Czy zona mnie zdradza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy zona mnie zdradza?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Czy zona mnie zdradza?
maku2 napisał/a:

Jeśli powiedziałeś - koniec/rozwód - to musisz złożyć papiery rozwodowe. Jeśli tego nie zrobisz to w jej oczach będziesz miękka faja i sprowadzony do podnóżka.
Będzie trudno/ciężko ale możliwość spoglądania w lustrze w swoją twarz/oczy - bezcenne.

To jedyne co do niej w tym stanie dotrze

Zobacz podobne tematy :

67

Odezwałeś się w innym wątku to daj znać co u Ciebie, minęło dwa miesiące jak tam?

68

Nie mogłam uwierzyć, że zostanę oszukana, dopóki to się nie stanie. To był mój najgorszy koszmar. Jednakże sprzeciwiłem się. Dla mojego syna i mojej córki. Słuchałem, trzymałem się razem. Czytałem pozytywne artykuły i posty tego typu. Uczę się iść do przodu, a jednocześnie zostać, aby zobaczyć, czy nastąpi zmiana. Bo o rodzinę warto walczyć, bez względu na to, jak niegodna może się ona czasami wydawać. dziękuję księdzu haha, który pomaga pogodzić nasze małżeństwo i relację miłosną. oto informacje o nim. na wypadek gdybyś był w podobnej sytuacji  Bądź światłem w ciemności. {whatsapp}{ +234} {91657} {0504} To jedyna opcja w tym wszechświecie. rozpaczliwie tęsknię za mężem, który ze mną zerwał.

69

....Nie mogłam uwierzyć, że zostanę oszukana, dopóki to się nie stanie. To był mój najgorszy koszmar. Jednakże sprzeciwiłem się. Dla mojego syna i mojej córki. Słuchałem, trzymałem się razem. Czytałem pozytywne artykuły i posty tego typu. Uczę się iść do przodu, a jednocześnie zostać, aby zobaczyć, czy nastąpi zmiana. Bo o rodzinę warto walczyć, bez względu na to, jak niegodna może się ona czasami wydawać. dziękuję księdzu haha, który pomaga pogodzić nasze małżeństwo i relację miłosną. oto informacje o nim. na wypadek gdybyś był w podobnej sytuacji
} Bądź światłem w ciemności. {whatsapp}{ +234} {91657} {0504} To jedyna opcja w tym wszechświecie. rozpaczliwie tęsknię za mężem, który ze mną zerwał.

70

PiotrHH napisał/a:

Moja żona od kiedy ma nową pracę zaczeła się seksownie ubierać, ciagle jest zajęta i zestresowana. Nie rozstaje się z telefonem i jest ciągle jakaś naburmuszona. Niestety wszystko jej nie pasuje w domu i prowokuje do kłótni. Mówi ciągle, że mnie kocha i jest wszystko ok, ale nie mam takiego wrażenia. Do tego zaczeła chodzić na "after work" imprezy z ktorych wraca dosyć poźno. Raz czy dwa pojawiła się dopiero nad ranem. Rozmawiałem z nią o tym, że mam dziwnie przeczucia, ale ona wszystko obraca w żart i mówi że nie ma żadnego kochanka i nic sie nie dzieje, tylko sam sobie wszystko wymyślam.

Co mam zrobić? Zagrozić rozwodem? Walczę o nią ale niestety nic to nie daje... Mam wrażenie że czeka tylko na to....

Po co narażać się na niepotrzebne koszty. Pozycz auto od kumpla i sam ją wyśledz, zobaczysz do kogo i gdziej się uda. Skoro masz takie obawy, bądź tak czujesz, że żona robi skoki w boki. Nie ma co bagatelizować sprawy, a tak przynajmniej będziesz miał dowód, czy mówi prawdę czy też nie

71

Eagle Eye napisał/a:

Po co narażać się na niepotrzebne koszty. Pozycz auto od kumpla i sam ją wyśledz, zobaczysz do kogo i gdziej się uda. Skoro masz takie obawy, bądź tak czujesz, że żona robi skoki w boki. Nie ma co bagatelizować sprawy, a tak przynajmniej będziesz miał dowód, czy mówi prawdę czy też nie

myślisz, że przez 4 lata tego nie zrobił?

72

PiotrHH napisał/a:

... Co mam zrobić? Zagrozić rozwodem? Walczę o nią ale niestety nic to nie daje... Mam wrażenie że czeka tylko na to....

Piotr, co u Ciebie ?

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy zona mnie zdradza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024