Co zrobić żeby facet zaczął się starać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby facet zaczął się starać?

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 1,088 ]

976

Odp: Co zrobić żeby facet zaczął się starać?
eh23 napisał/a:

Czy ktoś z Was mialby ochote popisać poza ta grupa?

Ja smile

Zobacz podobne tematy :

977

Olinka napisał/a:

Eh, Lady Loka ma rację.
Zauważ, że on nie musi się starać, bo cokolwiek zechce, to dostanie i to niemal na zawołanie. Zachowujesz się jak zbity piesek, który bez względu na to, co się między Wami wydarzy, przyjdzie, połasi się, będzie wiernie służył i cierpliwie czekał na ciepły gest. I nawet kiedy zapłaczesz, to głównie po to, aby wzbudzić w nim poczucie winy, czego on jest dziś doskonale świadomy.
Twój chłopak przypuszczalnie jest Ciebie absolutnie pewny - w jego oczach byłaś, jesteś i będziesz. To dlatego nie ma żadnej motywacji, a tym bardziej potrzeby, aby zabiegać o Twoją uwagę i względy.

Tak to prawda nie musi nic robic ,a ja jak głupia lecę sama do niego i sama proponuje ,ale strasznie mnie to wkurza ,że ja nie mogę mieć ochoty bo mnie odrzuca ,albo jak juz się zgodzi to takie na chama i nie fajnie jest. Wiecie co? Często sama zabiegam o ten seks aby właśnie on nie wrócił do tego co było czyli masturbacji przy zdjęciach koleżanek,boje się ze jak mu odmowie cały weekend to zacznie to robić znowu. Czasami boje się ,że ten raz w którym się ze mną kocha to takie aby zaspokoić jego i tylko jego . W piątek jak mu odmówiłam to pytał w kolko aż mnie meczyl : czemu nie chce ,co się stało itp . A JAK wyszło w sobotę to było ok ,ale no ja też chciałam w niedziele to się już wykrecal "zmęczony jestem "
Powoli ,przestaje mieć ochotę wogóle na seks , i wiem też ,że potrzebna będzie mi wizyta u seksuologa . Ja tak nie potrafię w związku . Czuje się upokorzena i wykorzystana gdy ja chcę a on wtedy nie . Rozumiem ,że są momenty zmęczenia . Ale w każdy weekend jest dokładnie to samo .
Sama nie wiem co robić . Faktycznie ten cały weekend odpuścić to , gdy mnie zaczepia tez mówić to co on ?

978

malinka.s napisał/a:
eh23 napisał/a:

Ja smile

Masz może GG?

979

eh23 napisał/a:
malinka.s napisał/a:
eh23 napisał/a:

Ja smile

Masz może GG?

Tak

980

Taaa dogadajcie się razem. Kobieta w związku z toksykiem u kobieta, która jest toksykiem. Czekam na wnioski.

Eh - ja bym w przypadku jego cwiczen trwajacych 5h po prostu poszla sama na najblizszy autobus i koniec.
Ale jak zawsze latwiej stosowac wymowki niz cos zmieniac.

981

Lady Loka napisał/a:

Taaa dogadajcie się razem. Kobieta w związku z toksykiem u kobieta, która jest toksykiem. Czekam na wnioski.

Eh - ja bym w przypadku jego cwiczen trwajacych 5h po prostu poszla sama na najblizszy autobus i koniec.

Jak kiedyś tak zrobiłam to się obraził i powiedział ze się zachowałam jak dziecko i cały dzień się nie odzywał

982

Cały dzień się nie odzywał... no faktycznie horror.

983

eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Jak kiedyś tak zrobiłam to się obraził i powiedział ze się zachowałam jak dziecko i cały dzień się nie odzywał

i kto kogo przepraszał?

984

Nadal nie rozumiem, po co razem jesteście. Nie masz z tego związku nic, co byś chciała, same problemy, ciągle jęczysz, narzekasz, marudzisz, płaczesz. Ohoo, jeszcze do seksuologa byś poszła, bo nie masz ochoty na seks z kimś kto cię odrzuca? Chciałabym zobaczyć minę seksuologa, który to usłyszy i jak długo będzie opanowywał śmiech.

Ja mam wrażenie, że ty się tego człowieka tak strasznie boisz, że po prostu każde jego zmarszczenie brwi trzeba przebłagać, bo się misio obrazi i nie będzie chciał cię tulić, a ty wtedy rozsypiesz się na milion kawałeczków, bo lepiej mieć byle kogo, kto cię chociaż raz na tydzień pogłaszcze, choćby w podzięce za seks (nawet jeśli czujesz, jakbyś się sprzedawała), zamiast być samej ze sobą.

985

eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No a Ty robisz z siebie dla niego szmatę do podłogi siedząc i czekając aż łaskawie wróci z grilla ze znajomymi albo z ćwiczeń?
Miej Ty trochę szacunku do siebie samej.
Skoro on potrafi u siebie w domu się do Ciebie nie odzywać, albo iść spać, to ja bym po prostu do niego nie jeździła.

986

ósemka napisał/a:
eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

i kto kogo przepraszał?

JA JEGO

987

Edyta - masz dwa problemy.
Po pierwsze, poruszane już tutaj wcześniej, wymuszasz płaczem, wymyślasz, wyolbrzymiasz.
Po drugie, jesteś tak niesamowicie uzależniona od Twojego chłopaka emocjonalnie, że to się w głowie nie mieści. On się skrzywi, a Ty już przepraszasz i płaczesz. On może z Tobą w tym momencie zrobić co mu się tylko podoba. Ma 100% gwarancji, że nie odejdziesz, co najwyżej popłaczesz i pojęczysz, ale sam już na to nie reaguje.
Ty nie potrzebujesz seksuologa tylko kompleksowo przeprowadzonej terapii u psychiatry.
Nie można aż tak być zależnym od drugiego człowieka. Zwłaszcza wtedy, kiedy ten drugi człowiek Cię nie szanuje. A on nie będzie Cię szanował, bo Ty nie szanujesz sama siebie.

988

Lady Loka napisał/a:

Po pierwsze, poruszane już tutaj wcześniej, wymuszasz płaczem, wymyślasz, wyolbrzymiasz.
Po drugie, jesteś tak niesamowicie uzależniona od Twojego chłopaka emocjonalnie, że to się w głowie nie mieści. On się skrzywi, a Ty już przepraszasz i płaczesz. On może z Tobą w tym momencie zrobić co mu się tylko podoba. Ma 100% gwarancji, że nie odejdziesz, co najwyżej popłaczesz i pojęczysz, ale sam już na to nie reaguje.
Ty nie potrzebujesz seksuologa tylko kompleksowo przeprowadzonej terapii u psychiatry.
Nie można aż tak być zależnym od drugiego człowieka. Zwłaszcza wtedy, kiedy ten drugi człowiek Cię nie szanuje. A on nie będzie Cię szanował, bo Ty nie szanujesz sama siebie.

To prawda . Jestem do niego tak przyzwyczajona. Az za bardzo .
Mam problem widzę i rozumiem . Ale nie pojme chyba tego co on robi. Ja juz nie wiem czy ten nasz związek jest traktowany poważnie tylko przeze mnie ? Fakt gdyby był tylko dla seksu chciałby ciągle .Nie wiem co jest tu juz grane skoro "kocha". Co raz mniej pisze ,juz nie dzwoni po pracy , odzywa się po 22 na chwilkę tylko i tak cały tydzień. 
Może tak naprawdę on ma ten sam problem co ja? Nie odejdzie bo boi się ze nikogo sobie nie znajdzie ,a ja na weekendy dobra jestem na raz ? Juz nic nie rozumiem , ten związek jest albo za ciężki albo oboje do siebie nie pasujemy

989

eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Mam problem widzę i rozumiem . Ale nie pojme chyba tego co on robi. Ja juz nie wiem czy ten nasz związek jest traktowany poważnie tylko przeze mnie ? Fakt gdyby był tylko dla seksu chciałby ciągle .Nie wiem co jest tu juz grane skoro "kocha". Co raz mniej pisze ,juz nie dzwoni po pracy , odzywa się po 22 na chwilkę tylko i tak cały tydzień. 
Może tak naprawdę on ma ten sam problem co ja? Nie odejdzie bo boi się ze nikogo sobie nie znajdzie ,a ja na weekendy dobra jestem na raz ? Juz nic nie rozumiem , ten związek jest albo za ciężki albo oboje do siebie nie pasujemy

chcesz pogadać poza forum?

990

Ja bym doradzała rozstanie i terapię. Potem nowy związek z kimś innym.

991

Może właśnie problem jest w tym, że on ma Cię na każde zawołanie? Zmień nawyki do których się przyzwyczaił. Bądź czasami zajętą kobietą, pokaż, że nie cały Twój świat kręci się wokół niego? Ale nie płaczem i pretensjami. Stanowczo powiedz, że np. nie będziesz siedzieć sama u niego w domu i czekać na niego. Jeśli nie ma czasu dla Ciebie to się nie spotkacie. Tylko jak Ty to przeżyjesz to ja nie wiem smile

992

Lady Loka napisał/a:

Rozstanie bo ja to niszcze ? Czy to ,że uważasz ze on się mną bawi

993

malinka.s napisał/a:
eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Mogę ,masz gg?

994

ósemka napisał/a:

Może właśnie problem jest w tym, że on ma Cię na każde zawołanie? Zmień nawyki do których się przyzwyczaił. Bądź czasami zajętą kobietą, pokaż, że nie cały Twój świat kręci się wokół niego? Ale nie płaczem i pretensjami. Stanowczo powiedz, że np. nie będziesz siedzieć sama u niego w domu i czekać na niego. Jeśli nie ma czasu dla Ciebie to się nie spotkacie. Tylko jak Ty to przeżyjesz to ja nie wiem smile

Ciężko zmienić mi te nawyki ponieważ jak robiłam to kiedyś to wtedy on się obrażał i nie odzywał całymi dniami bo się postawiłam.  A on uważał to za focha ..

995 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-03-05 20:33:12)

eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ty go zrobiłaś takim, jaki jest teraz.
Obecnie to wina obojga.
Ty, bo nie szanujesz siebie, płaczesz, jęczysz i wymyślasz.
A on, bo Ciebie nie szanuje.

Wybacz, ale dla mnie nie ma tutaj za bardzo czego zbierać. Dużo pracy musielibyście włożyć w to, żeby zrobiło się u Was normalnie. I musielibyście obydwoje chcieć. A z tego co mówiłaś, to nawet jeżeli Ty chcesz, to on już nie do końca.
Nawet, jeżeli Ty nagle zaczniesz szanować sama siebie, to z jego strony będzie wieczny foch, a nie jakaś konstruktywna próba napraw relacji.

edit.
A naprawdę ciężko jest mu powiedzieć "wiesz, nie będę tutaj siedzieć kiedy Ciebie nie ma, jadę do domu". To nie foch wtedy.

996

Lady Loka napisał/a:
eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ty go zrobiłaś takim, jaki jest teraz.
Obecnie to wina obojga.
Ty, bo nie szanujesz siebie, płaczesz, jęczysz i wymyślasz.
A on, bo Ciebie nie szanuje.

Wybacz, ale dla mnie nie ma tutaj za bardzo czego zbierać. Dużo pracy musielibyście włożyć w to, żeby zrobiło się u Was normalnie. I musielibyście obydwoje chcieć. A z tego co mówiłaś, to nawet jeżeli Ty chcesz, to on już nie do końca.
Nawet, jeżeli Ty nagle zaczniesz szanować sama siebie, to z jego strony będzie wieczny foch, a nie jakaś konstruktywna próba napraw relacji.

edit.
A naprawdę ciężko jest mu powiedzieć "wiesz, nie będę tutaj siedzieć kiedy Ciebie nie ma, jadę do domu". To nie foch wtedy.

Nie wiem nie mam już na nic siły serio.
On jest bo jest ja bo go kocham i myślałam że jakoś to uratujemy ale widzę ze mu nie zależy

997

eh23 napisał/a:
malinka.s napisał/a:
eh23 napisał/a:

Mogę ,masz gg?

Tak mam

998

malinka.s napisał/a:
eh23 napisał/a:
malinka.s napisał/a:

Mogę ,masz gg?

Tak mam

To wyślij mi na E maila

999

Powiem Ci to samo, co tłukę od wczoraj Malineczce.s

Sama miłość czasami nie wystarczy. Poza tym nie można w imię miłości siedzieć w związku, który nas niszczy.
Jesteś młoda i jeszcze pokochasz. Niejeden facet na Twojej drodze stanie. Spróbuj, zobacz, posmakuj jak to jest być w kimś innym. I nie daj się po raz drugi pozbawić szacunku.

1,000 Ostatnio edytowany przez malinka.s (2018-03-05 21:00:03)

eh23 napisał/a:
malinka.s napisał/a:
eh23 napisał/a:

Mogę ,masz gg?

Tak mam

To wyślij mi na E maila

1,001

Lady Loka napisał/a:

Powiem Ci to samo, co tłukę od wczoraj Malineczce.s

Sama miłość czasami nie wystarczy. Poza tym nie można w imię miłości siedzieć w związku, który nas niszczy.
Jesteś młoda i jeszcze pokochasz. Niejeden facet na Twojej drodze stanie. Spróbuj, zobacz, posmakuj jak to jest być w kimś innym. I nie daj się po raz drugi pozbawić szacunku.

Mnie niszczy w tym zwiazku to, ze odzywa sie, kocha sie tylko kiedy on chce.  Nie chce próbować z innymi. Chce zrozumieć i mieć czarno na bialym : czemu ze mna jest, czy mu zależy, co sie stalo ze aż tak mnie odpycha, i czy on teraz udaje. Nie umiem kończyć związków jak nic nie wiem.  Nie wiem czemu.

1,002

A przecież on Ci tego nie powie. Do tej pory nie powiedział i nie powie.
Jego zachowanie jest konsekwencją Twoich jęków. Twojego zrywanie kilkukrotnego, z którego nic nie wynika, Twoich płaczów, Twoich problemów.
On wie, że cokolwiek by nie zrobił to i tak zrobisz to, co on chce, bo masz tak małe poczucie własnej wartości, że bez niego jesteś praktycznie nikim.

Albo to zmienisz, albo nie. Twoja sprawa.
Ale jak nie chcesz nic zmieniać to nie jęcz tutaj, że masz problemy.

1,003

eh23 napisał/a:

Żałuję tego ,że na nim wszystko wymuszałam ,teraz nawet zdjęć nie doda na portal bo się pewnie wstydzi .
Napisalam mu wczoraj Kocham Cię całym serduszkiem odpowiedział " yyy uważaj tam bo serduszko zgubisz u mnie :* "
nie wiem o co Chodzi tłumaczył ,że niby ze te serce zawsze będzie jego ,ale wątpie

Napisałam na gg

1,004

eh23 napisał/a:

Ciężko zmienić mi te nawyki ponieważ jak robiłam to kiedyś to wtedy on się obrażał i nie odzywał całymi dniami bo się postawiłam.  A on uważał to za focha ..

Pretensje, fochy, manipulacje - to niektóre z wyraźnych symptomów toksycznego związku, a u Was niestety występują po obu stronach.

Eh, sami ustalamy granice, których innym nie pozwalamy przekraczać, a Ty pozwoliłaś sobie wejść na głowę. Na dzień dzisiejszy to on decyduje o kształcie tego, co Was łączy (choć nie wiem czy jest to właściwe słowo), a Ty bez względu na okoliczności pokornie czekasz na każdy łaskawy gest z jego strony.

Obrażał się? No i co się stanie, jeśli raz jeszcze się obrazi, bo Ty w końcu wyjdziesz czując się lekceważona? Kiedyś mu przejdzie, a jeśli nie, to tylko będzie świadczyć o braku jakiejkolwiek refleksji z jego strony. I to on za to lekceważenie powinien przeprosić.
Ty naprawdę musisz wreszcie zacząć szanować swoje emocje. Siebie zacząć szanować.

1,005

eh23 napisał/a:

czemu ze mna jest,

bo robi z Tobą co chce i kiedy chce

eh23 napisał/a:

czy mu zależy,

tak, bo trudno o taką dziewczynę

eh23 napisał/a:

co sie stalo ze aż tak mnie odpycha,

bo im bardziej on Cię odpycha, tym bardziej Tobie zależy

eh23 napisał/a:

i czy on teraz udaje.

nie, ponieważ zabawa w związek z Tobą mu odpowiada

1,006

ósemka napisał/a:
eh23 napisał/a:

czemu ze mna jest,

bo robi z Tobą co chce i kiedy chce

eh23 napisał/a:

czy mu zależy,

tak, bo trudno o taką dziewczynę

eh23 napisał/a:

co sie stalo ze aż tak mnie odpycha,

bo im bardziej on Cię odpycha, tym bardziej Tobie zależy

eh23 napisał/a:

i czy on teraz udaje.

nie, ponieważ zabawa w związek z Tobą mu odpowiada

Bez sensu jak dla mnie, przecież jak on to mówił, ze nie meczylby sie tyle i nie kupował prezentów dla osoby która ma gdzieś.  Z resztą co ma byc to będzie w tym macie rację. Ja nie mam siły juz sie starać wiec odpuszczam.

1,007

On Cię nie ma gdzieś.
On Cię ma owiniętą wokół palca. Parę lat, potem zaręczyny, ślub, wspólne mieszkanie, a Ty będziesz skakać koło niego. Sprzątać, prać, prasować, obiadki gotować. Ułoży sobie Ciebie jak w zegarku smile on na piwo, a Ty do garów.
A Ty nie będziesz się stawiać, tylko będziesz jęczeć, że powiedział "kocham Cię" o dwa razy mniej niż tydzień wcześniej.

1,008

Lady Loka napisał/a:

On Cię nie ma gdzieś.
On Cię ma owiniętą wokół palca. Parę lat, potem zaręczyny, ślub, wspólne mieszkanie, a Ty będziesz skakać koło niego. Sprzątać, prać, prasować, obiadki gotować. Ułoży sobie Ciebie jak w zegarku smile on na piwo, a Ty do garów.
A Ty nie będziesz się stawiać, tylko będziesz jęczeć, że powiedział "kocham Cię" o dwa razy mniej niż tydzień wcześniej.

Nie, akurat z tym się nie dam ,że tylko ja będę sprzątać. 
Im dłużej o tym myślę tym bardziej mi się odechciewa juz wszystkiego.
Bardzo bym chciała partnera który ,no pomoże mi przejść przez to wszystko nawet jeśli byłabym chora np, na depresję itp.
Jestem jaka jestem,ale ja tylko chciałam aby był przy mnie, kochał mnie i poświęcał troszkę czasu . Kiedyś byłam dla niego okropna bo się bałam,że on się okaże jak inni ,ze tez mnie zrani .
Zauważyłam pewna rzecz w nim , jeśli mowie o emocjach o związku ,uczuciach on wtedy jest cicho nie odzywa się ,jeśli ja wybuchem on także ..jak jest spokojnie coś tam się odezwie ,ale jeśli chodzi o rzecz np. Z tym implantem taki wyszedł problem ,że endokrynolog kazał mi go usuwać ponieważ nie jest dla mnie i no jednak wpływa na zachowanie ...  to jakoś umiał o tym gadać , że no usuwamy że będę miała co innego itp (ja nie daje ani grosza za wyjazd za wizytę itp bo nie mam ) wiec dziwie się ,xe gdyby mnie chciał sobie tak ustawić to jeszcze by placil pewnie by rządal abym wzięła od rodziców a powiedział dobrze kotek nie ma sprawy . Jeśli chodzi o takie rzeczy mogę z nim pogadać ,ale tak jak mówię gdy mówię "nie kochasz mnie nie chcesz mnie zdradza sz mnie " wtedy mówi xe znowu wymyslam i to są powody kłótni a ja w takich momentach chciałabym być przytulona i zapewniona o tym ze jestem ja.

1,009 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-03-05 23:49:17)

no bo wymyślasz. Po kiego grzyba on ma Cię nieustannie zapewniać o tym, że Cię nie zdradza?
Przez takie jazdy on jest jaki jest.

1,010

Lady Loka napisał/a:

no bo wymyślasz. Po kiego grzyba on ma Cię nieustannie zapewniać o tym, że Cię nie zdradza?
Przez takie jazdy on jest jaki jest.

Bo np mi źle ,bo przypomina mi się mój przedni związek i przez tamten związek mam chora głowę bo byłam zdradzana zmuszani do seksu do którego oczywiście nie doszło nigdy i jeszcze uderzona... Umiem zrywać bo w poprzednim zerwałam mimo , że cierpiała jeszcze bardziej .
Z obecnym nie zrywam bo po 1. Kocham go po 2. Jest mi głupio, że tak go zmienilam. 3. Dziwnie mi byłoby zerwać ,bo ja nie ogarniam juz tego związku . Będzie lepiej jak opowiem w skrocie weekend

Przyjeżdża po mnie w piątek prawie co każdy piątek zabiera mnie na jedzenie . Oglądamy seriale itp jest fajnie nie klocimy się .  W sobotę on ma telefon ze musi być na ćwiczeniach (bo za rok idzie do strazy) wiec sobie rozmawiałam z jego mama i oglądałam seriale później ...a no i rano w sobotę byłam w szkole . W sobotę się kochaliśmy on chciał i ja chciałam wzsytsko super pięknie dzień kolejny zlecial.  W niedziele znowu on do remizy bo ważne ćwiczenia ogólnie w ten weekend nic nie robiliśmy oprócz oglądania seriali na netflixie bo oboje to uwielbiamy no i wieczorem on już zasypial zapytałam wiec czy ma ochote a on ze nie wie bo troszkę zmęczony jest i zasypia zrozumiałam ok , poszliśmy się kąpać Ozyl wiec znów zapytałam to powiedział ze zobaczymy bo jego rodzice jeszcze chodzą no i powiedziałam to podotykaj mnie chociaż to robił to tak jakby mu się nie chciało i się zezslocilam i on poszedł spać .
I TU WAM MÓWIĘ , ogólnie weekend bez spiny ,ale się raz wkurxyla i powiedziałam ze jak ma tak robić to niech nie robi ,bo to przykre było . I w sumie szczerze mówiąc klocimy się tex o ten seks ze za rzadko ze nie ma ochoty ze go nie podniecam itp .i on na to "jak ty wymyslasz"
Gdy jest już jakąś kłótnia między nami  to nawet na chama go nie zaciągne do łóżka bo on ma taki opór ,po klotni on nie umie się kochać dlatego to dla mnie sygnał xe nie jest dla seksu . Zawsze jak idzie do sklepu lub czegoś mi zabraknie to po to on jedzie czyli się stara cxy jak to tam nazwać . Ogolnie często się śmiejemy z siebie ,zartujemy. I jest dobrxe dopóki sobie nie usiade i nie zacznę myśleć "czemu mnie odrzucił jak chciałam się kochać " juz mam smutna minę on się pyta co mi jest ja mówię nic i się zaczyna bo on przecież widzi xe mnie zna ...
Wiem , że was mecze na tym forum ,ale mimo tego jak to napisałam czuje się spokojniejsza .

1,011

Twój facet nie jest odpowiedzialny za to, co miałaś wcześniej. To Ty masz problem z głową, nie on. On wcale nie musi przekonywać Cię co chwilę o swojej nieskończonej miłości dlatego, że Ty masz jakieś jazdy.

1,012

Wrócę do jednego z Twoich poprzednich postów.

eh23 napisał/a:

Może tak naprawdę on ma ten sam problem co ja? Nie odejdzie bo boi się ze nikogo sobie nie znajdzie ,a ja na weekendy dobra jestem na raz ?

Być może gdzieś już o tym pisałaś, jeśli tak, to przepraszam, ale chciałabym zapytać dlaczego uważasz, że nikogo już sobie nie znajdziesz? Co z Tobą jest nie tak, że tak o sobie myślisz?

Moim zdaniem jesteś piękną, mądrą kobietą, tylko trochę pogubioną. Masz co prawda zaniżone poczucie własnej wartości i problemy emocjonalne, ale jeśli o siebie zawalczysz, to naprawdę możesz sobie z tym poradzić.

Twoje słowa z cytatu świadczą, że teraz nie odchodzisz od swojego chłopaka ze strachu, a jednak wciąż usiłujesz nas przekonywać, że z miłości. Dlaczego nie dasz sobie szansy na to, aby być szczęśliwą? Czasem niestety dwoje ludzi zapędzi się tak daleko, wpadając w błędne koło, że w natłoku złych emocji, żalu, zobojętnienia nie potrafią już znaleźć drogi do siebie, wtedy najskuteczniejsza okazuje się albo terapia szokowa, albo rozejście się i budowanie czegoś od nowa, bazując na zdobytym doświadczeniu.

eh23 napisał/a:

I jest dobrxe dopóki sobie nie usiade i nie zacznę myśleć "czemu mnie odrzucił jak chciałam się kochać " juz mam smutna minę on się pyta co mi jest ja mówię nic i się zaczyna bo on przecież widzi xe mnie zna ...

A czy Ty naprawdę musisz wszystko tak bardzo i na wszystkie strony analizować, brać do siebie, przegadywać? Łatwiej byłoby Ci, gdybyś nabrała nie tylko trochę luzu, dystansu, ale też nauczyła się trochę tak sobie, jak i chłopakowi odpuszczać. Teraz siebie samą i jego zwyczajnie męczysz.

1,013

Lady Loka napisał/a:

Twój facet nie jest odpowiedzialny za to, co miałaś wcześniej. To Ty masz problem z głową, nie on. On wcale nie musi przekonywać Cię co chwilę o swojej nieskończonej miłości dlatego, że Ty masz jakieś jazdy.

Tak wiem, ale mam zal ze czasem mnie olewa a wie co miałam kiedyś .
Denerwuje mnie z tym seksem jeszcze ejhh

1,014

Olinka napisał/a:

Wrócę do jednego z Twoich poprzednich postów.

eh23 napisał/a:

Może tak naprawdę on ma ten sam problem co ja? Nie odejdzie bo boi się ze nikogo sobie nie znajdzie ,a ja na weekendy dobra jestem na raz ?

Być może gdzieś już o tym pisałaś, jeśli tak, to przepraszam, ale chciałabym zapytać dlaczego uważasz, że nikogo już sobie nie znajdziesz? Co jest z Tobą, Twoim zdaniem, nie tak, że w ten sposób o sobie myślisz?

Moim zdaniem jesteś piękną, mądrą kobietą, tylko trochę pogubioną. Masz co prawda zaniżone poczucie własnej wartości i problemy emocjonalne, ale jeśli o siebie zawalczysz, to naprawdę możesz sobie z tym poradzić.

Twoje słowa z cytatu świadczą, że teraz nie odchodzisz od swojego chłopaka ze strachu, a jednak wciąż usiłowałaś nas przekonywać, że z miłości. Dlaczego nie dasz sobie szansy na to, aby być szczęśliwą? Czasem niestety dwoje ludzi zapędzi się tak daleko, wpadając w błędne koło, że w natłoku złych emocji, żalu, zobojętnienia nie potrafią już znaleźć drogi do siebie, wtedy najskuteczniejsza okazuje się albo terapia szokowa, albo rozejście się i budowanie czegoś od nowa, bazując na zdobytym doświadczeniu.

eh23 napisał/a:

I jest dobrxe dopóki sobie nie usiade i nie zacznę myśleć "czemu mnie odrzucił jak chciałam się kochać " juz mam smutna minę on się pyta co mi jest ja mówię nic i się zaczyna bo on przecież widzi xe mnie zna ...

A czy Ty naprawdę musisz wszystko tak bardzo i na wszystkie strony analizować, brać do siebie, przegadywać? Łatwiej byłoby Ci, gdybyś nabrała nie tylko trochę luzu, dystansu, ale też nauczyła się trochę sobie i chłopakowi odpuszczać. Teraz siebie samą i jego zwyczajnie męczysz.

Ja jestem taka tylko w związkach nie wiem czemu aż z taką sila potrzebuje bliskości.  Czemu tak myślę ? Widzę co moja mama ma czasem z moim tata ,myślę że będę miała tak samo . Jestem jak zagubiona dziewczynka ,gdy byłam sama byłam silna ,pewna siebie ale gdy zaczyna mi zależeć czuje się inaczej. Mogłabym odpuścić ale nie zaakceptuje nigdy tego ze seks jest wtedy gdy on tylko chce . Inne rzeczy mogę zmienić. Ciężko mi zerwać ciężko mi pojąć to wszystko .. tu spełnia moje marzenia tu olewa nie wiem wtedy co myśleć stara się raz potem nie gada o problemach.  Nie wiem czy naprawdę aż tak to ja przesadzam czy on tez sporo rzeczy robi źle i żeby  miała powód do zerwania czy wszystko co on robi źle ha widzę jako najgorsze. ..

1,015

eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

On nie jest po to, żeby Ci rekompensować braki z poprzedniego związku.

1,016

Lady Loka napisał/a:
eh23 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

On nie jest po to, żeby Ci rekompensować braki z poprzedniego związku.

Nie myślę tak,ze ma mi rekompensowac braki.
Nawet jak juz jest lub zaczyna byc dobrze to martwie sie o ten seks, ze kiedys chciał ciągle a teraz tak malo i jeszcze oburzony ze ja chce. My jesteśmy młodzi dlatego dziwie sie ze tak młody facet niby nic nie robi nawet sam. Nie wiem co o tym myśleć. Niby najlepszym sposobem jest wspólny wyjazd i wtedy zobaczyć czy dalej tak rzadko bedzie chcial,no ale nie ma takiej możliwosci.

1,017

Nie myślisz tak, ale tak się zachowujesz.
Twoje wieczne fochy w formie w jakiej to opisujesz - "już mnie nie kochasz, nie zależy ci na mnie, zdradzasz mnie" to nic innego jak próba kompensowania sobie złych doświadczeń z Twojego poprzedniego związku, a Twój obecny chłopak ma być narzędziem, które Ci do tego służy.

Nie zauważyłam w tym co opisujesz jego oburzenia na Twoją chęć zbliżeń.
Normalnie mówi Ci o tym, że nie ma ochoty i że jest zmęczony.

Spróbuj pójść do pracy na cały etat tak jak on, i zająć sobie dodatkowo weekendy szkoleniami, ćwiczeniami i innymi zajęciami i przekonaj się sama, czy niedoczas i zmęczenie doda Ci chęci na seks, czy może te chęci odbierze.

1,018

Eh, nie odpowiedziałaś mi na zadane poprzednio pytanie:

(...) dlaczego uważasz, że nikogo już sobie nie znajdziesz? Co jest z Tobą, Twoim zdaniem, nie tak, że w ten sposób o sobie myślisz?

Mogłabyś?

Edit:
Czy może ten fragment był odpowiedzią?

eh23 napisał/a:

Czemu tak myślę ? Widzę co moja mama ma czasem z moim tata ,myślę że będę miała tak samo . Jestem jak zagubiona dziewczynka ,gdy byłam sama byłam silna ,pewna siebie ale gdy zaczyna mi zależeć czuje się inaczej.

Bo jeśli tak, to niewiele z niego wynika.

1,019

Olinka napisał/a:

Eh, nie odpowiedziałaś mi na zadane poprzednio pytanie:

(...) dlaczego uważasz, że nikogo już sobie nie znajdziesz? Co jest z Tobą, Twoim zdaniem, nie tak, że w ten sposób o sobie myślisz?

Mogłabyś?

Edit:
Czy może ten fragment był odpowiedzią?

eh23 napisał/a:

Czemu tak myślę ? Widzę co moja mama ma czasem z moim tata ,myślę że będę miała tak samo . Jestem jak zagubiona dziewczynka ,gdy byłam sama byłam silna ,pewna siebie ale gdy zaczyna mi zależeć czuje się inaczej.

Bo jeśli tak, to niewiele z niego wynika.

Zawsze trafialam zle, nawet kolegow mialam do dupy bo kazdy chciał mnie na jedno. Cale gimnazjum tak mialam i ksywkę cnotka nie wydymka bo dlugo bylam dziewica w przeciwieństwie do innych. Jak starałam sie kogos poznać to i tak później temat schodził na seks, dlatego myślę ze trafie na takiego co bedzie chcual tylko seksu albo jak moja mama wiecznie w domu siedzi nigdzie nie wychodzi bo kto sie moim bratem zajmie, do garów i tyle oo.

1,020

IsaBella77 napisał/a:

Nie myślisz tak, ale tak się zachowujesz.
Twoje wieczne fochy w formie w jakiej to opisujesz - "już mnie nie kochasz, nie zależy ci na mnie, zdradzasz mnie" to nic innego jak próba kompensowania sobie złych doświadczeń z Twojego poprzedniego związku, a Twój obecny chłopak ma być narzędziem, które Ci do tego służy.

Nie zauważyłam w tym co opisujesz jego oburzenia na Twoją chęć zbliżeń.
Normalnie mówi Ci o tym, że nie ma ochoty i że jest zmęczony.

Spróbuj pójść do pracy na cały etat tak jak on, i zająć sobie dodatkowo weekendy szkoleniami, ćwiczeniami i innymi zajęciami i przekonaj się sama, czy niedoczas i zmęczenie doda Ci chęci na seks, czy może te chęci odbierze.

No tak normalnie mówi, że jest zmęczony ale dla mnie coś w tym jest nie tak. Porno nie oglada niby, ze mna tylko raz... dziwne jak na młodego faceta. Martwię się.
Na razie nie moge pracować.
Może i odbierze chęci ale w tygodniu bym cos sama robila a ten niby nic.

1,021

eh23 napisał/a:

No tak normalnie mówi, że jest zmęczony ale dla mnie coś w tym jest nie tak. Porno nie oglada niby, ze mna tylko raz... dziwne jak na młodego faceta. Martwię się.

To napisz konkretnie co w tym jest nie tak Twoim zdaniem.
Dla mnie ma to zupełnie normalny wydźwięk - przytula Ciebie - jak sama napisałaś - i mówi, że nie ma ochoty, że jest zmęczony.
Normalna sprawa.

Przecież nie mówi, że jesteś brzydka, że podobają mu się inne i dlatego nie ma ochoty.
Usłyszeć, że partner jest zmęczony i nie ma ochoty na seks, to żadna ujma na honorze.

1,022

eh23 napisał/a:

Zawsze trafialam zle, nawet kolegow mialam do dupy bo kazdy chciał mnie na jedno. Cale gimnazjum tak mialam i ksywkę cnotka nie wydymka bo dlugo bylam dziewica w przeciwieństwie do innych. Jak starałam sie kogos poznać to i tak później temat schodził na seks, dlatego myślę ze trafie na takiego co bedzie chcual tylko seksu albo jak moja mama wiecznie w domu siedzi nigdzie nie wychodzi bo kto sie moim bratem zajmie, do garów i tyle oo.

Trochę Cię pomęczę, ale zapewniam, że po coś wink.
Ja nie pytam co inni o Tobie myślą ani w jaki sposób Cię traktują, nie pytam nawet o doświadczenia z przeszłości, ale o to co Ty myślisz sama o sobie. Jakie masz ułomności, wady, deficyty, czego Ci brakuje, że uważasz, że nie jesteś wystarczająco dobra, aby wejść w nowy, oparty na zdrowych zasadach związek?

1,023

IsaBella77 napisał/a:
eh23 napisał/a:

To napisz konkretnie co w tym jest nie tak Twoim zdaniem.
Dla mnie ma to zupełnie normalny wydźwięk - przytula Ciebie - jak sama napisałaś - i mówi, że nie ma ochoty, że jest zmęczony.
Normalna sprawa.

Przecież nie mówi, że jesteś brzydka, że podobają mu się inne i dlatego nie ma ochoty.
Usłyszeć, że partner jest zmęczony i nie ma ochoty na seks, to żadna ujma na honorze.

Konkretnie chodzi mi o to ze wybiera sobie on jeden dzień w którym ma ochotę przeważnie piątek lub sobota i jak już jest po seksie to dalej mnie tuli itp ,ale np ja powiem w sobotę ,że mam ochotę to będzie zmęczony aż do niedzieli czyli ja traktuje to jako wymówke .
Rozumiem ze zmęczony fscet to słaby materiał do seksu ,ale dlaczego on moxe a ja nie ? Dziwi mnie też to ,że w tygodniu nawet się nie masturbuje albo i robi tylko mi mówi inaczej stąd tak rzadki seks.
Nie mówi ,że jestem brzydka . Raz mi powiedział coś typu "jak zamieszkamy razem będę cię brał codziennie " co za sens tak gadać skoro teraz nawet nie chce . Aa najbardziej mnie bawi to ,że jak on ma ochotę to jakoś nie przeszkadzają mu rodzice potrafi na chwile coś ze mną porobić i się nie boi ,że wejdą ,a jak jux ja chcę to panikuje no jak to ze teraz przecież rodzice są i chodzą itp .

1,024

Olinka napisał/a:
eh23 napisał/a:

Trochę Cię pomęczę, ale zapewniam, że po coś wink.
Ja nie pytam co inni o Tobie myślą ani w jaki sposób Cię traktują, nie pytam nawet o doświadczenia z przeszłości, ale o to co Ty myślisz sama o sobie. Jakie masz ułomności, wady, deficyty, czego Ci brakuje, że uważasz, że nie jesteś wystarczająco dobra, aby wejść w nowy, oparty na zdrowych zasadach związek?

Nie uważam się za brzydka jeśli o to chodzi . Po prostu myślę , ze nie dam rady . Znów zmienię kolejnego człowieka . Moje wady to np to ze się czepiam nie umiem wrzucić na luz jestem wiecznie zła smutna itp. Jak tskie dziecko małe z humorkami. Męczysz mnie to ,meczy mnie własne zachowanie . Moxe nie chce związku nowego ponieważ nie chce tracić obecnego faceta ..

1,025

To siedz z facetem, z ktorym sie meczysz. Tylko nie przychodz tutaj narzekac skoro nie chcesz przyjmowac rad.

Moim zdaniem Twoje problemy w poprzednich relacjach wynikaja z Twojego braku wlasnej wartosci. Nie potrafisz jawnie postawic zasad, facet z czasem staje sie dla Ciebie wszystkim i oni to widza i wykorzystuja. I beda wykorzystywac dopoki nie bedziesz umiala saa siebie szanowac.

Druga sprawa. Mojemu facetowi tez nie chce sie seksu drugi dzien pod rzad. Dwa razy w ciagu jednego dnia ok, ale mowi ze dla niego optymalnie jest raz na 2-3 dni. Codziennie moglby zaspakajac mnie, ale jemu samemu sie niespecjalnie chce. Wiec Twoj chlopak pod tym wzgledem jest calkowicie normalny. Ma w piatek i potem mu sie nie chce.

1,026

Lady Loka napisał/a:

To siedz z facetem, z ktorym sie meczysz. Tylko nie przychodz tutaj narzekac skoro nie chcesz przyjmowac rad.

Moim zdaniem Twoje problemy w poprzednich relacjach wynikaja z Twojego braku wlasnej wartosci. Nie potrafisz jawnie postawic zasad, facet z czasem staje sie dla Ciebie wszystkim i oni to widza i wykorzystuja. I beda wykorzystywac dopoki nie bedziesz umiala saa siebie szanowac.

Druga sprawa. Mojemu facetowi tez nie chce sie seksu drugi dzien pod rzad. Dwa razy w ciagu jednego dnia ok, ale mowi ze dla niego optymalnie jest raz na 2-3 dni. Codziennie moglby zaspakajac mnie, ale jemu samemu sie niespecjalnie chce. Wiec Twoj chlopak pod tym wzgledem jest calkowicie normalny. Ma w piatek i potem mu sie nie chce.

Nie mecze się z nim . Mecze się ze swoim zachowaniem potrzeba kontrolowania czasem , tym co robię samej sobie i jemu te płacze itp

1,027

Jasne. Ostatnia strona tego tematu mówi zupełnie co innego.

Przyznaj po prostu że się nie rozstaniesz, nic nie zmienisz. Będziesz jechać do niego i czekać po 2-3 h aż wroci do domu, a jak on sie obrazi o cokolwiek to bedziesz z placzem przepraszac. Plus Twoje odpaly i placz.

Nic sie nie zmieni, bo przeciez Ty go za bardzo kochasz.

1,028

Lady Loka napisał/a:

Jasne. Ostatnia strona tego tematu mówi zupełnie co innego.

Przyznaj po prostu że się nie rozstaniesz, nic nie zmienisz. Będziesz jechać do niego i czekać po 2-3 h aż wroci do domu, a jak on sie obrazi o cokolwiek to bedziesz z placzem przepraszac. Plus Twoje odpaly i placz.

Nic sie nie zmieni, bo przeciez Ty go za bardzo kochasz.

No nie rozstane się . Chce żeby się przestał mną bawić,bo chyba to robi . Nie będę jeździć do niego jak gdxies sobie bedxie jeździł . Ale o on chyba jest xe mną bo robie wszystko na co ma ochotę i to mu pasi . Wczoraj pisał xe wraca do domu po prscy dxis jux nie jakieś gierki.

1,029

No to nie marudź tutaj.

1,030

Eh, nic się samo nie zmieni, nie zrobi, nie naprawi. Wyraźnie piszesz "chcę", a jednocześnie nie wykazujesz żadnej chęci do pracy nad tym. Musisz wreszcie zrozumieć, że bez zmiany w swoim sposobie postrzegania i w swoim zachowaniu, na własne życzenie wyłącznie się unieszczęśliwisz.

1,031

Olinka napisał/a:

Eh, nic się samo nie zmieni, nie zrobi, nie naprawi. Wyraźnie piszesz "chcę", a jednocześnie nie wykazujesz żadnej chęci do pracy nad tym. Musisz wreszcie zrozumieć, że bez zmiany w swoim sposobie postrzegania i w swoim zachowaniu, na własne życzenie wyłącznie się unieszczęśliwisz.

Ale co ja mogę ,odsunąć się od niego żeby zobaczył ze istnieje ,trochę ma życie singla ja jestem ale jakby mnie nie było. Raz pisze normalnie rax wogóle.

1,032

Zrobilam tak, jak  napisala mi malineczka. Zebym mu nie odpisywala i napisała później ze ze spie sprawdzic jak zareaguje.
On pisal tak
-co tam: * .
- o nie żyje
- halo

Ja mu napisałam jak juz poszedł spac, ale dzis sie juz nie odezwał.  Zle zrobiłam prawda.?

1,033

Moze Malinki zapytaj a nie nas?

Ja uwazam, ze zwiazek to nie przestrzen na glupie gierki.

1,034

eh23 napisał/a:

Zrobilam tak, jak  napisala mi malineczka. Zebym mu nie odpisywala i napisała później ze ze spie sprawdzic jak zareaguje.
On pisal tak
- o nie żyje
- halo

Ja mu napisałam jak juz poszedł spac, ale dzis sie juz nie odezwał.  Zle zrobiłam prawda.?

Zrobiłaś jak uważałaś za słuszne.
Co tylko dobitniej pokazuje, że nie jesteś zainteresowana opcją normalnej, dojrzałej komunikacji w związku, a jedynie pragniesz w nieskończoność uprawiać swoje manipulacje, gierki i fochy, a później płakać tu na forum, że jesteś biedna i nieszczęśliwa bo Twój chłopak przestał się na to nabierać i ma dosyć takiego zachowania z Twojej strony.

1,035

IsaBella77 napisał/a:
eh23 napisał/a:

On pisal tak
- o nie żyje
- halo

Zrobiłaś jak uważałaś za słuszne.
Co tylko dobitniej pokazuje, że nie jesteś zainteresowana opcją normalnej, dojrzałej komunikacji w związku, a jedynie pragniesz w nieskończoność uprawiać swoje manipulacje, gierki i fochy, a później płakać tu na forum, że jesteś biedna i nieszczęśliwa bo Twój chłopak przestał się na to nabierać i ma dosyć takiego zachowania z Twojej strony.

On tez gra. Bo skoro ja wczoraj nie odpisalam to dzisiaj on mi nie napisał ja sie spytałam jego czy nie zasługuje na dzien dobry to wtedy napisał "a wczoraj to sie nis pisało,dzień dobry kocham cie" 
Chyba macie rację, jest bo mu to pasuje

1,036

Lady Loka napisał/a:

Moze Malinki zapytaj a nie nas?

Ja uwazam, ze zwiazek to nie przestrzen na glupie gierki.

myślałam Ze zateskni . Ze okaze sie ze jest bo kocha a NIS jest bo jsst

1,037

eh23 napisał/a:

Ale co ja mogę ,odsunąć się od niego żeby zobaczył ze istnieje ,trochę ma życie singla ja jestem ale jakby mnie nie było. Raz pisze normalnie rax wogóle.

Miałby życie singla, gdyby beztrosko bawił się, umawiał z innymi dziewczynami, zupełnie Ciebie nie zaważał, ale tak nie jest. Bycie w związku nie oznacza przecież, że żyje się życiem drugiej osoby, czyli tak, jak to sobie wymyśliłaś. Pytasz co możesz? W tylu postach już Ci napisano, że popracować nad sobą, ale praca nad sobą to nie jest "urabianie" go, co właśnie po raz kolejny wcieliłaś w życie, a ogarnięcie własnych emocji.

Przypuszczam, że teraz siedzisz i roztrząsasz, że źle zrobiłaś, ale wyłącznie dlatego, że nie zareagował tak, jak to sobie założyłaś. Gdybyś jednak swój cel osiągnęła, to byłabyś z siebie zadowolona? <pytanie retoryczne>

Edit:
Pisałam swój post na dwa razy, bo musiałam na chwilę odejść, w międzyczasie pojawił się Twój. No patrz, jaka jesteś przewidywalna! wink

1,038

eh23 napisał/a:

On tez gra. Bo skoro ja wczoraj nie odpisalam to dzisiaj on mi nie napisał ja sie spytałam jego czy nie zasługuje na dzien dobry to wtedy napisał "a wczoraj to sie nis pisało,dzień dobry kocham cie" 
Chyba macie rację, jest bo mu to pasuje

Nie zgadzam się z tym co piszesz.
On nie gra, tylko reaguje na Twoje zachowanie.

Twoje wieczne manipulacja, spazmy i fochy sprawiły, że on właśnie w taki sposób się odnosi do Ciebie.
Dziwię się, że jeszcze nie zwariował.

Wczoraj nie odpisałaś do niego i zamiast dzisiaj jak normalny człowiek napisać - dzień dobry, cześć, wczoraj jak pisałeś to już spałam, miłego dnia ... jednym słowem, zamiast napisać cokolwiek NORMALNEGO - to (jak zwykle) zaczynasz z wyrzutami typu - czy ty nie zasługujesz na 'dzień dobry' ... to jest naprawdę straszne, jakbyś nie potrafiła zupełnie normalnie się komunikować i umiała tylko stroić fochy jak 13-latka w okresie dojrzewania i wysypu pierwszych pryszczyków.

Czy po tym jak mu wczoraj nie odpisałaś, to on napisał do Ciebie z pretensjami, że czy on już nie zasługuje na 'dobranoc' ??
Ano nie. Nie odpisujesz, to nie odpisujesz, chłop idzie spać, rano normalnie wstaje do pracy. Żadnych wyrzutów, żadnych fochów.
Ty natomiast - kiedy on Tobie nie odpisuje - natychmiast uskuteczniasz pozę zranionej księżniczki, która została śmiertelnie ugodzona w samo serce brakiem porannego smsa od swojego pachoła. No litości.

1,039

To teraz odpowiedz sobie jeszcze na poniższe pytanie.

eh23 napisał/a:

myślałam Ze zateskni . Ze okaze sie ze jest bo kocha a NIS jest bo jsst

Jak miał Ci to okazać??? Pisząc sms za sms-em i pokazując, że spanikował, bo raz jeden jedyny nie pociągnęłaś konwersacji? No straszny dramat. A nie pomyślałaś, że znając z autopsji co to znaczy zmęczenie po prostu chciał Ci dać odpocząć?
Czy Ty w ogóle przeczytałaś to, co napisałaś?

1,040

Olinka napisał/a:
eh23 napisał/a:

Miałby życie singla, gdyby beztrosko bawił się, umawiał z innymi dziewczynami, zupełnie Ciebie nie zaważał, ale tak nie jest. Bycie w związku nie oznacza przecież, że żyje się życiem drugiej osoby, czyli tak, jak to sobie wymyśliłaś. Pytasz co możesz? W tylu postach już Ci napisano, że popracować nad sobą, ale praca nad sobą to nie jest "urabianie" go, co właśnie po raz kolejny wcieliłaś w życie, a ogarnięcie własnych emocji.

Przypuszczam, że teraz siedzisz i roztrząsasz, że źle zrobiłaś, ale wyłącznie dlatego, że nie zareagował tak, jak to sobie założyłaś. Gdybyś jednak swój cel osiągnęła, to byłabyś z siebie zadowolona? <pytanie retoryczne>

Edit:
Pisałam swój post na dwa razy, bo musiałam na chwilę odejść, w międzyczasie pojawił się Twój. No patrz, jaka jesteś przewidywalna! wink

Tak, zle zrobilam ze posłuchałam, ale nie panikuje. Nie chodzi ze bylabym zadowolona wiedziałabym, ze jednak tęskni za mna, ze mu brakuje mnie.  Co prawda napisal 3 wiadomości na które mu nie odpisałam, ale napisałam mu dobranoc i ze zasnęłam... i dlatego napisalam do niego czy nie moge liczyc na dzien dobry.

Posty [ 976 do 1,040 z 1,088 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby facet zaczął się starać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024