Nie mam ochoty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Monia90 (2018-10-03 21:24:44)

Temat: Nie mam ochoty

] yyyy

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-03 18:47:40)

Odp: Nie mam ochoty
Monia90 napisał/a:

Witam, to mój pierwszy post w życiu w tych sprawach. I chociaż podobnych tematów jest mnóstwo to jednak wolę zacząć swój od początku w nadziei że mi doradzicie co mam zrobić.
Jestem 4 lata po ślubie. Mam trójkę dzieci, jedno przed ślubem a dwójkę po (dwie córki i syn). Z mężem znamy się blisko 10 lat. Będę trochę samokrytyczna. Przed ślubem kochalismy się prawie zawsze gdy się widzieliśmy, a czasem i kilka razy dziennie. Młodość. Zanim urodziła się nasza najstarsza pociecha, rok przed ślubem mówiłam mężowi że seks rzadko sprawia mi przyjemność, mimo to nie zrezygnowalismy z niego. Teraz nie potrzebuje go wcale. Dodam że w 3-4 roku znajomości mąż (wtedy chłopak) pracował w delegacji i tam poznał jakąś dziewczynę która zabrał na kilka dni do Zakopanego. Wszystkiego się dowiedziałam i starałam się mu jakoś wybaczyć. Mimo że i mąż i ta dziewczyna twierdzą że że sobą nie spali mam do niego straszny żal. Przy każdej kłótni wyrzucam ta sytuacje na stół. Poza tym już po ślubie nakrylam go ze pisze z jakąś lalą o seksi. Tu do spotkania nie doszło ale teraz mam jakiś wstręt i nie ufam mu za bardzo. Obiacal mi że nigdy już tak nie postąpi. Wracając do obecnej sytuacji. Mąż ma częsta ochotę na seks tj 2-3 razy w tygodniu. Ale kochamy się 2-3 razy w miesiącu. Dzisiaj znowu była próba zainicjonowania przez męża zbliżenia, oddalona przeze mnie. I chociaż mówił że nie będzie zły, czuję że jednak jest. Czuję się mało atrakcyjna mimo że mąż wysyła mnie do fryzjera i na fitness. W naszym domu tylko mąż pracuje wraca około 18 i nie mogę złego słowa powiedzieć, razem zajmujemy się dziećmi tj karmienie, kąpiel, przebieranie itp. Mówiłam że boję się 4 ciąży a on ze mogę pójść do ginekologa po tabletki lub spirale a jak powiedziałam że nie ma takiej możliwości to zaproponował wazektomię. Niewiem co z tym wszystkim zrobić. Jak skutecznie unikać seksu. Albo co zrobić żeby i mi się chciało. Dzisiaj mu powiedziałam że może iść na dziwki jak tak bardzo chce. Pomocy.

A dlaczego nie ma możliwości, żebyś poszła po tabletki lub spiralę?
To raz - a dwa: dlaczego seks nie sprawia Ci przyjemności? I nie pytam o lęk przed ciążą, skoro już przed urodzeniem dziecka Ci nie sprawiał?

3

Prędzej czy później ten facet znajdzie sobie kochankę. Skoro nie masz ochoty na seks to po cholerę ładowałaś się w związek i rodziłaś dzieci? Facetowi tylko życie marnujesz. Nie dziwię się, że zabrał jakąś laskę ze sobą na wyjazd, skoro ma taką kłodę w łóżku.

4 Ostatnio edytowany przez Monia90 (2018-10-03 21:17:56)

R

Monia90 napisał/a:

Dlaczego to nie wiem. Już myślałam nawet ze to może wina męża a nie moja

No, ale dlaczego? Nie masz orgazmu, seks trwa za krótko, boli Cię coś, nie chcesz w ogóle, żeby Cię dotykał, nie chcesz, żeby dotykał Cię akurat mąż? Żeby coś doradzić, musisz niestety podać konkrety...

6 Ostatnio edytowany przez Monia90 (2018-10-03 21:22:34)

Y

Monia90 napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
Monia90 napisał/a:

Dlaczego to nie wiem. Już myślałam nawet ze to może wina męża a nie moja

No, ale dlaczego? Nie masz orgazmu, seks trwa za krótko, boli Cię coś, nie chcesz w ogóle, żeby Cię dotykał, nie chcesz, żeby dotykał Cię akurat mąż? Żeby coś doradzić, musisz niestety podać konkrety...

Orgazumu nie miałam nigdy, chociaż czasami było blisko. Czasem boli mnie brzuch. Seks trwa różnie czasem dłużej ale przeważnie krótko.

A rozmawiałaś o tym z mężem? Jeśli tak, to co on na to?

8 Ostatnio edytowany przez Monia90 (2018-10-03 21:21:46)

T

9 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-10-03 19:24:07)

Najważniejsze. Czy Ty w ogóle masz jakiekolwiek libido, masturbujesz się i dochodzisz, gdy dotykasz się sama?

Jeśli nie, to winny absolutnie nie jest Twój mąż, po prostu sama nie wiesz, co Ci sprawia przyjemności, więc faceta też nie nakierujesz. Może idź do seksuologa.

Żal mi Twojego faceta, na pewno brakuje mu seksu, stąd pewnie próby spotkań z innymi kobietami.
Ale Ciebie też mi szkoda, bo tracisz bardzo wiele i też trochę rujnujesz Wasze małżeństwo.

Monia90 napisał/a:

Rozmawiałam. Chcę żebym go kierowała co i jak, ale nie mogę pokonać blokady. Może to przez próbę zdrady i myśl że dalej to robi

Nie sądzę. Seks nie sprawiał Ci przyjemności jeszcze przed próbą zdrady.

10

Umówmy się, że niewiele jest związków, które byłyby w stanie przetrwać bez seksu. Jeżeli jedna strona wykazuje ochotę na seks, a druga go odmiawia, to niestety ta sytuacja długo nie potrwa i najpierw będą kochanki, a potem w którejś kochance się zakocha i sobie pójdzie, a Ty zostaniesz z trójką dzieci. Więc jest pytanie czy Ty w ogóle chcesz z nim być tylko z seksem wam nie wychodzi, czy nie chcesz go więcej w swoim życiu a więc i w łóżku. Bo właściwie od tego będą zależeć kroki które powinnaś podjąć.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024