O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 180 z 180 ]

131

Odp: O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka
Małpa69 napisał/a:

A mnie tam już nic nie zdziwi to apropos tego jegomościa.
I kto powiedział że mówiłam o jego wink może o swoim big_smile

Hihihi big_smile Wiedziałem, że miałem sie pogubić.. Więc się pogubiłem... Kobiety... tongue

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-08 13:52:01)

cocainboyz napisał/a:

drogie panie co myślicie o penisie 18cm dł i 17obwodu?

Żeby mieć 17 cm obwodu to już kalectwo. Ale pewnie gość jaja sobie robił a wy to łykacie. To ten najgrubszy lakier do włosów ma 15 - 16 cm. Spróbójcie sobie go wsadzić do pyszczka albo pupci...

133

Revenn napisał/a:
cocainboyz napisał/a:

Żeby mieć 17 cm obwodu to już kalectwo. Ale pewnie gość jaja sobie robił a wy to łykacie. To ten najgrubszy lakier do włosów ma 15 - 16 cm. Spróbójcie sobie go wsadzić do pyszczka albo pupci...

próbowałeś? tongue

134

Zbyt duże przyrodzenie to NADprzyrodzenie big_smile

135 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2017-04-08 16:13:06)

Revenn napisał/a:
cocainboyz napisał/a:

Ale penis to nie lakier, ma inną strukturę, nie jest aż tak twardy jak lakier... pochwa potrafi dopasować się do penisa. Już bez przesady.

Mały źle, duży źle, chudy źle, gruby źle... bo za prosty bo za krzywy... o rany

136 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-08 18:58:57)

Małpa69 napisał/a:
Revenn napisał/a:
cocainboyz napisał/a:

Ale penis to nie lakier, ma inną strukturę, nie jest aż tak twardy jak lakier... pochwa potrafi dopasować się do penisa. Już bez przesady.

Wiesz niektóre kobiety lubią fisting, nawet analny więc zmieścić się może wiele jak widać. O ile te 18 długości trafia się nierzadko tak 17 cm obwodu to już inna bajka. Bez jaj pisać że taki knag nie jest duży, i taki Łogiń popada w większe kompleksy.

137 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 19:21:27)

Revenn napisał/a:

Wiesz niektóre kobiety lubią fisting, nawet analny więc zmieścić się może wiele jak widać. O ile te 18 długości trafia się nierzadko tak 17 cm obwodu to już inna bajka. Bez jaj pisać że taki knag nie jest duży, i taki Łogiń popada w większe kompleksy.

Hahaha! big_smile Może chodziło o 8 i 7 cm odpowiednio...? smile Nadzieja teraz i ... kompleksy podleczone smile

138

Revenn napisał/a:
Małpa69 napisał/a:
Revenn napisał/a:

Nie duży, a nie ZA duży to chyba różnica tongue

Wbrew pozorom Ci z większymi też miewają problemy. Zresztą może inaczej. Zapewniam że dla ludzi w pewnym wieku kupowanie gumek XXL w towarzystwie rozbawionych aptekarek tak dyskretnych że pół apteki wie (" Nie mamy dużych" rykiem z pod półki) wcale nie jest ani miłe, ani zabawne tylko męczące i irytujące.

139

To są gumki różnych rozmiarów?! O kurde, a ja zawsze brałem pierwsze lepsze, co najwyżej nad ich innymi przymiotami się zastanawiałem lol Fakt, że zawsze mi się wydawały przymale i pękały...

140

Są większe, ale wcale nie łatwo je kupić, wiele aptek ich nie ma i niewiele firm produkuje, są takie właśnie z większym obwodem.

141

W sumie ciekawe ale mnie nigdy nie wpadło do głowy kupować gumki w aptece. Zawsze w marketach albo na stacjach paliw ale w aptece nigdy.

142

No mi różnie w marketach czy na stacji też był z tymi problem, więc się chodziło i szukało tongue

143

Rozumiem, że tych rozmiarowych, bo przecież ogólnie to już nie pamiętam od kiedy gumek w marketach i na stacjach nie brakuje?

144

Tak mówię o tych szerszych. I właściwie tylko jednej firmy były ok więc nie raz to był maraton i właśnie te dyskretne aptekarki, pracownicy sklepów i te ich głupawe minki i komentarze albo "a co to a różnica".

145 Ostatnio edytowany przez Snake (2017-04-08 22:51:20)

Nie napiszę, to gratuluję. Nie każda pozycja ujdzie, trzeba uważać żeby potem nie słuchać "wszystko mnie boli"...

146 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-08 22:54:21)

Małpa69 napisał/a:
Revenn napisał/a:
Małpa69 napisał/a:

Nie duży, a nie ZA duży to chyba różnica tongue

Wbrew pozorom Ci z większymi też miewają problemy. Zresztą może inaczej. Zapewniam że dla ludzi w pewnym wieku kupowanie gumek XXL w towarzystwie rozbawionych aptekarek tak dyskretnych że pół apteki wie (" Nie mamy dużych" rykiem z pod półki) wcale nie jest ani miłe, ani zabawne tylko męczące i irytujące.

Strach pomyśleć co jest dla ciebie za duże... 30 cm, długości w 25 obwodu?:P Tylko jak już wspomniałem cały czas pisze o grubości, 17 cm to może z 1 % ma. Bo jak dla ciebie nie jest "za duży" to pewnie taki przeciętny 12 będzie mikropenisem?

147 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2017-04-08 23:58:48)

Nie no miałam skreślić mojego męża jako partnera bo ma za grubego? Wyśmiać? Uciec z krzykiem? Dziwne masz jakieś podejście. Jakoś mnie nie rozerwał wink Jak się kogoś kocha to nie ma to takiego znaczenia ani w jedną ani w drugą stronę. "Sorry nie możemy być małżeństwem bo masz nieprzeciętny obwód penisa" to nawet nie jest zabawne.

Pochwa jest elastyczna to nie jest sztywna rurka no na miłość boską.

Trochę trąci hipokryzją, bo z mniejszych to się śmiać nie wolno, ale z tych z większym to zróbmy kaleki.... serio? Zastanów się czasami, bo jednych bronisz a z drugich szydzisz....

148 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-09 00:13:48)

Małpa69 napisał/a:

Nie no miałam skreślić mojego męża jako partnera bo ma za grubego? Wyśmiać? Uciec z krzykiem? Dziwne masz jakieś podejście. Jakoś mnie nie rozerwał wink Jak się kogoś kocha to nie ma to takiego znaczenia ani w jedną ani w drugą stronę. "Sorry nie możemy być małżeństwem bo masz nieprzeciętny obwód penisa" to nawet nie jest zabawne.

Pochwa jest elastyczna to nie jest sztywna rurka no na miłość boską.

Trochę trąci hipokryzją, bo z mniejszych to się śmiać nie wolno, ale z tych z większym to zróbmy kaleki.... serio? Zastanów się czasami, bo jednych bronisz a z drugich szydzisz....

Ani za mały nie jest dobry ani za duży, jeżeli coś jest mocno powyżej lub poniżej jakiejś normy to wtedy można nazwać to kalectwem. Niestety ale bardzo często związki się rozpadają przez taki detal jak długość penisa i najczęściej jednak obrywa się tymi z mniejszymi. Chociaż owszem zdarzają się i takie sytuacje że dla kobiety penis jest za duży i woli standardowe. Bo nie tylko organy płciowe męskie różnią się w budowie ale i żeńskie. Ale to najczęśćiej zwala się całą wine na faceta że ma za "małego", taka sprawiedliwość dziejów. A później co wrażliwszy gość popada w kompleksy jak np szanowny Łogiń którego wymiary są nawet w pewnych kwestiach powyżej standardu. A chyba sama przyznasz że nie chciała byś być wyśmiana czy porzucona ze względu na szerokość swojej pochwy czy wielkość piersi ? Bo na to nie mamy większego wpływu.

149

Revenn napisał/a:
Małpa69 napisał/a:
Revenn napisał/a:

Może nie ściągnął obrączki big_smile

150

Najlepszy jest średni rozmiar i koniec kłótni smile

151 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-04-10 11:23:44)

adiaphora napisał/a:

Najlepszy jest średni rozmiar i koniec kłótni smile

No wiesz... Zero ambicji wink

152

najlepszy to jest taki, jak pasuje danej osobie smile

153

_v_ napisał/a:

Hmmm... Ale większość facetów raczej wolałaby większy big_smile

154

wilczysko72 napisał/a:
_v_ napisał/a:

Dlatego omijam większość facetów wink

Tak już bez przymrużena oka mogę powiedzieć, że najgorszy jest facet, któremu mówisz, że ma idealnie pasującego, a on nadal swoje, że za mały hmm
Masakra, seks z takim przestaje być przyjemnością.

155

_v_ napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
_v_ napisał/a:

Dlatego omijam większość facetów wink

Tak już bez przymrużena oka mogę powiedzieć, że najgorszy jest facet, któremu mówisz, że ma idealnie pasującego, a on nadal swoje, że za mały hmm
Masakra, seks z takim przestaje być przyjemnością.

No ale kobiety też często narzekają, że mają "celebritiss" na udach, albo za małe piersi, albo że "vedżajna" mogłaby być ładniejsza.

156 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-04-10 12:16:58)

Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale  z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej wink

Moja juz nie mogłaby być big_smile  Grunt to pozytywne myslenie, ha, ha.

157 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2017-04-10 14:50:15)

V dobrze napisała, ma pasować danej osobie. Dla mnie to co mam jest najlepsze, najcudowniejsze i idealne, pasuje jak ulał, czarodziej też wspaniały lvl 100 wink

I na prawdę mi rybka jakie są średnie, statystyki i inne bzdety. Albo że ktoś uważa to za kalectwo tongue

158

adiaphora napisał/a:

Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale  z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej wink

"Moja już nie mogłaby być" nie zrozumiałem tego. Chodzi tobie o to że facet z mniejszym penisem nie miałby u ciebie szans?

159

Revenn napisał/a:
adiaphora napisał/a:

"Moja już nie mogłaby być" nie zrozumiałem tego. Chodzi tobie o to że facet z mniejszym penisem nie miałby u ciebie szans?

To raczej odpowiedź na post powyżej.

Co do statystyk to się zgodzę. Wszystko ciul, bo życie pisze swoje scenariusze. Tylko dla jednych lepsze, dla innych gorsze.

160 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-10 19:52:56)

Łógiń napisał/a:
Revenn napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Co do statystyk to się zgodzę. Wszystko ciul, bo życie pisze swoje scenariusze. Tylko dla jednych lepsze, dla innych gorsze.

Życie pisze swoje ale badania i statystyki są prawdziwe. Nic to nie zmieni. Tak samo z panami, też chyba wolimy żeby kobieta miała jak najciaśniejszą cipke wink Też mogę powiedzieć że lepsza jest za ciasna niż za szeroka, i tak piłeczke można odbijać. Ale dla mnie to nie poważne żeby skreślać partnera czy partnerke z powodu kształtu i wielkości organów płciowych. Szczególnie w dzisiejszych czasach gdzie jest tyle możliwości żeby jakoś te problemy rozwiązać.

Swoją drogą całej twojej historii nie czytałem, jak byś mógł przypomnieć to napisz na pw bo nie do końca ją rozumiem.

161

Panowie, grunt to optymizm smile

http://demotywatory.pl//uploads/201206/1339243501_by_Dexers_600.jpg

162

Oj tam, oj tam big_smile

https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2015-01/26/19/campaign_images/webdr04/9-important-facts-you-should-know-about-breaking--2-9571-1422318440-6_dblbig.jpg

btw. oni tak na serio, sam nie zauważyłem na początku ale tam nie ma 'penis' tylko 'pen is' czyli długopis im się złamał i mają używać palców smile ale i może być inaczej 'przecie' tongue

163

Jak to mówią Rh, głodnemu chleb na myśli:) ja tam widzę "pen is", czyżbym jednak głodna nie była?:D

164

lody miętowe napisał/a:

Jak to mówią Rh, głodnemu chleb na myśli:) ja tam widzę "pen is", czyżbym jednak głodna nie była?:D

O wróciła? smile Nie wiem, co Ty tam widzisz? tongue Że na długopis patrzysz czy coś innego... Kto Cię wie? big_smile

165

Jak to mówił Pawlak (Sami Swoi), najgorzej jak wylata. smile

166

Mnie nie bawi ale od razu pomyślałem o tym temacie. Znalezione na depresyjnym dla mnie fanpejdżu. tongue

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18274909_1337843802970152_6747223108040669677_n.jpg?oh=af4b62621da700a9d2fcd9e291898892&oe=59D269D2

167

Łógiń ubawiłeś, szczerze big_smile

168

lody, więc.... zależy gdzie on ma to serce... i mózg się tam facetowi mieści, co dopiero serce? tongue

169

jejku, nawet tutaj przylazłeś big_smile a w temacie jak się nie wypowiedział, tak nie wypowiedział tongue

170

tu przylazł już wcześniej i ma temat na subskrypcji tongue wypowiedziałem się, ja nie milknę! big_smile

171

konkrety Rh proszę, konkrety smile sobie notatki robię, aby jakieś wnioski powyciągać big_smile

172

lody miętowe napisał/a:

powyciągać big_smile

Głodnej to jedno w głowie wink tongue

173

Hahaha! tongue Wnioski...? chyba włoski ostatnie! big_smile big_smile big_smile

174 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-12 22:09:39)

Dobra lody, ucz się... namówiłaś na lektorat... więc maila dostałem fachowego... tongue

Python is an excellent first programming language because of its simple syntax, coding principles, and easy readability. It is a simple, yet powerful programming language that allows developers to build complex websites without complex code.

co oznacza:

Pyton jest doskonałym językiem programowania pierwszego wyboru ze względu na prostą składnię, proste zasady kodowania i łatwość czytania kodu. Jest to prosty, ale potężny język programowania, który umożliwia programistom tworzenie złożonych witryn bez złożonego kodu.

Zobowiązali, jak w temacie big_smile Będę miał 'prosty i potężny' big_smile Pytona...

175

lody miętowe napisał/a:

Łógiń ubawiłeś, szczerze big_smile

Chociaż tym się w tym temacie pochełpię. big_smile

176

lol

177

smile

Średnia długość penisa - 13,2 cm.
Średnia długość penisa u tych, którzy guglują hasło "Średnia długość penisa" - 8,5 cm.

178

Coś o mnie.

https://img.memecdn.com/you-cannot-win_o_743442.webp

179 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-07-31 20:37:49)

Łógiń napisał/a:
Revenn napisał/a:
adiaphora napisał/a:

No pani adiaphora nie odpowiedziała na moje pytanie. I chyba mialem racje, przykre to. I ten prześmiewczy ton, szkoda gadać.

180

wilczysko napisał/a:

No ale kobiety też często narzekają, że mają "celebritiss" na udach, albo za małe piersi, albo że "vedżajna" mogłaby być ładniejsza.

adiaphora napisał/a:

Revenn to było chyba odniesienie do tej wypowiedzi wilczyska.

Posty [ 131 do 180 z 180 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024