Kolega od seksu - zemsta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega od seksu - zemsta?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66 Ostatnio edytowany przez Krzysiek123 (2018-06-03 17:33:21)

Odp: Kolega od seksu - zemsta?

Z mojego doświadczenia, jeśli sytuacja jest niejasna i niezręczna, najlepiej zapytać drugą osobę - wprost, bez owijania w bawełnę, ale w kulturalny sposób, nie implikujący jakichś podejrzeń czy pretensji.

A jak to nic nie da, to nic na siłę. Jest dużo innych ludzi do poznania. wink

Zobacz podobne tematy :

Zgadza się wkleiłem fragment artykułu dlatego napisałem proponuję przeczytać .Skoro wiesz , że to fragment książki czyli czytałaś o sobie

Sławomir Majda.Modlitwa inna niż wszystkie.Kobieta modliszka

69 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-06-03 18:06:52)

[off top - usunięte przez moderację]

70

Stulejman Wspaniały napisał/a:

Zgadza się wkleiłem fragment artykułu dlatego napisałem proponuję przeczytać .Skoro wiesz , że to fragment książki czyli czytałaś o sobie

Tak a jak czytam kryminały, to jestem mordercą.

71

białegroszki napisał/a:

Dziękuję wszystkim za rady i porady, fajnie było skonfrontować swoje wyobrażenia ze zdaniem innych, bardzo to doceniam. Myślę, że będzie lepiej, jak ten temat zostanie zamknięty, bo służy głównie osobistym przepychankom a nie w tym rzecz, myślę że powinniśmy się wspierać zamiast toczyć wojny o pietruszkę - każdy jest inny i każdy punkt widzenia jest bardzo cenny, bez złośliwości i narzucania swoich widzimisię. Pozdrawiam smile

Te same dylematy, i taki sam wpis na koniec.
Wtedy miała nick "Kodeinka", a poprzednio... jakoś we wrzesniu ub roku.

72 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-06-04 15:55:41)

Co za pamięć. smile Kodeinka w marcu pisała. Rzeczywiście o podobnej sytuacji. Co prawda to typowy problem w seksie dla seksu. Pasuje np. do moich doświadczeń.
Ale dziwnie pisała. Np w tym zdaniu:

Kodeinka napisał/a:

Najczęściej poznaje ich przez Internet stąd wcześniejsze spotkanie żeby się poznać .

O ile nie wątpię, że czasami występują kobiety wchodzące w seks bez zobowiązań, to na dłuższą metę i to z wieloma partnerami jest wg moich podejrzeń absolutnie rzadkie. Taka zabawa to nie igraszka. Na wielu aspektach można się pośliznąć.
Dziwnie pisała o czacie jakby nie wiedziała czym on jest.
białegroszki nie napisała, że miała takich wielu.
To, co mogę powiedzieć, to że u białegroszki nie było takiej ilości podejrzanych zdań. O ile w ogóle są tu jakieś takie.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega od seksu - zemsta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024