Facet wtyka nos w nieswoje sprawy, komentuje, testuje. Co robić z tym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet wtyka nos w nieswoje sprawy, komentuje, testuje. Co robić z tym?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Facet wtyka nos w nieswoje sprawy, komentuje, testuje. Co robić z tym?
Agnieszka.piw napisał/a:

Jeżeli On się do mnie odezwie pierwszy np zadzwoni  to ja rozpocznę jakiś kontrowersyjny temat, wlasnie albo z tym ciastem albo wymyślę coś innego. Opisze tutaj jaka była jego reakcja. Czy będzie bronił normalnie swojego stanowiska czy zacznie podnosić głos i będzie zdenerwowany.

Po co tworzyć sztuczne konflikty skoro realne sytuacje, bez potrzeby tworzenia dymu, dostarczyły wystarczająco danych abyś mogła ocenić czy chcesz rozwijać relację z nim. Nie ufasz sobie i swojemu instynktowi, stąd nie wiesz jak się zachować wobec niego i jak zareagować na jego wyskoki; stąd też potrzebujesz konsultacji na forum; stąd też potrzebujesz jasnych i wprost instrukcji co robić. Za mało wiary w siebie, swój osąd i swoje zdanie i w relacji z nim i tu...

Zobacz podobne tematy :

67

Znasz faceta niecałe 2 miesiące. Jego zalety, jakie do tej pory przejawił: przystojny, wygadany, przystojny, "czasem spędza wam się fajnie czas", no i zapomniałabym jeszcze... przystojny smile
Musisz mieć niezłe ciśnienie na związek. Nawinął sie przystojniaczek, to trza pazurami chwytać, nie ważne jaki charakter, się go "wychowa". No bo szkoda by było takiego okaza marnować, dobre geny, zdrowe dzieci z takim będą.

68

dziękuje za wszelkie rady, czytałam wszystkie odpowiedzi. Wczoraj wieczorem zadzwonił do mnie, nic go nie prowokowałam. Normalna luźna rozmowa. Opowiadałam co działo się danego dnia. Mówiłam ze dziewczyna w pracy miała urodziny i czestowala nas cukierkami, a on już mi przerwał big_smile
„O matko, laski to jedzą słodycze non stop a potem narzekanie ze są grube, a faceci po ślubie płaczą bo żona przytyła i nie wyglada tak jak przed, mało dziewczyn dba o siebie”. Ja powiedziałam, ze wszystko jest dla ludzi, a w jakiej ilości to spożywamy to już „nasz” problem. I już jego ton był wysoki. Mówię ze widać ze jakoś łatwo jest go zdenerwować smile a on ze nie jest zdenerwowany. Ale już czułam wyższy ton. Powiedział ze zamiast tych kosmetyków dziewczyny powinny się zdrowo odżywiać, ale on nie będzie kogoś uczył życia.
Ja po usłyszeniu czegoś takiego mam wrażenie ze to się odnosi do mnie. No i to słowo „laski”. Kontynuowałem rozmowę, było po 22 i w pewnym momencie było słychac kłapnięcie drzwiami w pokoju i on nagle się rozłączył. Okazało się ze to jego starsza siostra, która bardzo nie lubi jak On rozmawia głośno o tej porze bo to słychac na cały dom i się denerwuje big_smile Czyli jak widać czuje respekt do siostry big_smile

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet wtyka nos w nieswoje sprawy, komentuje, testuje. Co robić z tym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024