Poznałem kobietę a spotkanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznałem kobietę a spotkanie

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 160 ]

Temat: Poznałem kobietę a spotkanie

Witam
Piszę tutaj ponieważ mam problem który dręczy mnie od dwóch tygodni. A mianowicie poznałem na portalu kobietę piszemy bardzo dużo całymi dniami już 3 tygodnie przez ostatni tydzień dzwonimy do siebie codzinnie albo ja albo ona rozmawia nam się bardzo dobrze, ona jest po 4 letnim związku sama zerwala, chciałem się umówić ale mówi żeby nie naciskać bo to wcześnie i sama o tym powie... Ale dla mnie to juz staje się męczące bo nie powiem że się zaangażowałem zależy mi bardzo podoba mi się wysyłamy sobie zdjęcia itp . 
Najbardziej boli mnie to se ona tak zaraz po zerwaniu spotkała się już z dwoma facetami , z jednym nawet calowala yikes ale mówi że bardzo tego żałuje, że było jej ciężko nie miała się komu wyżalić itp i dlatego się umówiła ten koleś nalegał na kolejne ale ona już się nie chciała spotkać.... Co myślicie dlaczego tak zwleka? Mówi że jestem super i wgl i że się spotkamy ale jescze nie teraz ... Myślicie że to taka gra i mam nie robić sobie nadziei ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznałem kobietę a spotkanie

Zbyt krótko się znacie żeby jednoznacznie ocenić jej zachowanie.
Dla mnie osobiście, (podkreślam, dla mnie), jeśli Kobieta spotyka się z facetem, całuje a później sprzedaje innemu śpiewkę o samotności, to jest sygnał, że Pani szukała plastra.
Ty też możesz stać się dla niej takim zapasowym plastrem, dlatego nie angażuj się w to narazie, ochłoń.
Kilka dni przerwy w kontakcie dobrze Ci zrobi bo emocje nie są dobrym doradcą.

3 Ostatnio edytowany przez balin (2019-11-20 10:05:51)

Dostarczasz jej atencji i robisz za buziaczka. Kobieta jest po przejściach, ma zapewne mętlik w głowie, może boi się spotkań z mężczyznami. Jak dla mnie kiepski materiał na dziewczynę.

4

Mówi że bardzo mnie lubi że z nikim się tak dobrze jej nie rozmawiało, hmm może czeka na to spotkanie bo myśli  tym na poważnie że coś może być poważniejszego ... Kurde sam nie wiem sad nie potrafię nie pisać do niej a nawet jakbym się nie odezwał to ona i tak napisze do mnie pierwsza.... A tak całkowicie urwać kontakt nie potrafię hmm kolejny raz nalegał o spotkanie nie będę bo mówiła że sama napisze jak będzie gotowa

5

Pierdy typu "Lubię Cię bardzo i z nikim mi się tak dobrze nie rozmawiało" to zwykła emocjonalna zagrywka, żeby Cię przy sobie dłużej przytrzymać.
Ona wie, że Tobie zależy na spotkaniu i dlatego sadzi Ci taki tekst żebyś grzecznie siedział aż ona coś tam w tle zakończy albo nagle poczuje niewiadomo co.
Nie napisałeś ile dokładnie trwa ta znajomość. Jeśli jest krótka, to możesz ją utrzymać ale bądź chłodniejszy, mniej dostępny, przynajmniej przez jakiś czas.
Jeśli długo już rozmawiacie to moje pierwsze zdanie przeczytaj sobie 10 razy i zrozum, że jesteś plastrem.

6

Gadamy już tak przez 3 tygodnie.  Może dla niej za wcześnie na poważny związek dlatego tak odciąga 4 lata to sporo ...

7 Ostatnio edytowany przez fuorviatos (2019-11-20 11:59:38)

3 tygodnie to nie jest czas na myślenie o czymkolwiek poważnym.
Jeśli ty myślisz o związku, spotykaniu się bo Pańcia Ci się podoba, to radze wyhamować.
Ja bym jeszcze pociągnął temat przez tydzień. Miesiąc kontaktu wystarczy żeby podjąć decyzję o spotkaniu.
Jeśli ona sama nie zaproponuje, polecam się lekko zdystansować; Nie odpisywać od razu, być mniej dostępnym.
Niech ona też zrozumie, że nie może przeciągać struny w nieskończoność.

8

Tak zrobię poczekam jescze, nie będę dużo pisał podejdę z dystansem i zobaczymy jaki będzie efekt.... Pokażę że nie jestem tak łatwo dostępny ...

9 Ostatnio edytowany przez niktinny (2019-11-20 15:26:47)

A moim zdaniem 3 tygodnie to chyba wystarczający czas aby uznać, że druga strona nie jest psychopatą i można się spotkać w jakimś miejscu publicznym. Nikt nie mówi o jakimś umawianiu na randki, ale chociaż jedno spotkanie na żywo aby sprawdzić czy faktycznie jest sens w to brnąć. Mogę podać przykład z własnego podwórka. Poznałem dziewczynę przez internet, pisaliśmy 2 miesiące, proponowałem spotkanie ale ona odmawiała zawsze mając jakąś wymówkę. W końcu udało nam się spotkać raz i drugi i na tym drugim się skończyło, przestała się odzywać. Domyślam się, że po prostu jej nie podpasowałem, mimo tego, że pisało nam sie bardzo dobrze. Ale co innego pisanie a co innego rzeczywistość i moim zdaniem szkoda czasu i uwagi na takie znajomości, gdzie jedna strona odwleka spotkanie w nieskończoność. Nie mówię, że trzeba się spotykać po dwóch wiadomościach, ale 3 tygodnie rozmowy to chyba wystarczający czas.

10

Dlatego właśnie poradziłem autorowi, żeby dał jej jeszcze tydzień a później się lekko odciął.
Równy miesiąc to już dużo. Tym bardziej, że oni rozmawiają przez telefon a nie tylko piszą.
Wyczuwam, że laska ma coś na sumieniu i partyzancką techniką próbuje wrobić go w rolę "orbitera".
Autorze pamiętaj, że nic tak nie łechce ego Kobiecie, jak facet który się nią interesuje, wysłuchuje i jest.
I jak pisałem wcześniej, nikt tak sprytnie nie zaciera granicy między "kimś więcej" a "krążącym-dochodzącym" jak Kobieta.
Dlatego zalecam dystans do jej słodkich tekstów o tym jaki Ty to nie jesteś wspaniały, bo to nic oryginalnego.

11

Kurde ja zwariuje.... Myślę o niej cały czas sad czekam tylko a ona napisze do mnie sprawdzam co chwilę telefon skupić się nie mogę na niczym hmm zależy mi na niej ale nie chce znowu naciskać o spotkanie bo sama o to prosiła hmm

12

Założyłam wątek o podobnej tematyce tylko, że w drugą stronę (jestem kobietą, a on jest 'po przejściach'). Jest podobnie, spory dystans, też usłyszałam, że świetnie się czuje w moim towarzystwie, ale nic o tym co czuje, że chciałbyś czegoś więcej. Niestety i u Ciebie i u mnie wydaje mi się, że jest to tylko granie na zwłokę bez konkretów i bycie zapchajdziurą aż pojawi się ktoś odpowiedni.

13

No to jest faktycznie straszne, że się z kimś całowała big_smile

i w Twoim przypadku i Twoim, SurDeFil odpowiedź jest jedna - nie zależy im i tyle. Gdyby im zależało, to byście się spotkali.

14

A nie jest to za wcześnie dla nich może ? Związek 4 lata i od razu nowy ? Jak myślicie ?

15

Kurde nie wiem czy poczekać jeszcze traktować ją bardziej ozięble czy od razu postawić na pod faktem dokonanym że długo rozmawiamy i czuję się źle i niepoważnie traktowany ponieważ tak to niestety wygląda a wygląda to tak jakbym miała być dodatkiem do momentu aż pojawi się ktoś odpowiedni

16

pawelesss napisał/a:

A nie jest to za wcześnie dla nich może ? Związek 4 lata i od razu nowy ? Jak myślicie ?

Na takie pytanie nie da sie odpowiedziec.
U kazdego jest inaczej, kazdy zwiazek jest inny. Po jednym zerwaniu zaczelam nowy zwiazek w ten sam dzien, po innym rozstaniu bylam sama przez dluuugi czas.

17

pawelesss napisał/a:

Czy jest czy nie jest to i tak ona się z Tobą spotkać nie chce. Możesz się tak bujać jeszcze i z rok z nią, a możesz to olać.
I nie wkręcaj się tak w znajomości internetowe wink one w 80% przynajmniej wyglądają dokładnie tak, jak w Twoim przykładzie.

18 Ostatnio edytowany przez wielkieoczy (2019-11-21 10:52:49)

Ja myśle, ze dlatego, ze wyczuwa od ciebie desperację na kilometr.
Gadacie 3 tygodnie a ty od dwóch już „walczysz z problemem”. Ide o zakład, ze większość rozmów inicjujesz Ty, zdjęcia, zaczepki itd.
Do tego oceniasz jej zachowanie i Ciebie już BOLI, ze ona zaraz po zerwaniu śmiała się z kimś umówić i jeszcze całować przy okazji (mimo, ze na oczy jej nie widziałeś). Z tego co piszesz, odczuła presję bo zaczęła się z tego tłumaczyć i obiecywać poprawę. Serio???
Teraz strzelisz focha i  sztucznie chłodzisz relacje co obstawiam ona szybko wyczuje i pomyśli sobie- kolejny niedojrzały chłopiec, cóż, czas się zmyć.
Tymczasem ona jasno i klarownie powiedziała ci, ze potrzebuje czasu i zamiast to uszanować to rozkręcasz dramy. Z mojej perspektywy 3 tyg pisania to nic zaawansowanego. Wkreciles sobie zupełnie niepotrzebnie nie wiadomo co, do tego wyglada na to, ze masz jakieś braki w życiu osobistym... dla mnie byłbyś do skreślenia. Przykro mi

19

wielkieoczy napisał/a:

Ja myśle, ze dlatego, ze wyczuwa od ciebie desperację na kilometr.
Gadacie 3 tygodnie a ty od dwóch już „walczysz z problemem”. Ide o zakład, ze większość rozmów inicjujesz Ty, zdjęcia, zaczepki itd.
Do tego oceniasz jej zachowanie i Ciebie już BOLI, ze ona zaraz po zerwaniu śmiała się z kimś umówić i jeszcze całować przy okazji (mimo, ze na oczy jej nie widziałeś). Z tego co piszesz, odczuła presję bo zaczęła się z tego tłumaczyć i obiecywać poprawę. Serio???
Teraz strzelisz focha i  sztucznie chłodzisz relacje co obstawiam ona szybko wyczuje i pomyśli sobie- kolejny niedojrzały chłopiec, cóż, czas się zmyć.
Tymczasem ona jasno i klarownie powiedziała ci, ze potrzebuje czasu i zamiast to uszanować to rozkręcasz dramy. Z mojej perspektywy 3 tyg pisania to nic zaawansowanego. Wkreciles sobie zupełnie niepotrzebnie nie wiadomo co, do tego wyglada na to, ze masz jakieś braki w życiu osobistym... dla mnie byłbyś do skreślenia. Przykro mi

Powiem szczerze że ja większości rozmow nie inicjowalem, sam zrobiłem próbę nie pisałem pierwszy tylko ona zazwyczaj pisała pierwsza, potem znowu ja pisałem tak długo rozmawialismy aż w końcu tydzień temu ona zapytała czy może do mnie zadzownic żeby pogadać i od tego momentu dzwonimy prawie codziennie nawet dzisiaj rano dzwoniła czy jest ok wszystko bo do niej nie napisałem nic ... Każdy mówi co innego jeden ze już ponad 3 tyg to powinno być spotkanie a teraz kolejna osoba że powinienem nie naciskać skoro o to prosiła ... Zwariuje  ...

20

Ty się za bardzo nakręcasz i zaczynasz zachowywać jak desperat. Skoro dziewczyna nie chce się spotkać, to..nie chce. Gdybym ja była w Twojej sytuacji to powiedziałabym, że chcesz się spotkać, jak ona będzie się wykręcać to olałabym tą znajomość. Gadki o jej niegotowości można sobie wsadzić w..;) Przecież macie iść na kawę czy spacer, poznać się, a nie brać ślub.

21 Ostatnio edytowany przez pawelesss (2019-11-22 09:04:58)

Ja mam teraz mętlik w głowie nie wiem co robic ona wczoraj do mnie dzwoniła bo wyczuła że coś nie tak ja starałem się powiedzieć że wszystko ok i że jej się wydaje ale nadal naciskała że  słyszy  po głosie moim że nie tak coś jest i powiedziałem że sie źle czuje ponieważ to spotkanie tak odciąga a już gadamy prawie miesiąc ze sobą ... A ona żebym byl spokojny na pewno się spotkamy itp itd że obiecałem że nie będę naciskał i wgl '(

22

Nie potrzebnie się męczysz.Gdyby chciała się spotkać, to by to zrobiła. Widzi, że Tobie źle a ma to gdzieś i woli się bawić w swoje głupie gierki.

23

Ona będzie jutro na dyskotece zaprasza mnie żebym przyjechał to pogadamy potańczymy .... Ale odmówiłem nie wiem czy dobrze zrobiłem

24

Co myślicie o tym że normalnie odciąga spotkanie a na imprezie jej zależy żebym przyjechał ??

25

Chcesz ją poznać to czemu odmówiłes przyjazdu?

26

Bo wydaje mi się że klub to nie za bardzo odpowiednie miejsce na spotkanie poza tym nie mam ochoty na imprezy

27 Ostatnio edytowany przez wielkieoczy (2019-11-22 20:32:18)

a ja podkreślę jeszcze raz, wykazujesz znamiona mega desperacji i jesteś natarczywy
zmieniła zdanie ad spotkania w takim sensie, że prawdopodobnie chce aby było na neutralnym gruncie i wśród znajomych a nie sam na sam, co oznacza, że ci nie ufa i wcale jej się nie dziwię
ona nie jest od tego żeby Ci sprawiać przyjemność, twoje emocje to twoje emocje, ona może mieć je zupełnie inne i pewnie ma (zdrowe), Twoje niestety nie są zdrowe

edit. nie zgodziłeś się- to dla mnie oczywiste, strzeliłeś focha co było do przewidzenia
oczekujesz on niej zaangażowania i takiego samego podejścia jakie masz ty, pomimo, że nigdy w życiu nie widzieliście się nawet na oczy- zastanów się

28

I teraz wyszła z inicjatywą spotkania zeby to było w przyszłym tygodniu... Rozumiecie coś z tego ?
Dodatkowo podkreśla że to dla niej stresujące będzie bo jest wstydliwa

29

A więc poszedłem na tą imprezę spotkaliśmy się na miejscu fajnie nam się rozmawiało tańczyliśmy przytulanie itp, później pożegnanie ...jak myślicie, skoro mówiła że sama wyjdzie z inicjatywą spotkania a udało nam się zobaczyć w klubie to nadal czekać aż ona coś zaproponuje bo prosiła żebym nie naciskał na nią czy w obecnej sytuacji już powinienem postawić sprawę jasno i zapytać o spotkanie ?

30

pawelesss napisał/a:

A więc poszedłem na tą imprezę spotkaliśmy się na miejscu fajnie nam się rozmawiało tańczyliśmy przytulanie itp, później pożegnanie ...jak myślicie, skoro mówiła że sama wyjdzie z inicjatywą spotkania a udało nam się zobaczyć w klubie to nadal czekać aż ona coś zaproponuje bo prosiła żebym nie naciskał na nią czy w obecnej sytuacji już powinienem postawić sprawę jasno i zapytać o spotkanie ?

To już trwa kilka tygodni, więc możesz dać sobie czas - np. tydzień, po którym odezwiesz się do niej i spróbujesz ustalić waszą sytuację. Nie wzięłabym też zupełnie na serio jej prośby o nienaciskanie skoro już wiesz od niej o jej randkowych podbojach. - Tu chodzi też o twoje uczucia, a nie tylko o jej uczucia.

31

marakujka napisał/a:
pawelesss napisał/a:

To już trwa kilka tygodni, więc możesz dać sobie czas - np. tydzień, po którym odezwiesz się do niej i spróbujesz ustalić waszą sytuację. Nie wzięłabym też zupełnie na serio jej prośby o nienaciskanie skoro już wiesz od niej o jej randkowych podbojach. - Tu chodzi też o twoje uczucia, a nie tylko o jej uczucia.

Kurde nie wiem czy potrafię się tak do niej nie odzywać sad Ale raczej nie potrafię, od rana zawsze jest wiaodmosc na dzień dobry albo od niej albo ode mnie, dzwonimy do siebie prawie codziennie, piszemy całymi dniami ...
Nie będzie to takie chamskie jak nagle przestane się odzywać do niej ?

32

Jak to widzicie ? Mnie to tak męczy że zaraz zwariuje sad

33

Jak to widzicie ? Mnie to tak męczy że zaraz zwariuje sad

34

Masz duży problem ze sobą. Skupiasz się i masz uczucia do osoby, której kompletnie nie znasz. Zakochałeś się w wyobrażeniu dziewczyny, nie w dziewczynie. Musisz najpierw dojść do porządku sam ze sobą, a potem myśleć o relacji z kobietą.

35

Chyba nie wytrzymam i zapytam o kolejne spotkanie bo to tak nie może się ciągnąć w nieskończoność

36

pawelesss napisał/a:

Chyba nie wytrzymam i zapytam o kolejne spotkanie bo to tak nie może się ciągnąć w nieskończoność

Albo zapytaj o kolejne spotkanie, albo odłóż ten telefon na ten tydzień i nie odbieraj nic od niej. Albo nie, jeszcze lepiej, napisz jej, aby dała ci spokój z zagajaniem do czasu spotkania, tylko jakoś tak ładniej napisz.

37

marakujka napisał/a:
pawelesss napisał/a:

Albo zapytaj o kolejne spotkanie, albo odłóż ten telefon na ten tydzień i nie odbieraj nic od niej. Albo nie, jeszcze lepiej, napisz jej, aby dała ci spokój z zagajaniem do czasu spotkania, tylko jakoś tak ładniej napisz.

Po raz kolejny prosi mnie o cierpliwość zbwyn nie naciskał ja staram się to zrozumieć... Zależy mi na niej wiem że jest fajna dziewczyna dobrze mi się rozmawia i przez telefon i pisząc. Może faktycznie dać jej czas jak była z chłopakiem 4 lata i może chce powolutku budować relacje oddychnąć po tym wszystkim bo z tego co wiem to była ostatnio jak w więzieniu w tym związku

38

pawelesss napisał/a:
marakujka napisał/a:
pawelesss napisał/a:

Po raz kolejny prosi mnie o cierpliwość zbwyn nie naciskał ja staram się to zrozumieć... Zależy mi na niej wiem że jest fajna dziewczyna dobrze mi się rozmawia i przez telefon i pisząc. Może faktycznie dać jej czas jak była z chłopakiem 4 lata i może chce powolutku budować relacje oddychnąć po tym wszystkim bo z tego co wiem to była ostatnio jak w więzieniu w tym związku

Dobrze, to bądź dalej cierpliwy i nie naciskaj.

39

[post przeniesiony]

pawelesss napisał/a:

Witam
Już pisałem posty tutaj. Poznałem dziewczynę piszemy bardzo dużo od ponad miesiąca dzwonimy do siebie w tamtym tygodniu było spotkanie na kawie dostała ode mnie upominek staram się jak mogę jej pomagać i być uprzejmym. Podczas spotkania trzymaliśmy się za ręce było buzi na powitanie i pożegnanie .
Zaprosiłem ja do kina zgodziła się bardzo chętnie i tutaj mam pytanie jak na takiej randce się zachować ? Mogę ją pocałować ? Mogę podjąć jakieś konkretne kroki czy za wcześnie aby jej nie wystarczyć ? Nie chciałbym tego zepsuć. Proszę dziewczyny doradzcie coś jak wy to widzicie. Facetów porada też potrzebna smile

40

kino to kiepskie miejsce na randkę bo w zasadzie nie ma co robić przez te 2 godziny, nie ma jak się pocałować za bardzo, no ale przytulić zawsze mozna. ale ale  po kinie idzice gdzieś usiąść na drinka albo coś zjeść i pogadajcie o filmie. lepsze miejsce na pocałowanie to chyba podczas np. spaceru.

41 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-12-15 13:32:27)

Tylko że film jest dość późno i planowałem prosto ja odwieźć do domu a ja rano do pracy więc nie ma zbyt wiele czasu na spacer po kinie sad szykować może jakaś poważniejsza rozmowę po kinie ?

Ponawiam pytanie ?

42

Zachowujesz się jak desperat. To odpychające. Nie Możesz trochę wyluzować, pozwolić tej relacji rozwijać się w jej własnym tempie? Dlaczego się tak spieszysz?

43

poważniejszą rozmowę? na jaki temat?

44 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-12-15 13:45:52)

Ja nic z tego nie rozumiem - ani jej ze masz nie naciskać (od kiedy wypad na kawę z gościem z którym kręci stawia ja pod jakaś presją?), ani Twojego ciśnienia na poważne rozmowy po DRUGIEJ randce. Obu stronom przydałoby się zluzowac nieco.
Autorze może jeśli dasz jej znać na spotkaniu ze wcale nie naciskasz poprzez chęć spotkania się a jedynie chciałbyś ja lepiej poznać ale dalej możecie ciągnąć to w wolnym tempie jeśli jej tego potrzebuje to by ją uspokoiło? Oczywiście jeśli sam jesteś w stanie to zrobić i powstrzymać się z poważnymi rozmowami i nie zwariować

45

Cyngli napisał/a:

Zachowujesz się jak desperat. To odpychające. Nie Możesz trochę wyluzować, pozwolić tej relacji rozwijać się w jej własnym tempie? Dlaczego się tak spieszysz?

Zalezy mi na niej i chciałbym żeby nas wiązało juz cos więcej.... Może faktycznie dwa spotkania to za mało na jakiś poważniejszy krok i deklaracje z mojej strony... Chciałbym też wiedzieć co ona wgl myśli o mnie czy traktuje mnie na poważnie czy ma jakieś zamiary czy ona chce żebym nadal był i pozostał dla niej kolega ... Męczy mnie to sad

46

pawelesss napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Zalezy mi na niej i chciałbym żeby nas wiązało juz cos więcej.... Może faktycznie dwa spotkania to za mało na jakiś poważniejszy krok i deklaracje z mojej strony... Chciałbym też wiedzieć co ona wgl myśli o mnie czy traktuje mnie na poważnie czy ma jakieś zamiary czy ona chce żebym nadal był i pozostał dla niej kolega ... Męczy mnie to sad

Miesiąc to za krótki czas na tak poważne deklaracje.
Spłoszysz ją tylko i wcale bym się jej nie dziwiła.

47

Z drugiej strony myślałem że kobiety lubią konkretnych i zdecydowanych facetów ... Czyli jednak przystopować i zachowywać się normalnie mniej uczuciowo ?

48

Konkretnych i zdecydowanych lubią, ale zdesperowanych już nie bardzo.
Zachowuj się normalnie. Znacie się zaledwie miesiąc.

49

Nie wykonywać żadnych gestów typu przytulanie, trzymanie za ręce czy pocałunki ?

50

pawelesss napisał/a:

Nie wykonywać żadnych gestów typu przytulanie, trzymanie za ręce czy pocałunki ?

Skąd mamy wiedzieć, czy ona sobie tego życzy?
Obserwuj ją i patrz na jej reakcje.
Na Twoim miejscu ograniczyłabym się do miłej rozmowy, paru komplementów.
Powtórzę po raz trzeci: znacie się DOPIERO miesiąc.

51

pawelesss napisał/a:

To już możesz ale na litość boską, nie podejmuj "poważnej rozmowy"
Hahaha sam w sobie ten pomysł mnie bardzo rozbawił:D takie rzeczy wychodzą samoistnie, spontanicznie, a nie na drugim spotkaniu
Aczkolwiek zdradzę Ci że mój partner na trzecim zaproponował mi wspólne mieszkanie ale my od początku czuliśmy się jakbyśmy wieki się znali i tak jest do dziś. Mówię to, po to byś zobaczył że wszystko powinno wyjść samo z siebie na luzie. Jak jesteście dla siebie stworzeni to uwierz mi, nie będzie potrzeby takiej rozmowy wink

Podpowiem, fajnie jak facet zaczyna miziac (mój mnie tym ujął ) np po dłoni, mega przyjemne i od tego zaczyna się, potem mizianie np szyji i pocałunek, ale to trzeba wyczuć kobietę smile

52

Miesiąc nie miesiąc bo od miesiąca te relacje wyglądają trochę inaczej tzn dzownimy do siebie, rozmawiamy cały czas pisząc lub dzwoniąc do siebie, spotkania dwa dopiero ale ogólnie poznanie się było już dwa miesiące temu ...

53

pawelesss napisał/a:

Miesiąc nie miesiąc bo od miesiąca te relacje wyglądają trochę inaczej tzn dzownimy do siebie, rozmawiamy cały czas pisząc lub dzwoniąc do siebie, spotkania dwa dopiero ale ogólnie poznanie się było już dwa miesiące temu ...

Ty chyba nie rozumiesz...
Jest za wcześnie na poważne rozmowy, deklaracje.
To jest czas na poznawanie się.

54 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-12-15 19:22:46)

Z tymi deklaracjami to też u każdego inaczej. Znam ludzi którzy po miesiącu zdecydowali że chcą tworzyć parę i są tudzież byli razem dobry kawał czasu ale znam też ludzi którzy i pół roku się spotykali bez wypowiedzenia deklaracji. Dla każdego co innego, może jeśli Ty jesteś z typu tych pierwszych to za bardzo się rozmijacie w oczekiwaniach?

55

pawelesss napisał/a:

Jak już się spotkacie, pamiętaj o złotej zasadzie negocjacji: "Stawiaj wygórowane żądania!". Żeby przełożyć to na twój grunt - jeżeli ty chciałbyś przytulania, trzymania za ręce, czy pocałunku, musisz koniecznie zacząć z wysokiego C, czyli np. zaproponuj jej rimming, albo coś w ten deseń. Jest duże prawdopodobieństwo, że nie zgodzi się, ale już do romantycznego pocałunku masz drogę otwartą. Nasyp sobie także do kieszeni spodni talk, a jak wyczujesz, że chce, żebyś ją dotknął zanurz w nim swoje spocone z nerwów dłonie. Obowiązkowo załóż przed randką prezerwatywę, jak przyjdzie co do czego nie będziesz musiał się tym stresować. Mam nadzieję, że ci pomogłem.

56

Autorze, po przeczytaniu całego wątku mam ochotę napisać Ci tylko jedno. Zakończ tą znajomość dla własnego dobra.
Przepraszam za szczerość ale po Twoich wypowiedziach w głowie mam obraz człowieka, który jest totalnie nie ogarnięty socjalnie, w konsekwencji również w relacjach z kobietami. Wykorzystaj przyszły rok aby ogarnąć się socjalnie. Poznawaj nowe kobiety, chodź na randki i nawet nie myśl przez ten czas o radnych związkach. Jeśli masz duży problem z poznawaniem dziewczyn zapisz się na psychologa albo jakiegoś trenera uwodzenia (jest kilku wartych polecenia)

57

Jestem po spotkaniu , było super teraz pytanie kiedy mogę zaproponować kolejne spotkanie ? Ten weekend czy  może w drugi dzień świąt zaprosić w jakieś miejsce żeby potańczyć ?
Drugie pytanie kiedy najlepiej wspomnieć o kolejnym spotkaniu ? Czy to zrobić dzisjaj czy nie są wcześnie żeby jej nie spłoszyć ?

58

Święta są dla rodziny.
Przestań się zachowywać jak desperat, to na początek.

59

Zależy mi na niej chciałbym pokazać że mi zależy.... Nie wiem żeby to głupio nie wyglądało czy już proponować kolejna randkę czy poczekać np do środy i zaproponować wyjście w weekend ? O świętach to myślałem że całkiem wieczorem gdzieś wyskoczyć jak rodiznka już będzie się zbierała do powrotu do domu.

60

Przepraszam, ale za kazdym razem bedziesz nas pytal kiedy mozesz zaproponiwac kolejne spotkanie? I czy mozesz ją pocalowac czy co tam jeszcze?
Ogarnij sie chlopie smile przestan tak to analizowac. Wrzuc na luz. Wiadomo ze Ci zalezy, ale serio, wrzuc na luz, bo sie bedziesz za bardzo spinal i w efekcie rozwalisz to co masz zamiast to rozwijac.

61

Zachowujesz się tak,jakbyś pierwszy raz w życiu miał do czynienia z kobietą. To już naprawdę desperacja. Wyluzuj. To dopiero początek znajomości. Możesz jek napisać,że musicie się spotkać jeszcze raz przed świętami. A czy spotkacie się w święta,to już wyjdzie na spotkaniu wcześniej.

62

Ale śmierdzi desperacją, sztucznością.... A fee...
A i zapomniałam dodać, odnoszę wrażenie, że jesteś bardzo dziecinny, niedojrzały.

63

pawelesss napisał/a:

Zależy mi na niej chciałbym pokazać że mi zależy.... Nie wiem żeby to głupio nie wyglądało czy już proponować kolejna randkę czy poczekać np do środy i zaproponować wyjście w weekend ? O świętach to myślałem że całkiem wieczorem gdzieś wyskoczyć jak rodiznka już będzie się zbierała do powrotu do domu.

Czyli wasze spotkania były randkami? No to... od razu proponuj, skoro to randki.

64

Chciałbym  zaproponować wspólne wyjście w weekend ale nie wiem czy to nie za wcześnie bo po prostu nie chce jej spłoszyć ...  Czy może poczekać z propozycją do piątku ?

65

pawelesss napisał/a:

Chciałbym  zaproponować wspólne wyjście w weekend ale nie wiem czy to nie za wcześnie bo po prostu nie chce jej spłoszyć ...  Czy może poczekać z propozycją do piątku ?

Przeczytałeś odpowiedzi, które dostałeś do tej pory?

Posty [ 1 do 65 z 160 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznałem kobietę a spotkanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024