Mój facet nagle zaczął się starać. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet nagle zaczął się starać.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Mój facet nagle zaczął się starać.

Hej. Jestem z facetem z zagranicy od 1,5 roku. Na początku było niesamowicie, ale od jakiegoś czasu tylko mi zależy. Bardzo go kochałam. On zapomniał o moich urodzinach, okazało się że nawet nie wie jaki mam kolor oczu, a ostatnio wysłał mi filmik gdzie w ewidentny sposób chce dać do zrozumienia że podoba mu się inna dziewczyna (jeszcze bezczelnie pytał czemu mnie ten filmik triggeruje). Powiedziałam mu że mam już dość i to koniec. Nagle zaczął się starać i mówić że mu zależy i się zmieni. Jest z DE i cały czas mi mówi że on jest taki bo jest Niemcem. Myślicie że to prawda czy po prostu trzyma mnie tak aż nie spotka innej? Nie odzywam się do niego, ale muszę podjąć decyzje i skłaniam się ku rozstaniu. Co wy o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Mój facet nagle zaczął się starać.
Winter28Karina napisał/a:

Hej. Jestem z facetem z zagranicy od 1,5 roku. Na początku było niesamowicie, ale od jakiegoś czasu tylko mi zależy. Bardzo go kochałam. On zapomniał o moich urodzinach, okazało się że nawet nie wie jaki mam kolor oczu, a ostatnio wysłał mi filmik gdzie w ewidentny sposób chce dać do zrozumienia że podoba mu się inna dziewczyna (jeszcze bezczelnie pytał czemu mnie ten filmik triggeruje). Powiedziałam mu że mam już dość i to koniec. Nagle zaczął się starać i mówić że mu zależy i się zmieni. Jest z DE i cały czas mi mówi że on jest taki bo jest Niemcem. Myślicie że to prawda czy po prostu trzyma mnie tak aż nie spotka innej? Nie odzywam się do niego, ale muszę podjąć decyzje i skłaniam się ku rozstaniu. Co wy o tym myślicie?

No skoro jest z DE a ty z Polski to wiadomo jaka ma być hierarchia od razu. Poszukaj nierdzewnych garnków i dobrego mopa na OLX bo jak dalej w to pojdziesz to moga ci sie przydac, skoro wielki i światowy niemiec zwrocił na ciebie uwage.

3

Girl masz jakieś kompleksy? Pytam o zupełnie inną sprawę a ty wyjeżdzasz z kwestią o której tylko napomknęłam. Jeżeli nie masz nic życzliwego do powiedzenia to nic nie pisz.

4 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-10-30 20:43:34)

Czyżby za tymi anglicyzmami kryła się pozerka? smile A pan Niemiec szybko to wykrył i przestał cię traktować poważnie. smile

skłaniam się ku rozstaniu

Oj tam. Kręcić się ma. Po to przecież zakładasz ten watek. smile

5

Ja tam niewiele wiem o Niemcach, ale jedno wiem na pewno; Żaden z nich nigdy nie powie, że nie jest doskonały bo jest  Niemcem. Więc coś w tej twojej historii nie trzyma się kupy.

Tak na koniec: Gdyby mi facet wysłał filmik, że podoba mu się inna dziewczyna, to sorry.. Mógłby być Niemcem, Eskimosem, Marsjaninem, a dostałby takiego kopa że jego nagłe starania tylko przeczyściłyby Mleczną Drogę. Szanujesz się? To zacznij.

6

Deutschland,Deutschland über alles,über alles in der Welt...und andere.Mówi Ci to coś?

7 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-10-30 22:50:24)

Girl masz jakieś kompleksy? Pytam o zupełnie inną sprawę a ty wyjeżdzasz z kwestią o której tylko napomknęłam. Jeżeli nie masz nic życzliwego do powiedzenia to nic nie pisz.

Zuepłnie nie zrozumiałaś mojego posta. Ja wyolbrzymiam i demaskuje postawe twojego faceta. Zapominanie o urodzinach i sugerowanie że leci na inną laske to są zagrania na poziomie 15 latka i to takiego źle wychowanego. Na deser zamiast przeprosin, dostajesz kolejna gierke "bo Niemcy tak mają". A jak bym ci powiedziała że ja napisałam tak do ciebie bo "dziołchy ze śląska tak już mają", albo "girl, we wrocławiu tak gadają ze sobą girls, deal with it" to jak się z tym poczujesz? No widzisz w innym konktekście takie wyjaśnienie swojego zachowania brzmi debilnie. Sam fakt że postanowiłas zacytowac na forum jego dziecinne "usprawiedliwienie" pokazuje jak wasza dynamika wyglada. Na 100% popieram salomonke. wyjasnienie że jest niemcem pokazuje że ma cie za niezłą debilke.

8

Niemcy mogą wydawać się oziębli, ale takie rzeczy jak zapomnienie o urodzinach, czy nie znanie koloru oczu to nawet u nich jest nie przejdzie.
To dupek i tyle.

A że zaczął się starać, to pewnie dlatego, że chcesz go rzucić.

9 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2023-10-31 10:31:47)

Jest z DE i cały czas mi mówi że on jest taki bo jest Niemcem.

Chyba chce ci zasugerować, że on preferuje stałych związków. Mam kolegę Polaka który mieszkał długo w Niemczech. Żaden z jego kolegów nie miał pełnej rodziny. Rodzice jego znajomych wszyscy byli po rozwodach. Dziwili się jak to możliwe, że jego rodzice  koło 60tki nadal są razem. Jak to możliwe, że się nie rozwiedli. Z tego co opowiadał to ludzie tam nie wierzą w związki aż po grób. Oni wychodzą z założenia, że prędzej czy później związek się rozpadnie.

To może Ty mu powiedz, że jesteś Polką i preferujesz szacunek i stałe relacje.
ps. Mieszkasz w Polsce? Jeśli to związek na odległość to jakie macie plany na przyszłość? Ty wyjedziesz do niego?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet nagle zaczął się starać.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024