Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,081 do 2,145 z 3,931 ]

2,081 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-02-05 13:05:33)

Odp: Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Moze to zjawisko dotyczy bardziej działów handlowych,tam gdzie walczy się o klienta i idzie ,za tym kasa.
Nie pracowałam w korpo, alsw mniejszej firmie jako handlowiec tak.
I widziałam przyjmowanych znajomych, rodzinę bez talentu.. czasem dostawalam delikwenta do szkolenia i czasem od niego nóż w plecy.. )
Jeden Pan któremu pomagałam cieszył się już że wskoczy na moje miejsce ,ale przyjmowałam to że stoickim spokojem bo wiedziałam że nie minie miesiąc samodzielnego raczkowania i poznają się na nim..wszystkie oczarowane nim kobietki w zarządzie..ale to była mniejsza prywatna firma,.. a nie korpo gdzie góra może nawet nie wie co się niżej dzieje nie ryzykują swoimi pieniędzmi..
Najgorzej pewnie w budżetówce:)

Zobacz podobne tematy :

2,082

MagdaLena1111 napisał/a:

Albo jeszcze inaczej. Moi rodzice są po studiach MBA i w domu jest dużo biznesowych książek, które sobie podczytuję od czasu do czasu i pamiętam jak w jednej (tytułu nie pamiętam, ale podtytuł brzmiał co najlepsi na świecie menedżerowie robią inaczej) przeczytałam, że lepszym ludziom daje się lepsze kawałki biznesu, a gorszym pole do obrabiania, żeby tych dobrych nie zajechać.

To prawda. Pod tym rozumiem słowo "cenieni". Najlepszych traktuje się lepiej by po prostu nie odeszli. Tzn do czasu aż nie są 'naszą' bezpośrednią konkurencją i nie stanowią zagrożenia - inaczej nie ma skrupułów.

2,083

niepodobna napisał/a:

Pracowałam w korpo i nie widziałam takich akcji, a jedyną panią bez kompetencji a nie do ruszenia wydawała się być ta z sekretariatu... ani młoda, ani ładna, po prostu miała w firmie rodzinę.

To co john opisuje jest (a na pewno było jak miałem z tym do czynienia dekadę temu) normą w działach sprzedaży B2B dużych korpo, gdzie w grę wchodzą klienci kluczowi i nawet pięciocyfrowe prowizje.

Wilcy nie ludzie wink

2,084

Ela210 napisał/a:

Moze to zjawisko dotyczy bardziej działów handlowych,tam gdzie walczy się o klienta i idzie ,za tym kasa.
Nie pracowałam w korpo, alsw mniejszej firmie jako handlowiec tak.
I widziałam przyjmowanych znajomych, rodzinę bez talentu.. czasem dostawalam delikwenta do szkolenia i czasem od niego nóż w plecy.. )
Jeden Pan któremu pomagałam cieszył się już że wskoczy na moje miejsce ,ale przyjmowałam to że stoickim spokojem bo wiedziałam że nie minie miesiąc samodzielnego raczkowania i poznają się na nim..wszystkie oczarowane nim kobietki w zarządzie..ale to była mniejsza prywatna firma,.. a nie korpo gdzie góra może nawet nie wie co się niżej dzieje nie ryzykują swoimi pieniędzmi..
Najgorzej pewnie w budżetówce:)

Nie tylko wśród handlowców, np. w audycie też dostajesz rożnych klientów i ci co dłużej pracują albo znają takich, wiedzą co z czym się je i jednemu się uda uniknąć tych najgorszych a drugi nieświadomie od razu wpadnie w jakiś syf. W ogóle to są rzeczy, które spotyka się na każdym polu, w różnych projektach. Choćby w pracy, gdzie są delegacje - jeden pojedzie w jakieś fajne miejsce a innemu trafi się jakiś 'trzeci świat'.
W budżetówce to inna bajka.

2,085 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-02-05 13:20:05)

Pewnie coś w tym jest, tym bardziej że jest to metoda na wyłowienie tych co i z ugoru cos wyciągną. To o książce co Magdalena wspomina .Jednak gdy już wyciągnęli i kopie się ich w zad, oddając miernotom efekty ich pracy co jest to dla mnie niezrozumiałe.
W sumie potem w mojej małej firmie cieszyło mnie to, bo moloch z lepszą ofertą przysyłał do klienta sierotę,a ja miałam kontrakt.

2,086 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-02-05 13:23:35)

O kolega beckett jednak żyje smile Zapodaj co tam słychać w swoim wątku.. smile

Szczerze, to co opisujecie tutaj, te wszystkie gierki, czy załatwianie komuś roboty przez "bara - bara" - jakby to nie było powszechne - no szkoda mi właśnie zjedzonego śniadania.. Samo trzymanie na stanowisku kompletnie niekompetentnych osób może przecież narobić niezłego bałaganu. Taka firma czy dział pracuje świetnie, póki ktoś doświadczony nad tym panuje a potem co? Przychodzi ktoś po znajomości, ale zupełnie zielony i nagle wszystko się wali...

2,087 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-02-05 13:28:54)

bagienni_k napisał/a:

Samo trzymanie na stanowisku kompletnie niekompetentnych osób może przecież narobić niezłego bałaganu.

No właśnie! Wyobraź sobie, że szefujesz działowi i zatrudniasz miernotę, która szkodzi Tobie, Twojej opinii, Twojej przyszłości. Już nie mówiąc o morale reszty zespołu. To nie menedżer ale jakiś koleś z łapanki na coś takiego musiałby się zgodzić.
Moim zdaniem Ci, którym nie idzie, po prostu wymyślają bzdury, żeby sobie poprawić samopoczucie.

2,088

MagdaLena1111 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Samo trzymanie na stanowisku kompletnie niekompetentnych osób może przecież narobić niezłego bałaganu.

No właśnie! Wyobraź sobie, że szefujesz działowi i zatrudniasz miernotę, która szkodzi Tobie, Twojej opinii, Twojej przyszłości. Już nie mówiąc o morale reszty zespołu. To nie menedżer ale jakiś koleś z łapanki na coś takiego musiałby się zgodzić.
Moim zdaniem Ci, którym nie idzie, po prostu wymyślają bzdury, żeby sobie poprawić samopoczucie.

W praktyce jest tak, że miernota jest na overlapie z dobrym zespołem i nikt nie traci, dodatkowo protegowanego wystawia się na pewniaki, obstawiając ich dobrym co pilotem. W korpo nie ma morale, dawno zrezygnowali nawet ze służbowej kawy nie mówiąc już o team building itp. Poza tym miernoty są zwykle np BDM, albo jakimś doradcą albo jakimś tam miśkiem na wysokich szczeblach dzięki temu zawsze mogą się dokleić na gó*no do okrętu i mówić że płyniemy.

Jak dziś pamiętam jak musiałem wręczyć nagrodę lasce która zrobiła największy obrót... tylko ona zrobiła go podpisując odnowienia... w 30 osobowym zespole ( ona podpisywała odnowienia wszystkich członków zespołu ) cóż matrycowa zależność, lokalny GM tak kazał ustawić KPI i co z tego że uważałem to za nie motywujące.... i krótka piłka John jak ty masz z tym problem i nie chcesz dostać kasy to znajdę kogoś kto to zrobi bez mrugnięcia okiem.

2,089

john.doe80 napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

W praktyce jest tak, że miernota jest na overlapie z dobrym zespołem i nikt nie traci, dodatkowo protegowanego wystawia się na pewniaki, obstawiając ich dobrym co pilotem. W korpo nie ma morale, dawno zrezygnowali nawet ze służbowej kawy nie mówiąc już o team building itp. Poza tym miernoty są zwykle np BDM, albo jakimś doradcą albo jakimś tam miśkiem na wysokich szczeblach dzięki temu zawsze mogą się dokleić na gó*no do okrętu i mówić że płyniemy.

Jak dziś pamiętam jak musiałem wręczyć nagrodę lasce która zrobiła największy obrót... tylko ona zrobiła go podpisując odnowienia... w 30 osobowym zespole ( ona podpisywała odnowienia wszystkich członków zespołu ) cóż matrycowa zależność, lokalny GM tak kazał ustawić KPI i co z tego że uważałem to za nie motywujące.... i krótka piłka John jak ty masz z tym problem i nie chcesz dostać kasy to znajdę kogoś kto to zrobi bez mrugnięcia okiem.

Może rzeczywiście w działach handlowych jest jak piszesz, ale ludzie są tylko ludźmi i jak widzą niesprawiedliwości, to spada motywacja do pracy, zaangażowanie w wykonywane zadania i zaczyna się ograniczanie własnego wysiłku. Bo po co się starać :-/
U mnie póki co jest służbowa kawa i nawet owoce raz w tygodniu :-D Ale być może to po prostu inny etap w cyklu życia organizacji, albo nie trzeba ciąć kosztów tak bardzo, bo jest zaangażowanie i wysiłek pracowników organizacji, budowany także w ramach team buildingu.
Mnie też bawią niektóre KPI i cele organizacji. Jestem właśnie po ocenie okresowej, gdzie mój szef (prezes) tłumaczył mi, że nie może mi postawić oceny A, bo wg wytycznych kadr powinno być 20% tych ocen w rozkładzie, a ponieważ jestem najmłodsza stażem, to muszę poczkać na swoją kolej :-D

2,090

MagdaLena1111 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Może rzeczywiście w działach handlowych jest jak piszesz, ale ludzie są tylko ludźmi i jak widzą niesprawiedliwości, to spada motywacja do pracy, zaangażowanie w wykonywane zadania i zaczyna się ograniczanie własnego wysiłku. Bo po co się starać :-/
U mnie póki co jest służbowa kawa i nawet owoce raz w tygodniu :-D Ale być może to po prostu inny etap w cyklu życia organizacji, albo nie trzeba ciąć kosztów tak bardzo, bo jest zaangażowanie i wysiłek pracowników organizacji, budowany także w ramach team buildingu.
Mnie też bawią niektóre KPI i cele organizacji. Jestem właśnie po ocenie okresowej, gdzie mój szef (prezes) tłumaczył mi, że nie może mi postawić oceny A, bo wg wytycznych kadr powinno być 20% tych ocen w rozkładzie, a ponieważ jestem najmłodsza stażem, to muszę poczkać na swoją kolej :-D

Czyli już tłoczą Ci bullshit. W zależności od działu rozkład jest różny ale, z góry procentowo jest ustalone ile jest jakich ocen w tym i tych najgorszych czyli do "eksmisji". W działach poza sprzedażą zwykle nie ma ocen które maja powodować ciągły dopływ świeżej krwi czyli żółta kartka, nie realne cele i zwolnienie, tam poprostu żagluje się podwyżka/z premią pewnie gdybyś miała A dostała byś więcej, a tak dostaniesz minimum.

2,091

john.doe80 napisał/a:

Czyli już tłoczą Ci bullshit. W zależności od działu rozkład jest różny ale, z góry procentowo jest ustalone ile jest jakich ocen w tym i tych najgorszych czyli do "eksmisji". W działach poza sprzedażą zwykle nie ma ocen które maja powodować ciągły dopływ świeżej krwi czyli żółta kartka, nie realne cele i zwolnienie, tam poprostu żagluje się podwyżka/z premią pewnie gdybyś miała A dostała byś więcej, a tak dostaniesz minimum.

To by miało ręce i nogi, gdyby było tak jak piszesz, tj. że za ocenami szłyby podwyżki dla najlepszych i żółte kartki dla obiboków. Ale tutaj tak to nie działa. Już nie będę wchodzić w szczegóły, ale oceny mają wskazywać obszary do rozwoju i poprawy, pokazywać mocne i słabe strony, być wskazaniem do awansu, szkoleń itd.
A na końcu się okazuje, że muszą przede wszystkim Dyrektorce HR pasować :-D Pośmiałam się nawet z tego razem z szefem i tyle nasze :-D

2,092

Ogólnie "bullshit" w tego typu pracach to słowo-klucz. Trzeba odróżnić co jest mówione "bo dobrze brzmi", co "po to by podnieść swoje znaczenie/jestem niestastapiony/to co robię jest niesamowicie trudne" a co...jest prawda.

Pamiętam jak przysłuchiwałam się rozmowie kwalifikacyjnej i przyszła dziewczyna (a właściwie kobieta) naprawdę dobrze przygotowana, od razu z gotowym "materiałem" i to naprawdę zrobionym skrupulatnie, dodatkowo miała wykształcenie, które było istotne w tamtej branży (nikt akurat tego nie miał); przyszla punktualnie, rzeczowo odpowiadała, ale raczej skromna. Ale jak zaczęłam słuchac co ta moja współpracownica zaczyna jej wygadywać, czego my tu nie robimy i jak bardzo to wszystko jest skomplikowane (NASA to przy nas nic) to aż zaczęłam się w duchu smiac. Oczywiście nie została przyjeta a zamiast tego zatrudniliśmy chlopaka, który najpierw nie przyszedł na rozmowę (dopiero, gdy do niego zatelefonowała raczył poinformować, że jest chory) a potem sam wpadł niezapowiedzianie - nawet nie udawał, że mu jako specjalnie zależy.
Pewnie tamta dziewczyna myśli, że za mało się starała i dlatego jej nie wzięliśmy a to jest właśnie bullshit big_smile Więc ja raczej z dystansem podchodzę do tego jak ktoś tlumaczy ile to on nie robi, czego nie robi, jaki jest niezastąpiony, a cała jego praca jest taaak skomplikowana tongue. Z reguły to bullshit smile

2,093

gracjana1992 napisał/a:

Ogólnie "bullshit" w tego typu pracach to słowo-klucz. Trzeba odróżnić co jest mówione "bo dobrze brzmi", co "po to by podnieść swoje znaczenie/jestem niestastapiony/to co robię jest niesamowicie trudne" a co...jest prawda.

Pamiętam jak przysłuchiwałam się rozmowie kwalifikacyjnej i przyszła dziewczyna (a właściwie kobieta) naprawdę dobrze przygotowana, od razu z gotowym "materiałem" i to naprawdę zrobionym skrupulatnie, dodatkowo miała wykształcenie, które było istotne w tamtej branży (nikt akurat tego nie miał); przyszla punktualnie, rzeczowo odpowiadała, ale raczej skromna. Ale jak zaczęłam słuchac co ta moja współpracownica zaczyna jej wygadywać, czego my tu nie robimy i jak bardzo to wszystko jest skomplikowane (NASA to przy nas nic) to aż zaczęłam się w duchu smiac. Oczywiście nie została przyjeta a zamiast tego zatrudniliśmy chlopaka, który najpierw nie przyszedł na rozmowę (dopiero, gdy do niego zatelefonowała raczył poinformować, że jest chory) a potem sam wpadł niezapowiedzianie - nawet nie udawał, że mu jako specjalnie zależy.
Pewnie tamta dziewczyna myśli, że za mało się starała i dlatego jej nie wzięliśmy a to jest właśnie bullshit big_smile Więc ja raczej z dystansem podchodzę do tego jak ktoś tlumaczy ile to on nie robi, czego nie robi, jaki jest niezastąpiony, a cała jego praca jest taaak skomplikowana tongue. Z reguły to bullshit smile

Czyli na podstawie jednej sytuacji wyciągnęłaś generalizujące wnioski. Hm...OK. Twój wybór.

Tak sobie myślę o przedstawionej historii i nie mogę się nadziwić, bo w sumie wyszło chyba dobrze dla dziewczyny, że nie została zatrudniona w firmie, do której aplikowała, bo zdaje się, że miała miała zbyt wysokie kwalifikacje i pewnie zmarnowałaby tam tylko czas albo wprowadziła nową jakość. Nawet jak nie jest tego świadoma.
A Twoja firma? Zatrudniła jakiegoś niezbyt ogarniętego faceta, niezaangażowanego i w sumie z olewczym stosunkiem do firmy. Nie za bardzo rozumiem takiego postępowania, ale co mi tam.

2,094 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-05 19:34:15)

MagdaLena1111 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Czyli na podstawie jednej sytuacji wyciągnęłaś generalizujące wnioski. Hm...OK. Twój wybór.

Tak sobie myślę o przedstawionej historii i nie mogę się nadziwić, bo w sumie wyszło chyba dobrze dla dziewczyny, że nie została zatrudniona w firmie, do której aplikowała, bo zdaje się, że miała miała zbyt wysokie kwalifikacje i pewnie zmarnowałaby tam tylko czas albo wprowadziła nową jakość. Nawet jak nie jest tego świadoma.
A Twoja firma? Zatrudniła jakiegoś niezbyt ogarniętego faceta, niezaangażowanego i w sumie z olewczym stosunkiem do firmy. Nie za bardzo rozumiem takiego postępowania, ale co mi tam.

Ja też nie rozumialam czemu zatrudnili akurat jego. Ale chyba chodziło o to, że był "z polecenia".

Moja opinia nie wynika tylko z tej jednej sytuacji. To jest standardowy "trik" pracowników żeby wzbudzić respekt u nowych oraz żeby przełożony widział jacy są zapracowani i muszą zostawać po godzinach (wiadomo nadgodziny lepiej płatne).

2,095

gracjana1992 napisał/a:

To stety lub niestety dość powszechne zjawisko - osobom o (zbyt) dużych kwalifikacjach często trudno znaleźć pracę z obawy na konkurencję ale też wymagania finansowe. Moja znajoma zrobiła w korpo dość zawrotną karierę, po drodze pozdobywała wszelkie możliwe kwalifikacje (zdając różne egzaminy) aż w tych swoich awansach doszła do najwyższego szczebla - partnera. A że najwyżej jest najciaśniej i tam właściwie sami faceci często o dość specyficznym charakterze bardzo szybko się jej pozbyli podkładając różne "świnie".
Początkowo jakoś specjalnie się tym nie przejmowała bo myślała, że ze swoim cv na rynku wręcz będą się bili o nią ale dość szybko okazało się, że wcale nie. Zejść z pewnego osiągniętego statusu quo jest też bardzo ciężko.
W końcu spiknęła się w kilkoma znajomymi będącymi w podobnej sytuacji i sami założyli własną działalność.
I o ile biznes się kręci dość dobrze, ma problemy ze znalezieniem 'podrzędnych' pracowników. Nawet wspomnianej wcześniej recepcjonistki. Laski przychodzą na rozmowę albo i nie, a jak już przyjdą to nie pamiętają co wcześniej robiły. Piszą w cv, że znają angielski a jak są proszone o powiedzenie czegoś w tym języku to "Kali jeść Kali spać". A szukała i przez pracuj.pl i wśród znajomych i przez headhunterów. W końcu przez tych trzecich udało się znaleźć sensowną, ogarniętą dziewczynę, która świetnie się sprawdzała, ale po 3 msc. odeszła gdzieś indziej. I tak proponowała całkiem niezłe warunki, wiadomo nie kokosy, ale umówmy się recepcjonistka nie może zarabiać więcej niż np. osoby w finansach.

2,096

Roxann
Właśnie tak też mogło być...później ta dziewczyna (o której pisałam) pewnie zastanawiała się co zrobiła nie tak. Przecież tak się starała...

2,097 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-05 20:14:24)

gracjana1992 napisał/a:

Roxann
Właśnie tak też mogło być...później ta dziewczyna (o której pisałam) pewnie zastanawiała się co zrobiła nie tak. Przecież tak się starała...

No właśnie.
Tak jak pisała Magdalena... że tamta dziewczyna zdaje się, że miała miała zbyt wysokie kwalifikacje i pewnie zmarnowałaby tam tylko czas albo wprowadziła nową jakość. Nawet jak nie jest tego świadoma.
Wiadomo, że zależy jakie stanowisko, jaka firma ale często tak jest. Ja o podobnych sytuacjach często słyszę.
Ba! Ci bardziej nawet nie chciałabym użyć zdesperowani, tylko po prostu szukający pracy często po takich doświadczeniach nie wpisują w cv wszystkich osiągnięć. I tadam - od razu dostają pracę!

PS. Ale my się już nie musimy martwić o przyszłość, nasza produkcja sprawi, że do końca życia będziemy spać na kasie tongue Wszystkie Greje czy 365 a nawet 1000 dni może schować przy pornosie w kościele big_smile
Tylko najpierw nasz szanowny producent musi poświęcić co najmniej kilka sportowych aut ze swojej kolekcji tongue
Z miejscówką raczej nie będzie problemu bo kościoły pustoszeją, a jak coś to do Czech - jak Ci z "Kleru" wink Droga przetarta.

2,098 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-05 20:29:29)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Roxann

No właśnie.
Tak jak pisała Magdalena... że tamta dziewczyna zdaje się, że miała miała zbyt wysokie kwalifikacje i pewnie zmarnowałaby tam tylko czas albo wprowadziła nową jakość. Nawet jak nie jest tego świadoma.
Wiadomo, że zależy jakie stanowisko, jaka firma ale często tak jest. Ja o podobnych sytuacjach często słyszę.
Ba! Ci bardziej nawet nie chciałabym użyć zdesperowani, tylko po prostu szukający pracy często po takich doświadczeniach nie wpisują w cv wszystkich osiągnięć. I tadam - od razu dostają pracę!

PS. Ale my się już nie musimy martwić o przyszłość, nasza produkcja sprawi, że do końca życia będziemy spać na kasie tongue Wszystkie Greje czy 365 a nawet 1000 dni może schować przy pornosie w kościele big_smile
Tylko najpierw nasz szanowny producent musi poświęcić co najmniej kilka sportowych aut ze swojej kolekcji tongue
Z miejscówką raczej nie będzie problemu bo kościoły pustoszeją, a jak coś to do Czech - jak Ci z "Kleru" wink Droga przetarta.

John już wczoraj wyraził chęć realnej nagrywki big_smile Nie wiem czy rozgląda się za tym kościołem czy nie... big_smile
A może pastor będzie dojeżdżał rowerem jak ksiądz Mateusz z Sandomierza?

2,099

gracjana1992 napisał/a:

John już wczoraj wyraził chęć realnej nagrywki big_smile Nie wiem czy rozgląda się za tym kościołem czy nie... big_smile

Takie produkcje tanie nie są, więc kto wie? Może tylko rower na czas kręcenia mu zostanie wink
Ale potem na pewno odbije z nawiązką więc Ty jako żona się nie martw wink

2,100 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-05 20:44:16)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Takie produkcje tanie nie są, więc kto wie? Może tylko rower na czas kręcenia mu zostanie wink
Ale potem na pewno odbije z nawiązką więc Ty jako żona się nie martw wink

Ja myślę, że pomysl, aby nagrywać w języku angielskim (choć dialogów raczej sporo nie będzie - tym lepiej dla nas) jest zasadny. W końcu zależy nam na międzynarodowej karierze big_smile Jak się bawić to się bawić smile Tylko żeby sława nam za bardzo nie uderzyła tongue

2,101

beckett napisał/a:

Wilcy nie ludzie wink

A ty wilcu co tam się chowasz za kulisami, dawaj tu szybko opowiadaj jak na froncie

2,102 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-05 21:20:22)

gracjana1992 napisał/a:

Ja myślę, że pomysl, aby nagrywać w języku angielskim (choć dialogów raczej sporo nie będzie - tym lepiej dla nas) jest zasadny. W końcu zależy nam na międzynarodowej karierze big_smile Jak się bawić to się bawić smile Tylko żeby sława nam za bardzo nie uderzyła tongue

Nie no kazania i 'intencje' muszą być tłumaczone... obok Waszego wątku z demonem, romansu w konfesjonale Eli z Bagienni_k, w moim/naszym chyba (tak mi się wydaje) te 'intencje' będą najciekawsze. Kto ich nie ma? wink Takie zajrzenie w głąb siebie, swoich pragnień po kazaniu Pastor Kokein. wink
Ja to się z kolei martwię o Anderstuda - jakoś chłopak niezbyt zachwycony pomysłem... niby kozak, a jak co do czego to nawet nasz Bakienni_k większą odwagą wykazał. tongue
Wiem, przeraził go ten fame, że będzie musiał wyjść z tego swojego komfortu, że jakaś 'Roxan' będzie go ciągała na gale, wywiady, sesje, że na kolacji będzie sushi i ostrygi a nie "kiełbacha".
No ok, zrealizuje w końcu marzenie tej jazdy mustangiem po USA.. ale za cenę świętego spokoju kanapy i tak dalej.
A czy nam sława uderzy?
No nie wiem - Ty jesteś młoda bardziej 'podatna', ja już coś w życiu przeżyłam. Ale myślę, że starszy doświadczony John (pastor), będzie miał na Ciebie oko wink
Wydaje mi się, że jednak większy problem będzie z wyciągnięciem Anderstuda na salony tongue wink

2,103

Roxann napisał/a:

To stety lub niestety dość powszechne zjawisko - osobom o (zbyt) dużych kwalifikacjach często trudno znaleźć pracę z obawy na konkurencję ale też wymagania finansowe. Moja znajoma zrobiła w korpo dość zawrotną karierę, po drodze pozdobywała wszelkie możliwe kwalifikacje (zdając różne egzaminy) aż w tych swoich awansach doszła do najwyższego szczebla - partnera.

Partner nie jedno ma imię, czasem nie oznacza to zbyt dużo, czasem że jest się grubym udziałowcem. Sam jestem w podobnej sytuacji... W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem ... mawiał kiepski i mawiam ja. Z drugiej strony ja szukam w pracy wyzwań, a nie sposobu na znalezienie sensu życia. Niestety w każdej pracy szybko robiłem sobie wrogów, bo miałem wy*ebane na jakieś krzywe akcje, office politics, ale chyba najbardziej nienawidzili mnie za to że nie musiałem - nie masz dzieci, kredytów mawiali... jeździsz droższym autem niż GM, a jak było potrzeba to potrafiłem powietrzną taxi za własną kasę lecieć do klienta, no ale wyniki robiły mi się same, a ja w trakcie pracy zdążyłem na siłkę wyskoczyć i mój zespół, klienci stali za mną murem. Ch*j było minęło, może nie stać mnie na GT2 ale zdrowie ma się jedno.

2,104

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Nie no kazania i 'intencje' muszą być tłumaczone... obok Waszego wątku z demonem, romansu w konfesjonale Eli z Bagienni_k, w moim/naszym chyba (tak mi się wydaje) te 'intencje' będą najciekawsze. Kto ich nie ma? wink Takie zajrzenie w głąb siebie, swoich pragnień po kazaniu Pastor Kokein. wink
Ja to się z kolei martwię o Anderstuda - jakoś chłopak niezbyt zachwycony pomysłem... niby kozak, a jak co do czego to nawet nasz Bakienni_k większą odwagą wykazał. tongue
Wiem, przeraził go ten fame, że będzie musiał wyjść z tego swojego komfortu, że jakaś 'Roxan' będzie go ciągała na gale, wywiady, sesje, że na kolacji będzie sushi i ostrygi a nie "kiełbacha".
No ok, zrealizuje w końcu marzenie tej jazdy mustangiem po USA.. ale za cenę świętego spokoju kanapy i tak dalej.
A czy nam sława uderzy?
No nie wiem - Ty jesteś młoda bardziej 'podatna', ja już coś w życiu przeżyłam. Ale myślę, że starszy doświadczony John (pastor), będzie miał na Ciebie oko wink
Wydaje mi się, że jednak większy problem będzie z wyciągnięciem Anderstuda na salony tongue wink

A może Anderstud martwi się o coś innego? Wprawdzie niebieskich tabletek na stanie będzie duzo, ale - wierząc w Twoje umiejętności - to nakręcisz mu tylu nieWiernych, że i Anderstud z magiczna różdżka może nie dać rady tongue
Bagienik to widać, że cicha woda, która brzegi rwie big_smile pierwszy do charakteryzacji, pewnie i pomysłów mu brakować nie będzie tongue
Mi to sodówa na pewno uderzy, więc trzymajcie mnie xD Hajs mam zamiar zainwestować w kasynie- Las Vegas. Nie ma co zamrażać gotówki. big_smile

2,105

john.doe80 napisał/a:

Ch*j było minęło, może nie stać mnie na GT2 ale zdrowie ma się jedno.

Z wielu ust to słyszę tzn od ludzi, którzy zrobili karierę.
Ta moja znajoma też miała problemy zdrowotne... jesteśmy w tym samym wieku a ja nie mam włosa siwego a ona mnóstwo, problemy z sercem itd.
Wiem, że to są też kwestie dziedziczne, ale ja znam ją lata i widziałam ile stresu ją ta praca kosztuje. Ja pracowałam w mniejszej firmie i dostając propozycję przeniesienia do "centrali" w Wawie miałam szczęście, że trafiłam na super zespół i kompetentnych ludzi. To jednak nie był moloch jak ta wielka N-ka, do której tak wszyscy dobijają. Niby firma międzynarodowa ale trochę inny styl.
Oczywiście ona zarabiała nieporównywalnie więcej, ale serio nie miała kiedy tej kasy wydawać. Często idąc na zakupy kupowałam coś jej. Umówić się w tygodniu na jakąś godzinę? Zapomnij. Wieczór "babski" w weekend ok ale tel wciąż dzwonią, maile nawet o 1 w nocy. Masakra.
Teraz i ona 'odżyła' mimo, że własny biznes prowadzi, też jest odpowiedzialność i stres, ale nieporównywalny.

2,106

gracjana1992 napisał/a:

A może Anderstud martwi się o coś innego? Wprawdzie niebieskich tabletek na stanie będzie duzo, ale - wierząc w Twoje umiejętności - to nakręcisz mu tylu nieWiernych, że i Anderstud z magiczna różdżka może nie dać rady tongue
Bagienik to widać, że cicha woda, która brzegi rwie big_smile pierwszy do charakteryzacji, pewnie i pomysłów mu brakować nie będzie tongue
Mi to sodówa na pewno uderzy, więc trzymajcie mnie xD Hajs mam zamiar zainwestować w kasynie- Las Vegas. Nie ma co zamrażać gotówki. big_smile

Myślisz, że Anderstud to taki erotoman gawędziarz? Może i tak smile
Gadamy o korpo … ale bym się śmiała gdyby awansowany przez samego Pastora Andertud nie sprawdził w "prawie pierwszej nocy", a bagienni_k wizięty ot tak by pomóc starszemu koledze okazał "perełką"... tzn diamentem nieoszlifowanym wink

2,107 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-05 21:43:11)

2x wysłane.

2,108

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Myślisz, że Anderstud to taki erotoman gawędziarz? Może i tak smile
Gadamy o korpo … ale bym się śmiała gdyby awansowany przez samego Pastora Andertud nie sprawdził w "prawie pierwszej nocy", a bagienni_k wizięty ot tak by pomóc starszemu koledze okazał "perełką"... tzn diamentem nieoszlifowanym wink

Hmm...ciekawy temat big_smile Czy Ty mnie prowokujesz do wytypowania forumowego amanta łóżkowego? big_smile

2,109 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-05 21:57:54)

gracjana1992 napisał/a:

Hmm...ciekawy temat big_smile Czy Ty mnie prowokujesz do wytypowania forumowego amanta łóżkowego? big_smile

Absolutnie! Czytam między wierszami. Andesrtud wręcz tym chwali (ale jak co do czego...hmm - taki tam erotoman gawędziarz wink), John uczciwie przyznał, że już nie te lata.. i laski całą noc obrabiać nie będzie tongue (już Ci współczuję jako żonie wink). A cicha woda brzegi rwie... Może jeszcze nasz bagienni_k okaże największą gwiazdą produkcji big_smile

2,110 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-05 22:03:11)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Absolutnie! Czytam między wierszami.. Andesrtud wręcz tym chwali (ale jak co do czego..hmm wink), John uczciwie przyznał, że już nie te lata.. i laski całą noc obrabiać nie będzie tongue (już Ci współczuję jako żonie wink). A cicha woda brzegi rwie... Może jeszcze nasz bagienni_k okaże największą gwiazdą produkcji big_smile

Nie no, jednak wierzę w Johna, bo my to wiesz...dopiero po ślubie, trzeba mieć jakieś zasady, my nie jesteśmy tacy. A ślub weźmiemy jak już kupimy kościół, bo żaden ksiądz nam nie chce go udzielić, więc Pastor Kokein sam sobie go udzieli big_smile
Bagienik jest najmłodszy, więc może okazać się gwiazdą wieczoru smile Ela to jednak ma nosa, wiedziała gdzie się "ustawić" smile
Tylko Ty Roxann taka biedna, wzielas kota w worku, a tak się chwalił... xD

2,111

gracjana1992 napisał/a:

On jeszcze nie wie, że będzie "prezydentem" .. to tak nawiązując do mego cytatu o Baraku i jego żonie. Facet w szoku, dajmy mu ochłonąć. Może nie prezydenta ale biznesmena z niego zrobię wink
Facet ma potencjał - taki nieoszlifowany 'diament'. big_smile Nie wiem co tam w domu zrobi/nie zrobi ale nawet nie swoim dzieckiem zajmie tongue (tak wiem czarny humor).
A ja lubię wyzwania big_smile

2,112

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

On jeszcze nie wie, że będzie "prezydentem" .. to tak nawiązując do mego cytatu o Baraku i jego żonie. Facet w szoku, dajmy mu ochłonąć. Może nie prezydenta ale biznesmena z niego zrobię wink
Facet ma potencjał - taki nieoszlifowany 'diament'. big_smile Nie wiem co tam w domu zrobi/nie zrobi ale nawet nie swoim dzieckiem zajmie tongue (tak wiem czarny humor).
A ja lubię wyzwania big_smile

Hmm..masz takie "ciągotki", tzn. "wybilas" jakiegoś faceta? Ja kiedyś miałam takie zadatki, ale teraz już wiem, że jak ktoś nie chce to nie ma co go ciągnąć, bo tylko się zmecze tongue Zresztą jak odciągnąć anderstuda od jego kiełbasy no i tego myślenia na temat zwiazkow?:D

2,113

Na Rany Chrystusa, wystarczy opuścić ten wątek na 5 minut a tutaj się takie rzeczy dzieją.. smile Jakaś niewidzialna ręka rozpyla chyba w tym wątku niezły towar, przy którym THC to dym z kadzidełka smile

Widzę, że już zostały mi przypisane role w produkcji, dziewczyny mnie na wylot prześwietliły i chyba same zaczynają pociągać za sznurki smile Może któraś z Was chce przejąć rolę producenta? smile Zęby nie robic plagiatu to pastor powinien dojeżdżać harleyem zamiast rowerem smile

gracjana ten rok w Twoim nicku to rok urodzenia? To najmłodszy nie jestem tongue

2,114

bagienni_k napisał/a:

Na Rany Chrystusa, wystarczy opuścić ten wątek na 5 minut a tutaj się takie rzeczy dzieją.. smile Jakaś niewidzialna ręka rozpyla chyba w tym wątku niezły towar, przy którym THC to dym z kadzidełka smile

Widzę, że już zostały mi przypisane role w produkcji, dziewczyny mnie na wylot prześwietliły i chyba same zaczynają pociągać za sznurki smile Może któraś z Was chce przejąć rolę producenta? smile Zęby nie robic plagiatu to pastor powinien dojeżdżać harleyem zamiast rowerem smile

gracjana ten rok w Twoim nicku to rok urodzenia? To najmłodszy nie jestem tongue

Najmłodszy z Panów big_smile Tak, to mój rok urodzenia smile
Już ustalone - zostaniesz sułtanem ze swoim haremem. Taki potencjał nie może się marnować, bo my już wszystko wiemy smile ach, dobrze się maskowales big_smile

2,115

gracjana1992 napisał/a:

Hmm..masz takie "ciągotki", tzn. "wybilas" jakiegoś faceta? Ja kiedyś miałam takie zadatki, ale teraz już wiem, że jak ktoś nie chce to nie ma co go ciągnąć, bo tylko się zmecze tongue Zresztą jak odciągnąć anderstuda od jego kiełbasy no i tego myślenia na temat zwiazkow?:D

Paradoksalnie "prezia" bo jak go poznałam nim nie był. Po prostu spotkaliśmy się i "piknęło" w kompetencjach się uzupełnialiśmy (byliśmy z innych firm). To jest tak jak nagle trafisz na odpowiednią osobę co podobnie myśli i tworzycie zgrany duet. Wszelkie projekty nakręcaliśmy pod siebie, on swoje robił ja swoje. Wręcz idealna współpraca.
Nie mówię, że tylko ja mu pomogłam ale on mi też. Razem pracowaliśmy na swój "sukces". on w tym czasie w swojej firmie awansował, ja w swojej. On zgodził być prezesem, ja wołałam zostać członkiem zarządu.
Ale to było naprawdę fajne... już pomijając inne okoliczności. wink

2,116 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-05 22:37:51)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Paradoksalnie "prezia" bo jak go poznałam nim nie był. Po prostu spotkaliśmy się i "piknęło" w kompetencjach się uzupełnialiśmy (byliśmy z innych firm). To jest tak jak nagle trafisz na odpowiednią osobę co podobnie myśli i tworzycie zgrany duet. Wszelkie projekty nakręcaliśmy pod siebie, on swoje robił ja swoje. Wręcz idealna współpraca.
Nie mówię, że tylko ja mu pomogłam ale on mi też. Razem pracowaliśmy na swój "sukces". on w tym czasie w swojej firmie awansował, ja w swojej. On zgodził być prezesem, ja wołałam zostać członkiem zarządu.
Ale to było naprawdę fajne... już pomijając inne okoliczności. wink

Aa.. ale to byla zupełnie inna sytuacja niż z anderstudem big_smile Prezio też do tego dążył a np.anderstudowi dobrze jest tak jak jest smile
To jest właśnie najważniejsze - żeby było nam dobrze niezależnie gdzie jesteśmy. Bo nie ma z góry ustalonego miejsca w którym każdy będzie szczęśliwy. Ale jeśli w parze każda z osob ciągnie w innym kierunku...to dobrze nie będzie.

2,117 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-02-05 22:46:02)

gracjana1992 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Najmłodszy z Panów big_smile Tak, to mój rok urodzenia smile
Już ustalone - zostaniesz sułtanem ze swoim haremem. Taki potencjał nie może się marnować, bo my już wszystko wiemy smile ach, dobrze się maskowales big_smile

Aż się zaraz rozpłynę z wdzięczności tongue

W życiu lepszego komplementu nie słyszałem.. smile Rozumiem, że nie mam wyjścia i muszę się potulnie poddać woli producenta.. big_smile Hmm tylko do roli sułtana, to musiałbym trochę przytyć no i jakieś dobre wdzianko trzeba sobie załatwić smile

2,118 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-05 22:45:40)

gracjana1992 napisał/a:

Aa.. ale to byla zupełnie inna sytuacja niż z anderstudem big_smile Prezio też do tego dążył a np.anderstudowi dobrze jest tak jak jest smile
To jest właśnie najważniejsze - żeby było nam dobrze niezależnie gdzie jesteśmy. Bo nie ma z góry ustalonego miejsca w którym każdy będzie szczęśliwy. Ale jeśli w parze każda z osob ciągnie w innym kierunku...to dobrze nie będzie.

Myślisz, że tak jakby jakaś (nie mówię ja) Andertuda pociągnęła za uszy zagrała na ambicji i coś nakręciła, dalej by obstawał za kanapą?
Wiadomo beton to beton ale Andertud to inteligentny jednak chłop.

2,119

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Myślisz, że tak jakby jakaś (nie mówię ja) Andertuda pociągnęła za uszy zagrała na ambicji i coś nakręciła, dalej by obstawał za kanapą?

Mysle, ze ona dużo by nerwów przy tym zjadła - chyba, że Anderstud sam uznałby, że szczerze tego chce i wykazał się inicjatywą (i chciałby to zrobić dla siebie a nie dla niej).

2,120 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-05 22:58:25)

gracjana1992 napisał/a:

Mysle, ze ona dużo by nerwów przy tym zjadła - chyba, że Anderstud sam uznałby, że szczerze tego chce i wykazał się inicjatywą (i chciałby to zrobić dla siebie a nie dla niej).

Ale on ma na wszystko wywalone .. także wiadomo.
A potem tu tacy faceci przychodzą i narzekają na kobiety...Eh.. hmm

2,121

John stawia na jakość a nie na ilość... poza tym jak gracjana jest taka jak pisze to cóż zna sztuczki żeby i całą noc była wichura w łóżku... do tego Kokein nie wzięło się znikąd tongue.
Ja tam uważam że Anderstud jeszcze może u Roxann zadyszkę spowodować... i chyba to roxann w sumie by przed nim uciekała, w zasadzie przed jego długim wiertłem tongue.

2,122

john.doe80 napisał/a:

John stawia na jakość a nie na ilość... poza tym jak gracjana jest taka jak pisze to cóż zna sztuczki żeby i całą noc była wichura w łóżku... do tego Kokein nie wzięło się znikąd tongue.
Ja tam uważam że Anderstud jeszcze może u Roxann zadyszkę spowodować... i chyba to roxann w sumie by przed nim uciekała, w zasadzie przed jego długim wiertłem tongue.

Ha! Ja to bym brała Was dwóch najlepiej w jednym - ideał. Ale Gracjane lubie męża jej podrywać mię będę  ...a Anderstud juz pewnie na baletach inne wyrywa. wink
Taki mój los ; (

2,123

Niby scenariusz już gotowy a tu powstaje jakaś kontynuacja smile Zaraz się zacznie przydział ról, ja się już boję smile

2,124

Będzie rola , kościół biorę na siebie smile . Zapomnieliście o kościelnym  smile

2,125

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Ha! Ja to bym brała Was dwóch najlepiej w jednym - ideał. Ale Gracjane lubie męża jej podrywać mię będę  ...a Anderstud juz pewnie na baletach inne wyrywa. wink
Taki mój los ; (

Dla Ciebie zrobię wyjątek xD Keine Grenzen big_smile
Tylko najpierw muszę w noc poślubną przetestować żeby wstydu nie było potem haha

2,126

Morfeusz1 napisał/a:

Będzie rola , kościół biorę na siebie smile . Zapomnieliście o kościelnym  smile

To może od razu dopasujmy role do postaci z Ojca Mateusza z odpowiednimi modyfikacjami smile Co na to producenci i reżyser? big_smile

2,127 Ostatnio edytowany przez Morfeusz1 (2020-02-06 00:33:04)

bagienni_k napisał/a:
Morfeusz1 napisał/a:

To może od razu dopasujmy role do postaci z Ojca Mateusza z odpowiednimi modyfikacjami smile Co na to producenci i reżyser? big_smile

To już niech lepiej będzie ojciec Morfeusz od tabletek niebieska wiadomo na co,  trzeba coś na czerwoną znaleść.
Z tym Mateuszem to jeszcze w jakiś kryminał mnie wrobisz smile

2,128

Jakoś wątki kryminalne mnie zawsze interesowały smile Może być ciekawie, w przeciwieństwie do wątków miłosnych smile

2,129

Kurde, a dla mnie roli zabrakło, może chociaż epizod dla sprzątaczki wmontujecie w ten scenariusz? big_smile

2,130 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-06 00:44:56)

niepodobna napisał/a:

Kurde, a dla mnie roli zabrakło, może chociaż epizod dla sprzątaczki wmontujecie w ten scenariusz? big_smile

Dobra, bedziesz czyścić klejnoty i berła big_smile

2,131

Morfeusz1 napisał/a:

To już niech lepiej będzie ojciec Morfeusz od tabletek niebieska wiadomo na co,  trzeba coś na czerwoną znaleść.

Hm..., a nie lepiej
big_smile 'jak mówią doświadczeni kierownicy duchowi, dobrą praktyką, która pomaga w owocnym przeżywaniu sakramentu pokuty i pojednania, jest posiadanie stałego spowiednika ...' big_smile byś się w tym sprawdził, pomijam ziewanie... big_smile

2,132

gracjana1992 napisał/a:
niepodobna napisał/a:

Dobra, bedziesz czyścić klejnoty big_smile

Hahaha big_smile Rodowe.

2,133

niepodobna napisał/a:

Koleżanka to chyba za nisko się ceni :-) Może coś ambitniejszego? smile

2,134

Nieźle ,nieźle smile

Tymczasem zajrzę co u becketta

2,135

Pamiętajcie, ze naszym kościele wartość mają tylko ludzie lekkich obyczajów big_smile

2,136

Oby nie za lekkich smile

2,137

random.further napisał/a:
Morfeusz1 napisał/a:

Hm..., a nie lepiej
big_smile 'jak mówią doświadczeni kierownicy duchowi, dobrą praktyką, która pomaga w owocnym przeżywaniu sakramentu pokuty i pojednania, jest posiadanie stałego spowiednika ...' big_smile byś się w tym sprawdził, pomijam ziewanie... big_smile

Myślisz,  że na stałego spowiednika się nadaję ? smile oby bez ziewania  smile

2,138

Może coś psychotycznego. Z nutką niepokoju i zwątpienia w rzeczywistość widzianą. Jakiś wariat by się przydał w tej historii, dodając smaczku. Jako niespotykanie spokojna i nie budząca podejrzeń osoba, ochoczo bym się podjęła stworzenia takiego alter ego : p
Eee. I tak filmu nie będzie, część aktorów ewakuowała się z planu.

2,139

Przyszedł mi na myśl ten teledysk i w sumie ta muza .....
https://youtu.be/6f4BwQFF-Os

2,140

Roxann napisał/a:

Ja to bym brała Was dwóch najlepiej

Akcja się rozwija widzę... dobrze dobrze, póki co obserwuję jednym okiem z doskoku, bo wiecie,
muszę trochę ponawijać makaron na uszy mojej praczce przed wyjazdem, oporządzić się jakoś i takie tam,
żeby już nie latać po fryzjerach, bo znów się narobi...

2,141

gracjana1992 napisał/a:
Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Taki mój los ; (

Dla Ciebie zrobię wyjątek xD Keine Grenzen big_smile
Tylko najpierw muszę w noc poślubną przetestować żeby wstydu nie było potem haha

Taka przyjaciółka to skarb! W potrzebie pomoże, nawet mężem podzieli big_smile

2,142 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-06 09:04:20)

anderstud napisał/a:
Roxann napisał/a:

Akcja się rozwija widzę... dobrze dobrze, póki co obserwuję jednym okiem z doskoku, bo wiecie,
muszę trochę ponawijać makaron na uszy mojej praczce przed wyjazdem, oporządzić się jakoś i takie tam,

Trenuj trenuj, co by potem wstydu nie było.  I byśmy nie musieli zmieniać scenariusza i zastępować Cię bakienni_k tongue
Chociaż w sumie ....jakiś casting można by było przeprowadzić bo ja wiadomo starszych i wyższych wole big_smile
Gracjana jakby co pomożesz mi? Od razu przeprowadzimy test praktyczny big_smile

2,143

Roxann napisał/a:

Taka przyjaciółka to skarb! W potrzebie pomoże, nawet mężem podzieli big_smile

big_smile Ups...

2,144

Roxann napisał/a:
anderstud napisał/a:
Roxann napisał/a:

Trenuj trenuj, co by potem wstydu nie było.  I byśmy nie musieli zmieniać scenariusza i zastępować Cię bakienni_k tongue
Chociaż w sumie ....jakiś casting można by było przeprowadzić bo ja wiadomo starszych i wyższych wole big_smile
Gracjana jakby co pomożesz mi? Od razu przeprowadzimy test praktyczny big_smile

No ja też myślę, że z tego anderstuda to chyba już nic nie będzie big_smile A chętnych widać nie brakuje big_smile jakieś specjalne wymagania? Stary, wysoki, mający swoje tajemnice (jakieś dziecko itp.) - bo lubisz niespodzianki, co jeszcze, co jeszcze... big_smile

2,145

Z tym wysokim to niestety odpadam smile Chyba się nie obejdzie, bez castingu w realu..Bo po samym wirtualnym to jeszcze trzeba będzie całą produkcję zmieniać i dobierać nowych aktorów smile

Ja Anderstuda nie zastąpię raczej, przynajmniej jeśli chodzi o nawijanie na uszy makaronu i słodką bajerę smile  Prosto z mostu( tudzież konfesjonału albo ambony) to co innego tongue

Posty [ 2,081 do 2,145 z 3,931 ]

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024