marfa_a napisał/a:Tylko nie rozumiem, dlaczego wtedy wkłada penisa ze zużytą gumką do pochwy
On chyba chce Cię zapłodnić.
To nie jest normalne...
Też mi to właśnie przeszło przez myśl... Ale wydawało się nieprawdopodobne.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy warto zaproponować spotkanie?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
marfa_a napisał/a:Tylko nie rozumiem, dlaczego wtedy wkłada penisa ze zużytą gumką do pochwy
To nie jest normalne...
Też mi to właśnie przeszło przez myśl... Ale wydawało się nieprawdopodobne.
Ein napisał/a:marfa_a napisał/a:Tylko nie rozumiem, dlaczego wtedy wkłada penisa ze zużytą gumką do pochwy
To nie jest normalne...Też mi to właśnie przeszło przez myśl... Ale wydawało się nieprawdopodobne.
A tak w ogóle to po co się zabezpieczacie?
Skoro i tak masz kontakt ze spermą.
Wiele się poprawiło. Jestem z nim szczęśliwa. Widujemy się regularnie. Na szczęście wyluzował z tym dopytywaniem się o przeszłość. Jest tylko jedna rzecz, która mnie zastanawia. Seks z nim jest fajny, bardzo cenię sobie to, że on jest taki przytulaśny, bo ja też jestem. Fajnie, że po chce się przytulić. Tylko nie rozumiem, dlaczego wtedy wkłada penisa ze zużytą gumką do pochwy. Zapytałam go, dlaczego tak robi, powiedziałam, że to ryzykowne i lepiej, żeby się tylko przytulał. Powiedział, że po prostu się zapomina. Ale akurat w tym wytłumaczeniu coś mi nie styka.
To jest dziwne zachowanie.
Poprzednie zachowanie tez jest dziwne.
Ja tez wypytuje o wszystko i wszystko opowiadam. Caly zyciorys seksualny.
Jednak on tutaj to w innych charakterze robi... Nie wiem jak moze zapomniec, ze moze Cie zaplodnic. Zerwalabym ta relacje.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy warto zaproponować spotkanie?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024