Niskie dziewczyny - gdzie jesteście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niskie dziewczyny - gdzie jesteście?

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 409 z 409 ]

391

Odp: Niskie dziewczyny - gdzie jesteście?
Kinga24 napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Kinga jesteś bezczelna

sad jak to? Ja tak z sympatią wychodzę, a zgasiłeś mnie w sekundę tongue czemu? To dlatego, że jestem wysoka?!?!???!?!??

A na serio to cofnijmy się do lat szkolnych- jak chodziłeś do liceum, to też nie było w szkole w ogóle niskich dziewczyn? Bo nawet jeśli wyjechały, to wtedy musiały być? Czy nie było od zawsze?

Jak w szkole nauczycielka mówiła chłopakom: wysoki jak brzoza a głupi jak koza! to wysoki się smucił - bo głupi, a niski cieszył z wysokości.

Zobacz podobne tematy :

392

A ile Ty tak naprawdę masz tego wzrostu? To jest oby na pewno te 166 cm?

393

Zwierzu napisał/a:

Nabijacie się.

Tzn tych poniżej 160 było najmniej.

1 - około 165 - 163-167
2 - 170 i więcej
3 - poniżej 160

Tych poniżej 160 było najmniej

A potem jakoś od 2012 tych małych było co raz mniej.

to czemu nie zagadywałeś do tych poniżej 1,60 i około 1,63-1,65?

Zwierzu napisał/a:

Nabijacie się.

1 - około 165 - 163-167
2 - 170 i więcej
3 - poniżej 160

A skąd wiesz, że od 2012?

395

zatroskany internauta napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Nabijacie się.

1 - około 165 - 163-167
2 - 170 i więcej
3 - poniżej 160

bo jak ma 26 lat, to rok wcześniej skończył liceum(albo w tym samym roku technikum), a od tamtego czasu pewnie podchodził pod szkołę i obserwował z daleka, w wiadomym celu smile

Kinga24 napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Nabijacie się.

1 - około 165 - 163-167
2 - 170 i więcej
3 - poniżej 160

bo jak ma 26 lat, to rok wcześniej skończył liceum(albo w tym samym roku technikum), a od tamtego czasu pewnie podchodził pod szkołę i obserwował z daleka, w wiadomym celu smile

I tak przez 5 lat? tongue

397

Kinga24 napisał/a:

I tak przez 5 lat? tongue

No cóż, to już pytanie do autora tongue

398

Mierzę 152 cm,więcej nie chce być.Mieszkam w Wielkopolsce.

399

Ja myślę, że potrzebny jest jakiś program +500, tylko, że do wzrostu. Sam bym się może jeszcze załapał tongue

400

Ale że co, zapłacą Ci i urośniesz? Czy na pokrycie strat moralnych? big_smile

401

santapietruszka napisał/a:

Nie no, mnie chodziło o to, żeby był jakiś przydział centymetrów na nie kasy. Tak z 10 na głowę smile

402

ja mam 161 cm wzrostu i męża co ma 190cm wzrostu big_smile Śmieję się, że musi kucać żeby mnie przytulić big_smile

403

wilczysko napisał/a:

Nie no, mnie chodziło o to, żeby był jakiś przydział centymetrów na nie kasy. Tak z 10 na głowę smile

Dostał byś co najwyżej buty ortopedyczne, albo takie na koturnie z ZUS, więc pomysł słaby nie dość że na pewno jakaś wiocha, to jeszcze później wybuchła by afera że na lewo kupione bez atestów, z wkładką z azbestu, i jeszcze skrzywienie kręgosłupa 100% a po rentę wysłali by Cię do producenta trefnego obuwia. Nie znasz polskich realiów.
Etam, jak już jest się niskim to niech się jest.
No qrde jak by wszyscy byli wysocy to niby z kim maiłby rodzinę założyć nasz @Zwierzu. Tak może coś trafi w innym mieście gdzieś i kiedyś

404

Zwierzu napisał/a:

Wy wszyscy sobie robicie ze mnie żarty.

Zwierzu jakie żarty? Ja tu poważnie do tematu podeszłam, laski na ulicy liczyłam, co by pomóc koledze w kłopocie,a Ty co? Foch sad

moniaCo napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Zwierzu jakie żarty? Ja tu poważnie do tematu podeszłam, laski na ulicy liczyłam, co by pomóc koledze w kłopocie,a Ty co? Foch sad

Pewnie z przytupem!

406

zabpth napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Dostał byś co najwyżej buty ortopedyczne, albo takie na koturnie z ZUS, więc pomysł słaby nie dość że na pewno jakaś wiocha, to jeszcze później wybuchła by afera że na lewo kupione bez atestów, z wkładką z azbestu, i jeszcze skrzywienie kręgosłupa 100% a po rentę wysłali by Cię do producenta trefnego obuwia. Nie znasz polskich realiów.
Etam, jak już jest się niskim to niech się jest.
No qrde jak by wszyscy byli wysocy to niby z kim maiłby rodzinę założyć nasz @Zwierzu. Tak może coś trafi w innym mieście gdzieś i kiedyś

No Zwierzu też byłby wtedy wysoki smile I szalałby na lewo i prawo. Rwał te "kwiatki", że tylko by płatki fruwały.

407

moniaCo napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Nie wiem ile naliczyłaś, ale na pewno wykorzysta tą nie ocenioną pomoc.
To woda na młyn, dla gościa który przez jedenaście stron nie pisał o niczym innym tylko  że u niego w mieście nie ma w innych miastach są.
Nic to raczej nie zmieni, za to dostanie argument, który natchnie go siłą na kolejne 11 stron.

Ja to mogę mu pomóc naprawdę
Wystarczy tylko jak @Zwierzu powie gdzie mieszka.
Od razu wsiadam w auto jadę na miasto łapankę przeprowadzić.
Niskie dziewczyny są niskie więc upcham do oporu, wlazło by tyle co zbieraczy jabłek w busa.
I heja do @Zwierza
To jest pomoc
Zrobiłem sobie akurat wolne do końca tygodnia, więc chętnie bym się przejechał do enklawy olbrzymów, zobaczył na własne oczy, a przy okazji zadowolił @Zwierza, a jak zobaczy ile lasek mu przywiozłem to dopiero by wyszedł z niego prawdziwy @Zwierzu.
To jest pomysł, i pomoc realna, twoje liczenie daje tyle same co like na dzieci z Afryki. :]

408

zabpth napisał/a:
moniaCo napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Nie wiem ile naliczyłaś, ale na pewno wykorzysta tą nie ocenioną pomoc.
To woda na młyn, dla gościa który przez jedenaście stron nie pisał o niczym innym tylko  że u niego w mieście nie ma w innych miastach są.
Nic to raczej nie zmieni, za to dostanie argument, który natchnie go siłą na kolejne 11 stron.

Ja to mogę mu pomóc naprawdę
Wystarczy tylko jak @Zwierzu powie gdzie mieszka.
Od razu wsiadam w auto jadę na miasto łapankę przeprowadzić.
Niskie dziewczyny są niskie więc upcham do oporu, wlazło by tyle co zbieraczy jabłek w busa.
I heja do @Zwierza
To jest pomoc
Zrobiłem sobie akurat wolne do końca tygodnia, więc chętnie bym się przejechał do enklawy olbrzymów, zobaczył na własne oczy, a przy okazji zadowolił @Zwierza, a jak zobaczy ile lasek mu przywiozłem to dopiero by wyszedł z niego prawdziwy @Zwierzu.
To jest pomysł, i pomoc realna, twoje liczenie daje tyle same co like na dzieci z Afryki. :]

A wysoki jesteś? Bo jak nie, to nie wpuszczą Cię do tej enklawy tongue Zwierzu tam mieszka, bo po prostu się tam urodził i nie było jak go wyrzucić. A z przejezdnymi nie będą się patyczkować wink

409

W związku z tym, że temat wyraźnie został wyczerpany, a zamiany wątku w kafejkę nie przewidujemy - decyzją Redakcji zostaje zamknięty.
Osoby, które mają już na swoim koncie ostrzeżenia (oficjalne i nieoficjalne), a które nadal nie reagują na moderatorskie prośby, uprzedzam, że powyższy off top zostaje im zaliczony na poczet kolejnego, przewidzianego zasadami upomnienia. 
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 391 do 409 z 409 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niskie dziewczyny - gdzie jesteście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024