Benita72 napisał/a:Nie zawsze osoby po opuszczeniu partnera ( bo tutaj to dziewczyna zerwala, czyli mogla liczyc się z tym, ze on będzie to jakos przezywal) umieją wykazac się empatią i dobrym smakiem.
Tym bardziej nie masz czego zalowac.No dokładnie, tworząc ten temat jakoś w stopniu chciałem dostać zrozumienia czy moje myślenie w tym kierunku jest czymś prawidłowym, żeby zrozumieć że jednak nie ma czego zalowac.
Tutaj ludzi dużo skupilo się na tym że pisałem o zdjęciach które wstawia, to jest tylko kawałek jej zachowania po rozstabiu, chodzi mi o całkowite jej zachowanie.
Skąd ty w ogóle wytrzasnąłeś swoje oczekiwania, wręcz wymóg utrzymywania żałoby na portalach po zerwaniu z ex? I przez jak długo czas ma to trwać? Miesiąc, 5 i pół tygodnia, rok, czy dziesięć lat?
Z nowym chłopakiem też nie ma paradować po ulicach, bo ty ich możesz zobaczyć i twoi znajomi zobaczą, czy tylko ma udawać mniej szczęśliwą na portalu?
Chyba lepiej, że rzuciła cię teraz, niż za pięć lat. Więc co ty jeszcze chcesz... nie wyszło wam i trudno. Ale to nie jest żaden powód do ograniczania się.
I czy nie uważasz, że wcale nie jesteś razem ze swoją miłością taki wyjątkowy, skoro tak to się między wami skończyło?
W sumie może być to bardzo dziwne, że przy tobie nie miała ochoty na rzeczy, na które teraz ma. Może związek z tobą dołował ją mniej lub bardziej podświadomie. Zresztą, wcale bym się nie dziwiła patrząc po tym, co piszesz i jak piszesz.
Tak post nie był o mydlenku oczu tylko o zachowaniu po rozstaniu, ale regulamin forum mówi jasno że nie można tworzyć paru tematów a tu jedno z drugim ma coś wspólnego,
Więc według ciebie podusumujac : zabezpieczenie partnera o miłości, rozmowy na temat pierścionka, ślubu, wesela, wspólna wykupiona wycieczka na wakacje, wspólny plan
To już pół dnia temu tobie napisałam - nie wiadomo jakie intencje ona miała, więc...
Jeśli wasza ostatnia rozmowa cię nie usatysfakcjonowała, to odezwij się do niej bezpośrednio i poproś o wytłumaczenia dlaczego tak między wami się ułożyło, czy kłamała, czy tylko źle czuła. To lepsze rozwiązania niż kluczenie, które uprawiasz po kątach jak jakaś glizda. Bo jak najbardziej możesz od niej oczekiwać szczerych wyjaśnień - ale to wszystko, czego możesz i powinieneś od niej oczekiwać.
Dziękuję za życzenia i również życzę spokojnej nocy.