Wiesz Feniks... są kobiety, które nie mają żadnych przesłanek, a i tak wszędzie zdrady wietrzą...
Wiesz Feniks... są kobiety, które nie mają żadnych przesłanek, a i tak wszędzie zdrady wietrzą...
Są też tacy mężczyźni
Cyngli napisał/a:Wiesz Feniks... są kobiety, które nie mają żadnych przesłanek, a i tak wszędzie zdrady wietrzą...
Są też tacy mężczyźni
Oczywiście, są tacy ludzie ;-)
santapietruszka napisał/a:Cyngli napisał/a:Wiesz Feniks... są kobiety, które nie mają żadnych przesłanek, a i tak wszędzie zdrady wietrzą...
Są też tacy mężczyźni
Oczywiście, są tacy ludzie ;-)
Dlatego napisalam ze pomijam przypadki chorej, niczym nie uzasadnionej zazdrosci.
Mój chłopak utrzymuje regularny kontakt ze swoją byłą dziewczyna, na FB cały czas widzę ją między jego rozmowami. Kiedy go zapytałam czemu tak jest to oczywiście powiedział że wymyślam, ona do niego napisała itd. Ostatnio nie wytrzymałam i przejrzałam jego rozmowy z nią (wiem że to słabe, ale nie dawało mi to spokoju) i okazało się że nie tylko piszą ale i dzwonią do siebie i spotykają się na rozmowę i fajeczkę gdy jestem w pracy. Bardzo mnie to zabolało, poczułam się oszukiwana...
Powinnam mu powiedzieć że wiem o tych rozmowach i spotkaniach ale przy okazji zdradzić się że przejrzałam jego rozmowy... Nie mogę mu teraz zaufać, wydaje mi się że jak jestem w pracy to oni gdzieś idą na pogaduchy...
A określiliście jasno oboje na początku, że nie kontaktujecie się z byłymi?
71 2018-10-05 22:36:09 Ostatnio edytowany przez Jazzmine (2018-10-05 22:42:53)
Sprawdzanie telefonu to brak zaufania.
A brak zaufania to poczatek konca. Wszystkie te gorsze rzeczy wynikają właśnie z tego.Pomijając fakt, jak chore jest to, że dziewczyna wybitnie kontrolująca swojego faceta doradza publicznie innej takie samo zachowanie
ZGADZAM SIE Z TOBĄ W 100% - kontrolowanie telefonu jasno wskazuje na brak zaufania! Moj eks kontrolował mi telefon non stop pomimo tego, ze NIGDY nie dałam mu powodów aby czuł sie niepewnie w związku ze mną. Jednak, jak wyszło po czasie, sam miał cos do ukrycia. Wiec moim zdaniem, robią to tylko te osoby, ktore mierzą swoja miara i doskonale wiedza jakie „cuda” mozna trzymać w telefonie.
Droga Autorko, doskonale rozumiem Twoja obawę o kontakty partnera z eks, jednak ja na Twoim miejscu dokładnie wypytalabym jak ta relacja wyglada, w jakich stosunkach sie rozeszli i wlasnie o to, czy sie widują. Skoro juz wiesz jak jest to mozesz w ten sposob dowiedzieć sie, czy Twoj facet jest z Tobą szczery. Do dziela.
robią to tylko te osoby, ktore mierzą swoja miara i doskonale wiedza jakie „cuda” mozna trzymać w telefonie.
10/10.
ZGADZAM SIE Z TOBĄ W 100% - kontrolowanie telefonu jasno wskazuje na brak zaufania! Moj eks kontrolował mi telefon non stop pomimo tego, ze NIGDY nie dałam mu powodów aby czuł sie niepewnie w związku ze mną. Jednak, jak wyszło po czasie, sam miał cos do ukrycia. Wiec moim zdaniem, robią to tylko te osoby, ktore mierzą swoja miara i doskonale wiedza jakie „cuda” mozna trzymać w telefonie.
.
Z tym nie sposób się nie zgodzić.