Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Strony Poprzednia 1 11 12 13 14 15 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 781 do 845 z 3,931 ]

781

Odp: Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu
anderstud napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Obstawiam, że ich kontakt jeszcze wróci.

Dlatego już dzisiaj wziąłem sobie wolne do końca tygodnia, żeby nie przegapić momentu w którym panna podbije stawkę
i kładąc na stół wszystko co ma szepnie mu do uszka czule - sprawdzam, John - zaciskając mocno dłoń na jego jajach big_smile

Ale ten kontakt nie musi wracać, on wciąż jest a John sukcesywnie zapewnia pannę o swojej miłości... kwestia czasu... kiedy panna pociągnie za sznureczek, a tak choćby dla frajdy jak jej nudno będzie. smile

Zobacz podobne tematy :

782

anderstud napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Obstawiam, że ich kontakt jeszcze wróci.

Dlatego już dzisiaj wziąłem sobie wolne do końca tygodnia, żeby nie przegapić momentu w którym panna podbije stawkę
i kładąc na stół wszystko co ma szepnie mu do uszka czule - sprawdzam, John - wkręcając jego jaja w imadło big_smile

Robisz już popcorn? To rób więcej i poczęstuj nas, bo też wyczuwam drugą część melodramatu big_smile

783 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-04 10:18:08)

Macie ze wszystkim racje, poza jednym ... ja nie spotykam się z nią, nie spotkam i nie będę spotykał. Ostatnio kiedy to przypadkiem wpadłem na nią nie wynajmując słuchawek z uszu, machnąłem z uśmiechem ręką i nie zatrzymując się poszedłem dalej... później był telefon z płaczem że życie jej się wali...

Moje uczucia są czysto "sieciowe" i takie pozostaną. Czy na nią czekam, czy jestem jak leniwy beckett?  Daje czasowi czas, pewnie nawet dałbym jej kasę jakby poprosiła, ale tak jak ostatnio ... na spotkania ... no niestety zarobiony jestem może w przyszłym tyg. wink
Liczę że jej się znudzi.

784 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-04 10:11:16)

john.doe80 napisał/a:

Macie ze wszystkim racje, poza jednym ... ja nie spotykam się z nią, nie spotkam i nie będę spotykał. Ostatnio kiedy to przypadkiem wpadłem na nią nie wynajmując słuchawek z uszu, machnąłem z uśmiechem ręką i nie zatrzymując się poszedłem dalej... później był telefon z płaczem że życie jej się wali...

A jak ona już powie, że Cię kocha?

Edit: ona nie gra czysto, więc co jej szkodzi wink

785 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-07-04 10:20:48)

no zapewnień o miłości tu nie widzę- ale jak się jeszcze krwawi- to druga strona to wyczuwa i idzie za tym.
Problem z tym, że takie osoby zwykle są tak niestabilne, że i tak dostaniesz w twarz.

życie jej się wali? No i co na takie coś odpowiadasz?

786

gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

A jak ona już powie, że Cię kocha?

Edit: ona nie gra czysto, więc co jej szkodzi wink

To jej odpowiem ja Ciebie też smile. Nic to nie zmieni. Dalej będziemy okopani po swoich stronach. Taka pierwsza wojna światowa.
Nie ma słowa które może powiedzieć żebym zaczął się angażować.

Teraz pewnie nawet może mieć pretensję że ona się stara a ja taki pasywny.

787

Czyli, rozumiem, że Ty co by się nie wydarzyło już położyłeś na tę relację kreskę?
hmm.. tym bardziej jakiekolwiek kontakt jest bez sensu.

788

gracjana1992 napisał/a:

Robisz już popcorn? To rób więcej i poczęstuj nas, bo też wyczuwam drugą część melodramatu big_smile

To pojadę dokupić. Wezmę przy okazji dwa wiaderka lodów, bo będzie gorąco jak Johnowi mózg się zagotuje i dekiel odskoczy.

Tnij to ojciec i zduś w zarodku, dobrze ci radzę, bo będziesz jeszcze wył, oj będziesz...

789

anderstud napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

To pojadę dokupić. Wezmę przy okazji dwa wiaderka lodów, bo będzie gorąco jak Johnowi mózg się zagotuje i dekiel odskoczy.

Tnij to ojciec i zduś w zarodku, dobrze ci radzę, bo będziesz jeszcze wył, oj będziesz...

On ma taką samą przypadłość co Beckett, myśli, że czyta w myślach swojej panny, tzn tłumaczy sobie, że to co robi daje efekt jaki by chciał, nie ważne że jest zupełnie inaczej.

john.doe80 napisał/a:

790 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-07-04 11:11:07)

Bo mimo wszystko w głębi ducha gdzieś jest to czekanie na cud z osobą z którą kiedyś było dobrze.
Cud nie następuje.
Ale jeszcze gorzej jest gdy nastąpi- wtedy w to ślepo i z radością wchodzisz, a i tak okazuje się, że cokolwiek nie zrobisz- to nie Ty pociągasz za sznurki.
I dopiero wtedy coś naprawdę w środku stwardnieje.
Ale może to i potrzebne doświadczenie- by wiedzieć, że niektóre rzeczy i ludzi należy wolno puścić..

791 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-07-04 11:16:00)

Ona się wcale nie stara. Gdyby się postarała, to w trzy sekundy John już by dyndał jak breloczek owinięty wokół jej małego palca.
To co ona teraz robi, to jest tylko taka niewinna zabawa małej znudzonej dziewczynki w sprawdzanie jak mało musi zrobić,
żeby zaczął prężyć się wyginać i skakać na jednej nodze, a złudne poczucie panowania nad sytuacją nie takich mocnych gubiło smile

792

Ela210 napisał/a:

Bo mimo wszystko w głębi ducha gdzieś jest to czekanie na cud z osobą z którą kiedyś było dobrze.
Cud nie następuje.
Ale jeszcze gorzej jest gdy nastąpi- wtedy w to ślepo i z radością wchodzisz, a i tak okazuje się, że cokolwiek nie zrobisz- to nie Ty pociągasz za sznurki.
Ale może to i potrzebne doświadczenie- by wiedzieć, że niektóre rzeczy i ludzi należy wolno puścić..

Generalnie dziwi mnie to, że John czy Beckett mimo swojego wieku (więc zapewne i doświadczenia w związkach) jeszcze tego nie wiedzą.

793

gracjana1992 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Cud nie następuje.

Generalnie dziwi mnie to, że John czy Beckett mimo swojego wieku (więc zapewne i doświadczenia w związkach) jeszcze tego nie wiedzą.

Ależ oczywiście, że wiedzą, tylko jak każdy zakochany kundel naiwnie wierzą, że ich sytuacja jest wyjątkowa, a ich myszka jest inna niż wszystkie.

794 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-04 11:30:41)

anderstud napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Cud nie następuje.

Ależ oczywiście, że wiedzą, tylko jak każdy zakochany kundel naiwnie wierzą, że ich sytuacja jest wyjątkowa, a ich myszka jest inna niż wszystkie.

Ale oni zachowują się jak 16-latkowie. No już bez przesady. Jakby to był ich pierwszy związek w życiu. W pewnym momencie, biorąc pod uwagę swoje wcześniejsze doświadczenia, powinni dodać 2+2.

795

gracjana1992 napisał/a:

Czyli masz to samo co Twoja pani dr. Dlatego też jesteś w niej tak zakochany, bo ona jednak jeszcze "nie oddała się w pełni". Ciekawe co by było gdyby to nastąpiło?

Jestem tego świadom, miałem swoją terapię po poprzednim związku. Dlatego tak łatwo zdiagnozowałem doktor.
W naszym związku oddała mi się w pełni i to bardzo. Nie uciekłem tak jak uciekałem kiedyś, zaangażowałem się, udało się. I dostałem po ryju. A jak dostałem po ryju, to moje deficyty znowu się odezwały. Dlatego jest jak jest.
Ale to wątek Janka, nie mój.

796

john.doe80 napisał/a:

I ona od tego pasywnego twardziela słyszy "kocham Cię".
może po prostu...karmi się tym jak w kebabem u turków na ulicy i idzie sobie dalej?

797 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-04 11:38:04)

gracjana1992 napisał/a:

Jakby to był ich pierwszy związek w życiu. W pewnym momencie, biorąc pod uwagę swoje wcześniejsze doświadczenia, powinni dodać 2+2.

Ale właśnie oni myślą, że dzięki doświadczeniu są już na tyle zaprawieni w bojach, że są w stanie kontrolować sytuację. No jak jakaś małolata mogłaby grać Johnowi na nosie? Albo taka zagubiona, wrażliwa Pani Doktor tak umiejętnie manipulować Beckettem?
Oni gdzieś tam to już wiedzą, ale ich samcza natura nie pozwala im się do tego przyznać. I myślą, mają nadzieję, że jednak ostatecznie je przechytrzą i dopną swego.

798

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Jakby to był ich pierwszy związek w życiu. W pewnym momencie, biorąc pod uwagę swoje wcześniejsze doświadczenia, powinni dodać 2+2.

Ale właśnie oni myślą, że dzięki doświadczeniu są już na tyle zaprawieni w bojach, że są w stanie kontrolować sytuację. No jak jakaś małolata mogłaby grać Johnowi na nosie? Albo taka zagubiona, wrażliwa Pani Doktor tak umiejętnie manipulować Beckettem?
Oni gdzieś tam to już wiedzą, ale ich samcza natura nie pozwala im się do tego przyznać. I myślą, mają nadzieję, że jednak ostatecznie je przechytrzą i wyjdzie na nich.

Tak. Oni chcą dalej grać - aby wygrać. Nie wiedzą, że czasami prawdziwa wygrana, siła charakteru to ze sceny zejść.

799

beckett napisał/a:

może po prostu...karmi się tym jak w kebabem u turków na ulicy i idzie sobie dalej?

He he Beckett, widzę dowcip ci się wyostrzył, znaczy wracasz do żywych big_smile

800

anderstud napisał/a:
beckett napisał/a:

He he Beckett, widzę dowcip ci się wyostrzył, znaczy wracasz do żywych big_smile

W ogóle mega zabawnie się czyta rady/uwagi, które wzajemnie sobie dają Panowie Beckett i John smile
Trochę tak jakby alkoholik wykładał drugiemu alkoholikowi jak to wspaniale żyć w abstynencji big_smile

801

big_smile

w punkt.

802

beckett napisał/a:

big_smile

w punkt.

Z całym szacunkiem Beckett, bo jak zresztą wiesz, wielu z nas przeżywało podobne sytuacje, emocje... ale kiedy one opadną i zaczniesz patrzeć trzeźwym okiem na świat, to sam będziesz się z siebie śmiać - jak mogłeś być tak głupi wink
Już zaczyna Ci wracać humor a to bardzo dobry znak w drodze do wyzdrowienia smile

803

ja i tak obstawiam, że Anderstud pierwszy sobie naleje...

804

Chyba jestem dzisiaj jakiś otępiały i przymulony... w sensie naleje, że hę?

805

anderstud napisał/a:

Chyba jestem dzisiaj jakiś otępiały i przymulony... w sensie naleje, że hę?

wódki w botkach big_smile jak bar otworzą oczywiście..

806

Łahahahaaa big_smile
Beckett co wy tam palicie, że wszystkim tak wesoło big_smile

807

Drogie Panie mylicie się, w obecnej sytuacji może bawią mnie emocje, zastrzyk adrenaliny co nowego wymyśli, ale nie ma w tym z romantycznego związku, chęci spotkania, obcowania. Ona się nie stara i tak sobie pisze głupotki, ja jej w równie głupotkowy sposób odpisuje - nie pytam co u niej, choć podpuszcza mnie żebym się zainteresował - lecę swoim tekstem, ona się przestaje odzywać na jakiś czas, a potem znów robi to samo... . Znudzi się jej big_smile. Jest za leniwa.

Beckett idąc twoim porównaniem ja nie kombinuje jak odkupić kebab od turka licząc że moja Pani będzie zemną bo przywiązała się do tego miejsca... ja jestem na etapie mówienia, że zrobił bym jej najlepszy kebab w kosmosie, ale psia mać baraniny mi zabrakło i nie mam chęci, czasu ani ochoty jechać kupić.

Anderstud kup coś z długim terminem ważności może trafisz na kogoś innego przy kim będziesz miał okazję się posilić big_smile Przy mnie i mojej Ex niestety nic się nie wydarzy to już wygrane przedstawienie.

808 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-07-04 15:34:37)

john.doe80 napisał/a:

Przy mnie i mojej Ex niestety nic się nie wydarzy to już wygrane przedstawienie.

Nigdy nie lekceważ przeciwnika. Znasz to powiedzenie smile

809

anderstud napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Przy mnie i mojej Ex niestety nic się nie wydarzy to już wygrane przedstawienie.

Nigdy nie lekceważ przeciwnika. Znasz to powiedzenie smile

Cóż jest zbyt leniwa, żeby na mój blef powiedzieć sprawdzam... wyobrażacie sobie żeby Ona raptem zapłonęła prawdziwą miłością i zaczęła latać za mną ... no ja też nie big_smile więc jestem bezpieczny.

810

John... z jeden strony ją kochasz, z drugiej piszesz, że nie masz potrzeby obcowania z nią a jej sms-y Cię jedynie bawią. To się kupy nie trzyma. Na razie czujesz się bezpieczny, bo ona jednak do Ciebie pisze i to poprawia Ci humor. Jeżeli, prędzej czy później, nie złapiesz się na którąś z jej zaczepek to będę naprawdę zdziwiona.

811 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-07-04 16:27:39)

john.doe80 napisał/a:

jestem bezpieczny.

Chodzisz po kruchym lodzie, który już słychać jak gdzieś tam pęka, a ty dalej swoje - bez obaw, zdążę spier*olić - no to jadę po popcorn smile

812 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-04 16:36:17)

gracjana1992 napisał/a:

John... z jeden strony ją kochasz, z drugiej piszesz, że nie masz potrzeby obcowania z nią a jej sms-y Cię jedynie bawią. To się kupy nie trzyma. Na razie czujesz się bezpieczny, bo ona jednak do Ciebie pisze i to poprawia Ci humor. Jeżeli, prędzej czy później, nie złapiesz się na którąś z jej zaczepek to będę naprawdę zdziwiona.

Bo tu się nic kupy nie trzyma - tak jak w twoim poście co ma oznaczać "dać się złapać" ? Przecież za tym co ona robi nic nie idzie. Dokładnie tak samo jak za moimi deklaracjami. (I to jest zabawne).

anderstud napisał/a:

Chodzisz po kruchym lodzie, który już słychać jak gdzieś tam pęka, a ty dalej swoje - bez obaw, zdążę spier*olić - no to jadę po popcorn smile

No dobra... na prwdę nie widzę pod stopami lodu a pod lodem jeziora. Co twoim zdaniem może się wydarzyć?  Ona pod moimi drzwiami, wpadająca w moje ramiona z tekstem kocham Cię, zrozumiałam to? - jeśli tak to na lodzie po którym idę możesz jechać czołgiem, jest tak gruby.

813

john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Bo tu się nic kupy nie trzyma - tak jak w twoim poście co ma oznaczać "dać się złapać" ? Przecież za tym co ona robi nic nie idzie. Dokładnie tak samo jak za moimi deklaracjami. (I to jest zabawne).

"Dać się złapać" oznacza wywołanie w Tobie głębszych rozkmin -> zmiany Twojego zachowania.

814

gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

"Dać się złapać" oznacza wywołanie w Tobie głębszych rozkmin -> zmiany Twojego zachowania.

Nie istnieje nic takiego.

815

gracjana1992 napisał/a:

John zapewne też z braku laku i nudów zaczął grać w jej grę a raczej brać w niej udział, z tymże w bezpiecznej dla niego odległości. Ona myśli, że ma go wciąż w garści i na zawołanie, tylko kwestia czasu, bo jednak wciąż "kocha" i reaguje na jej zaczepki. John natomiast jara się tym, że ona wciąż go zaczepia a on teraz taki niedostępny i w ogóle znalazł na nią sposób.
Ogólnie zasada w manipulacji jest prosta: karty rozgrywa sprytniejszy i jeśli trafi na podatny grunt - osobę naiwną, głupiutką czy po prostu zakochaną, to ma nieograniczone pole do manewru.  Każda próba zakończona sukcesem (reakcja na smska z jej strony, czy zagonienie w kozi róg z Johna) daje chwilowe poczucie wygranej - podbudowuje ego.

Ok, mogą się tak bawić do usranej śmierci, ale ten kruchy lód o którym tu się pisze w przypadku Johna to nic innego jak fakt, że on nadal darzy ją uczuciem. Dla niej to tylko zabawa. W sytuacji kiedy panna ot tak dla beki powie a co tam "SPRAWDZAM", już jest po Johnie.

816 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-04 17:40:04)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

John zapewne też z braku laku i nudów zaczął grać w jej grę a raczej brać w niej udział, z tymże w bezpiecznej dla niego odległości. Ona myśli, że ma go wciąż w garści i na zawołanie, tylko kwestia czasu, bo jednak wciąż "kocha" i reaguje na jej zaczepki. John natomiast jara się tym, że ona wciąż go zaczepia a on teraz taki niedostępny i w ogóle znalazł na nią sposób.
Ogólnie zasada w manipulacji jest prosta: karty rozgrywa sprytniejszy i jeśli trafi na podatny grunt - osobę naiwną, głupiutką czy po prostu zakochaną, to ma nieograniczone pole do manewru.  Każda próba zakończona sukcesem (reakcja na smska z jej strony, czy zagonienie w kozi róg z Johna) daje chwilowe poczucie wygranej - podbudowuje ego.

Ok, mogą się tak bawić do usranej śmierci, ale ten kruchy lód o którym tu się pisze w przypadku Johna to nic innego jak fakt, że on nadal darzy ją uczuciem. Dla niej to tylko zabawa. W sytuacji kiedy panna ot tak dla beki powie a co tam "SPRAWDZAM", już jest po Johnie.

Nie z nudów i braku laku, tylko żeby się coś działo, lubię emocje towarzyszące temu, a tak BTW. Jaki niedostępny? Ja jest open for business big_smile, chętny na resztę życia z nią wink. W tej zabawie nie ma wygranej - strony ponieważ ja (może i Ona ) ale na pewno całe forum wie o tym że nic by z nas nie było i szybciej niż nasze zejście doszło by do rozejścia.

817 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-04 17:54:31)

john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Nie istnieje nic takiego.

Pożyjemy, zobaczymy.

Chociaż z drugiej strony tak zaczęłam o tym myśleć... blokowanie kontaktu nic nie da, bo jak ktoś chce to może z innego numeru napisać. Ogólnie nie ma jakiejś odgórnej rady. Jedynie trzeźwa ocena sytuacji, czujność i nie dopuszczenie do tego, aby ktoś nawijał nam makaron na uszy. Ex może wrócić w każdej chwili, od nas zależy jak na to zareagujemy. Cała reszta to wymówka.

818 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-04 18:20:38)

john.doe80 napisał/a:

Nie z nudów i braku laku, tylko żeby się coś działo, lubię emocje towarzyszące temu, a tak BTW. Jaki niedostępny? Ja jest open for business big_smile, chętny na resztę życia z nią wink. W tej zabawie nie ma wygranej - strony ponieważ ja (może i Ona ) ale na pewno całe forum wie o tym że nic by z nas nie było i szybciej niż nasze zejście doszło by do rozejścia.

Dalej zaprzeczasz sam sobie i gdzieś tam w środku czekasz na "cud" choć wiesz, że się nie zdarzy. Ale jak widać macie z Beckettem te same objawy i nie ma co z nimi walczyć wink
Popatrz, Beckett już "zdrowiał", nawet humor mu wrócił i wydawało się, że nabiera dystansu, a wystarczył jeden sms... i szlag wszystko trafił.
Ty jesteś kilka kroków przed nim ale wciąż nie wyszedłeś z tego bagna i jak Twoja panna naciśnie w odpowiednim momencie odpowiedni guzik, to nawet nie będziesz wiedział kiedy się poślizgnąłeś i znów jesteś w punkcie wyjścia.
I nie pytaj mnie jaki to miałby być guzik, bo każda relacja jest inna i tylko Wy siebie znacie, swoje słabe punkty.

Pytanie, czy pannie będzie się chciało tego guzika szukać, czy oleje sprawę bo znajdzie inne, ciekawsze zajęcie.

Ale nie łudź się, że za szukaniem stoi chęć powrotu, tylko emocje i poprawa humoru.

EDIT: jak mój ex (ten z wątku) już miał świadomość, że nic nie ugra zaczepkami, teatralnymi zagrywkami itd. (chyba sam nie wierzył, że ot tak mogłam się na niego uodpornić), zaczął grać na moich najczulszych instynktach - (nie)posiadania dziecka w wieku 30+. Oczywiście on chętnie byłby ojcem (w domyśle, by mieć dziecko trzeba się ze sobą przespać) big_smile Jak i to nie pomogło zakomunikował mi (na złość?) że on znów będzie ojcem... a mogłam to być ja ale nie chciałam. Oczywiście to tak w skrócie, bo działo się to w przeciągu ponad pół roku. Także jak sam widzisz te "guziki" właściwie to nie mają granic.

819

gracjana1992 do takich właśnie wniosków doszedłem.

Roxann wiem zdaję sobie sprawę, ale nie spotykając się z nią nie ma takiego guzika którego może użyć. Na przestrzeni pół roku od kiedy wyprowadziłem się od niej próbowała wszystkiego.

820

Myślę, że nas zadziwia ta Twoja pewność siebie - jakbyś nie zdawał sobie sprawy z zagrożenia. Piszesz, że to fajna zabawa - a to nie jest fajna zabawa. Większa melancholia, poczucie, że nie jesteśmy w tym miejscu, co chcemy i wiele innych to skutki życia z emocjonalnym zaangażowaniem do ex. Teraz może tego nie odczuwasz (nie wiem- z Twoich postów wynika, że świetnie się bawisz), ale doświadczysz tego - no chyba, że to zwykłe zauroczenie, a nie miłość jak twierdzisz.

821

john.doe80 napisał/a:

gracjana1992 do takich właśnie wniosków doszedłem.

Roxann wiem zdaję sobie sprawę, ale nie spotykając się z nią nie ma takiego guzika którego może użyć. Na przestrzeni pół roku od kiedy wyprowadziłem się od niej próbowała wszystkiego.

Dodałam edit w poprzednim wpisie. Nie ma że "wszystkiego"
Tylko czy Ty naprawdę chcesz w tym uczestniczyć? Po co? Nie lepiej energię spożytkować inaczej?

822 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-04 18:30:52)

gracjana1992 napisał/a:

Myślę, że nas zadziwia ta Twoja pewność siebie - jakbyś nie zdawał sobie sprawy z zagrożenia. Piszesz, że to fajna zabawa - a to nie jest fajna zabawa. Większa melancholia, poczucie, że nie jesteśmy w tym miejscu, co chcemy i wiele innych to skutki życia z emocjonalnym zaangażowaniem do ex. Teraz może tego nie odczuwasz (nie wiem- z Twoich postów wynika, że świetnie się bawisz), ale doświadczysz tego - no chyba, że to zwykłe zauroczenie, a nie miłość jak twierdzisz.

Dokładnie, nigdy nie wiesz w jaki guzik naciśnie. Ja też już od kilku msc byłam emocjonalnie odcięta, a mimo wszystko wiadomość ex, że zostanie ojcem że mogłam to być ja i w ogóle to przeze mnie bo gdybym nie była taka niedostępna itd. … choćby teraz to brzmiało jak absurd nad absurdami, wytrącił mnie z równowagi... do tego stopnia, że wpadłam w nerwicę.

EDIT: ano właśnie... jakbyś się teraz dowiedział, że laska jest w ciąży i zaczęła Ci truć jak mój ex (w ogóle gdyby się okazało, że pojechała do swego jakiegoś ex czy nie ex wtedy w nocy jak chciała do Ciebie i wtedy zaszła w ciąże, bo mniej więcej tak mi to ex przedstawił), spłynęło by to po Tobie i też byś się tak bawił?

823 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2019-07-04 18:28:36)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Dokładnie, nigdy nie wiesz w jaki guzik naciśnie. Ja też już od kilku msc byłam emocjonalnie odcięta, a mimo wszystko wiadomość ex, że zostanie ojcem że mogłam to być ja i w ogóle to przeze mnie bo gdybym nie była taka niedostępna itd. … choćby teraz to brzmiało jak absurd nad absurdami, wytrącił mnie z równowagi... do tego stopnia, że wpadłam w nerwicę.

Właśnie, my sobie żartujemy w tych wątkach, ale tak naprawdę te historie często są tragiczne. U Ciebie - nerwica, u mnie - stany melancholii. Ogólnie długo by pisać. Spadam, bo w jakieś dziwne nastroje popadam big_smile

824

Neverending story.

A podobno wszyscy tu dorośli smile

825 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-04 18:39:03)

gracjana1992 napisał/a:

Kilka miesięcy temu jak się z nią przez chwilę widywałem, zrozumiałem to co do mnie piszecie i robiły się różowe okulary. Doświadczyłem tego emocjonalnego zaanagażowania, ale już pogodziłem się z tym że jedyne kiedy zobaczę moją Ex u mojego boku tak jak FB przypomni mi fotkę z nią.   

Roxann WoW twój Ex szedł grubo.

Moja Ex ostatnio stwierdziła że jestem zajebistym facetem - jak poddałem to w wątpliwość - stwierdziła jakby było inaczej nie rozmawialibyśmy. Więc Ona trochę cukruje.

Co do Edit.
Cóż dalej bym się z nią nie spotkał, zrozumiałbym co się zadziało i zaofiarował pomoc finansową... ale nie dałbym się wciągnąć w jej życie.

niepodobna napisał/a:

Neverending story.

A podobno wszyscy tu dorośli smile

Dorośli ale nie koniecznie dojrzali... zresztą The only difference between men and boys is the size of their toys big_smile

826

john.doe80 napisał/a:

.

Niestety i to przez kilka lat robił mi wodę z mózgu. Tobie raczej to nie grozi, choć to uczucie i młode ciałko może Cię zgubić. Tak jak wspomniałam wyżej - manipulują Ci co są/ czują się silniejsi i sprytniejsi. Wiem, że nie jestem głupia, ale trafiłam na mocniejszego zawodnika i … było po mnie. Raz. Mam nadzieję, że pierwszy i ostatni.

827

john.doe80 napisał/a:

Moja Ex ostatnio stwierdziła że jestem zajebistym facetem - jak poddałem to w wątpliwość - stwierdziła jakby było inaczej nie rozmawialibyśmy. Więc Ona trochę cukruje.

He he, zaczyna się. Pierwsza rysa na lodzie, druga rysa, zaraz będzie pajęczynka i nastąpi głuche chlup.
I tyle widzieli Johna twardziela co się ex nie kłania smile

828

anderstud napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

He he, zaczyna się. Pierwsza rysa na lodzie, druga rysa, zaraz będzie pajęczynka i nastąpi głuche chlup.
I tyle widzieli Johna twardziela co się ex nie kłania smile

Ale to my wszyscy wiemy on też tylko tak cwaniakuje, że niby nie taki przydupas jak Beckett.

829 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-04 18:52:58)

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Niestety i to przez kilka lat robił mi wodę z mózgu. Tobie raczej to nie grozi, choć to uczucie i młode ciałko może Cię zgubić. Tak jak wspomniałam wyżej - manipulują Ci co są/ czują się silniejsi i sprytniejsi. Wiem, że nie jestem głupia, ale trafiłam na mocniejszego zawodnika i … było po mnie. Raz. Mam nadzieję, że pierwszy i ostatni.

Ja znalazłem swój sweet spot i się go trzymam. Ona sama nie wie czego ode mnie chce, dzięki temu daje mi to pełen luz w gatkach i pewność że lód pod moimi stopami nie stracił grubości.

anderstud słonko, to dawno nie aktualnie od 1,5 tygodnia wink, parę dni temu tylko fotkę wysłała big_smile.

Roxann napisał/a:

Ale to my wszyscy wiemy on też tylko tak cwaniakuje, że niby nie taki przydupas jak Beckett.

No taki sam, tylko zamiast myszce robić obiadek i lizać ją po stopach, jadę oglądać samochód i przysięgam jak facet mnie oszukał co do jakiegoś szczegółu to mu ... z dupy jesień średniowiecza zrobię.

830

John, wytłumacz mi jedno, bo to nurtowało mnie od dawna.

Masz wielki dom z ogrodem. Tak piszesz.

To dlaczego zamieszkałeś u tej dziewczyny i od niej się wyprowadziłeś? I planowałeś wynająć wspólne mieszkanie?

831

beckett napisał/a:

John, wytłumacz mi jedno, bo to nurtowało mnie od dawna.

Masz wielki dom z ogrodem. Tak piszesz.

To dlaczego zamieszkałeś u tej dziewczyny i od niej się wyprowadziłeś? I planowałeś wynająć wspólne mieszkanie?

Pisałem o tym - Ex nie pasowało, że mój dom był urządzony przez moją Ex,ona też miała duży dom (tylko na zadupiu) ale nie robiło mi to problemu. Po tym jak okazało się, że jej matka ma decydujący głos apropos np kanapy, stwierdziłem, że nie jest problem wynająć coś neutralnego. Daleki byłem od planów budowy nowego domu dla nas big_smile. Choć myślałem, że jakby wszystko dobrze poszło to sprzedam dom i kupię inny.

832

John, to z innej strony, ale odpowiedz szczerze - co taka laska powinna zrobić, żebyś chciał jej dać szansę i znów spróbować.

833 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-04 21:13:24)

Roxann napisał/a:

John, to z innej strony, ale odpowiedz szczerze - co taka laska powinna zrobić, żebyś chciał jej dać szansę i znów spróbować.

Nie ma takiej rzeczy. Nigdy bym jej już nie zaufał... no chyba żeby została ostatnią kobietą na ziemi.

834

john.doe80 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Nie ma takiej rzeczy. Nigdy bym jej już nie zaufał... no chyba żeby została ostatnią kobietą na ziemi.

Pytałam o szczerą odpowiedź.
Abstrahując już od tej jej.. tak ogólnie odpowiedz.

835

Roxann napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Pytałam o szczerą odpowiedź.
Abstrahując już od tej jej.. tak ogólnie odpowiedz.

Najszczersza jaka może być, musiała by być kimś innym

836

john.doe80 napisał/a:

Najszczersza jaka może być, musiała by być kimś innym

Wymiękam wink
Mamy Was tu 3-ch i gdyby tak ogłosić "randkę w ciemno" to (ob)stawiam:
70% - Anderstud
27% - John
3%   - Beckett
Wiesz dlaczego?

837

Roxann napisał/a:

Wymiękam wink
70% - Anderstud
27% - John
3%   - Beckett
Wiesz dlaczego?

Przepraszam, nie było mnie przez chwilę, czy coś mnie ominęło?

838

anderstud napisał/a:
Roxann napisał/a:

Wymiękam wink
70% - Anderstud
27% - John
3%   - Beckett
Wiesz dlaczego?

Przepraszam, nie było mnie przez chwilę, czy coś mnie ominęło?

Jesteś wet dream pań z forum big_smile

839

Ciekawe co napisałaś Roxann big_smile
Bo wg mnie takiego jak Beckett Ci trzeba big_smile

840 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-04 23:40:26)

Ela210 napisał/a:

Ciekawe co napisałaś Roxann big_smile
Bo wg mnie takiego jak Beckett Ci trzeba big_smile

W życiu! Żadnego takiego pozbawionego samodzielnego myślenia, poczucia humoru, szukajacego (najprostszych) rozwiązań w książkach ciapcia - NIE! Nie ważne że jego marzeniem jest rodzina.

EDIT: Najseksownieszy w męzczyźnie jak dla mnie poza ramionami oczywiście wink jest intelekt i poczucie humoru wink

841 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-07-04 23:43:55)

hehe smile) Beckett Cię przeraża, bo jemu byś nie zwiała smile Za bardzo uparty jak Osioł.A Ty nie dałabyś akurat jemu na głowę wejść.. Bo pogubiona p. Doktor jest kilerką jednocześnie..
Sąsiad był ciapcią  big_smile

842 Ostatnio edytowany przez Roxann (2019-07-04 23:50:25)

Ela210 napisał/a:

hehe smile) Beckett Cię przeraża, bo jemu byś nie zwiała smile Za bardzo uparty jak Osioł.A Ty nie dałabyś akurat jemu na głowę wejść.. Bo pogubiona p. Doktor jest kilerką jednocześnie..

Haha ... no tak.
Szczerze? Ja z takim Beckettem dnia bym nie wytrzymała. Z Anderstudem może nie dłużej ale przynajmniej ciekawa rozmowa by była...  a John przewózł choćby tym swoim wypasionym autem big_smile

843 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-07-05 09:20:42)

Roxann napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Haha ... no tak.
Szczerze? Ja z takim Beckettem dnia bym nie wytrzymała. Z Anderstudem może nie dłużej ale przynajmniej ciekawa rozmowa by była...  a John przewózł choćby tym swoim wypasionym autem big_smile

Nie widzę problemu, ten samochód specjalnie przygotowano do takich jazd...

https://i.pinimg.com/474x/90/a4/ae/90a4ae6f5bd9fa809c49ddc73cd8d057--posts-ski-rack.jpg

844

john.doe80 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Ja z takim Beckettem dnia bym nie wytrzymała. Z Anderstudem może nie dłużej ale przynajmniej ciekawa rozmowa by była...  a John przewózł choćby tym swoim wypasionym autem big_smile

Nie widzę problemu, ten samochód specjalnie przygotowano do takich jazd...

A do tego piękny. Kiedyś nawet poważnie myślałem o zakupie dla siebie takiej starej 911,
ale jak mi mój mechanik z serwisu Boscha pokazał w komputerze cennik części zamiennych do takiego gruchota...
Także ten, ja pasuję Roxann, wybacz kochana, bardzo Cię polubiłem, ale nasz związek jest ponad moje możliwości big_smile

845

anderstud napisał/a:

A do tego piękny. Kiedyś nawet poważnie myślałem o zakupie dla siebie takiej starej 911,
ale jak mi mój mechanik z serwisu Boscha pokazał w komputerze cennik części zamiennych do takiego gruchota...
Także ten, ja pasuję Roxann, wybacz kochana, bardzo Cię polubiłem, ale nasz związek jest ponad moje możliwości big_smile

big_smile big_smile big_smile
Eh, pod nosem takie "ciacha" a ja za 50-latka się wzięłam tongue big_smile big_smile big_smile

Posty [ 781 do 845 z 3,931 ]

Strony Poprzednia 1 11 12 13 14 15 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024