Dziewczyna starsza ode mnie i z dzieckiem - co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dziewczyna starsza ode mnie i z dzieckiem - co robić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dziewczyna starsza ode mnie i z dzieckiem - co robić

Witam wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce żeby facet pisał, ale to wy kobiety pozwolicie mi to lepiej zrozumieć. Mam 23 i poznałem fajną dziewczynę  ktora ma 25 świetnie się dogadujemy,znam ją i  ma chłopaka który ją olał i wyrzucił  i na dodatek ma syna pytałem się jak do tego doszło mówi że to wpadka.Pisaliśmy i rozmawialiśmy szło nam coraz lepiej w końcu zaczęliśmy się spotykać po kryjomu całusy itp. Było miło i przyjemnie byliśmy sobie coraz bliżsi . Powiedziała mi że to ze mną jest naprawdę szczęśliwa i nie szczędziliśmy sobie czułości będąc we dwójkę sami.Panie jeśli możecie to powiedzcie co mam zrobić z tą  dziewczyną, dać sobie z nią spokój ? czy może dalej naciskać ? Z góry dziękuje za odpowiedzi wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna starsza ode mnie i z dzieckiem - co robić

Jeżeli ja kochasz i jesteś w stanie zaakceptować jej dziecko to nieodpuszczaj. pamiętaj tylko, że będziesz musiał jej pomóc w wychowywaniu dziecka. Niektórym facetom ciężko to przychodzi.( wiem ze swojego doświadczenia)

3

00MILKA00 napisał/a:

Jeżeli ja kochasz i jesteś w stanie zaakceptować jej dziecko to nieodpuszczaj. pamiętaj tylko, że będziesz musiał jej pomóc w wychowywaniu dziecka. Niektórym facetom ciężko to przychodzi.( wiem ze swojego doświadczenia)

Kochać czy ja wiem jeszcze może młody jestem, ale dzisiaj ten pocałunek był wyjątkowy big_smile wiem że właśnie musiał będę jej pomóc jej dziecka, ale czy dam radę uciągnąć te sanki ? big_smile

4

Faith123 napisał/a:
00MILKA00 napisał/a:

Kochać czy ja wiem jeszcze może młody jestem, ale dzisiaj ten pocałunek był wyjątkowy big_smile wiem że właśnie musiał będę jej pomóc jej dziecka, ale czy dam radę uciągnąć te sanki ? big_smile

Na swoje ostatnie pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć, nikt tego nie wie, bo nikt nie zna Cię tak jak Ty siebie sam. wink

5

Na swoje ostatnie pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć, nikt tego nie wie, bo nikt nie zna Cię tak jak Ty siebie sam. wink

Rozumiem, pisałem z nią że jak by to wyglądało ja i ty dziecko i ojciec dziecka, ona mi napisała że nigdy ci nie mówiłam i nie kazała byś z mną żył i brał ślubu a ja wiem ze z czasem by to inaczej wyglądało big_smile i na dodatek mówię że jednak chcę być na stopie przyjaźni a ona mi napisała "że co mamy sie przytulac calowac i spotykac... to ja tak nie chce" i ku.rwa albo mi tak slodzi albo taki  trochu związek z doskoku wink a na dodatek wiążąc się z nią miałbym doczynienia z jej ocjem dziecka i bym miał przypał na ulicy big_smile troche mnie martwi bo nie wiem jak to jej wytlumaczyć żeby ja jakos nie zranic, chciala sie calowac to ja calowalem i mowi ze uwielbia mnie  i malo tego mowi ze ciezko bedzie jej odskoczyc ode mnie, dla mnie to sie za szybko dzieje sad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dziewczyna starsza ode mnie i z dzieckiem - co robić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024