Jak odbudować uczucie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odbudować uczucie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak odbudować uczucie

Witam zdecydowałam się tutaj napisać, ponieważ mam problem. Mam 18 lat ale jak na swój wiek jestem dojrzałą kobietą.
Piszę to bo chce usłyszeć wasze zdanie na ten temat.
Mam chłopaka, a może raczej miałam; w chwili obecnej zrobiliśmy sobie przerwę ale nadal się przyjaźnimy, lecz nasza przyjaźń jest nietypowa gdyż praktycznie zachowujemy się jak para (chodzimy za ręce, przytulamy się, całujemy, mówimy na siebie kotek, miś, skarbie, kochanie itp, generalnie tak jak się zachowują osoby które się kochają) lecz jest jeden problem, on nie potrafi powiedzieć mi że mnie kocha. Dlaczego?
Powiedział że nie czuje tego co na początku i teraz pytanie do was, czy istnieje szansa i jeżeli tak to jak go na nowo w sobie rozkochać
Kocham go i naprawdę chcę to naprawić ale on powiedział że jeżeli nie czuje tego samego to na dzień dzisiejszy nie da się naprawić, uważa że uczucia się nie da odbudować.
Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odbudować uczucie
Kornelia 2 napisał/a:

Witam zdecydowałam się tutaj napisać, ponieważ mam problem. Mam 18 lat ale jak na swój wiek jestem dojrzałą kobietą.
Piszę to bo chce usłyszeć wasze zdanie na ten temat.
Mam chłopaka, a może raczej miałam; w chwili obecnej zrobiliśmy sobie przerwę ale nadal się przyjaźnimy, lecz nasza przyjaźń jest nietypowa gdyż praktycznie zachowujemy się jak para (chodzimy za ręce, przytulamy się, całujemy, mówimy na siebie kotek, miś, skarbie, kochanie itp, generalnie tak jak się zachowują osoby które się kochają) lecz jest jeden problem, on nie potrafi powiedzieć mi że mnie kocha. Dlaczego?
Powiedział że nie czuje tego co na początku i teraz pytanie do was, czy istnieje szansa i jeżeli tak to jak go na nowo w sobie rozkochać
Kocham go i naprawdę chcę to naprawić ale on powiedział że jeżeli nie czuje tego samego to na dzień dzisiejszy nie da się naprawić, uważa że uczucia się nie da odbudować.
Pomóżcie

Znudził mu się związek, ale profity płynące ze związku już nie... Dalej ma wpatrzone w siebie maślane oczka, zaangażowanie, przytulanie itd. a w zamian nie musi nic. Ty skaczesz wokół niego, dopytujesz kochanie jak Cię rozkochać, cóż jeszcze mogę dla Ciebie uczynić? Takiego boosta ego nie załatwi mu nikt... Tobie może rzucać ochłapy, a Ty dajesz w zamian całą siebie. I zabawa trwa w najlepsze. Skończy się gdy znajdzie kogoś wobec kogo nie  będzie miał wątpliwości czy kocha. Do tego czasu pobawi się w FwB z Tobą.
Mówi Ci, że "nie da się odbudować" to przyjmij to na klatę i nie żebrz więcej o miłość, bo schodzisz do poziomu z którego coraz trudniej będzie Ci się podnieść...

3

Nie żebrz o miłość...

4

Ta sytuacja nie jest dobra On robi przerwe w związku tak nie postepuje dorosly facet w dodatku chce cie przytulać i calować .On musi się określić podjać dorosłą decyzje zebyś nie traciła czasu na takie zachowanie .

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odbudować uczucie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024