Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Strony Poprzednia 1 43 44 45 46 47 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,861 do 2,925 z 3,931 ]

2,861

Odp: Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu
john.doe80 napisał/a:

Z tego co widzę to ten motyw walczenia na wielu frontach to normalka, szczególnie u młodych ...  no w końcu to, że "puknę się" z Tobą nie oznacza że nie kocham swojego TW/Męza/chłopa, albo że odejdę i będę chciała z Tobą być... częsty motyw z firmowych imprez, ale z tego co słyszę i widzę to małolaty "krzyżują się" jak króliki, zarazić jednego i w ciągu max 3 imprez cała populacja gówniarstwa złapie syfa... w końcu wierność to kwestia umowna, a sex to jak jedzenie ... no musisz po "ruch*ć" żeby zdrowo żyć ... taki slogan usłyszałem od znajomej 21 latki.

Ja już nie jestem taka młoda i mam inne podejście. W ogóle te portale jak dla mnie są nieco upokarzające - taka 'tania' reklama, cv.
Choć z tym, że seks to najlepszy eliksir zdrowia, młodości i szczęścia mogę się zgodzić wink
Ale z tą jedną właściwą osobą.

Zobacz podobne tematy :

2,862

Jak ktoś nie może żyć bez ciągłego ru**ania, to już jego problem. Oczywiście mówimy tutaj o nadzwyczajnej częstotliwości. Lepiej juz rzeczywiście doświadczać tego z jedną, bliską osobą.

2,863

bagienni_k napisał/a:

Jak ktoś nie może żyć bez ciągłego ru**ania, to już jego problem. Oczywiście mówimy tutaj o nadzwyczajnej częstotliwości. Lepiej juz rzeczywiście doświadczać tego z jedną, bliską osobą.

Seks to piękna 'rzecz' mająca wiele pozytywnych wpływów na nasze życie/funkcjonowanie. Profanacją jest jej sprowadzanie do ru..ania wink

2,864

Niewątpliwie smile Pod warunkiem właśnie, że ma się tą przyjemność z bliskości z tą konkretną osobą a nie robi to z byle kim smile

2,865 Ostatnio edytowany przez anderstud (2020-03-01 10:48:50)

Roxann napisał/a:

Ja już nie jestem taka młoda i mam inne podejście. W ogóle te portale jak dla mnie są nieco upokarzające - taka 'tania' reklama, cv.
Choć z tym, że seks to najlepszy eliksir zdrowia, młodości i szczęścia mogę się zgodzić wink
Ale z tą jedną właściwą osobą.

Wyobraź sobie na chwilę, że nie mieszkasz w paromilionowej Warszawie, tylko w zabitej dechami pipidówie z jedną szkołą podstawową
w której uczysz języka polskiego, znasz tutaj wszystkich i wszyscy Ciebie znają, a oprócz tego masz jeszcze męża i czekasz na rozwód.
Najbliższe "miasto" jest oddalone o pół godziny jazdy samochodem, a Ty masz małą 6 letnią córkę w domu i nikogo do pomocy.
Nie ma opcji Roxann, nie poznasz tam nikogo, nawet technicznie nie ma takiej możliwości, a nie wspominając już o lokalnej społeczności,
która by Cię zadziobała, gdyby tylko ktoś się dowiedział, że w ogóle kogoś sobie szukasz, przeprowadzka póki co nie wchodzi w grę,
bo jesteś uwiązana za nogę w rodzinnym domu, którego na razie z pewnych powodów nie można ruszyć i co w takiej sytuacji zrobisz?
Nic nie zrobisz. Portal, to niestety chcąc nie chcąc, jedyny dostępny sposób, żeby kogoś sensownego w ogóle poznać i się z nim spotkać,
a co będzie dalej, to wiadomo, że dopiero czas pokaże.

2,866 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-01 11:05:55)

anderstud napisał/a:

Wyobraź sobie na chwilę, że nie mieszkasz w paromilionowej Warszawie, tylko w zabitej dechami pipidówie z jedną szkołą podstawową
w której uczysz języka polskiego, znasz tutaj wszystkich i wszyscy Ciebie znają, a oprócz tego masz jeszcze męża i czekasz na rozwód.
Najbliższe "miasto" jest oddalone o pół godziny jazdy samochodem, a Ty masz małą 6 letnią córkę w domu i nikogo do pomocy.
Nie ma opcji Roxann, nie poznasz tam nikogo, nawet technicznie nie ma takiej możliwości, a nie wspominając już o lokalnej społeczności,
która by Cię zadziobała, gdyby tylko ktoś się dowiedział, że w ogóle kogoś sobie szukasz, przeprowadzka póki co nie wchodzi w grę,
bo jesteś uwiązana za nogę w rodzinnym domu, którego na razie z pewnych powodów nie można ruszyć i co w takiej sytuacji zrobisz?
Nic nie zrobisz. Portal, to niestety chcąc nie chcąc, jedyny dostępny sposób, żeby kogoś sensownego w ogóle poznać i się z nim spotkać,
a co będzie dalej, to wiadomo, że dopiero czas pokaże.

Może w takich mniejszych miejscowościach takie portale spełniają swoje pierwotne założenie, ale w większych miastach chyba (już?) nie. Ogólna opinia jest jedna - szuka się tam szybkiego, darmowego seksu. Wiele jest też tam tzw. "oszustów matrymonialnych". Wyżej podałam przykład faceta, który wykorzystywał kobiety właśnie takie jak Ty opisałeś - samotne matki z mniejszych miejscowości. Potrafił do takiej jeździć nawet przez całą Polskę, potem wiadomo, że mieszkał u niej bo przecież dziecko tam ma swoich kolegów, szkołę itd. To jest akurat przykład mi znany, nie jakaś sensacja z tv czy gazety. Nie wyobrażasz nawet sobie ile on tych kobiet okłamał. Potrafił kilka na raz bajerować. A facet wcale nawet nie jakiś przystojny ale gadane (bajer) miał. Nie miał nawet własnego kąta, ale zawsze miał gdzie mieszkać tzn u jakiejś takiej właśnie panny.
Ja to jestem czasem aż za bardzo ostrożna właśnie przez to, że mieszkam tu gdzie mieszkam, gdzie nawet sąsiedzi się nie znają... nigdy nie wiesz na kogo trafisz, a sprawdzić jest często szalenie trudno.
Dlatego dodatkowa "bariera" czyli poznawanie przez Internet kompletnie u mnie odpadają. Ale ja mówię o sobie. Zresztą, ja nie wychowałam w Wawie i nie miałam tu żadnych bliskich, dlatego nie mam tu nawet jakiegokolwiek punktu zaczepienia, nie mam kolegów ze szkoły, jakichś kuzynów itd. Pewnie stąd to moje być może przesadne wyczulenie, szczególnie po preziu wink

2,867

Ja kiedyś spotykałem się z taką jedną, która mi opowiadała o kolesiu z portalu, co jeździł na tirach i szukał w necie panienek
na darmowe bzykanko w trasie. No miał co prawda żonę, ale ta żona o wszystkim rzekomo wiedziała i mu pozwalała lol

Jeszcze inny, ale to już mój znajomy z siłowni, był z kolei najemnikiem, który latał na zagraniczne misje, miał tajne mieszkanie,
do którego nie mógł nikogo przyprowadzać i często go nie było po kilka tygodni, czasem miesięcy, bo wiadomo, służba.
W rzeczywistości był kucharzem w szkolnej stołówce, mężem i ojcem dwóch dorastających synów big_smile

O całych rzeszach tych, którzy są właśnie w trakcie rozwodu i do rozprawy nie chcą się afiszować z nową milością, to książki można pisać...

2,868 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-01 12:34:20)

anderstud napisał/a:

Ja kiedyś spotykałem się z taką jedną, która mi opowiadała o kolesiu z portalu, co jeździł na tirach i szukał w necie panienek
na darmowe bzykanko w trasie. No miał co prawda żonę, ale ta żona o wszystkim rzekomo wiedziała i mu pozwalała lol

Jeszcze inny, ale to już mój znajomy z siłowni, był z kolei najemnikiem, który latał na zagraniczne misje, miał tajne mieszkanie,
do którego nie mógł nikogo przyprowadzać i często go nie było po kilka tygodni, czasem miesięcy, bo wiadomo, służba.
W rzeczywistości był kucharzem w szkolnej stołówce, mężem i ojcem dwóch dorastających synów big_smile

O całych rzeszach tych, którzy są właśnie w trakcie rozwodu i do rozprawy nie chcą się afiszować z nową milością, to książki można pisać...

Otóż to. Ciekawe, że większość takich przypadków ma swój początek w poznaniu przez net. Przypadek? Nie sądzę.
Może więc lepiej by ta nauczycielka jednak poszukała kogoś w swoim środowisku. To, że wszyscy się znają może być jednak atutem i zbawieniem dla niej by nie wplątać się w relacje z jakimś oszustem z innego miasta.
Faceci doskonale wiedzą, że kobiety z mniejszych miejscowości, tym bardziej z dziećmi są bardziej podatne na tego typu bajki. Nie dlatego bo są "głupie" tylko rzadziej mają do czynienia z takimi osobnikami i mniejsze pole manewru by w miarę szybko go sprawdzić. Ciężko kogoś wkręcić w miejscowości, gdzie się wszyscy znają. Nawet jak nie osobiście to zawsze znajdzie się ktoś kto zna kogoś i łatwiej pewne rzeczy można zweryfikować. Ja mieszkając w mniejszym mieście w ogóle nie słyszałam o takich przypadkach, w Wawie to niemal plaga.

2,869

No chyba sposób poznania w dużym mieście nieważny, bo możesz nie wiedzieć kim jest Twój sąsiad..
No chyba ze można zakładając konto wyłowić sąsiada Mirka, jak Netania big_smile
Każdy ma swój rozum i musi się sam orientować. Ludzie w dużych miastach mniej niby plotkując o wiedzą, ale zdziwiłby się ktoś myśląc że wcale.
Plotkowali i będą. Dlatego przy sąsiadach trzyma się język za zębami z zasady.

2,870

Za co Roxann dostała bana?

2,871

Ela210 napisał/a:

Za co Roxann dostała bana?

Podbijam, o co chodzi z tym banem ?

2,872

Szkoda..Ale teraz widać, że tylko na jakiś czas..

2,873 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-03-01 23:08:36)

Co do dużych i małych miast itp. to rozumiem Johna z tym marzeniem o domku w lesie (ale żeby nie było to żadna reklama, podtekst i nic nie sugeruje) - ja też czasami mam ochotę rzucić to wszystko, ten współczesny świat w którym wiele rzeczy mi nie odpowiada i żyć sobie po swojemu w miejscu gdzie czuje się bezpiecznie. Tylko, znając życie, pewnie szybko odczulabym stagnację - bo trawa za płotem jest zawsze bardziej zielona...

A co do portali randkowych -wniosek jest jeden - trzeba brać się za golodupcow. Przynajmniej wiadomo, że są szczerzy xD xD xD

2,874

Roxann co Ty narozrabialas, że moderacja Cię do kąta posadziła big_smile

2,875

Tego się prędko( lub raczej w ogóle) nie dowiemy..

2,876

anderstud jak zabawa na molo?

2,877

john.doe80 napisał/a:

anderstud jak zabawa na molo?

No niestety, tym razem odbyło się bez ekscesów czyli można powiedzieć, że były nudy lol
Jak już nas wypiździło na wszystkie strony, to poszliśmy coś wypić ciepłego i zjeść przy okazji, no to gdzie, może tu...
Restauracja jakaś taka z wyższej półki, towarzystwo ą i ę, myślę sobie - aleś ku*wa wybrał - no ale przecież jej nie wypchnę za drzwi,
usiedliśmy jak dwa wypłosze, ona spojrzała na mnie, ja na nią - zje*ałeś po mistrzowsku, a teraz polegniesz - znów pomyślałem
i nagle w jednej chwili zaczęliśmy się śmiać jak kretyni, a potem było tylko coraz gorzej, do dzisiaj boli mnie brzuch ze śmiechu.
Trzy godziny przeleciały nie wiadomo kiedy i musiała jechać do dzieciaków, ja też musiałem mojego zabrać do siebie, no i tyle.
W piątek ona przyjeżdża do mnie, zobaczymy. Coś mi ta pani nauczycielka wygląda na niezłe ziółko cool

2,878 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-03-03 23:48:08)

Jak pierwsze spotkanie wypadło nieźle, to już się dobrze zapowiada smile A w Sopocie to gdzieście wleźli, do knajpy Gesslerów na Monciaku? big_smile

2,879

A co to, tylko Sopot ma molo?:D
Pewnie inne mola nie mają takiego piaru.;)

2,880

Gdzie tam w Sopocie, wiecie ile ten psychiczny samochód pali na setkę?
W Kołobrzegu, tam gdzie Ela na walentynki była.

2,881

A to Kołobrzegu nie znam, nie miałem przyjemności gościć jeszcze smile Chociaż to chyba dość popularny kurort dla emerytów tongue

2,882 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2020-03-04 15:26:50)

Emerytów- to pasuje do Anderstuda.

BTW. ktoś wie co z Roxann ?

gracjana1992 napisał/a:

Tylko, znając życie, pewnie szybko odczulabym stagnację - bo trawa za płotem jest zawsze bardziej zielona...

Robią ciągle to samo w każdej innej sytuacji odczujesz stagnację. Jak urodzisz dzieci i dasz się zamknąć na 10 lat w czterech ścianach też poczujesz, podobnie w tej samej pracy itp. itd. Kluczem do szczęścia jesteśmy my sami, jeśli będziemy wstanie być ciekawi świata to nigdzie nie będzie nudno.

Jak sobie pomyślę, że miałbym polecieć w kosmos i przez długi czas przebywać z grupką ludzi na paru m2 to aż mną rzuca...

2,883

john.doe80 napisał/a:

Robią ciągle to samo w każdej innej sytuacji odczujesz stagnację. Jak urodzisz dzieci i dasz się zamknąć na 10 lat w czterech ścianach też poczujesz, podobnie w tej samej pracy itp. itd. Kluczem do szczęścia jesteśmy my sami, jeśli będziemy wstanie być ciekawi świata to nigdzie nie będzie nudno.

To jest prawda, ale dopiero od niedawna zaczynam to rozumieć.
Powtarzalność i stałość przez długi czas mnie przerażała. Teraz już nie...albo to już starość big_smile

Co do Roxann - nikt nie wie co się dzieje, może moderacja uchyli rąbka tajemnicy?

2,884 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-03-04 17:25:47)

skąd pomysł ze dziecko to zamknięcie na 10 lat  w domu?
PS Kołobrzeg jest fajny i ma klimat. smile
ale i tak półwysep Helski górą smile

2,885 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-03-04 17:34:16)

Pewnie, każdy osobny kurorcik nad morze ma coś w sobie specyficznego smile Nie wiem, może za bardzo przywiązałem się do okolic Zatoki Gdańskiej smile Póki co, od Krynicy Morskiej do Helu w miarę ogarniam
Generalnie atrakcyjność morza wzrasta zimą a jeśli już latem do z dala od cywilizacji smile

Rox dostała bana na jakiś czas, więc raczej wróci do nas smile moderacja raczej na bok nie rozpowiada powodów zbanowania..

Kiedyś też myślałem, że dziecko powoduje uwiązanie, ale jak widzę po znajomych, którzy jeżdżą z dziećmi po świecie to raczej wszystko jest możliwe smile I mowa tutaj o dzieciach max w wieku przedszkolnym..

2,886

Ela210 napisał/a:

Chodziło o modus operandi.

2,887 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-03-04 23:05:45)

john.doe80 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Chodziło o modus operandi.

Jak już bachorek stanie na nogi to należy go przeszkolić praktycznie z piechoty na piechotę ,a na ewentualne protesty odpowiedzią może być motto Legii Cudzoziemskiej "maszeruj albo ......"  na początek podstawa do podróży to oczywiście nie jest proste.
Moja córka  kiedyś mnie zaskoczyła jednym tekstem podpowiedzianym jej albo zasłyszanym przez,lub od kogoś z moich przyjaciół.
nie powiedziała że chce na rączki bo nóżki ją bolą tylko powiedziała "pazurki bolą brzuszek po asfalcie się ciągnie".

2,888

john.doe80 napisał/a:

BTW. ktoś wie co z Roxann ?

Żyję, żyję...
Zostałam objęta tygodniową kwarantanną w związku z koronawirusem wink

2,889

Sie masz.
Roxann "Oto wyzdrowiałaś. Nie grzesz już więcej" smile

To i tak szybko 10 dni .

2,890

Mnie pewnie ktoś chciałby objąć na chorobę wściekłych krów smile
Zawsze mnie nachodzi gdy wchodzę na dział Nasze Kobiece Forum.. big_smile

2,891

Ale już zdrowa? Czy trzeba zachować odstep jednego posta big_smile

2,892

gracjana1992 napisał/a:

Zdrowa, ale jak widać "łatka", a raczej pozostałość po kwarantannie mi została.
Taki straszak wink
Także lepiej zachować szczególną ostrożność smile

2,893

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Zdrowa, ale jak widać "łatka", a raczej pozostałość po kwarantannie mi została.
Taki straszak wink
Także lepiej zachować szczególną ostrożność smile

O nie, o nie a ja tak blisko xD

Wirus rozprzestrzenia się coraz bardziej, szczepionki nie ma, więc pewnie i tak wielu dotknie...

2,894

gracjana1992 napisał/a:

Wirus rozprzestrzenia się coraz bardziej, szczepionki nie ma, więc pewnie i tak wielu dotknie...

Ja to lepiej na temat wirusa nie będę już wypowiadać bo znów dostanę bana wink
Ale mało rzeczy mnie tak wyprowadza z równowagi jak ludzka bezmyślność.

2,895

Fajnie Rox, że wróciłaś smile Coś tutaj się pusto zrobiło ostatnio smile

2,896

Właśnie zawiązuje się mały komitet powitalny smile

2,897

Jak miło smile
W sumie to nadal mam przy nicku "ban tymczasowy" więc nie wiem …
Może ten wirus na tyle się zmutował, że i te zabezpieczenia obszedł a ja nadal na kwarantannie wink

2,898

Co nawywijałaś?

2,899

john.doe80 napisał/a:

Co nawywijałaś?

Napisałam kilka postów wyżej.
Nie będę skarżyć na administratorów choć uważam, że to nie ja powinnam dostać bana… ale przerwa dobrze mi zrobiła.
Nie ma co się wkurzać przez bezmyślność i głupotę innych. wink

2,900

To ciekawe, że z banem można wstawiać posty.. smile

2,901

Moderacja przywróciła Cię szybciej, bo zobaczyła, że pusto się zrobiło big_smile

2,902

Rox jest "na warunku" smile

2,903

Dzisiejsza konferencja prasowa wyczerpuje kwestię racji w dyskusji w której brałaś udział Roksi. Słowo klucz ODPOWIEDZIALNOŚĆ za siebie i innych a zwłaszcza za osoby słabsze!!!Ban w słusznej sprawie;)

2,904

Chio napisał/a:

Dzisiejsza konferencja prasowa wyczerpuje kwestię racji w dyskusji w której brałaś udział Roksi. Słowo klucz ODPOWIEDZIALNOŚĆ za siebie i innych a zwłaszcza za osoby słabsze!!!Ban w słusznej sprawie;)

Może i w słusznej, ale moje stanowisko było po stronie właśnie odpowiedzialności, w przeciwieństwie do pewnych dwóch panów.
Ale już nie wracajmy do tego.. każdy ma swój rozum i postępuje zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniami.
Nie chcę się znów zdenerwować i zaliczyć bana tym razem na dobre wink

2,905

WoW wszystko idzie w jakimś dziwnym kierunku, Mann odchodzi z trójki, media klaszczą bo małolata zdjęła bluzkę (Billie Eilish), wszyscy srają po gaciach z powodu wirusa który ma mniejszą śmiertelność od zapalenia płuc ... rząd robi ustawkę i daje 10 miliardów na media których nikt nie ogląda, odbierając kasę tym których mogli wyleczyć... do tego w dobie komunizmu zamykamy wszystko, no bo w zasadzie jak już ktoś ma fiknąć to lepiej w domu niż w szpitalu bo wszystkich zarazi... a poza tym jak spotykać się z wyborcami, a wybory tuż tuż... kasa sypnięta szeroko, więc kto przez TV będzie agitował za te dwa miliardy?

SYF, Kiła, mogiła...

P.S.
Moja ex dalej nie dała sobie siana, hahahah big_smile

2,906

john.doe80 napisał/a:

P.S.

Co tym razem wymyśliła? Coś bardziej kreatywnego czy wciąż te same stare "zaczepki"?

2,907

John, może Cię kocha. Weźcie się spróbujcie jeszcze raz będziecie mieć z głowy.

2,908 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2020-03-11 14:06:15)

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

P.S.

Co tym razem wymyśliła? Coś bardziej kreatywnego czy wciąż te same stare "zaczepki"?

W zasadzie znalazła pretekst żeby o sobie przypomnieć i tyle. Schemat ten sam cisza, cisza, cisza, lajki na FB i jakaś zaczepka, cisza...teraz był miesiąc nie cały ciszy.

WendyW napisał/a:

John, może Cię kocha. Weźcie się spróbujcie jeszcze raz będziecie mieć z głowy.

hahaha, raczej kolejny raz musiała się wymastur**ać na ekran... wiadomość była tak ogólna że pewnie poszła do wielu osób. Nic osobistego.

2,909

john.doe80 napisał/a:

[
W zasadzie znalazła pretekst żeby o sobie przypomnieć i tyle. Schemat ten sam cisza, cisza, cisza, lajki na FB i jakaś zaczepka, cisza...teraz był miesiąc nie cały ciszy.

Ale ot tak przypomnieć czy znów dążyła do spotkania?

2,910

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

[

Ale ot tak przypomnieć czy znów dążyła do spotkania?

Zwierzak którego razem wzięliśmy miał urodziny. Więc wysłała mi jego fotkę podpisem " Ta o to śliczna kończy dziś X lat "

2,911

john.doe80 napisał/a:

Zwierzak którego razem wzięliśmy miał urodziny. Więc wysłała mi jego fotkę podpisem " Ta o to śliczna kończy dziś X lat "

Niby każdy pretekst dobry, ale moim zdaniem taka zaczepka kompletnie nic nie oznacza.
Co innego gdyby zaprosiła Cię na te 'urodziny' wink
A może chciała o sobie przypomnieć przed Dniem Kobiet licząc na Twoją reakcję? O ile to było przed 8-mym.

2,912

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Niby każdy pretekst dobry, ale moim zdaniem taka zaczepka kompletnie nic nie oznacza.
Co innego gdyby zaprosiła Cię na te 'urodziny' wink
A może chciała o sobie przypomnieć przed Dniem Kobiet licząc na Twoją reakcję? O ile to było przed 8-mym.

To było 8 marca, Rox oboje wiemy że mogło to oznaczać, wszystko i nic. Myślę że ona sama nie wie po co to wysyła do mnie. Nie gadaliśmy się i widzieliśmy tak dawno że prędzej wiąże mnie coś z wami niż z nią... na pewno jeśli zachoruję to was wskażę szybciej jako tych od których coś złapałem tongue

2,913 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-11 14:24:45)

john.doe80 napisał/a:

Nie gadaliśmy się i widzieliśmy tak dawno że prędzej wiąże mnie coś z wami niż z nią... na pewno jeśli zachoruję to was wskażę szybciej jako tych od których coś złapałem tongue

Mnie nie wrobisz tongue

EDIT: tak myślałam, że to ma coś wspólnego z 8 marca. Cóż, dziewczynie się nudzi ewidentnie i chyba brak chętnych by tak wokół niej skakać jak kiedyś pewien John wink

2,914

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Nie gadaliśmy się i widzieliśmy tak dawno że prędzej wiąże mnie coś z wami niż z nią... na pewno jeśli zachoruję to was wskażę szybciej jako tych od których coś złapałem tongue

Mnie nie wrobisz tongue

EDIT: tak myślałam, że to ma coś wspólnego z 8 marca. Cóż, dziewczynie się nudzi ewidentnie i chyba brak chętnych by tak wokół niej skakać jak kiedyś pewien John wink

Znalazła neutralny pretekst żeby się odezwać.

2,915

john.doe80 napisał/a:

Znalazła neutralny pretekst żeby się odezwać.

Ale w niezbyt neutralny dzień.
BTW serio ten zwierzak ma wtedy urodziny, czy to tylko "umowna" data?

2,916

Ciekawe czy ona spotyka się teraz z kims. Chociaz - przecież na początku miała faceta i spotykala się równocześnie z Johnem, więc raczej działanie na dwa i więcej frontów jest w jej stylu. Zresztą John nie lepszy tongue

2,917 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2020-03-11 16:06:14)

O przepraszam ja się z nią nie spotykam, ale pewnie się spotyka choć gość jest mocno za konspirowany bo nigdzie nie wstępuje z kimś.

Co do urodzin zwierzaka to szczerze nie wiem, może i miał urodziny... ale nigdy przedtem ich nie świetowała...

EDIT:
P.S.
Moich urodzin i walentynek też jakoś nie świętowała tongue. Z nudów to śle.

2,918

john.doe80 napisał/a:

O przepraszam ja się z nią nie spotykam, ale pewnie się spotyka choć gość jest mocno za konspirowany bo nigdzie nie wstępuje z kimś.

Co do urodzin zwierzaka to szczerze nie wiem, może i miał urodziny... ale nigdy przedtem ich nie świetowała...

Chodzilo mi o czas, gdy się z nią spotykałes a ona była z kimś...

Może te jej zaczepki mają na celu (takie sztuczne) podtrzymanie znajomości. Na wypadek, gdy jej się kiedyś odwidzi i stwierdzi, że jednak już nie ma blokady na Ciebie tongue

2,919 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-11 16:10:43)

john.doe80 napisał/a:

A co Ty ją śledzisz, że wiesz, że nigdzie z innym nie występuje?
Jakoś wątpię, że młoda, podobno piękna kobieta tak sobie żyje od ok roku w celibacie regularnie co miesiąc śląc jakieś zaczepki do ex. wink

hmm czyli ewidentnie jej się na sentymenty zrobiło, czy przypadkiem to nie na Dzień Kobiet rok temu do niej poszedłeś z kwiatkami itd. a ona w progu Cię odprawiła?

john.doe80 napisał/a:

P.S.
Moich urodzin i walentynek też jakoś nie świętowała tongue. Z nudów to śle.

Walentynki zbyt wymowne... ale co do Twoich urodzin to rzeczywiscie masz rację.
Może zamieniła facetów na zwierzaczka? wink
Tylko trochę za wcześnie jak na 20-stolatkę tongue

2,920

gracjana1992 napisał/a:

Może te jej zaczepki mają na celu (takie sztuczne) podtrzymanie znajomości. Na wypadek, gdy jej się kiedyś odwidzi i stwierdzi, że jednak już nie ma blokady na Ciebie tongue

Hmmm, ja wiem że studnia ludzkiej głupoty jest bezdenna, ale o taką jej nie posądzam. Już prędzej kobiecą ciekawość czy już sobie z kimś życie układam.

Roxann napisał/a:

A co Ty ją śledzisz, że wiesz, że nigdzie z innym nie występuje?
Jakoś wątpię, że młoda, podobno piękna kobieta tak sobie żyje od ok roku w celibacie regularnie co miesiąc śląc jakieś zaczepki do ex. wink

Bardziej znajomi mi "donoszą" a wiesz ta twoja była dalej sama, no i na mediach społecznościowych też z nikim się nie "mizia". Więc z nikim wartym pochwalenia się puki co nie jest.

Roxann napisał/a:

hmm czyli ewidentnie jej się na sentymenty zrobiło, czy przypadkiem to nie na Dzień Kobiet rok temu do niej poszedłeś z kwiatkami itd. a ona w progu Cię odprawiła?

Nie to było jakoś wcześniej, można by sprawdzić na forum bo to wy mnie podpuściliście.

Roxann napisał/a:

Walentynki zbyt wymowne... ale co do Twoich urodzin to rzeczywiscie masz rację.

Dlatego nie widzę w jej zachowaniu żadnych uczuć, poza biznesowym podtrzymywaniem relacji.

2,921

Tylko nie mów John, że to jeszcze ta insta -lady z siłowni? smile Jeśli tak, to ma kobieta chcicę, bo nie wiem jak można to nazwać. Na co by nie była napalona, ale po takim czasie jeszcze w ogóle utrzymywać kontakt..Podziwiam, naprawdę podziwiam niektórych ludzi za "wytrwałość":)

2,922 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-11 18:39:32)

john.doe80 napisał/a:

Bardziej znajomi mi "donoszą" a wiesz ta twoja była dalej sama, no i na mediach społecznościowych też z nikim się nie "mizia". Więc z nikim wartym pochwalenia się puki co nie jest.

I tu jest moim zdaniem 'pies pogrzebany'.
Kimś takim jak Ty łatwo i fajnie się chwalić, poza tym jak się już miało kogoś z tej powiedzmy "innej ligi", który w dodatku do wszystkiego doszedł sam, pracą, determinacją itd. (a nie np. żyje beztrosko z kasy rodziców) - coś sobą reprezentuje, to potem ciężko ot tak obniżyć poprzeczkę... a w przedziale wiekowym Twojej ex (dajmy na to do czy około 30-stki) trudno kogoś podobnego znaleźć bo na sukces pracuje się zwykle latami.

Jeszcze wrócę na chwilę do tego co napisałeś wcześniej:

john.doe80 napisał/a:

wszyscy srają po gaciach z powodu wirusa który ma mniejszą śmiertelność od zapalenia płuc ...

Proszę Cię... Ty też?
Informacja sprzed tygodnia:
"Na całym świecie zmarło ok. 3,4 proc. osób, u których stwierdzono COVID-19. Dla porównania, sezonowa grypa zabija znacznie poniżej 1 procenta zakażonych - ogłosił we wtorek dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, dyrektor generalny Światowej Organizacji Zdrowia."
Zważywszy, że koronawirus nie jest do końca zbadany, nie ma na niego wciąż szczepionki a rozprzestrzenia się bardzo szybko, w przypadku braku podjęcia jakichkolwiek czy niedostatecznych działań ograniczających, istnieje realne ryzyko, że większość społeczeństwa zostałaby nim zainfekowana. Szacuje się, że może to być nawet 60-70%.
Mamy obecnie ok. 7,6 mld ludzi na świecie. Jak zachoruje 70%, to przy śmiertelności 3% daje ok 160 mln, czyli w przybliżeniu 1/3 ludności UE.
Nawet przy 50% zachorowań i 1% śmiertelności dalej mamy 38 mln, czyli jakby cała Polska.
Przytaczam tylko liczby... w dyskusję już nie zamierzam wdawać.
Ban zrobił swoje wink
Zresztą to off top i za to też się czepiają tzn regulamin zabrania wink

EDIT: tym bardziej że już ten "ban tymczasowy" zamienili mi na "przyjaciółkę forum" wink

2,923 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-03-11 18:48:04)

Swoją droga - nie wiem jak bardzo musiałoby mi na kimś zależeć żeby co miesiąc (pierwsza) wysyłać jakieś wiadomości. Gdyby to była chociaż zależność, że raz ona Cię zaczepia a po miesiącu Ty i tak w kółko... Ale, z tego co rozumiem, to co miesiąc ona pierwsza pisze z jakąś pierdoła, Ty coś tam odpiszesz i później cisza i za miesiąc znów to samo?

2,924 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-11 18:51:12)

gracjana1992 napisał/a:

Swoją droga - nie wiem jak bardzo musiałoby mi na kimś zależeć żeby co miesiąc (pierwsza) wysyłać jakieś wiadomości.

Albo nudzić bo nikt sensowny się nie trafia... a Johnowi przecież na niej zależało i na rodzinie.
Panna myślała, że jak udało jej się zdobyć Johna, to teraz będzie tylko lepiej, z "górki" i tłumy jemu podobnych będą się ustawiać. Zawsze, szczególnie będąc atrakcyjną 20-stolatką, mierzy się wyżej. A jak widać chętnych i/albo 'lepszych' partii niż John brak.
To se panna co i rusz coś napisze, że może jakby co ten John jeszcze czeka...w myśl zasady, że i jemu taka młoda i piękna już nie trafi to z braku laku znów kiedyś w nieokreślonej przyszłości się zejdą. Jak już jej zegar będzie tykał wink

2,925

Roxann
Wiesz...niby tak, ale ja jakoś nigdy nie robiłam takich podchodow tylko dlatego, ze ktoś jest dobra partia. Już prędzej jeśli były jakieś uczucia. Takie "dobre partie" do których nie jest się emocjonalnie przywiązanych, zaangażowanych jakoś szybko odchodzą w niepamięć... Albo, co najwyżej, ma się jeden taki "odruch", ale nie co miesiac, cyklicznie...
Ale ja to ja tongue A insta lady to insta lady big_smile

Posty [ 2,861 do 2,925 z 3,931 ]

Strony Poprzednia 1 43 44 45 46 47 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024