Zawsze mnie zastanawiało czy kobiety chciałyby żeby ich facet był bi. Wtedy raczej żadne fantazje nie były by dla was nie do spełnienia.
Myślisz, że kobiety masowo fantazjują o trójkątach? No, raczej nie.
Zawsze mnie zastanawiało czy kobiety chciałyby żeby ich facet był bi. Wtedy raczej żadne fantazje nie były by dla was nie do spełnienia.
Nie przeszkadzałoby mi, gdyby mój partner był biseksualny. Ale czy bym tego chciała? Obojętnie.
Wtedy raczej żadne fantazje nie były by dla was nie do spełnienia.
Yyy? Moimi fantazjami nie są trójkąty z dwoma facetami, także nie.
Jakby był bi, to by był, ale jeśli miałabym wybrać "bi" lub nie, to wybieram nie.
Nie przeszkadzałoby mi gdyby był bi, jeśli byłby monogamistą - czyli będąc w związku ze mną nie zdradzał mnie z żadną płcią.
Sama jestem Bi, natomiast nie chciałabym aby mój partner był, nie kręcił by mnie wiedząc że fantazjuje o mężczyźnie , tym bardziej nie chciałabym zobaczyć jak to robi z drugim. A trójkąt z dwoma mężczyznami niekoniecznie musi wyglądać tak, że mężczyźni siebie również pieszczą...
7 2019-11-26 19:49:27 Ostatnio edytowany przez ulle (2019-11-26 19:52:11)
Według najnowszych badań naukowych istnieją 63 płcie, więc tak naprawdę istnieje wysokie ryzyko, iż mimo najlepszych chęci zawsze możemy się związać z kimś spośród tych 61plci (odliczylam kobietę i mężczyznę, więc wyszło 61). Ja sama zastanawiam się czy aby na pewno jestem typowa kobieta, wiecie taka z krwi i kości. Żartuję oczywiście, bo jeszcze nie jeb... am na podłogę, żeby mieć tego rodzaju dylematy.
Nie przeszkadzałoby mi gdyby był bi, jeśli byłby monogamistą - czyli będąc w związku ze mną nie zdradzał mnie z żadną płcią.
Dokładnie myślę to samo.