Groźba samobójstwem - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 66 do 69 z 69 ]
Odp: Groźba samobójstwem
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Nie zrozumiałeś.
Kocham tych, którzy na to zasłużyli
A nie ufam nikomu.
Więc nie można sobie zasłużyć u mnie na zaufanie, przeczytaj mój wpis jeszcze raz, na spokojnie.
W takim razie jeszcze bardziej ała, bo jak można kogoś kochać i mu nie ufać??? Co to za chora miłość? Ile masz takich osób, które rzekomo kochasz?
67 Odpowiedź przez Rumunski_Zolnierz 2023-03-06 23:24:52 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-03-06 23:25:06)
Priscilla napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Nie zrozumiałeś.
Kocham tych, którzy na to zasłużyli
A nie ufam nikomu.
Więc nie można sobie zasłużyć u mnie na zaufanie, przeczytaj mój wpis jeszcze raz, na spokojnie.
W takim razie jeszcze bardziej ała, bo jak można kogoś kochać i mu nie ufać??? Co to za chora miłość? Ile masz takich osób, które rzekomo kochasz?
Tylko rodziców kocham ale nie ufam im w 100%, nikomu nie ufam, po prostu tak jest i można tak żyć
Polecam.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Tylko rodziców kocham ale nie ufam im w 100%, nikomu nie ufam, po prostu tak jest i można tak żyć
Polecam.
Dziękuję, nie skorzystam, ale współczuję, bo to jest smutne.
Smutne to jest w Twojej głowie może.
Dla mnie to jest piękne - dzięki takiej konfiguracji nikt mnie nigdy nie zawiedzie w życiu 
Posty [ 66 do 69 z 69 ]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024