Moja żona też lubi, ale ja jakoś nie mogę się przekonać :-(
Jeszcze polubisz
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyzna zaczyna się od 180 cm i 6 tysięcy miesięcznie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja żona też lubi, ale ja jakoś nie mogę się przekonać :-(
Jeszcze polubisz
cwany_gapa napisał/a:Moja żona też lubi, ale ja jakoś nie mogę się przekonać :-(
Jeszcze polubisz
Jeśli każe, to polubię. Ale nie wcześniej! Mam swoją godność...;-)
Lou71.71 napisał/a:cwany_gapa napisał/a:Moja żona też lubi, ale ja jakoś nie mogę się przekonać :-(
Jeszcze polubisz
Jeśli każe, to polubię. Ale nie wcześniej! Mam swoją godność...;-)
?
Facet to się zaczyna od dr hab. nauk filozoficznych / fizyki / astronomii / biologii przed nazwiskiem ;} No ale każdy ma swoje wymagania.
A ja zaczynam od 185 cm,z kasą spokojnie sobie radzę .Z wykształcenia jestem historykiem i lubię sobie grzebać w przeszłości.W piłkę lubię pograć w klubie w weckend pooglądać mecze.Ale żebym się spinał no to nie .Większość kobiet dziś myśli o sobie jak o jakimś cudzie świata to mnie jakoś nie kręci.Messi to jest gościu i jego wolę oglądać.
Facet to się zaczyna od dr hab. nauk filozoficznych / fizyki / astronomii / biologii przed nazwiskiem ;} No ale każdy ma swoje wymagania.
Coś na ten temat wiem. Nie ma na to żadnych empirycznych dowodów i moje doświadczenie też w ogóle tego nie potwierdza.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyzna zaczyna się od 180 cm i 6 tysięcy miesięcznie.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024