Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 394 z 394 ]

391

Odp: Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny
Wacław666 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

600 na ile?  i gdzie?
Na TINDERZE  big_smile To chyba ma znaczenie. Możn by to było nazwać eksperymentem gdyby 2 gości wyjeżdżało identycznym do przypadkowych Pań na ulicy.
Statystyki w szkole nie miał Klaudiusz chyba.
Żaden eksperyment jak dla mnie.

Jakie to ma znaczenie ze na tinderze? Eksperyment, prowokacja nazywaj sobie to jak chcesz, wniosek jest jeden wyglad przede wszystkim, nie wiem po co tu sciemniac, ze jest inaczej.

Ma znaczenie bo fama niesie, że tam szuka się ludzi na seks bez zobowiązań. więc jakie ma znaczenie co tam sobie model pod nosem mamrocze? Jak i tak szybko nam z życia zniknie?
600 ?  ciekawe dlaczego nie 3000?

Zobacz podobne tematy :

392

Spoko może i tinder to w większości seks bez zobowiązań, ale cały czas powyższy 'eksperyment' dowodzi na to, że nie jest tak jak napisała niepodobna, że chamski podryw zawsze będzie chamski.

393 Ostatnio edytowany przez kinia291 (2021-06-07 15:29:47)

Znalazłam ten wątek przypadkiem. Przeczytałam od deski do deski i dla mnie sprawa jest jasna.
Jak dla mnie dziewczyna po prostu czuła się napastowana i miała dość. Nie ma się co dziwić, skoro w każdym miejscu poznawała głównie nachalnych erotomanów.
Odniosłam wrażenie, że takie sytuacje plus głupie komentarze znajomych wręcz obniżyły jej poczucie własnej wartości wspomniane przez kilka osób "przewrażliwienie".
Na pewno nie czuła się piękna i pożądana słysząc ciągle chamski podryw i propozycje seksu. Z doświadczenia wiem, że to nic przyjemnego.

394

Dla mnie sytuacja jest prosta. Kobieta jest otwarta w rozmowie, imprezuje, jeździ sama w góry, przysiada się do nieznajomych to oni uważają, że jest też otwarta w innych kwestiach.

Posty [ 391 do 394 z 394 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024