A mnie tam już nic nie zdziwi to apropos tego jegomościa.
I kto powiedział że mówiłam o jegomoże o swoim
Hihihi Wiedziałem, że miałem sie pogubić.. Więc się pogubiłem... Kobiety...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mnie tam już nic nie zdziwi to apropos tego jegomościa.
I kto powiedział że mówiłam o jegomoże o swoim
Hihihi Wiedziałem, że miałem sie pogubić.. Więc się pogubiłem... Kobiety...
drogie panie co myślicie o penisie 18cm dł i 17obwodu?
Żeby mieć 17 cm obwodu to już kalectwo. Ale pewnie gość jaja sobie robił a wy to łykacie. To ten najgrubszy lakier do włosów ma 15 - 16 cm. Spróbójcie sobie go wsadzić do pyszczka albo pupci...
cocainboyz napisał/a:drogie panie co myślicie o penisie 18cm dł i 17obwodu?
Żeby mieć 17 cm obwodu to już kalectwo. Ale pewnie gość jaja sobie robił a wy to łykacie. To ten najgrubszy lakier do włosów ma 15 - 16 cm. Spróbójcie sobie go wsadzić do pyszczka albo pupci...
próbowałeś?
Zbyt duże przyrodzenie to NADprzyrodzenie
cocainboyz napisał/a:drogie panie co myślicie o penisie 18cm dł i 17obwodu?
Ale penis to nie lakier, ma inną strukturę, nie jest aż tak twardy jak lakier... pochwa potrafi dopasować się do penisa. Już bez przesady.
Mały źle, duży źle, chudy źle, gruby źle... bo za prosty bo za krzywy... o rany
Revenn napisał/a:cocainboyz napisał/a:drogie panie co myślicie o penisie 18cm dł i 17obwodu?
Ale penis to nie lakier, ma inną strukturę, nie jest aż tak twardy jak lakier... pochwa potrafi dopasować się do penisa. Już bez przesady.
Wiesz niektóre kobiety lubią fisting, nawet analny więc zmieścić się może wiele jak widać. O ile te 18 długości trafia się nierzadko tak 17 cm obwodu to już inna bajka. Bez jaj pisać że taki knag nie jest duży, i taki Łogiń popada w większe kompleksy.
Wiesz niektóre kobiety lubią fisting, nawet analny więc zmieścić się może wiele jak widać. O ile te 18 długości trafia się nierzadko tak 17 cm obwodu to już inna bajka. Bez jaj pisać że taki knag nie jest duży, i taki Łogiń popada w większe kompleksy.
Hahaha! Może chodziło o 8 i 7 cm odpowiednio...?
Nadzieja teraz i ... kompleksy podleczone
Małpa69 napisał/a:Revenn napisał/a:Żeby mieć 17 cm obwodu to już kalectwo. Ale pewnie gość jaja sobie robił a wy to łykacie. To ten najgrubszy lakier do włosów ma 15 - 16 cm. Spróbójcie sobie go wsadzić do pyszczka albo pupci...
Nie duży, a nie ZA duży to chyba różnica
Wbrew pozorom Ci z większymi też miewają problemy. Zresztą może inaczej. Zapewniam że dla ludzi w pewnym wieku kupowanie gumek XXL w towarzystwie rozbawionych aptekarek tak dyskretnych że pół apteki wie (" Nie mamy dużych" rykiem z pod półki) wcale nie jest ani miłe, ani zabawne tylko męczące i irytujące.
To są gumki różnych rozmiarów?! O kurde, a ja zawsze brałem pierwsze lepsze, co najwyżej nad ich innymi przymiotami się zastanawiałem Fakt, że zawsze mi się wydawały przymale i pękały...
Są większe, ale wcale nie łatwo je kupić, wiele aptek ich nie ma i niewiele firm produkuje, są takie właśnie z większym obwodem.
W sumie ciekawe ale mnie nigdy nie wpadło do głowy kupować gumki w aptece. Zawsze w marketach albo na stacjach paliw ale w aptece nigdy.
No mi różnie w marketach czy na stacji też był z tymi problem, więc się chodziło i szukało
Rozumiem, że tych rozmiarowych, bo przecież ogólnie to już nie pamiętam od kiedy gumek w marketach i na stacjach nie brakuje?
Tak mówię o tych szerszych. I właściwie tylko jednej firmy były ok więc nie raz to był maraton i właśnie te dyskretne aptekarki, pracownicy sklepów i te ich głupawe minki i komentarze albo "a co to a różnica".
Nie napiszę, to gratuluję. Nie każda pozycja ujdzie, trzeba uważać żeby potem nie słuchać "wszystko mnie boli"...
Revenn napisał/a:Małpa69 napisał/a:Ale penis to nie lakier, ma inną strukturę, nie jest aż tak twardy jak lakier... pochwa potrafi dopasować się do penisa. Już bez przesady.
Nie duży, a nie ZA duży to chyba różnica
Wbrew pozorom Ci z większymi też miewają problemy. Zresztą może inaczej. Zapewniam że dla ludzi w pewnym wieku kupowanie gumek XXL w towarzystwie rozbawionych aptekarek tak dyskretnych że pół apteki wie (" Nie mamy dużych" rykiem z pod półki) wcale nie jest ani miłe, ani zabawne tylko męczące i irytujące.
Strach pomyśleć co jest dla ciebie za duże... 30 cm, długości w 25 obwodu?:P Tylko jak już wspomniałem cały czas pisze o grubości, 17 cm to może z 1 % ma. Bo jak dla ciebie nie jest "za duży" to pewnie taki przeciętny 12 będzie mikropenisem?
Nie no miałam skreślić mojego męża jako partnera bo ma za grubego? Wyśmiać? Uciec z krzykiem? Dziwne masz jakieś podejście. Jakoś mnie nie rozerwał Jak się kogoś kocha to nie ma to takiego znaczenia ani w jedną ani w drugą stronę. "Sorry nie możemy być małżeństwem bo masz nieprzeciętny obwód penisa" to nawet nie jest zabawne.
Pochwa jest elastyczna to nie jest sztywna rurka no na miłość boską.
Trochę trąci hipokryzją, bo z mniejszych to się śmiać nie wolno, ale z tych z większym to zróbmy kaleki.... serio? Zastanów się czasami, bo jednych bronisz a z drugich szydzisz....
Nie no miałam skreślić mojego męża jako partnera bo ma za grubego? Wyśmiać? Uciec z krzykiem? Dziwne masz jakieś podejście. Jakoś mnie nie rozerwał
Jak się kogoś kocha to nie ma to takiego znaczenia ani w jedną ani w drugą stronę. "Sorry nie możemy być małżeństwem bo masz nieprzeciętny obwód penisa" to nawet nie jest zabawne.
Pochwa jest elastyczna to nie jest sztywna rurka no na miłość boską.
Trochę trąci hipokryzją, bo z mniejszych to się śmiać nie wolno, ale z tych z większym to zróbmy kaleki.... serio? Zastanów się czasami, bo jednych bronisz a z drugich szydzisz....
Ani za mały nie jest dobry ani za duży, jeżeli coś jest mocno powyżej lub poniżej jakiejś normy to wtedy można nazwać to kalectwem. Niestety ale bardzo często związki się rozpadają przez taki detal jak długość penisa i najczęściej jednak obrywa się tymi z mniejszymi. Chociaż owszem zdarzają się i takie sytuacje że dla kobiety penis jest za duży i woli standardowe. Bo nie tylko organy płciowe męskie różnią się w budowie ale i żeńskie. Ale to najczęśćiej zwala się całą wine na faceta że ma za "małego", taka sprawiedliwość dziejów. A później co wrażliwszy gość popada w kompleksy jak np szanowny Łogiń którego wymiary są nawet w pewnych kwestiach powyżej standardu. A chyba sama przyznasz że nie chciała byś być wyśmiana czy porzucona ze względu na szerokość swojej pochwy czy wielkość piersi ? Bo na to nie mamy większego wpływu.
Małpa69 napisał/a:Revenn napisał/a:Żeby mieć 17 cm obwodu to już kalectwo. Ale pewnie gość jaja sobie robił a wy to łykacie. To ten najgrubszy lakier do włosów ma 15 - 16 cm. Spróbójcie sobie go wsadzić do pyszczka albo pupci...
Może nie ściągnął obrączki
Najlepszy jest średni rozmiar i koniec kłótni
Najlepszy jest średni rozmiar i koniec kłótni
No wiesz... Zero ambicji
najlepszy to jest taki, jak pasuje danej osobie
najlepszy to jest taki, jak pasuje danej osobie
Hmmm... Ale większość facetów raczej wolałaby większy
_v_ napisał/a:najlepszy to jest taki, jak pasuje danej osobie
Dlatego omijam większość facetów
Tak już bez przymrużena oka mogę powiedzieć, że najgorszy jest facet, któremu mówisz, że ma idealnie pasującego, a on nadal swoje, że za mały
Masakra, seks z takim przestaje być przyjemnością.
wilczysko72 napisał/a:_v_ napisał/a:najlepszy to jest taki, jak pasuje danej osobie
Dlatego omijam większość facetów
![]()
Tak już bez przymrużena oka mogę powiedzieć, że najgorszy jest facet, któremu mówisz, że ma idealnie pasującego, a on nadal swoje, że za mały
Masakra, seks z takim przestaje być przyjemnością.
No ale kobiety też często narzekają, że mają "celebritiss" na udach, albo za małe piersi, albo że "vedżajna" mogłaby być ładniejsza.
Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej
Moja juz nie mogłaby być Grunt to pozytywne myslenie, ha, ha.
V dobrze napisała, ma pasować danej osobie. Dla mnie to co mam jest najlepsze, najcudowniejsze i idealne, pasuje jak ulał, czarodziej też wspaniały lvl 100
I na prawdę mi rybka jakie są średnie, statystyki i inne bzdety. Albo że ktoś uważa to za kalectwo
Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej
Moja juz nie mogłaby być
Grunt to pozytywne myslenie, ha, ha.
"Moja już nie mogłaby być" nie zrozumiałem tego. Chodzi tobie o to że facet z mniejszym penisem nie miałby u ciebie szans?
adiaphora napisał/a:Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej
Moja juz nie mogłaby być
"Moja już nie mogłaby być" nie zrozumiałem tego. Chodzi tobie o to że facet z mniejszym penisem nie miałby u ciebie szans?
To raczej odpowiedź na post powyżej.
Co do statystyk to się zgodzę. Wszystko ciul, bo życie pisze swoje scenariusze. Tylko dla jednych lepsze, dla innych gorsze.
Revenn napisał/a:adiaphora napisał/a:Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej
Moja juz nie mogłaby być
Co do statystyk to się zgodzę. Wszystko ciul, bo życie pisze swoje scenariusze. Tylko dla jednych lepsze, dla innych gorsze.
Życie pisze swoje ale badania i statystyki są prawdziwe. Nic to nie zmieni. Tak samo z panami, też chyba wolimy żeby kobieta miała jak najciaśniejszą cipke Też mogę powiedzieć że lepsza jest za ciasna niż za szeroka, i tak piłeczke można odbijać. Ale dla mnie to nie poważne żeby skreślać partnera czy partnerke z powodu kształtu i wielkości organów płciowych. Szczególnie w dzisiejszych czasach gdzie jest tyle możliwości żeby jakoś te problemy rozwiązać.
Swoją drogą całej twojej historii nie czytałem, jak byś mógł przypomnieć to napisz na pw bo nie do końca ją rozumiem.
Panowie, grunt to optymizm
Oj tam, oj tam
btw. oni tak na serio, sam nie zauważyłem na początku ale tam nie ma 'penis' tylko 'pen is' czyli długopis im się złamał i mają używać palców ale i może być inaczej 'przecie'
Jak to mówią Rh, głodnemu chleb na myśli:) ja tam widzę "pen is", czyżbym jednak głodna nie była?:D
Jak to mówią Rh, głodnemu chleb na myśli:) ja tam widzę "pen is", czyżbym jednak głodna nie była?:D
O wróciła? Nie wiem, co Ty tam widzisz?
Że na długopis patrzysz czy coś innego... Kto Cię wie?
Jak to mówił Pawlak (Sami Swoi), najgorzej jak wylata.
Mnie nie bawi ale od razu pomyślałem o tym temacie. Znalezione na depresyjnym dla mnie fanpejdżu.
Łógiń ubawiłeś, szczerze
lody, więc.... zależy gdzie on ma to serce... i mózg się tam facetowi mieści, co dopiero serce?
jejku, nawet tutaj przylazłeś a w temacie jak się nie wypowiedział, tak nie wypowiedział
tu przylazł już wcześniej i ma temat na subskrypcji wypowiedziałem się, ja nie milknę!
konkrety Rh proszę, konkrety sobie notatki robię, aby jakieś wnioski powyciągać
powyciągać
Głodnej to jedno w głowie
Hahaha! Wnioski...? chyba włoski ostatnie!
Dobra lody, ucz się... namówiłaś na lektorat... więc maila dostałem fachowego...
Python is an excellent first programming language because of its simple syntax, coding principles, and easy readability. It is a simple, yet powerful programming language that allows developers to build complex websites without complex code.
co oznacza:
Pyton jest doskonałym językiem programowania pierwszego wyboru ze względu na prostą składnię, proste zasady kodowania i łatwość czytania kodu. Jest to prosty, ale potężny język programowania, który umożliwia programistom tworzenie złożonych witryn bez złożonego kodu.
Zobowiązali, jak w temacie Będę miał 'prosty i potężny'
Pytona...
Łógiń ubawiłeś, szczerze
Chociaż tym się w tym temacie pochełpię.
Średnia długość penisa - 13,2 cm.
Średnia długość penisa u tych, którzy guglują hasło "Średnia długość penisa" - 8,5 cm.
Coś o mnie.
Revenn napisał/a:adiaphora napisał/a:Z dwojga złego, lepszy za duży niż za mały, ale z drugiej strony, jak mowia, nie liczy się różdżka tylko czarodziej
Moja juz nie mogłaby być
No pani adiaphora nie odpowiedziała na moje pytanie. I chyba mialem racje, przykre to. I ten prześmiewczy ton, szkoda gadać.
No ale kobiety też często narzekają, że mają "celebritiss" na udach, albo za małe piersi, albo że "vedżajna" mogłaby być ładniejsza.
Moja juz nie mogłaby być
Revenn to było chyba odniesienie do tej wypowiedzi wilczyska.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024