Chyba nikogo nie znajdę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chyba nikogo nie znajdę

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66 Ostatnio edytowany przez skoczek22 (2017-09-04 16:27:10)

Odp: Chyba nikogo nie znajdę

Wrzuć fotkę pokarz jak wyglądasz.. Bo tutaj może być problem.

Zobacz podobne tematy :

67

Mam 24 i również jestem sama, człowiek szuka całe życie...

A ja mam 31 lat i chociaż miałem kilka dziewczyn to nigdy nie było z tego nic poważnego (poza 1 wyjątkiem, który szybko się okazał fałszem). Jestem sam, czasem brakuje mi drugiej połówki, tego wsparcia i przytulenia. Cóż jakoś przywykłem do tego, że nie mogę znaleźć tej odpowiedniej osoby, a jak już kogoś poznam to zdecydowanie nie jest "to". Czy jest mi z tym źle? Czasami owszem, ale jak człowiek tyle lat żyje sam i liczyć może tylko na siebie, wówczas (niestety) można do tego przywyknąć.
Jedno jest pewne - każda kombinacja urody+charakteru może znaleźć swojego adoratora. Nie można się nastawiać, że nikogo nie znajdziesz. Jesteś jeszcze bardzo młodą osobą i nie powinnaś się tym przejmować. Najlepszym na to sposobem jest znalezienie sobie jakiegoś hobby po pracy, które pochłonie Twój czas. Oczywiście nie powiem Ci tego, co często wypisują na wielu forach lub radzą na żywo - każdy w końcu kogoś znajdzie. Uważam, że to bzdura i bajka dla małych dzieci. Jeśli komuś nie jest pisane bycie w związku to nawet jeśli kogoś znajdzie raz czy kilka razy to z ta osobą nie będzie dłużej. Najważniejsze to być szczerym z samym sobą , nie przejmując się presją i opinią  otoczenia (chociaż nie powiem jest to irytujące, gdy często się powtarza).
Mam nadzieję, że osiągniesz to, z czego będziesz zadowolona smile

69

skoczek22 napisał/a:

Wrzuć fotkę pokarz jak wyglądasz.. Bo tutaj może być problem.

A może sam nam swoją pokaż? tongue I koniecznie zdjęcie ze słownikiem... big_smile

70

nie można się poddawać trzeba mieć nadzieje

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chyba nikogo nie znajdę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024