do mnie dziś pierwsza
Wypada wrócić do tych wczorajszych zdarzeń i porozmawiać o tym później ?

Nie pisałem nic pierwszy powstrzymałem się i sama napsiala do mnie na dzień dobry pierwsza wiaodmosc
Chyba się zakochałem,  nie mogę jeść nie mogę spać ani skupić się w pracy ... Myślę non stop o niej sad

142

pawelesss, nie pisz, proszę, posta pod postem. To wbrew naszemu Regulaminowi. Jeśli chcesz coś dopisać do swojej wypowiedzi, używaj opcji "edytuj".

143

Nie wróżę tej relacji dalekiej przyszłości, ale oby było odwrotnie, tego Ci życzę

144

Cyngli napisał/a:

Pocałunki nie gwarantują poważnego związku.

Wooow jaki znawca forum się znalazł ...każdemu radzi a sam nie wie jaka jest dokładnie sytuacja,  ciekawe jak ty byś się zachował w takiej sytuacji jakby ci zależało na kobiecie tak jak mi i byś się zakochał.
Łatwo ci mówić, najlepiej żebym odpuścił cierpiał ale co tam po co walczyć. Dzieki za takie rady

145

Autorze, ile macie lat? Bo to może być kluczowe

146

wielkieoczy napisał/a:

Kluczowe ? Nie sądzę.

147 Ostatnio edytowany przez wielkieoczy (2019-12-25 15:15:50)

pawelesss napisał/a:
wielkieoczy napisał/a:

Kluczowe ? Nie sądzę.

Chcesz rad? To odpowiadaj również na pytania innych. Na tym polega szacunek wb rozmówcy. Póki co, wszystkim dookoła zarzucasz, ze ich rady są zle i ze nie znają sytuacji a sam masz problem z konkretami i tylko wciąż tłuczesz te same pytania i twierdzenia. Czego tutaj zatem szukasz i oczekujesz?

148

pawelesss napisał/a:
wielkieoczy napisał/a:

Kluczowe ? Nie sądzę.

Bardzo kluczowe

149

wielkieoczy napisał/a:
pawelesss napisał/a:
wielkieoczy napisał/a:

Kluczowe ? Nie sądzę.

Chcesz rad? To odpowiadaj również na pytania innych. Na tym polega szacunek wb rozmówcy

Ja 26 oma 22

150

pawelesss napisał/a:
wielkieoczy napisał/a:
pawelesss napisał/a:

Kluczowe ? Nie sądzę.

Chcesz rad? To odpowiadaj również na pytania innych. Na tym polega szacunek wb rozmówcy

Ja 26 oma 22

Pierwsza dziewczyna?

151

pawelesss napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Pocałunki nke gwarantują poważnego związku.

Wooow jaki znawca forum się znalazł ...każdemu radzi a sam nie wie jaka jest dokładnie sytuacja,  ciekawe jak ty byś się zachował w takiej sytuacji jakby ci zależało na kobiecie tak jak mi i byś się zakochał.
Łatwo ci mówić, najlepiej żebym odpuścił cierpiał ale co tam po co walczyć. Dzieki za takie rady

Po pierwsze, to jestem kobietą, a po drugie, to okaż trochę szacunku. Pamiętaj, że jak Cię widzą, tak Cię piszą.

Twój problem polega na tym, że zaangażowałeś się za szybko i jesteś namolny.

152

Istotka6 napisał/a:
pawelesss napisał/a:
wielkieoczy napisał/a:

Ja 26 oma 22

Pierwsza dziewczyna?

Nie, trzecia

153

Nie wierzę
I Nas pytasz o takie blachostki?
Zachowujesz się jak niedoświadczony chłopak

154

Zatem ja napisze tak. Twój problem polega na tym, ze nie słuchasz. Nie słuchasz jej, nie słuchasz nas, nie słuchasz absolutnie nikogo poza swoimi emocjami. Jesteś trochę za stary na takie podejście do życia. Pytałam o wiek, bo gdybys miał 18-20 lat, skłonna byłabym powiedzieć- ok. chłopak dopiero się uczy. Ty jesteś jednak dojrzałym facetem, wiec to nie kwestia nauki czy braku obycia ale tak jak większość tutaj zauważyła, głębokiej desperacji. Współczuje. Wg mnie niczego się nie nauczysz bo nie chcesz się uczyć. Kiedy dopuścisz do głosu słowa tej dziewczyny i te, które tu padły, będzie możliwa dyskusja. Teraz strzelasz tylko fochy jak dziecko. Jedyne co mogę dopisać, to ze życzę ci powodzenia, szczerze.

155

Istotka6 napisał/a:

Nie wierzę
I Nas pytasz o takie blachostki?

Bo na żadnej mi tak nie zależało jak na tej, do niej czuje coś wyjątkowego ... Nie miałem do tej pory tak że jak poznałem jakaś kobietę, to na etapie poznawania tak mnie zauroczyła że o niczym innym nie myślałem tylko o niej, nie mogłem spać jeść skupić się na pracy. 
To jest coś więcej niż zauroczenie
Będę robił wszystko żeby ją zdobyć jak do tej pory  ale w święta chyba nie będę jej wypytywał o to wczorajsze całowanie, czułości i o tym co mi pisała przed spotkaniem ze nie wie jak się to wszystko dalej potoczy

156

Istotka6 napisał/a:

Bo jest niedoświadczony, a jak ma zdobyć doświadczenie?

157

balin napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Bo jest niedoświadczony, a jak ma zdobyć doświadczenie?

Niby dwie były przed, to już jakieś doświadczenie powinno być ...

Ok Autorze, rób co uważasz za słuszne

158

Powyższe podejście i tak wielkie zaślepienie swoimi emocjami nie jest typowe dla faceta... Zrozum chłopie, żę im bardziej się narzucasz, drążysz i się do niej przylepiasz tym gorzej na tym wychodzisz! smile Nie potrafisz znieść odmowy, czy nawet odrzucenia? To jest jedyna kobieta na tym łez padole? Swoją drogą, samemu dwa razy przeżywałem taką sytuację, że byłem zauroczony/zadurzony/zakochany i po jakimś czasie( dość krótkim bo nie mam zadatków na stalkera) uczucie mijało i byłem w stanie pozostać z tymi dziewczynami wkoleżeńśkich relacjach. Tutaj to już teraz masz nawet pozamiatane pod tym wzgledem, bo on abędzi eCIę traktować zawsze jak natrętnego komara. Tyle.

159 Ostatnio edytowany przez Newdawnfades (2019-12-26 02:21:22)

Hmm uwazam, ze 3 miesiace codziennych rozmow to jest juz dosc sporo czasu i ja tez oczekiwalabym rozwoju sytuacji... No ale w sumie spotykacie się więc jest dobrze. Tylko nie spinaj się.

Dziewczyna troche daje Ci mylne sygnaly, z jednej strony codzienne telefony, pocalunki, a z drugiej nie wie czy cos z tego bedzie... Może specjalnie tak mówi, żeby sprawdzić jak zareagujesz.

Wyluzuj tak jak Ci radza inni, zdystansuj sie. Rozumiem, ze przezywasz bo się wkreciłeś.

Nie olewaj jej tez, ale po prostu dystans, zajmij sie czymś innym.

Spotkania mozesz proponowac, ale nie ciągle. Raz na tydzień możesz coś zaproponować. Dajcie sobie czas, żeby zastęsknić.

160

Znaczy miej też swoje życie. smile

Posty [ 131 do 160 z 160 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznałem kobietę a spotkanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024