Jak poderwać kolege z pracy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać kolege z pracy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Jak poderwać kolege z pracy?

Siemka nie wiem jak mam poderwać kolegę z pracy pracujemy razem. Dobrze nam się razem rozmawia. Nie gadamy ze sobą cały czas bo zdarzają się momenty gdy jest cisza gdy jesteśmy razem (ale chyba nie oto chodzi by ciągle ze sobą rozmawiać) i według niego dobrze mu się ze mną pracuje. Mi on się podoba ale nie wiem jak ja mu. Podobne mamy charaktery.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poderwać kolege z pracy?

Nie no serio ?! wyjdź z inicjatywą i wyskoczcie wspólnie na kawę i ciastko smile

3

Markuss88 napisał/a:

Nie no serio ?! wyjdź z inicjatywą i wyskoczcie wspólnie na kawę i ciastko smile

Co serio?Nie bardzo rozumiem.Troszkę się wstydzę pierwsza wyjść z inicjatywą.Nawet nie wiem czy ma dziewczyne.Kurcze wiem głupie.

4

Pogubiona jeżeli nie zaczniesz wychodzić z większą inicjatywą czy to w stos. do tego konkretnego mężczyzny, czy innego to cudów nie będzie. Skoro nie wiesz czy ma dziewczynę, to przynajmniej już masz temat do zagajenia rozmowy, która być może sprowadzi waszą znajomość na inne tory wink Zapytaj wprost i dodaj, że pomyślałaś, że jeśli takowej nie ma to miło byłoby gdzieś razem wyskoczyć. Śmiało!
Jeżeli nie wyjdzie to przynajmniej nie będziesz dłużej traciła czasu na gdybanie o nim i co by było gdyby. Pójdziesz po prostu dalej i spróbujesz znowu z kimś innym.

5

Mam do niego numer czy wypada od czasu do czasu napisać do niego co tam czy to nie będzie narzucanie się?

6 Ostatnio edytowany przez evalougo (2018-02-16 18:55:06)

Wysłanie jednego SMS-a z zapytaniem ,,co tam, jak tan," to nie narzucanie. Przecież jak nie odp, to więcej nie napiszesz, a jak odpisze, to sobie poklikacie.

7 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-02-18 01:06:33)

Pogubiona24 napisał/a:

Mam do niego numer czy wypada od czasu do czasu napisać do niego co tam czy to nie będzie narzucanie się?

A jakim cudem miałoby nie wypadać? W kraju jeszcze gdzie kobiety mają mniejsze prawa to może, ale w Polsce, gdzie jest równouprawnienie, emancypacja?
W ogóle trochę dziwi mnie Twoje założenie wątku, bo przecież napisałaś w nim, że dobrze się Wam rozmawia, pracujecie razem, on Ci wysyła pozytywne sygnały... To jeszcze trzeba jakiegoś "podrywania"? Teraz to kolej chyba na coś więcej przecież. Chociaż żeby nie było, że nie rozumiem naturalnej tradycji, że to facet inicjuje. Tylko jeśli się tego trzymać, to w ogóle też raczej nie powinnaś pytać.
Mi niedawno gdy szedłem koło cmentarza jakaś młoda dziewczyna zaczęła krzyczeć przy koleżankach, że chce ze mną chodzić... (ja tylko jak głuchy sobie je wyprzedzałem a i jeszcze słyszałem, że poszła szybciej kawałek tuż a mną).
Hm, ale może po wschodniej stronie Wisły jest inaczej.

8

Ja nie chcę pierwsza wychodzić z inicjatywą bo nie chcę wyjść na idiotke że myślałam że coś między nami mogło być a może tak on nie chce.

9

Pogubiona24 napisał/a:

Ja nie chcę pierwsza wychodzić z inicjatywą bo nie chcę wyjść na idiotke że myślałam że coś między nami mogło być a może tak on nie chce.

Zakładasz temat na forum " jak poderwać?" Teraz piszesz, że nie chcesz wychodzić z inicjatywą. Więc czego chcesz?

10 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-02-18 13:39:39)

No cóż, pewnie chodzi o dodatkowe założenie, że to "podrywanie" ma wyglądać jakby go nie robiła. big_smile W końcu jest kobietą. smile
Czy to dla niego czy postronnych.

11

Kurcze to jak to mam zrobić bo on jest chyba nieśmiały.Jak go ośmielić?

12

Pogubiona24 napisał/a:

Kurcze to jak to mam zrobić bo on jest chyba nieśmiały.Jak go ośmielić?

Sama się ośmiel. Zaprosić kogoś na kawę to nie jest wielka filozofia. Jak odmówi, to trudno, przynajmniej próbowałaś.

13

Właśnie nie bardzo mamy możliwość gdzieś się umówić na kawe.

14

Pogubiona24 napisał/a:

Właśnie nie bardzo mamy możliwość gdzieś się umówić na kawe.

Zrób z tego zwykłe wyjście do kina, na piwo, na kawę czy coś zjeść. Nie trzeba z tego robić randki. Przekonasz się jak to wygląda i jak się przy nim czujesz.

15

Właśnie bardzo dobrze się przy nim czuję ale widzę że jakby on chyba jest nieśmiały trochę a chciałabym z nim być.

16

Pogubiona24 napisał/a:

on chyba jest nieśmiały .

Po przecież gdyby nie był nieśmiały, toby sam z siebie na Ciebie poleciał.
Jak taki przystojny, wygadany, fajny, bla bla bla facet na daną kobietę nie leci... to przecież MUSI być nieśmiały i w ogóle to on ją skrycie kocha, ale się wstydzi.

To chyba taka dosyć popularna racjonalizacja. wink

17

Znerx napisał/a:
Pogubiona24 napisał/a:

on chyba jest nieśmiały .

Po przecież gdyby nie był nieśmiały, toby sam z siebie na Ciebie poleciał.
Jak taki przystojny, wygadany, fajny, bla bla bla facet na daną kobietę nie leci... to przecież MUSI być nieśmiały i w ogóle to on ją skrycie kocha, ale się wstydzi.

To chyba taka dosyć popularna racjonalizacja. wink

To dlaczego nic nie robi w tym kierunku.Sama już nie wiem co o tym mam myśleć.

18

Zauważyłam że chyba jest zły jak rozmawiam z innym kolegą a jak wchodzę na temat właśnie tego kolegi to to samo. Nie wiem też co o tym myśleć.

19

Autorko, po ile Wy macie lat? Bo czaicie się jak lata nastolatków przy pierwszej sympatii... Jeśli nadal będziecie tak zwlekać, to ktoś kogoś zgarnie wam sprzed nosa, że się tak wyrażę.

20

Ja myślę jakby tu zagadać na ten temat.Raz myślałam żeby go poprosićaby przyjechał po mnie w jedno miejsce ale stwierdziłam że to głupie ale wolałabym aby to on przejął inicjatywę bo nie wiem czy ja mu się podobam.

21

A.wystarczy zapytać, czy wyskoczy z Tobą na kawę.

22

....

23

Dzisiaj mi napisał że się cieszy że mi się coś udało z czego jestem zadowolona. Czyjzys ale nie przejmuje inicjatywy i nie wiem czy coś do mnie czuje.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać kolege z pracy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024