Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Strony Poprzednia 1 13 14 15 16 17 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 911 do 975 z 3,931 ]

911

Odp: Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu
gracjana1992 napisał/a:

No właśnie patrząc na Ciebie Roxann to stwierdzam, że mi to nie przejdzie. Skoro Ty piszesz, że od zawsze podobali Ci się starsi, a teraz masz 36 lat i nadal podobają Ci się sporo starsi to z tego chyba się nie wyrasta tongue przerażające. Jak miałam 15 lat podobali mi się 35-latkowie .. hm... ogólnie gustuje chyba w rocznikach '70

Nie wiem czym jest to u Ciebie dyktowane, ale myślę, ze ja mam tak ponieważ mój ojciec jest sporo ode mnie starszy - 51 lat. A między moimi rodzicami jest … tadam prawie 20 lat różnicy big_smile Ale nie było/nie jest to dobre małżeństwo sad

Zobacz podobne tematy :

912

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

No właśnie patrząc na Ciebie Roxann to stwierdzam, że mi to nie przejdzie. Skoro Ty piszesz, że od zawsze podobali Ci się starsi, a teraz masz 36 lat i nadal podobają Ci się sporo starsi to z tego chyba się nie wyrasta tongue przerażające. Jak miałam 15 lat podobali mi się 35-latkowie .. hm... ogólnie gustuje chyba w rocznikach '70

Nie wiem czym jest to u Ciebie dyktowane, ale myślę, ze ja mam tak ponieważ mój ojciec jest sporo ode mnie starszy - 51 lat. A między moimi rodzicami jest … tadam prawie 20 lat różnicy big_smile Ale nie było/nie jest to dobre małżeństwo sad

Uu.. u mnie wynika bardziej ze złych kontaktów z ojcem + często go nie było (wyjeżdżał - taka praca).

913

gracjana1992 napisał/a:
Capricornus napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Tak sobie myślę... jeżeli 25-latkę kręcą 20 lat starsi to jak ona będzie mieć 45 lat to będą kręcić ją 65-latkowie? big_smile Czy może wtedy przerzuci się na młodszych, bądź - w końcu - rówieśników? Ktoś wie? roll

Ja wiem, bo idealnie wpisuję się w Twoje zapytanie: NEVER!

Mój podwładny ma 63 lata i mimo, że wygląda jeszcze całkiem, całkiem, to mogę mu co najwyżej sowitą premię pieniężną wypłacić wink

A kiedyś podobali Ci się starsi?

Owszem, ale bez specjalnej ekscytacji i raczej góra 10 lat starsi. Ale wiesz, jak masz 20 czy 25 lat i podoba Ci się 40-45-latek, to pomijając różnice intelektualne, światopoglądowe czy zwyczajną dojrzałość, to jeszcze całkiem fajny towar dla takiej siksy, ale 65-letni pan to naprawdę z wyglądu już trochę dziadek. No i hydraulika chyba już nie całkiem funkcjonuje wink

914 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-05 18:04:00)

Capricornus napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
Capricornus napisał/a:

Ja wiem, bo idealnie wpisuję się w Twoje zapytanie: NEVER!

Mój podwładny ma 63 lata i mimo, że wygląda jeszcze całkiem, całkiem, to mogę mu co najwyżej sowitą premię pieniężną wypłacić wink

A kiedyś podobali Ci się starsi?

Owszem, ale bez specjalnej ekscytacji i raczej góra 10 lat starsi. Ale wiesz, jak masz 20 czy 25 lat i podoba Ci się 40-45-latek, to pomijając różnice intelektualne, światopoglądowe czy zwyczajną dojrzałość, to jeszcze całkiem fajny towar dla takiej siksy, ale 65-letni pan to naprawdę z wyglądu już trochę dziadek. No i hydraulika chyba już nie całkiem funkcjonuje wink

O to chodzi. Dla takiej 25-latki związek z 45-latkiem może być ok,być może nawet nie odczuje tych negatywów. Ale jak ona będzie mieć 40 (czyli dalej młoda kobieta w sumie) a on 60... to już myślę, że klapki opadną... i co wtedy? co dalej?

915

Capricornus napisał/a:

Powiem Wam, że u "mego" 50-ciolatka hydraulika działa na największych obrotach wink I jest to chyba było największe miłe zaskoczenie, bo nie ukrywam, że się tego obawiałam. Bez wahania mogę powiedzieć, że to najlepszy kochanek jakiego miałam, a dziewica orleańską raczej nie jestem tongue Nie wiem czy to kwestia doświadczenia czy zgrania...
Tylko tak... co będzie za kilka lat? hmm

916

Roxann napisał/a:
Capricornus napisał/a:

Powiem Wam, że u "mego" 50-ciolatka hydraulika działa na największych obrotach wink I jest to chyba było największe miłe zaskoczenie, bo nie ukrywam, że się tego obawiałam. Bez wahania mogę powiedzieć, że to najlepszy kochanek jakiego miałam, a dziewica orleańską raczej nie jestem tongue Nie wiem czy to kwestia doświadczenia czy zgrania...

50 lat i hydraulika działa to chyba normalne... (?)schody zaczną się po 60-tce. Dodatkowo może trafiłaś na dobry egzemplarz big_smile.

(swoją drogą nie ma to jak zadręczać się jak to będzie z hydrauliką partnera za 10 lat haha )

917

gracjana1992 napisał/a:

(swoją drogą nie ma to jak zadręczać się jak to będzie z hydrauliką partnera za 10 lat haha )

Dokładnie wink Póki działa...trzeba korzystać big_smile

Lecę do "mego Papito" … smile

Miłego wieczorku! smile
.

918

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Dokładnie wink Póki działa...trzeba korzystać big_smile

Lecę do "mego Papito" … smile

Miłego wieczorku! smile
.

Korzystaj, korzystaj... czas leci. Miłego smile

919

Roxann napisał/a:
Capricornus napisał/a:

Dzisiejsza farmakologia potrafi czynić cuda big_smile

920 Ostatnio edytowany przez Szkot (2019-07-05 18:53:26)

gracjana1992 napisał/a:

Tak sobie myślę... jeżeli 25-latkę kręcą 20 lat starsi to jak ona będzie mieć 45 lat to będą kręcić ją 65-latkowie? big_smile Czy może wtedy przerzuci się na młodszych, bądź - w końcu - rówieśników? Ktoś wie? roll

Myślę że wiele zależy od tego jak owa 25-latka ułoży sobie życie, jeśli spotka wymarzonego faceta to może już tylko on będzie ją kręcić smile  A w sumie co mi tam, mogę opisać jak to u mnie wygląda(ło) bo nawet niedawno o tym myślałem...

Gdy zaczynałem studia w wieku lat 19 to rówieśniczki wydawały mi się niedojrzałe, spięte, nieśmiałe i oczekujące ode mnie 100% inicjatywy (co na dłuższą metę mnie męczyło), natomiast z takimi kilka lat starszymi potrafiłem natychmiast złapać kontakt bo wysyłały o wiele jaśniejsze sygnały. W związku od zawsze były dla mnie ważne rozmowy o wszystkim i wzajemne wspieranie się w problemach, i właśnie ze starszymi dziewczynami mogłem z sensem pogadać, mogły mi w czymś poradzić oraz imponowały mi swoją dojrzałością (do której od małego mnie ciągnęło).

Po skończeniu studiów i kilka lat później czyli jak miałem 25 i trochę więcej lat, no to przeżyłem jedyny okres w życiu w którym interesowałem się rówieśniczkami ale już z nieco innych powodów jak wcześniej.

Teraz gdy stuknęła 40tka, nadal interesują mnie dziewczyny koło 30tki a to dlatego że rówieśniczki najczęściej mają za duży bagaż doświadczeń który nijak nie pokrywa się z moim (nie przeżyłem rozwodu, nie mam dzieci), są tak poukładane (albo odwrotnie!) że trudno mi się wpasować ze sobą w ich świat, i za mało szaleństwa w nich...  Czyli reasumując, ile bym lat nie miał, zawsze najciekawsze dla są takie około 25-30 smile tylko powody się zmieniają.

A tak w ogóle to chciałem się przywitać ze wszystkimi w wątku który od jakiegoś czasu śledzę ale nie miałem nic sensownego do powiedzenia tongue

921

Szkot napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Myślę że wiele zależy od tego jak owa 25-latka ułoży sobie życie, jeśli spotka wymarzonego faceta to może już tylko on będzie ją kręcić smile  A w sumie co mi tam, mogę opisać jak to u mnie wygląda(ło) bo nawet niedawno o tym myślałem...

Gdy zaczynałem studia w wieku lat 19 to rówieśniczki wydawały mi się niedojrzałe, spięte, nieśmiałe i oczekujące ode mnie 100% inicjatywy (co na dłuższą metę mnie męczyło), natomiast z takimi kilka lat starszymi potrafiłem natychmiast złapać kontakt bo wysyłały o wiele jaśniejsze sygnały. W związku od zawsze były dla mnie ważne rozmowy o wszystkim i wzajemne wspieranie się w problemach, i właśnie ze starszymi dziewczynami mogłem z sensem pogadać, mogły mi w czymś poradzić oraz imponowały mi swoją dojrzałością (do której od małego mnie ciągnęło).

Po skończeniu studiów i kilka lat później czyli jak miałem 25 i trochę więcej lat, no to przeżyłem jedyny okres w życiu w którym interesowałem się rówieśniczkami ale już z nieco innych powodów jak wcześniej.

Teraz gdy stuknęła 40tka, nadal interesują mnie dziewczyny koło 30tki a to dlatego że rówieśniczki najczęściej mają za duży bagaż doświadczeń który nijak nie pokrywa się z moim (nie przeżyłem rozwodu, nie mam dzieci), są tak poukładane (albo odwrotnie!) że trudno mi się wpasować ze sobą w ich świat, i za mało szaleństwa w nich...  Czyli reasumując, ile bym lat nie miał, zawsze najciekawsze dla są takie około 25-30 smile tylko powody się zmieniają.

A tak w ogóle to chciałem się przywitać ze wszystkimi w wątku który od jakiegoś czasu śledzę ale nie miałem nic sensownego do powiedzenia tongue

O widzisz - człowiek 35-48 lat (tak mniej więcej) jest w kwiecie wieku, tzn. całkowicie samodzielny, ale jeszcze nie stary. Już tak koło 60-tki, czy nawet przed już nie mam tak dobrego kontaktu, nie ma tego flow. Ja do wielu rzeczy podchodzę z dystansem, przymrużeniem oka, a rówieśnicy (często) mają właśnie w sobie te napięcie, chcą coś udowodnić. Szczerze mówiąc to sama do końca nie wiem w czym jest ta różnica.
Też ciekawi mnie czy jak będę w Twoim wieku to wtedy będę wolała nieco młodszych smile ciekawe, ciekawe...

922

gracjana1992 napisał/a:

O widzisz - człowiek 35-48 lat (tak mniej więcej) jest w kwiecie wieku, tzn. całkowicie samodzielny, ale jeszcze nie stary. Już tak koło 60-tki, czy nawet przed już nie mam tak dobrego kontaktu, nie ma tego flow. Ja do wielu rzeczy podchodzę z dystansem, przymrużeniem oka, a rówieśnicy (często) mają właśnie w sobie te napięcie, chcą coś udowodnić. Szczerze mówiąc to sama do końca nie wiem w czym jest ta różnica.
Też ciekawi mnie czy jak będę w Twoim wieku to wtedy będę wolała nieco młodszych smile ciekawe, ciekawe...

Jeżeli 1992 to Twój rok urodzenia to ja się nie dziwię że nie masz dobrego kontaktu z kimś koło 60tki, to już przepaść. Ciekawe z tym napięciem i chęcią udowodnienia czegoś, możesz rozwinąć? Chodzi o jakiś szpan, przechwałki czy co..?

923 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-07-05 19:26:49)

Roxann napisał/a:
Capricornus napisał/a:

To że wszystko działa to normalka nic w tym dziwnego andropauza nie jest obowiązkowa, a jeszcze jak facet zadbany to i do 60 spokojnie pociągnie temat no i to doświadczenie
40 latkowie są zazdrośni ? tongue

924

gracjana1992 napisał/a:

Mam córkę w tym wieku i absolutnie jej sobie nie wyobrażam z 45-latkiem, tak jak i siebie z 65 latkiem. Siebie to nawet z 55- latkiem trudno mi wyobrazić, bo nie nadążyłby za mną, prędzej z kimś młodszym o dekadę.
Znam jeden wyjątek, kiedy on wygląda na 40+, a ma prawie 50. Dzieci nie ma, związał się z rozwódką z 3 maluchów.

925 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-07-05 19:49:24)

tak , wydajesz się Gracjana mieć więcej luzu niż rówieśniczki.
Obstawię, może żle, że teraz kręci Cię dojrzałość u mężczyzny ( uwaga nie każdy jest wink z racji wieku.)
a jak będziesz miała 40 to zależy jakie swoje cele zrealizujesz i czego w życiu będziesz poszukiwać.
Np jak ktoś nawet podświadomie chce budować gniazdo, to takich partnerów będzie sobie wybierał, by to zrealizować.
Jak ktoś ma to za sobą, nie będzie szukał takich, którzy do tego dążą. Możliwe więc, że możesz skręcić w stronę młodszych. smile
Oczywiście może się jeszcze trafić jakaś życiowa fascynacja, co wszystko przewróci do góry nogami smile
Jak byłam w Twoim wieku miałam wielu znajomych 40 latków, ale przez myśl mi nie przeszło mieć ku nim jakiekolwiek skłonności.
Może dlatego że nigdy ojca mi nie brakowało, jako córeczce tatusia.:)

Mallwusia- ja nie miałabym nic przeciwko związkowi córki (jak dostanie dowód  smile)z kimś starszym, bo to jej życie-
Natomiast podzielam Twoją opinię co do 50 latków niestety.. snują się często wykończeni życiem big_smile

926

A kobiety jak zwykle tylko o penisach.

927

Odpisałam w tym wątku,aby nie robić offtopu :
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 0#p3495280

928

A gdzie to obrzydzenie do "starczego" ciała które tutaj było jednym z powodów dlaczego moja Ex się zablokowała wink.

A małolaty które lecą na mnie to prawie nekrofilkami można by nazwać tongue, a tu się okazuję, że facet po 40 może być sexi.

929 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-05 21:03:16)

john.doe80 napisał/a:

A gdzie to obrzydzenie do "starczego" ciała które tutaj było jednym z powodów dlaczego moja Ex się zablokowała wink.

A małolaty które lecą na mnie to prawie nekrofilkami można by nazwać tongue, a tu się okazuję, że facet po 40 może być sexi.

Tak Ci powiedziała? Że chodzi o ciało?
Powiem Ci, że o ile w ubraniu to wręcz twarz itp. wolę taką dojrzalszą o tyle nago - (w moim wątku pisałam o tym) przeraziły mnie jego wystające spod kołdry stopy, na jednej miał żylaka big_smile omg..o czym ja tu piszę ;p ale faktycznie mnie tez "zablokowało" big_smile

edit: ale muszę dopisać, że nie w tym sęk był. Od początku to jemu  bardziej zależało, ja wtedy pierwszy raz chciałam spróbować jak to jest właśnie z takim starszym , podobał mi się, były emocje, ale nie mogę powiedzieć, że byłam zakochana. Gdybym była to myślę, że jakoś przeżyłabym tego żylaka ;D

930

gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Tak Ci powiedziała? Że chodzi o ciało?
Powiem Ci, że o ile w ubraniu to wręcz twarz itp. wolę taką dojrzalszą o tyle nago - (w moim wątku pisałam o tym) przeraziły mnie jego wystające spod kołdry stopy, na jednej miał żylaka big_smile omg..o czym ja tu piszę ;p ale faktycznie mnie tez "zablokowało" big_smile

edit: ale muszę dopisać, że nie w tym sęk był. Od początku to jemu  bardziej zależało, ja wtedy pierwszy raz chciałam spróbować jak to jest właśnie z takim starszym , podobał mi się, były emocje, ale nie mogę powiedzieć, że byłam zakochana. Gdybym była to myślę, że jakoś przeżyłabym tego żylaka ;D

Ona była zafascynowana moim ciałem, tu na forum Panie wyciągnęły taki wniosek.

931

To chyba dobry moment na opuszczenie wątku. Co prawda i tak rzadko się tu wypowiadałam, ale jakoś smętnie się robi.

932

Sorki John na offtop, ludzie uciekają tongue

933

Run, Forrest, Run!

Wasze zdrowie smile

934

gracjana1992 napisał/a:

Powiem Ci, że o ile w ubraniu to wręcz twarz itp. wolę taką dojrzalszą o tyle nago - (w moim wątku pisałam o tym) przeraziły mnie jego wystające spod kołdry stopy, na jednej miał żylaka big_smile

Dobrze, że tylko na nodze miał tego żylaka, bo w innych miejscach też bywają wink

niepodobna, nie uciekaj! Zobaczysz, że tu się jeszcze będzie działo tongue

935

Capricornus napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Powiem Ci, że o ile w ubraniu to wręcz twarz itp. wolę taką dojrzalszą o tyle nago - (w moim wątku pisałam o tym) przeraziły mnie jego wystające spod kołdry stopy, na jednej miał żylaka big_smile

Dobrze, że tylko na nodze miał tego żylaka, bo w innych miejscach też bywają wink

Jeśli myślimy o tym samym miejscu to wolę nie wnikać tongue

936

niech idzie moja Ex już nie powróci big_smile

anderstud co pijesz?

937

gracjana1992 napisał/a:

Jeśli myślimy o tym samym miejscu to wolę nie wnikać tongue

Nie wiem, o jakim miejscu myślisz, ale może rzeczywiście lepiej nie wnikaj big_smile

938

Ela210 napisał/a:

tak , wydajesz się Gracjana mieć więcej luzu niż rówieśniczki.
Obstawię, może żle, że teraz kręci Cię dojrzałość u mężczyzny ( uwaga nie każdy jest wink z racji wieku.)
a jak będziesz miała 40 to zależy jakie swoje cele zrealizujesz i czego w życiu będziesz poszukiwać.
Np jak ktoś nawet podświadomie chce budować gniazdo, to takich partnerów będzie sobie wybierał, by to zrealizować.
Jak ktoś ma to za sobą, nie będzie szukał takich, którzy do tego dążą. Możliwe więc, że możesz skręcić w stronę młodszych. smile
Oczywiście może się jeszcze trafić jakaś życiowa fascynacja, co wszystko przewróci do góry nogami smile
Jak byłam w Twoim wieku miałam wielu znajomych 40 latków, ale przez myśl mi nie przeszło mieć ku nim jakiekolwiek skłonności.
Może dlatego że nigdy ojca mi nie brakowało, jako córeczce tatusia.:)

Mallwusia- ja nie miałabym nic przeciwko związkowi córki (jak dostanie dowód  smile)z kimś starszym, bo to jej życie-
Natomiast podzielam Twoją opinię co do 50 latków niestety.. snują się często wykończeni życiem big_smile

A ja bym Elu miała. On by się przy niej odmłodził, ona przy nim zestarzała.

939

john.doe80 napisał/a:

niech idzie moja Ex już nie powróci big_smile

anderstud co pijesz?

O jezu... wszystko smile
Kumpel przyjechał z kontraktu w Norwegii, pół roku się nie widzieliśmy, jak wczoraj zaczęliśmy, tak dzisiaj skończyliśmy...
Oczywiście nie mogło się obyć bez przygód z cyklu "Spotkałem taką jedną" ale to może później jak wezmę i zbiorę się w sobie.

A co do tej twojej... oczywiście że wróci i to z przytupem, jeszcze będziemy cię skrobać z podłogi, to jest tylko kwestia czasu.
Zobacz, moja nie odezwała się ani razu, co mnie zresztą nie dziwi jakoś specjalnie, bo rozmach i styl w jakim się rozstaliśmy
nie pozostawiał żadnych złudzeń co do tego, że to jest definitywny koniec naszej znajomości i nie odezwie się już nigdy.
Gdyby ta twoja nie zamierzała wrócić, to też by się nie odzywała, no chyba jeszcze masz na tyle oleju w tym starym łbie big_smile
żeby zdawać sobie z tego sprawę, że te "bezsensowne" zaczepki, to jest tylko ustawianie celownika przed atakiem właściwym,
który nastąpi znienacka, tak jak uczą w podręcznikach strategii wojennej, że podstawowym elementem taktyki jest efekt zaskoczenia.

940

anderstud napisał/a:

A co do tej twojej... oczywiście że wróci i to z przytupem, jeszcze będziemy cię skrobać z podłogi, to jest tylko kwestia czasu.

Gdyby ta twoja nie zamierzała wrócić, to też by się nie odzywała, no chyba jeszcze masz na tyle oleju w tym starym łbie big_smile
żeby zdawać sobie z tego sprawę, że te "bezsensowne" zaczepki, to jest tylko ustawianie celownika przed atakiem właściwym,
który nastąpi znienacka, tak jak uczą w podręcznikach strategii wojennej, że podstawowym elementem taktyki jest efekt zaskoczenia.

Daj mi adres doślę wam nalewkę własnej produkcji, wypijecie toast za to żeby to co napisałeś zostało tylko tutaj na forum i nigdy nie przerodziło się w fakt. Jakoś nie muszę wkładać johna między drzwi, żebyś mógł powiedzieć a nie mówiłem.

Ona jest za leniwa i zmęczy się za nim zacznie coś robić.

941 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-06 12:38:21)

anderstud napisał/a:

Oj tam tongue  Myślę, że po prostu pod tym względem świetnie się dobraliśmy.

W tej sferze obok wiadomo temperamentu ogromną rolę odrywa fizyczność. Tak jak jednych facetów u kobiet kręcić może duży biust, innych jędrne pośladki, jeszcze innych długie nogi... tak samo myślę, że jest u kobiet - każdy ma jakieś swoje ramy estetyki i komfortu za które by nie wyszedł a im bliższe one naszym preferencjom, tym lepiej smile
Ja np. nie lubię zbyt chudych facetów, jak widzę czy czuję kości to już mi się odechciewa. wink Mam w sobie taki trochę syndrom sierocy i jak z kimś jestem uwielbiam się przytulać - a wiadomo lepiej mieć do czego big_smile A Papito nie dość że ma 188 cm wzrostu, ogólnie jest bardzo przystojny, postawny... to ramiona po prostu marzenie smile Wystarczy, że się w nie wtulę i zapominam o całym bożym świecie smile

Wczoraj nawet poruszyliśmy ten temat... tej różnicy wieku itd. Na co on mi odpowiedział coś w stylu, że przy mnie to i trupowi by drgnął big_smile

Ciągle powtarzam, że to po intelekcie, poczucie humoru to dla mnie najważniejsza cecha - po prostu z taką osobą łatwiej i weselej się żyje smile

942 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-07-06 13:03:16)

No i Roxann odleciała:)))
Ale cóż w stronę stałego związku to nie dryfowalabym tak szybko głową.
Myślę ze On ma naprawdę dużą wprawę i po seksie bym akurat nie wyrokowala:)

943

Ela210 napisał/a:

No i Roxann odleciała:)))
Ale cóż w stronę stałego związku to nie dryfowalabym tak szybko głową.
Myślę ze On ma naprawdę dużą wprawę i po seksie bym akurat nie wyrokowala:)

To prawda tongue ale ja tak mam że się dość szybko zakochuję, ale też zwykle szybko mi to mija (wyjątkiem był Pan Z). Z sąsiadem też początkowo była euforia, która szybko zniknęła.
Tak naprawdę wiem, że stałego związku z nim na 90% nie stworzę ale... póki jest "chemia", błysk w oczach i uśmiech na twarzy... to co mam na siłę to przerywać? Niech się samo wypali...
Życie nie lubi pustki... a ja byłam przez jakiś czas sama... też mi się coś od życia należy big_smile

944

Roxann napisał/a:
anderstud napisał/a:

Oj tam tongue  Myślę, że po prostu pod tym względem świetnie się dobraliśmy.

O nie wątpię, trzesz nogami już na samą myśl o nim i to raczej nie jest zasługa jedynie poczucia humoru Pana Ładnego big_smile

945 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-06 15:09:08)

anderstud napisał/a:

O nie wątpię, trzesz nogami już na samą myśl o nim i to raczej nie jest zasługa jedynie poczucia humoru Pana Ładnego big_smile

To ta jego "klata" tak na mnie działa tongue wink
Ciężko nawet spotkać, nie mówiąc poznać takiego faceta - wkoło sami jacyś zniewieściali albo przerośnięci mieniacy z wybujałym ego.

EDIT: a może to to jego wręcz uderzające podobieństwo do znanego aktora - Russell'a Crowe? tongue Wiesz, fantazja zadziałała - taki własny osobisty Gladiator big_smile
Aż sprawdziłam ile ten drugi ma lat - 55. Ale sądząc po aktualnych jego zdjęciach Pan Ładny mimo zapewne mniejszych pieniędzy wygląda co najmniej 10 lat młodziej smile

946

Roxann napisał/a:

Na co on mi odpowiedział coś w stylu, że przy mnie to i trupowi by drgnął big_smile

Jaki tani tekst big_smile

947

O matko z córką smile żle z Tobą Roxann.. smile
Jest szansa że mu na głowę wpłyniesz a nie tylko to "Miśkowate ciało? big_smile

948

Roxann napisał/a:

Ciężko nawet spotkać, nie mówiąc poznać takiego faceta

No no, tylko nie odlatuj, bo wiesz jak jest, co Ci będę mówił smile Nie chce mi się iść po czwarte krzesło do naszego stolika...

949

anderstud napisał/a:
Roxann napisał/a:

Ciężko nawet spotkać, nie mówiąc poznać takiego faceta

No no, tylko nie odlatuj, bo wiesz jak jest, co Ci będę mówił smile Nie chce mi się iść po czwarte krzesło do naszego stolika...

Eh, to prawda (już) źle ze mną wink
Ale pisząc poprzedni post zauważyłam jedną rzecz - choć ogólnie ten jak to nazwałeś Ładny Pan (choć do niego Ładny nie pasuje -  to nie typ lalusia), przypomina bardzo Pana Z (z mego starego wzrostu), to tamten z kolei łudząco (oczywiście dla mnie) przypominał mi innego super bohatera filmowego - John'a Weina.
Kurcze, może ja rzeczywiście nie mając żadnych wzorców z życia, podświadomie szukam takich mężczyzn, którzy przypominają tych, którzy mnie zafascynowali (nie ważne że ze szklanego ekranu big_smile).
Skomplikowane to tongue

950 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-06 20:06:44)

Roxann

A wypadły mu już jakieś trupy z szafy? Czy na razie tam i pod łóżko nie zaglądasz?

951

john.doe80 napisał/a:

Roxann

A wypadły mu już jakieś trupy z szafy? Czy na razie tam i pod łóżko nie zaglądasz?

Póki co nie, ale wczoraj (a właściwie dziś rano) zapytał mnie, czy bym chciała poznać jego córkę.
Podobno ona też zauważyła zmianę w jego zachowaniu (jak ktoś kogoś dobrze zna to od razu zauważy) i pytała o mnie. Podobno ona bardzo chce by on znalazł porządną kobietę, by nie był sam. Wydaje mi się, że mają ze sobą dobry kontakt.
Ale na razie to TYLKO słowa. Zobaczymy....

952 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-07-06 20:19:18)

Roxann napisał/a:

ogólnie ten jak to nazwałeś Ładny Pan (choć do niego Ładny nie pasuje -  to nie typ lalusia), przypomina bardzo Pana Z (z mego starego wzrostu), to tamten z kolei łudząco (oczywiście dla mnie) przypominał mi innego super bohatera filmowego - John'a Weina.
Kurcze, może ja rzeczywiście nie mając żadnych wzorców z życia, podświadomie szukam takich mężczyzn, którzy przypominają tych, którzy mnie zafascynowali (nie ważne że ze szklanego ekranu big_smile).
Skomplikowane to tongue

Roxann wiesz dobrze, że nie mam w zwyczaju owijać w sreberka, więc powiem wprost...
cyniczny patałach zdradzający pokątnie żonę (Pan Z) oszukujący bez mrugnięcia okiem jednocześnie kochankę (Ciebie)
to dla mnie nawet nie jest mężczyzna, tylko zwykły gnój i kiep, a porównywanie go do ekranowych postaci i ról Johna Wayna ...
to jak porównywać weselnego grajka z tanim kibordem "grającego" z playbacku Hej Sokoły do koncertu Metalliki z orkiestrą symfoniczną smile

953 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-06 20:34:07)

anderstud napisał/a:

Roxann wiesz dobrze, że nie mam w zwyczaju owijać w sreberka, więc powiem wprost...
cyniczny patałach zdradzający pokątnie żonę (Pan Z) oszukujący bez mrugnięcia okiem jednocześnie kochankę (Ciebie)
to dla mnie nawet nie jest mężczyzna, tylko zwykły gnój i kiep, a porównywanie go do ekranowych postaci i ról Johna Wayna ...
to jak porównywać weselnego grajka z tanim kibordem "grającego" z playbacku Hej Sokoły do koncertu Metalliki z orkiestrą symfoniczną smile

Ale ja mówię o fizycznym podobieństwie... wiem, że Pan Z jest taki jak piszesz - kompletne przeciwieństwo oryginału, ale te cechy nie są wypisane na twarzy na 1 spotkaniu, a on okazał się być dobrym aktorem. Myślę jednak, że fakt iż podkochiwałam się odkąd pamiętam w Jonie Waynie (obejrzałam chyba wszystkie filmy w nim - jak wino wink) ułatwiło mu sprawę ;/
Wyniosłam pewne lekcje i teraz szybko chciałam pewne rzeczy zweryfikować, bo na słowo to ja już chyba nikomu nie uwierzę i np. specjalnie wymyśliłam jakąś bajkę by spotkać u niego. Tego, że jest po rozwodzie i mieszka sam jestem w 100% pewna (choć tyle na początek wink).

954

Dlatego gdzieś w tej euforii, pomiędzy jednym a drugim uniesieniem... sprawdź szafę i co jest pod łóżkiem. W tym wieku każdy samotny ma swój czarny "ołtarzyk". Ja, Anderstud i inni tutaj niech posłużą Ci za przykład.
Taka rada od Wujka dobra rada.

955

john.doe80 napisał/a:

Dlatego gdzieś w tej euforii, pomiędzy jednym a drugim uniesieniem... sprawdź szafę i co jest pod łóżkiem. W tym wieku każdy samotny ma swój czarny "ołtarzyk". Ja, Anderstud i inni tutaj niech posłużą Ci za przykład.
Taka rada od Wujka dobra rada.

Ale co dokładnie masz na myśli bo chyba nie bardzo rozumem?

956

Roxann a jak się poznaliście?

957

gracjana1992 napisał/a:

Przypadkiem. Wpadliśmy na siebie kilka razy - a to w sklepie, a to na stacji benzynowej.. Od razu zwrocilam na niego uwagę bo fizycznie mi się spodobał. On chyba na mnie też. Ale dopiero jak któryś raz na siebie wpadliśmy zagadał do mnie. Zreszta jakos to juz wtedy naturalnie wyszlo bo oboje się do siebie uśmiechnelismy na zasadzie - "o, znów się spotykamy". I tak to się zaczęło smile
Nie jest moim bliskim sąsiadem ale jak się okazało mieszka na tej samej dzielnicy.

958 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-07-07 10:14:26)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Przypadkiem. Wpadliśmy na siebie kilka razy - a to w sklepie, a to na stacji benzynowej.. .

Przypadkiem, to można wpaść pod wóz strażacki, komu te ściemy walisz Roxann big_smile
Obczaiłaś na stacji, że ma dobrą furkę, płaci złotą Master Card za benzynę, to zagięłaś parol i już było po chłopie, proste.
Russel Crow, ramiona, klata, stratatata tongue

959

anderstud napisał/a:

Przypadkiem, to można wpaść pod wóz strażacki, komu te ściemy walisz Roxann big_smile
Obczaiłaś na stacji, że ma dobrą furkę i płaci złotą Master Card za benzynę, to zagięłaś parol i już było po chłopie, proste.
Russel Crow, ramiona, klata, stratatata tongue

Anderstud, aż takie nisko mnie cenisz? tongue Nie jestem Instagramową "modelką", nie szukam sponsora.
Ale faktem jest, że wpadł mi w oko i poważnie chyba przez to podobieństwo big_smile A czy zagięłam parol? Hmm skłamałabym gdybym powiedziała, że nic nie zrobiłam, ale raczej nie było to perfidną grą, ale naturalną reakcją na mega przystojnego, męskiego (w mojej ocenie) faceta... pewnie też nie raz byłeś w sytuacji, kiedy patrzysz/oglądasz za kimś a druga osoba robi to samo, patrzycie sobie w oczy chwilę po czym następuje zmieszanie i każdy idzie w swoją stronę itd. On też bardzo dobrze pamiętał w jakim sklepie pierwszy raz zobaczyliśmy się i co wtedy oglądałam bo do tego przy rozmowie nawiązał. Więc równie dobrze to on zagiął na mnie parol tongue I kolejne spotkania nie były aż takie przypadkowe big_smile

960 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-07 10:16:11)

A dlaczego każdy tu doszukuje się drugiego, gorszego dna? big_smile Może będzie dobrze, poznaliście się w niewymuszony sposób, jesteście "prawie" sąsiadami (więc nie jest to jakiś facet urwany z choinki), byłaś u niego - a więc upewniłaś się do pewnego stopnia, że jest wolny; ślubu z nim nie planujesz... A trupy w szafie każdy ma jakieś tongue

961

gracjana1992 napisał/a:

A dlaczego każdy tu doszukuje się drugiego, gorszego dna? big_smile

A tam, doszukuje od razu. Przekomarzamy się tylko przy niedzieli smile Niech im się wiedzie, dawno nie byłem na żadnym weselu...

962

gracjana1992 napisał/a:

A dlaczego każdy tu doszukuje się drugiego, gorszego dna? big_smile Może będzie dobrze, poznaliście się w niewymuszony sposób, jesteście "prawie" sąsiadami (więc nie jest to jakiś facet urwany z choinki), byłaś u niego - a więc upewniłaś się do pewnego stopnia, że jest wolny

No dokładnie. Ja tu go opisuję jako bożyszcze kobiet, ale tak naprawdę ja nie mam jakiegoś "popularnego" gustu. Jak gdzieś wychodziłam czy wyjeżdżałam z koleżankami, to nigdy nam się nie podobali ci sami faceci (chyba dlatego nadal się przyjaźnimy big_smile). Dla mnie facet musi być przede wszystkim męski, nie musi być ładny. A męskość można w różny sposób odbierać czy definiować. I np. tysiąc razy bardziej męski jest dla mnie facet co np. sam coś załóżmy naprawi w warsztacie czy domu, niż ten co za każdą duperelą będzie dzwonił za fachowcem i płacił swoją złota kartą.

963

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

A dlaczego każdy tu doszukuje się drugiego, gorszego dna? big_smile Może będzie dobrze, poznaliście się w niewymuszony sposób, jesteście "prawie" sąsiadami (więc nie jest to jakiś facet urwany z choinki), byłaś u niego - a więc upewniłaś się do pewnego stopnia, że jest wolny

No dokładnie. Ja tu go opisuję jako bożyszcze kobiet, ale tak naprawdę ja nie mam jakiegoś "popularnego" gustu. Jak gdzieś wychodziłam czy wyjeżdżałam z koleżankami, to nigdy nam się nie podobali ci sami faceci (chyba dlatego nadal się przyjaźnimy big_smile). Dla mnie facet musi być przede wszystkim męski, nie musi być ładny. A męskość można w różny sposób odbierać czy definiować. I np. tysiąc razy bardziej męski jest dla mnie facet co np. sam coś załóżmy naprawi w warsztacie czy domu, niż ten co za każdą duperelą będzie dzwonił za fachowcem i płacił swoją złota kartą.

Właśnie - sa gusta i guściki. Aktorzy których przytoczyłaś w ogóle nie są w moim typie. Ja np. wolałam Johnny'ego Deppa (ale za czasów świetności, bo teraz roztył się i nie wiadomo co jeszcze z nim się dzieje big_smile). Mnie i mojej przyjaciółce nigdy nie spodobał sie ten sam - dlatego przyjaźń trwa tyle lat big_smile big_smile big_smile

964

anderstud napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

A dlaczego każdy tu doszukuje się drugiego, gorszego dna? big_smile

A tam, doszukuje od razu. Przekomarzamy się tylko przy niedzieli smile Niech im się wiedzie, dawno nie byłem na żadnym weselu...

Roxann chyba nie spieszy się do ślubu smile

965

gracjana1992 napisał/a:

Właśnie - sa gusta i guściki. Aktorzy których przytoczyłaś w ogóle nie są w moim typie. Ja np. wolałam Johnny'ego Deppa (ale za czasów świetności, bo teraz roztył się i nie wiadomo co jeszcze z nim się dzieje big_smile). Mnie i mojej przyjaciółce nigdy nie spodobał sie ten sam - dlatego przyjaźń trwa tyle lat big_smile big_smile big_smile

No to myślę, że w realu byśmy bez problemu mogły przyjaźnić, nawet pomijając tę różnicę wieku tongue Bo John Depp absolutnie nie jest w moim typie. wink

My tu mówimy o zagranicznych postaciach, ale tak jak się zastanowiłam nad polskim podwórkiem, to naprawdę dłuuuugo musiałam myśleć, by wybrać kogoś ze znanych osób, kto jest dla mnie (w moich kategoriach) najbardziej męski. I wśród aktorów nie znalazłam... dopiero wśród sportowców. I wiesz na kogo padło? K. Błaszczykowskiego smile

966

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

No to myślę, że w realu byśmy bez problemu mogły przyjaźnić, nawet pomijając tę różnicę wieku tongue Bo John Depp absolutnie nie jest w moim typie. wink

My tu mówimy o zagranicznych postaciach, ale tak jak się zastanowiłam nad polskim podwórkiem, to naprawdę dłuuuugo musiałam myśleć, by wybrać kogoś ze znanych osób, kto jest dla mnie (w moich kategoriach) najbardziej męski. I wśród aktorów nie znalazłam... dopiero wśród sportowców. I wiesz na kogo padło? K. Błaszczykowskiego smile

Kuba Błaszczykowski? big_smile O kurczę - nigdy w życiu big_smile Z polskich... hmm... to chyba Paweł Deląg smile

967

gracjana1992 napisał/a:

Kuba Błaszczykowski? big_smile O kurczę - nigdy w życiu big_smile Z polskich... hmm... to chyba Paweł Deląg smile

big_smile
Deląg niewątpliwie jest bardzo przystojny, ale jak dla mnie ma zbyt oczywistą "urodę" - taki typowy amant wink

968 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-07 15:58:21)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

big_smile
Deląg niewątpliwie jest bardzo przystojny, ale jak dla mnie ma zbyt oczywistą "urodę" - taki typowy amant wink

Tak, ja właśnie mam taki "pospolity" gust, czyli podobają mi się ci co większości kobiet. Ty widzę, że bardziej jak moja przyjaciółka...mniej oczywisty typ wolisz wink Jej ideałem jest Josh Holloway

969 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-07 16:08:18)

gracjana1992 napisał/a:

Tak, ja właśnie mam taki "pospolity" gust, czyli podobają mi się ci co większości kobiet. Ty widzę, że bardziej jak moja przyjaciółka...mniej oczywisty typ wolisz wink Jej ideałem jest Josh Holloway

Ja wychodzę z założenia, ze od bycia ładnym w związku jestem ja i tu konkurencja mi nie jest potrzebna big_smile a facet ma być przede wszystkim mężczyzną - charyzmatycznym, honorowym itd., a nie tylko "przystojniakiem" tongue

O Tak,  Jush Holloway tak, choć może nie aż tak, że ideał wink

970

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Ja wychodzę z założenia, ze od bycia ładnym w związku jestem ja i tu konkurencja mi nie jest potrzebna big_smile a facet ma być przede wszystkim mężczyzną - charyzmatycznym, honorowym itd., a nie tylko "przystojniakiem" tongue

O Tak,  Jush Holloway tak smile

Wiadomo - energia jaką emanuje jest najważniejsza i to czy ogólnie jest "chemia". Jednak, jeśli brać pod uwagę tylko wygląd i pierwsze wrażenie, to tak właśnie kształtuje się mój gust. Zauważyłam, że wszyscy których wymieniłaś mają jasny kolor oczu - ja zdecydowanie preferuję ciemne smile

971

gracjana1992 napisał/a:

Zauważyłam, że wszyscy których wymieniłaś mają jasny kolor oczu - ja zdecydowanie preferuję ciemne smile

Dawno temu też mi się bardziej podobali faceci z ciemnymi oczyma. Moja pierwsza miłość miała czarne włosy i oczy... jako nastolatka podkochiwałam się w serialowym Gustavo (nie wiem czy kojarzysz telenowelę "Luz Maria" (to chyba nie Twoje czasy)? Ja ją oglądałam z wypiekami tongue big_smile)

Jednak potem, jak już skończyłam 18, 20l... gust zaczął mi się zmieniać na właśnie ten mniej oczywisty tongue

972

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Zauważyłam, że wszyscy których wymieniłaś mają jasny kolor oczu - ja zdecydowanie preferuję ciemne smile

Dawno temu też mi się bardziej podobali faceci z ciemnymi oczyma. Moja pierwsza miłość miała czarne włosy i oczy... jako nastolatka podkochiwałam się w serialowym Gustavo (nie wiem czy kojarzysz telenowelę "Luz Maria" (to chyba nie Twoje czasy)? Ja ją oglądałam z wypiekami tongue big_smile)

Jednak potem, jak już skończyłam 18, 20l... gust zaczął mi się zmieniać na właśnie ten mniej oczywisty tongue

Oo "Luz Maria" - to była telenowela big_smile Byłam mała, ale uwielbiałam to oglądać - zresztą wtedy to chyba wszyscy to oglądali. Ale na Gustavo nie zwróciłam uwagi big_smile
Druga sprawa to, że często podobają mi się geje tongue np. spodoba mi się jakiś piosenkarz, aktor a później on robi coming out smile

973

gracjana1992 napisał/a:

Druga sprawa to, że często podobają mi się geje tongue np. spodoba mi się jakiś piosenkarz, aktor a później on robi coming out smile

O tak, pamiętam też ten pierwszy zawód ad Rickiego Martina wink
Ale z czasem też i to mi minęło. Być może dlatego że od kilku dobrych lat moim najlepszym przyjacielem jest gej i dużo czasu z nim spędziłam/nadal spędzam. I przyznam szczerze, że dzięki temu z bardzo dużym prawdopodobieństwem mogę ich rozpoznać. W ogóle czasem (oczywiście w żartach) wyrzucam mu, że przez tą nasza przyjaźń mój target jeśli chodzi o facetów znacznie się zmniejszył - odeszli Ci "ładni" i zniewieściali, czyli tacy w jakich on gustuje wink Absolutnie nie są w jego typie Ci "męscy"(według mojej definicji), dlatego są w moim big_smile

974

Całe szczęście ja z nadmuchaną fizjonomią Chrisa Hemswortha nie przypadłbym wam do gustu wink

975 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-07 19:47:45)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

O tak, pamiętam też ten pierwszy zawód ad Rickiego Martina wink
Ale z czasem też i to mi minęło. Być może dlatego że od kilku dobrych lat moim najlepszym przyjacielem jest gej i dużo czasu z nim spędziłam/nadal spędzam. I przyznam szczerze, że dzięki temu z bardzo dużym prawdopodobieństwem mogę ich rozpoznać. W ogóle czasem (oczywiście w żartach) wyrzucam mu, że przez tą nasza przyjaźń mój target jeśli chodzi o facetów znacznie się zmniejszył - odeszli Ci "ładni" i zniewieściali, czyli tacy w jakich on gustuje wink Absolutnie nie są w jego typie Ci "męscy"(według mojej definicji), dlatego są w moim big_smile

To z tym Twoim przyjacielem raczej byśmy się żarli, bo coś czuje, że w podobnych byśmy gustowali  big_smile

john.doe80 napisał/a:

Całe szczęście ja z nadmuchaną fizjonomią Chrisa Hemswortha nie przypadłbym wam do gustu wink

O kurde, ja bym się chyba bała big_smile

Posty [ 911 do 975 z 3,931 ]

Strony Poprzednia 1 13 14 15 16 17 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024