Powiem nawet, że się czuję trochę onieśmielona - ale pewnie przejdzie.
Każda z nas się tak czuje, ale widocznie przeznaczenie nas na siebie nakierowalo i tak musi być . Fajnie że się spotkamy i że w dżungli internetu mozna spotkać także i miłe osoby skłonne do głębszych refleksji. Zaraz wysyłam na priv mój telefon
. Łączy nas jeden cel i go zrealizujemy. Wrócimy do domków z uśmiechami na naszych pyszczkach
.
Każda z nas się tak czuje, ale widocznie przeznaczenie nas na siebie nakierowalo i tak musi być
. Fajnie że się spotkamy i że w dżungli internetu mozna spotkać także i miłe osoby skłonne do głębszych refleksji. Zaraz wysyłam na priv mój telefon
. Łączy nas jeden cel i go zrealizujemy. Wrócimy do domków z uśmiechami na naszych pyszczkach
.
Ale jesteście pozytywne
Ja już kilka lat temu szukałam kogoś do spotkań, nikogo nie znalazłam. Przestałam tu zaglądać aż do teraz i od razu takie spotkanie się szykuje ...
No proszę. Fajnie, że rozkręciłyście akurat mój wątek : )
Ja też bardzo długo szukałam - akurat bardzo ciężko znaleźć normalne kobiety jako znajomych. Raz mi się prawie udało, ale ta osoba skasowała konto. A inne to szkoda gadać - były to osoby wpisujące się w ponury obraz zdemoralizowanego internetu... Dobrze że istnieją także i fora bo widzę tu ludzie reprezentują wyższy poziom merytoryczny w porównaniu do portali.
Alez wam fajnie. Zaluje bardzo, ze mam tak daleko, ale lacze sie z wami duchowo☺.
Alez wam fajnie. Zaluje bardzo, ze mam tak daleko, ale lacze sie z wami duchowo☺.
Może kiedyś jeszcze zorganizujemy wyjazd w jakieś miejsce, gdzie będzie ci łatwiej dojechać.
Jeśli warunki pozwolą.
Hej dziewczyny wysłałam wam na maila link do tego portalu o którym wam mówiłam. Fajnie że się spotkaliśmy.
Żałuję, że nie mogłam do Was dzisiaj dołączyć. Ale cieszę się że udało się Wam spotkać ☺
Udało się, było bardzo miło
Powtórka będzie prawdopodobnie w Inowrocławiu.
Będzie powtórka to znaczy, że bylo fajnie ☺
Na następne spotkanie Ty też jesteś zaproszona
Dziewczyny, na spotkanie w Inowrocławiu ja też się piszę! Inowrocław mi zawsze pasuje bo przy okazji odwiedzę rodzinkę no i uwielbiam to miasto
Super, nowe kobitki mile widziane.
Na następne spotkanie Ty też jesteś zaproszona
Dziękuję ☺
A kiedy następne będzie?
Udało się, było bardzo miło
Powtórka będzie prawdopodobnie w Inowrocławiu.
Zlitujcie się dziewczyny! Przecież Inowrocław jest jeszcze dalej od Torunia:(. Ja w ogóle nie mam żadnego połączenia ze swojego Podlasia:(.
Dziękuję kobietki za mile spędzony czas w sobotę
Jak dotarłyście do domu?
84 2019-01-21 00:05:20 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-21 00:06:20)
Tu jest oferta różnych wycieczek wydaje mi się że kajuty są 4 osobowe
Może wszystkie tu dziewczęta chciałybyście wziąć udział w takiej przygodzie?
https://polferries.pl/oferta-turystyczna/
Ja dotarłam autobusem w miarę szybko.
Ta wycieczka wydaje się fajna
Jeśli chciałybyście przyjechać do Inowrocławia, to może pod koniec marca coś zorganizujemy?
Na dalsze wycieczki, szczególnie na więcej niż 1 dzień, niestety nie mogę sobie pozwolić i na pewno będzie tak jeszcze jakiś czas.(czytaj:dłuższy)
Jeśli chciałybyście przyjechać do Inowrocławia, to może pod koniec marca coś zorganizujemy?
Na dalsze wycieczki, szczególnie na więcej niż 1 dzień, niestety nie mogę sobie pozwolić i na pewno będzie tak jeszcze jakiś czas.(czytaj:dłuższy)
Ja jestem na tak ☺
Ta wycieczka wydaje się fajna
Hej,
Wycieczka fajna, ale wolałabym gdy już będzie trochę cieplej. Co ty na to?
A teraz może jakieś spa ...
niepodobna napisał/a:Jeśli chciałybyście przyjechać do Inowrocławia, to może pod koniec marca coś zorganizujemy?
Na dalsze wycieczki, szczególnie na więcej niż 1 dzień, niestety nie mogę sobie pozwolić i na pewno będzie tak jeszcze jakiś czas.(czytaj:dłuższy)Ja jestem na tak ☺
Milka,
Skąd jesteś?
milka76 napisał/a:niepodobna napisał/a:Jeśli chciałybyście przyjechać do Inowrocławia, to może pod koniec marca coś zorganizujemy?
Na dalsze wycieczki, szczególnie na więcej niż 1 dzień, niestety nie mogę sobie pozwolić i na pewno będzie tak jeszcze jakiś czas.(czytaj:dłuższy)Ja jestem na tak ☺
Milka,
Skąd jesteś?
Lou napisałam Ci na priv.
Marthe napisał/a:Ta wycieczka wydaje się fajna
Hej,
Wycieczka fajna, ale wolałabym gdy już będzie trochę cieplej. Co ty na to?
A teraz może jakieś spa ...
O super że wogóle rozważasz taką wycieczkę - najlepiej jakby się udało jeszcze 2 osoby
znaleźć bo kabiny są 4 osobowe . A spa tez może jak będzie cieplej? Zastanawiam się co w ogóle takie spa oznacza?
Sauna, jacuzi, solarium widzę tu u mnie w takim centrum - bo ja myślałam o jakimś spa z zabiegami kosmetycznymi i masażami bardziej.
Dziś byłam w grocie solnej i muszę powiedziec że fajna sprawa - można się zrelaksować fajnie. Szkoda ze was tu nie ma mogłybyśmy
chodzić tam razem.
92 2019-01-26 00:07:09 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-26 00:07:29)
Daj znać jak będziesz mogła na takie dłuższe jeździć . Szkoda że teraz się nie da. Ja mam ochotę gdzieś wyjechać na dłużej
. A może kiedyś udałoby nam się gdzieś na snowboard lub narty pojechać? Bo nigdy nie jeżdziłam hehe
.
93 2019-01-26 00:08:25 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-26 00:09:42)
milka76 i natalia7 a jak wy zapatrujecie się na takie wyjazdy?
Ja też jako spa rozumiem zabiegi na twarz, masaże ciała, solarium to już niekoniecznie. Kiedyś byłam w hotelu gdzie była m.in.grota solna, niestety ciągle w niej było max osób, więc się nie dostałam.
niepodobna napisał/a:Jeśli chciałybyście przyjechać do Inowrocławia, to może pod koniec marca coś zorganizujemy?
Na dalsze wycieczki, szczególnie na więcej niż 1 dzień, niestety nie mogę sobie pozwolić i na pewno będzie tak jeszcze jakiś czas.(czytaj:dłuższy)Daj znać jak będziesz mogła na takie dłuższe jeździć
. Szkoda że teraz się nie da. Ja mam ochotę gdzieś wyjechać na dłużej
. A może kiedyś udałoby nam się gdzieś na snowboard lub narty pojechać? Bo nigdy nie jeżdziłam hehe
.
Nie umiem jeździć na nartach, ale w góry jako takie chętnie bym się wybrała. Nie byłam strasznie długo. Właściwie, wycieczki połączone z jakimś wysiłkiem i wyzwaniem ciągną mnie bardziej, niż leniuchowanie w spa. Bardziej nawet niż góry lubię wodę, no ale na kajaki i podobne wypady czas jest latem.
W moim przypadku długie wyjazdy nie są teraz możliwe z powodów finansowych, czyli nie do przeskoczenia.
96 2019-01-26 19:12:56 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2019-01-26 19:14:56)
Także na razie w grę wchodzą jednodniowe wycieczki w okolicach...Ale przecież tak też można fajnie spędzić czas. Może jakiś bardziej "dziki" wyjazd na łonie natury, gdy już będzie cieplej? Ale i zimą może być. Uwielbiam długie wędrówki.
A w marcu Inowrocław/Bydgoszcz/Toruń/Poznań? Hm..?
Także na razie w grę wchodzą jednodniowe wycieczki w okolicach...Ale przecież tak też można fajnie spędzić czas. Może jakiś bardziej "dziki" wyjazd na łonie natury, gdy już będzie cieplej? Ale i zimą może być. Uwielbiam długie wędrówki.
Bydgoszcz to ja ... gdybyście chciały
Góry do pochodzenia też lubię, choć bardziej chodzę po dolinach. Ale w tatry od nas daleko (12 godzin pociągiem). Na nartach też nie umiem i nie wiem czy nie za późno na naukę
niepodobna napisał/a:Także na razie w grę wchodzą jednodniowe wycieczki w okolicach...Ale przecież tak też można fajnie spędzić czas. Może jakiś bardziej "dziki" wyjazd na łonie natury, gdy już będzie cieplej? Ale i zimą może być. Uwielbiam długie wędrówki.
Góry do pochodzenia też lubię, choć bardziej chodzę po dolinach. Ale w tatry od nas daleko (12 godzin pociągiem). Na nartach też nie umiem i nie wiem czy nie za późno na naukę
Tak jestem na tak z wszystkimi pomysłami na dłuższe i krótsze wycieczki . Góry też lubię ale takie bardziej plaskie
i chyba takie sa bliżej
chociaż Zakoppane wspominam całkiem miło - choć dawno to było. Na nartach tez nie umiem
czy np na snowboardzie ale ostanio mam takie dziwne pomysły aby wszystkiego w życiu spróbować. Zdjęcia bardzo fajne dzięki.
99 2019-01-27 00:20:29 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2019-01-27 00:21:32)
Lou71.71 napisał/a:niepodobna napisał/a:Także na razie w grę wchodzą jednodniowe wycieczki w okolicach...Ale przecież tak też można fajnie spędzić czas. Może jakiś bardziej "dziki" wyjazd na łonie natury, gdy już będzie cieplej? Ale i zimą może być. Uwielbiam długie wędrówki.
Góry do pochodzenia też lubię, choć bardziej chodzę po dolinach. Ale w tatry od nas daleko (12 godzin pociągiem). Na nartach też nie umiem i nie wiem czy nie za późno na naukęTak jestem na tak z wszystkimi pomysłami na dłuższe i krótsze wycieczki
. Góry też lubię ale takie bardziej plaskie
i chyba takie sa bliżej
chociaż Zakoppane wspominam całkiem miło - choć dawno to było. Na nartach tez nie umiem
czy np na snowboardzie ale ostanio mam takie dziwne pomysły aby wszystkiego w życiu spróbować. Zdjęcia bardzo fajne dzięki.
Jeśli chodzi o góry, to właśnie fanie chodzi się po dolinach - są tam śliczne widoki.
Mówiąc o niższych górach miałaś na myśli Świętokrzyskie czy karkonosze? (też fajne)
Gdzie chodzisz do groty solnej w T? Czy byłaś już w tym nowym ekskluzywnym hotelu?
Zdjęcia nie ode mnie
100 2019-01-27 00:57:05 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-27 00:58:08)
Marthe napisał/a:Lou71.71 napisał/a:Bydgoszcz to ja ... gdybyście chciały
Góry do pochodzenia też lubię, choć bardziej chodzę po dolinach. Ale w tatry od nas daleko (12 godzin pociągiem). Na nartach też nie umiem i nie wiem czy nie za późno na naukęTak jestem na tak z wszystkimi pomysłami na dłuższe i krótsze wycieczki
. Góry też lubię ale takie bardziej plaskie
i chyba takie sa bliżej
czy np na snowboardzie ale ostanio mam takie dziwne pomysły aby wszystkiego w życiu spróbować. Zdjęcia bardzo fajne dzięki.Jeśli chodzi o góry, to właśnie fanie chodzi się po dolinach - są tam śliczne widoki.
Mówiąc o niższych górach miałaś na myśli Świętokrzyskie czy karkonosze? (też fajne)
Gdzie chodzisz do groty solnej w T? Czy byłaś już w tym nowym ekskluzywnym hotelu?
Zdjęcia nie ode mnie
Do alati
do ekskluzywnych hoteli to nie chodzę hehe
o spa to myslałam o takim:
Ciechocinek: 4-13 nocy dla 1 lub 2 osób z wyżywieniem HB i pakietem rehabilitacyjnym w hotelu TeoDorka Med & Spa
Marthe,
Ja miałam na myśli aquapark geotermalny z hotelem ... nie wiem czy ekskluzywny, miałam na myśli o.Rydzyka, dlatego tak napisałam
Marthe,
Ja miałam na myśli aquapark geotermalny z hotelem ... nie wiem czy ekskluzywny, miałam na myśli o.Rydzyka, dlatego tak napisałam
Rydzyk to jest poza Toruniem ... i nawet nie wiedziałam że ma jakiś hotel... ja chodzę do jaskiń z kartą multisport bo jakoś do siłowni czy na fitness dojść nie mogę
. Zresztą jak widziałam to tam samam młodzież, kobiet w moim wieku to nie widziałam i to mnie chyba zniechęca. A jaskiniach to nawet emeryci przychodzą i się dziwnie nie czuję
.
Moze też spa w tym hotelu: https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review … oland.html albo https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review … oland.html
104 2019-01-27 01:29:02 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2019-01-27 01:29:24)
Lou71.71 napisał/a:Marthe,
Ja miałam na myśli aquapark geotermalny z hotelem ... nie wiem czy ekskluzywny, miałam na myśli o.Rydzyka, dlatego tak napisałamRydzyk to jest poza Toruniem
... i nawet nie wiedziałam że ma jakiś hotel... ja chodzę do jaskiń z kartą multisport bo jakoś do siłowni czy na fitness dojść nie mogę
. Zresztą jak widziałam to tam samam młodzież, kobiet w moim wieku to nie widziałam i to mnie chyba zniechęca. A jaskiniach to nawet emeryci przychodzą i się dziwnie nie czuję
.
W Toruniu. Gdzieś przy porcie drzewnym. Niedaleko Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej. Na początku 2019r. miało być otwarcie.
W tych twoich jaskiniach odbywają się zajęcia jogi.
W niektórych siłowniach czy fitness też chodzą dojrzałe osoby. Tylko trzeba taką znaleźć
Moze też spa w tym hotelu: https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review … oland.html albo https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review … oland.html
Fajne, ale drogo, bo cena obejmuje tylko jeden nocleg
106 2019-01-27 01:37:36 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-27 01:38:16)
Marthe napisał/a:Lou71.71 napisał/a:Marthe,
Ja miałam na myśli aquapark geotermalny z hotelem ... nie wiem czy ekskluzywny, miałam na myśli o.Rydzyka, dlatego tak napisałamRydzyk to jest poza Toruniem
... i nawet nie wiedziałam że ma jakiś hotel... ja chodzę do jaskiń z kartą multisport bo jakoś do siłowni czy na fitness dojść nie mogę
.
W Toruniu. Gdzieś przy porcie drzewnym. Niedaleko Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej. Na początku 2019r. miało być otwarcie.
W niektórych siłowniach czy fitness też chodzą dojrzałe osoby. Tylko trzeba taką znaleźć
No właśnie jak znaleźć taki obiekt dla osób w moim wieku ... A za zajęcia jogi to bym musiała płacić dodatkowo niestety to mi się nie chce
. W tych co byłam to widziałam dojrzałych jedynie facetów ale kobiety to były w wieku lat 20 - tu...
107 2019-01-27 01:39:17 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-27 01:39:32)
Marthe napisał/a:Moze też spa w tym hotelu: https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review … oland.html albo https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review … oland.html
Fajne, ale drogo, bo cena obejmuje tylko jeden nocleg
No właśnie te ceny i na gruponie wcale też różowo nie jest ...
Lou71.71 napisał/a:Marthe napisał/a:Rydzyk to jest poza Toruniem
.
W niektórych siłowniach czy fitness też chodzą dojrzałe osoby. Tylko trzeba taką znaleźćNo właśnie jak znaleźć taki obiekt dla osób w moim wieku
... A za zajęcia jogi to bym musiała płacić dodatkowo niestety to mi się nie chce
. W tych co byłam to widziałam dojrzałych jedynie facetów ale kobiety to były w wieku lat 20 - tu...
Siłownia dla 'osób w twoim wieku'? Nie przesadzaj Widywałam tam babcie nawet. Fakt, że młodych zawsze jest więcej, ale to co?
Ludzie na siłowni zajmują się sobą. Nie ma czego się obawiać.
109 2019-01-27 16:11:47 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-27 16:13:48)
https://www.groupon.pl/deals/ga-teodorka-med-spa-5 to jest nieco tańsze spa za 2 noce
nie no teraz patrzę że wcalenie jest takie tanie
https://www.groupon.pl/deals/ga-teodorka-med-spa-5 to jest nieco tańsze spa za 2 noce
nie no teraz patrzę że wcalenie jest takie tanie
No no. Może po prostu wpisać spa poszukać miejscowości i do konkretnych napisać maila, albo zadzwonić. Teraz na razie nie mam czasu na poszukiwania, ale gdyby się trafiła okazja, to jestem chętna.
A co do klubów, to najlepiej pójść raz zobaczyć jak jest i dopiero wtedy można jakiś karnet kupić. U nas są takie, gdzie chodzą moje znajome z pracy (również starsze ode mnie).
111 2019-01-27 21:43:26 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-27 21:44:32)
Byłam w dwóch klubach i sama młodzież ... to spa w teodorce jest 539 zł zamiast 710 zł za 2 noce – bon do spa wart 70 zł za dwie osoby czyli z 270 za dwie noce za jedna osobę zatem chyba w porównaniu z innymi ofertami taniej. No ja na razie zabiegów na twarz nie mogę robić też...
Hej hej hej czekamy na koniec zimy czy dalej wszyscy chętni?
Hej hej hej czekamy na koniec zimy
czy dalej wszyscy chętni?
Ja chętna
114 2019-02-17 15:46:30 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-02-17 15:47:15)
Ja też... A co z resztą? Bo w sumie juz jest ciepło można by coś wykombinować . A może jakieś nowe osoby chcą się dołączyć?
115 2019-02-17 15:55:20 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2019-02-17 15:58:04)
Jestem za zorganizowaniem spotkania pod koniec marca. Ciągle bardzo na tak.
Tak jak pisałyśmy, może być w Inowrocławiu - zapraszam chętne koleżanki, coś tu wymyślimy, chociaż moje miasto nie jest wybitnie atrakcyjnym miejscem do zwiedzania. Są Solanki, tężnie, parę przyjemnych kawiarni. Gdyby było ciepło, można dłużej pobyć na powietrzu.
Możemy też się wybrać w jakieś inne miejsce w miarę niedaleko od naszych miast. Ja np. uwielbiam błądzić po małych miasteczkach, gdzie pozornie nic ciekawego nie ma, ale potrafią być urzekające i można tam znaleźć fajne obiekty do fotografowania. Może też coś bliżej natury? : )
Jak się na to zapatrujecie?
Kiedy? Gdzie?
Edit: czasu jest dosyć dużo - chyba wszyscy zdążą się namyślić i podać najbardziej dogodny termin.
Ja nadal chetna na spotkanie w Inowrocławiu. Może być pod koniec marca.
Coś kiepsko mi się zaczął ten rok pod względem zdrowotnym i jakoś rzadko tu zaglądam.
Witam,
Też jestem chętna. Ale ostatnio mało wolnego czasu ... Może marzec będzie lepszy. Pozdrawiam
Ponieważ marzec już się zaczął, chciałabym przypomnieć o naszych planach spotkania
Czy pasuje Wam 23 albo 30 marca?
Halo! Ktoś tu jeszcze zagląda?
120 2019-03-06 16:55:57 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2019-03-06 16:56:26)
Dajcie znać, kiedy by Wam pasował przyjazd do Inowrocławia.
121 2019-03-06 20:22:53 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-03-06 20:29:53)
Ja jestem chętna - nawet ostanio przejeżdżałam przez Inowrocław do Poznania. Czy tężnie będą już wtedy czynne ? Mi pasują oba terminy. Oczywiście przypominam o mojej propozycji wyjazdu
do Tyrolu na tydzień - jak któraś z was jest chętna to nadal aktualne - przypominam że mieszkanie jest za darmo trzeba zapłacić za dojazd i jedzenie. W sumie na chwilę obecną oba terminy mi pasują. Zastanawiam się też czy mogłybyśmy pojechać np do Biskupina - kiedyś tam byłam i bardzo mi się podobało.
Będą czynne tężnie. Przynajmniej nic nie wiadomo o tym, by nie miały być.
Wiesz, że jakiś czas temu również mi przyszedł na myśl Biskupin? Odzywają się sentymenty z dzieciństwa. Bywałam na wakacjach w niedalekiej Wenecji k. Żnina i Biskupin przy okazji też się odwiedzało. Nie byłam tam wieki, też chętnie zobaczę, co się zmieniło.
Z wyjazdu do Austrii raczej nic w moim przypadku nie będzie - z przyczyn niezależnych; nie chcę Cię trzymać w niepewności do ostatniej chwili, więc chyba będzie lepiej, jeśli zaprosisz inne towarzystwo albo jak pisałaś, pojedziesz z rodziną.
Inowrocław - proponuję 23.03 : )
123 2019-03-06 23:35:38 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-03-06 23:36:21)
Mi pasuje! Teraz czekamy na resztę. Jak ktoś chce się dołączyć to zapraszamy.
Hej Napiszcie, co z sobotą. O której godzinie i czym przyjedziecie?
Pociagiem który niby mam być o 10 bo potem następny sensowny jest o 13:30.
O 10 w Inowrocławiu?
Będę czekać na dworcu A Lou71. 71? Będziesz?
Będę czekać na dworcu
A Lou71. 71? Będziesz?
Niestety tym razem nie. Bawcie się dobrze
129 2019-03-29 23:20:21 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-03-29 23:21:38)
To co mam przyjeżdżać ? Bo w sumie mogę ale możemy też przelożyć i zebrać większą grupkę osób? JAk do jutra 8 nie napiszecie że nie mam przyjeżdżać to przyjeżdżam
.
Nie zaglądałam już później na forum. Myślałam, że po prostu przyjedziesz. Ja mam czas. Tylko czy zdążysz przeczytać?