Ela210 napisał/a:Wiesz co Tycho, Nudny trudny nie napisał tu ani jednej nielogicznej rzeczy.
Nigdzie nie zarzuciłem mu nielogiczności. Zarzuciłem mu brak treści.
Ela210 napisał/a:A że ty czujesz niedosyt bo wszystko musisz polewać keczupem by Ci smakowało to trudno.
Droga Elu, to co jest tu serwowane, to nie jest wyborna potrawa, której smak ketchup może tylko zepsuć, tylko pozbawiona wartości odżywczych trocinowa buła, bogato przyozdobiona właśnie ketchupem a'la nudny.trudny, czyli smakującymi każdemu i wszędzie banałami i grzecznościami.
Ela210 napisał/a:W sumie nie wiem o co Ci chodzi- mogę się domyślać, ale w konwencji autora wątku zapytam o konkret zamiast coś zakładać: O co Ci chodzi, chłopie? 
Nie, to ja się pytam o co chodzi. O co chodzi w tym wątku? Może Ty mi wytłumaczysz. Bo o to, że nudny.trudny ma cel w postaci poznania kobiety na portalu randkowych i problem z jego osiągnięciem, to widać od dawna, że już nie chodzi.
Moim zdaniem możliwe są 2 opcje. Albo mamy do czynienia z faktycznie dobrym trollem, który podaje się za gościa z ZA, choć jego internetowy wizerunek zawiera cechy będące dokładnym przeciwieństwem syndromów ZA, takich jak:
- zaburzenia interakcji społecznej, nieumiejętność lub brak chęci współpracy w grupie.
- zaburzenia mowy i języka, powierzchownie perfekcyjny język ekspresyjny, sztywna i pedantyczna mowa
- zawężone, specjalistyczne zainteresowania, połączone czasem z obsesyjnym zainteresowaniem jedną dziedziną
Może być też tak, że pisanie nudnego.trudnego jest formą terapii, i stara się zachowywać wbrew swojej naturze aspergerowca. W tej sytuacji wszyscy tu robią mu niedźwiedzią przysługę schlebiając jaki to jest fajny i w ogóle, gdy tak naprawdę sposób w jaki próbuje pisać maskuje jego pozytywne strony (np. potencjalne zainteresowania, które powinien mieć, a o których nic na razie nie wspomniał) a wcale nie wzbudza zainteresowania. To jest chyba bardziej prawdopodobna hipoteza, bo w ten sam rutynowy sposób próbuje ze wszystkimi tu nawiązać nić porozumienia ciągle przytakując i udając zainteresowanie, które na kilometr bije sztucznością.
Niezależnie czy jest trollem, czy autentycznym Aspem, widać że ewidentnie zależy mu by ten wątek był jak najdłuższy i robi wszystko by go ciągnąć, choć w zasadzie nie ma po co.
Ela210 napisał/a:A jak piszesz że On jest niekonkretny czy zbyt miły- to napisz konkretnie gdzie niby? Bo kolega by Ci wskazał palcem i cytatem gdyby coś do Ciebie miał.
Proszę Cię, podaj mi raczej cytat, gdzie nie jest niekonkretny, w którym zawarł jakąś oryginalną myśl, jakieś sensowne pytanie, cokolwiek, co nie jest wyłącznie parafrazą tego co napisał ktoś przed nim, udawanym zainteresowaniem, pochwałą, lub jakimś wyświechtanym banałem.
Przeczytajcie sobie co ludzie naprawdę myślą o takich postawach:
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 21&p=2
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 38&p=6