O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 180 ]

66

Odp: O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka
lody miętowe napisał/a:

Wilczysko, a Ty chodzisz na plaże  dla naturystów, aby porównywać męskie penisy?:):):D i skąd takie przekonanie, że nie pociągają nas nadzy mężczyźni, męskie ciała są piękne i pociągające, chociaż fakt penis to nie najpiękniejsza część męskiego ciała:)

Chodzę, bo mi się trafiła żona naturystka. No i czasami pojadę z nią. Plaża jest za miastem, więc ktoś ją tam musi zawieźć big_smile Ona prawa jazdy jeszcze się nie dorobiła.
Ja nie mam przekonania, czy Was nie pociągają nadzy mężczyźni. Po prostu tak czytałem. Zresztą z tego co widziałem to w większości przypadków goły facet wygląda dość żałośnie. Nie mam tu na myśli modelów lub gwiazd filmowych.

Zobacz podobne tematy :

67

Krejzolka82 napisał/a:

Oświeciło mnie. big_smile

Forum jednak działa cuda. tongue

Nie ma pojęcia czy kobiety gadają ze swoją waginą bo nigdy mnie to nie interesowało.
Wiem,  że ja nie gadam.
Wiem natomiast, że faceci gadają do swoich penisów.

I teraz mnie oświeciło dlaczego tak jest. big_smile
Jako, że kobieta nie ma tego komfortu potrzymać swojej waginy w rękach i przyjrzeć jej się z każdej strony to nie ukształtował się w kobiecie instynkt do waginy. big_smile tongue big_smile
A wiadomo, że przeciwieństwem są faceci ze swoimi przyrodzeniami, które mogą sobie wziąć do ręki, albo i nawet dwóch, popatrzeć i dzięki temu u facetów ukształtował się instynkt. Oni przez to rozczulają się nad swoimi penisami. Nadają im imiona, rozmawiają a czasem i krzyczą, jak nie posłuchają i nie działają wtedy, kiedy muszą. tongue big_smile tongue

Genialne, co big_smile ?

68

Krejzolka, podoba mi się Twój tok myślenia:) wiesz co wilczysko, to chyba dobrze, że nie jarają Cię męskie ciała:)

69

lody miętowe napisał/a:

Krejzolka, podoba mi się Twój tok myślenia:) wiesz co wilczysko, to chyba dobrze, że nie jarają Cię męskie ciała:)

No chyba dobrze smile  To tylko takie moje przemyślenia.

70

Krejzolka82 napisał/a:

Oświeciło mnie. big_smile

Forum jednak działa cuda. tongue

Nie ma pojęcia czy kobiety gadają ze swoją waginą bo nigdy mnie to nie interesowało.
Wiem,  że ja nie gadam.
Wiem natomiast, że faceci gadają do swoich penisów.

I teraz mnie oświeciło dlaczego tak jest. big_smile
Jako, że kobieta nie ma tego komfortu potrzymać swojej waginy w rękach i przyjrzeć jej się z każdej strony to nie ukształtował się w kobiecie instynkt do waginy. big_smile tongue big_smile
A wiadomo, że przeciwieństwem są faceci ze swoimi przyrodzeniami, które mogą sobie wziąć do ręki, albo i nawet dwóch, popatrzeć i dzięki temu u facetów ukształtował się instynkt. Oni przez to rozczulają się nad swoimi penisami. Nadają im imiona, rozmawiają a czasem i krzyczą, jak nie posłuchają i nie działają wtedy, kiedy muszą. tongue big_smile tongue

kiedyś był taki dowcip
- dlaczego pies liże się po jajkach?
- ... bo może

aż strach pomyśleć, co by się działo, gdyby panowie nie tylko mogli w łapkę, ale do ust, brrr....

71

Wiecie chyba nie każdy mężczyzna ma taki zażyły stosunek do tej części swojego ciała tongue, a może się mylę, ja przynajmniej nie mam

72

Faktycznie musze być jakiś dziwny, bo piersi są dla mnie neutralne, nie działają pobudzająco, za to zgrabne nogi...

Tak samo z gołą kobietą, wole jak jest ubrana chociażby w jakąś seksowną bielizne, o wiele to bardziej działa.

73

Oj Revenn nie jesteś wcale dziwny, mężczyzn z reguły dzieli się na tych, którzy zwracają uwagę albo na biust, albo na pupę, albo właśnie na nogi, i całe szczęście, dzięki temu jest jakaś nadzieja dla mnie:) z tą seksowną bielizną to chyba też tak jest, wielu, z tego co mi wiadomo, kręci bardziej, niż tak wszystko podane kawa na ławę:)

74

Zakryte bardziej kusi niż odkryte, więcej pola dla wyobraźni smile

75

Przemuś napisał/a:

Wiecie chyba nie każdy mężczyzna ma taki zażyły stosunek do tej części swojego ciała tongue, a może się mylę, ja przynajmniej nie mam

A Ty na pewno jesteś facetem? tongue
Upewnij się. big_smile

76

wilczysko72 napisał/a:

Ale tak generalnie drogie Panie to penisy to w ogóle Was jakoś podniecają ? smile Bo tak całkiem szczerze to jak tak patrzę (bywam na plaży naturystów) to widok jest generalnie najczęściej żałosny, czasem nawet śmieszny. Rzadko jest inaczej. Osobiście tylko raz widziałem penisa, który prezentował się godnie smile i cały czas mówię tu o formie spoczynkowej. Bo w erekcji to jednak chyba jest inaczej. Z tego co czytałem to kobiety do tematu penisów podchodzą całkiem inaczej, niż faceci do tematu cipek smile

Penisy podniecają, ale zależy jakie i u kogo smile Ja na przykład lubię grube i z gładką skórą jak u niemowlaka tongue Nie kręcą mnie jak tu ktoś napisał "ołówki", lubię jak jest wygięty w jedną stronę, ale już zapomniałam, w którą big_smile Ostatnio widziałam w sieci takie fajne zdjęcie z rodzajami penisów, wrzuciłabym, ale nie wiem jak to się robi tu na forum.

Z tym innym traktowaniem swoich genitaliów u kobiet i mężczyzn to bym się zgodziła. Może dlatego, że mężczyźni są bardziej "wyzwoleni" jeśli idzie o seks, i w mowie, i w czynach. Możliwe, że kobiety nie zwracają na to aż takiej uwagi. Ja np. swoją cipkę bardzo lubię, podoba mi się wizualnie i nie tylko smile Każdy facet, który ją widział, zawsze sypał komplementami, więc wierzę, że może się podobać big_smile I to jest dla mnie komplement, który traktuję na równi z tymi o ładnej buźce, czy miłym uśmiechu smile

Nawiasem mówiąc, wydaje mi się, że panowie dużą wagę przywiązują do swojego wacka, nie tak jak kobiety. Przynajmniej ja mam to w nosie jak wygląda cipka innej kobiety, np. mojej koleżanki. Nawet, gdybym ją zobaczyła, byłoby mi to obojętne jak ona wygląda. Kiedyś usłyszałam od faceta- stałego bywalca sauny saute, że faceci chodzą do tej sauny bez ręcznika, a tak naprawdę cały czas mierzą wzrokiem swoje penisy.

77 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-03-14 21:12:28)

lody miętowe napisał/a:

Oj Revenn nie jesteś wcale dziwny, mężczyzn z reguły dzieli się na tych, którzy zwracają uwagę albo na biust, albo na pupę, albo właśnie na nogi, i całe szczęście, dzięki temu jest jakaś nadzieja dla mnie:) z tą seksowną bielizną to chyba też tak jest, wielu, z tego co mi wiadomo, kręci bardziej, niż tak wszystko podane kawa na ławę:)

Jak masz zgrabne nóżki plus dodać nylon na nich to ja już jestem kupiony ;p

78

Revenn napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Jak masz zgrabne nóżki plus dodać nylon na nich to ja już jestem kupiony ;p

lody miętowe no to wpadłaś

nigdy nie podejrzewałabym Revenn, że tak umie bajerować kobiety big_smile

79

I do tego szpilki, oj Revenn Ty może jesteś fetyszystą? Ale cytując Luśkę Paciaciakową: przestań marzyć:):):D

80 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-14 22:13:58)

lody miętowe napisał/a:

I do tego szpilki, oj Revenn Ty może jesteś fetyszystą? Ale cytując Luśkę Paciaciakową: przestań marzyć:):):D

O bardzo Cię przepraszam, to Ty pierwsza zaczęłaś kokietować naszego Revenn'a, nieładnie tak teraz się wycofywać. tongue

81

dziewczyno trochę litości, daj chłopakowi pofantazjować

82

troll napisał/a:

, zolci znowu... no nie wiem jak oni siegaja tymi korniszonami, ale ich dziewczyny kochaja ich raczej platonicznie bo z tym sprzetem trudno mowic o seksie.
.

No tak... a te półtora miliarda Chińczyków to bociany przyniosły... wink

83

Autorko przepraszam Cię, ale jak patrzę na tytuł to mi się coś w oczach robi, czy mogłabyś zmienić  " z przymróżeniem" na " z przymrużeniem".

Wiem jestem ostatnią osobą, która może zwracać uwagę na błędy, ale serio zaraz sama będę pisała "z przymróżeniem".
Dziękuję. smile

84

Niedobrze  ze mną, nie zauważyłam do tej pory błędu, oj niedobrze smile
Bo to wszystko wina okularów tongue

85

Tja, penis wam oczy przymrużył i nikt nie zauważył byka wink

Właśnie czytam wątek o cyckach i w nim wyszło, że najlepsze są te średnie... i to samo chyba wychodzi w penisach, że najlepsze są te średnie tongue

86

Harvey napisał/a:

Właśnie czytam wątek o cyckach i w nim wyszło, że najlepsze są te średnie... i to samo chyba wychodzi w penisach, że najlepsze są te średnie tongue

No bardzo Cię przepraszam, ale jakie "nikt"? tongue

87

Harvey napisał/a:

Ja tam napisałam o tych średnich,  że najlepsze.

88

Krejzolka82 napisał/a:
Harvey napisał/a:

No bardzo Cię przepraszam, ale jakie "nikt"? tongue

Po 3 dniach się nie liczy!

btw... weekend musiał być krejzi, że dopiero teraz wink

rossanka napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ja tam napisałam o tych średnich,  że najlepsze.

I masz rację. Jednakże (jak dla mnie) liczy się całe opakowanie a nie tylko kokarda wink

89

Faktycznie błąd, problem taki, że nie mogę sama zedytować:/
wybaczcie:)

90

http://www.guinnessworldrecords.com/Images/Nick-Stoeberl-main_tcm25-329271.jpg

91

lody miętowe napisał/a:

Faktycznie błąd, problem taki, że nie mogę sama zedytować:/
wybaczcie:)

wink

92

Harvey napisał/a:

Po 3 dniach się nie liczy!

btw... weekend musiał być krejzi, że dopiero teraz wink

Uwierz, że od początku mnie raziło, ale jako osoba z notorycznymi błędami tongue próbowałam się powstrzymać od zwrócenia uwagi, ale serio zaraz bym chyba sama tak pisała i oczopląsów dostawałam, więc musiałam się nad sobą zlitować. big_smile

93

Iceni napisał/a:

http://www.guinnessworldrecords.com/Images/Nick-Stoeberl-main_tcm25-329271.jpg

Iceni czy Ty tym obrazkiem sugerujesz nam, że wolisz język od członka?  big_smile

A Ty chyba wolisz palcówki, o ile dobrze pamiętam. smile

94 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-14 23:57:17)

Jak ty dobrze znasz moje upodobania big_smile palce, palce... pianisty zwłaszcza big_smile

Spodobal mi się wyraz twarzy tego pana big_smile

95

Iceni napisał/a:

Jak ty dobrze znasz moje upodobania big_smile palce, palce... pianisty zwłaszcza big_smile

Spodobal mi się wyraz twarzy tego pana big_smile

Za niedługo będę mogła książkę o Was napisać. tongue

Zaraz powstanie temat: "Jakie palce najlepsze na palcówkę?" big_smile

96

Krejzolka82 napisał/a:

W sumie to... czemu nie? big_smile

Panie, jest 5+5+1 wink jaką kombinacje preferujecie? wink

Swoją drogą przypomniało mi się jak w Przyjaciołach Monika dała lekcję...

A najlepsze jest w tym to... że później Chandler mógł na niej to wykorzystać wink

97

Harvey napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

W sumie to... czemu nie? big_smile

Panie, jest 5+5+1 wink jaką kombinacje preferujecie? wink

Swoją drogą przypomniało mi się jak w Przyjaciołach Monika dała lekcję...

A najlepsze jest w tym to... że później Chandler mógł na niej to wykorzystać wink

Ale bardziej mi chodziło o rozmiar i grubość tych palców. big_smile

98

Krejzolka82 napisał/a:

Ale bardziej mi chodziło o rozmiar i grubość tych palców. big_smile

I w sumie idzie od najgrubszego do najchudszego a można i łączyć w pary bądź inne figury zadaniowe... więc, macie pole do popisu całkiem okazałe big_smile wink

10 zwinnych palców może więcej niż jeden pionek a skoro tak to... jak jest ? big_smile

99

kasiks napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Ale tak generalnie drogie Panie to penisy to w ogóle Was jakoś podniecają ? smile Bo tak całkiem szczerze to jak tak patrzę (bywam na plaży naturystów) to widok jest generalnie najczęściej żałosny, czasem nawet śmieszny. Rzadko jest inaczej. Osobiście tylko raz widziałem penisa, który prezentował się godnie smile i cały czas mówię tu o formie spoczynkowej. Bo w erekcji to jednak chyba jest inaczej. Z tego co czytałem to kobiety do tematu penisów podchodzą całkiem inaczej, niż faceci do tematu cipek smile

Penisy podniecają, ale zależy jakie i u kogo smile Ja na przykład lubię grube i z gładką skórą jak u niemowlaka tongue Nie kręcą mnie jak tu ktoś napisał "ołówki", lubię jak jest wygięty w jedną stronę, ale już zapomniałam, w którą big_smile Ostatnio widziałam w sieci takie fajne zdjęcie z rodzajami penisów, wrzuciłabym, ale nie wiem jak to się robi tu na forum.

Z tym innym traktowaniem swoich genitaliów u kobiet i mężczyzn to bym się zgodziła. Może dlatego, że mężczyźni są bardziej "wyzwoleni" jeśli idzie o seks, i w mowie, i w czynach. Możliwe, że kobiety nie zwracają na to aż takiej uwagi. Ja np. swoją cipkę bardzo lubię, podoba mi się wizualnie i nie tylko smile Każdy facet, który ją widział, zawsze sypał komplementami, więc wierzę, że może się podobać big_smile I to jest dla mnie komplement, który traktuję na równi z tymi o ładnej buźce, czy miłym uśmiechu smile

Nawiasem mówiąc, wydaje mi się, że panowie dużą wagę przywiązują do swojego wacka, nie tak jak kobiety. Przynajmniej ja mam to w nosie jak wygląda cipka innej kobiety, np. mojej koleżanki. Nawet, gdybym ją zobaczyła, byłoby mi to obojętne jak ona wygląda. Kiedyś usłyszałam od faceta- stałego bywalca sauny saute, że faceci chodzą do tej sauny bez ręcznika, a tak naprawdę cały czas mierzą wzrokiem swoje penisy.

O, właśnie Kasiks o to mi chodziło. Ładnie to napisałaś smile

100 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-03-15 10:47:43)

Ja slyszalam, ze w spodniach malych, chudych i żylastych panow  ukrywają się niezle pytony wink Podejrzalam raz u jednego takiego i rzeczywiście toporek  miał taki, ze mógłby nim  drwa rąbać big_smile ale jedna jaskółka wiosny nie czyni wink

101

Harvey napisał/a:
rossanka napisał/a:

I masz rację. Jednakże (jak dla mnie) liczy się całe opakowanie a nie tylko kokarda wink

I w sumie zależy, do jakiej konkretnie osoby należy ta kokarda smile
To najistotniejsze.

102

Adiaphora, tylko zasadnicze pytanie, czy potrafił tym toporkiem odpowiednio się posługiwać?

103

Lody, tego nie wiem, przecież nie sprawdzałam.  To temat na oddzielny wątek.  Sprawność a wielkość przecież  nie musza iść w parze.

104 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-03-15 15:53:11)

lody miętowe napisał/a:

Możliwe, większość facetów ma jakiś fetysz. A marzenia rzadko ale jednak czasem się spełniają. Więc chyba warto ?

105

Oj Revenn, nie tylko faceci są fetyszystami, kobiety także, wiem coś o tym:) a marzyć zawsze warto:)

106

Revenn napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Możliwe, większość facetów ma jakiś fetysz. A marzenia rzadko ale jednak czasem się spełniają. Więc chyba warto ?

a wiesz co to jest fetysz? smile

107

dobre pytanie. Wiele ludzi myli upodobania z fetyszem.

108

lody miętowe napisał/a:

Oj Revenn, nie tylko faceci są fetyszystami, kobiety także, wiem coś o tym:) a marzyć zawsze warto:)

Lody przyznaj się jaki jest Twój fetysz smile

109

A coś Ty Wilczysko taki ciekawski, nie powiem, wstydzę się:):) fetyszyzm to rodzaj dewiacji, w sumie to jeszcze nie wiem czy w moim przypadku to tylko zwykłe upodobanie, czy jednaj już coś więcej, tak więc, jak zresztą napisał Revenn, możliwe, że jestem fetyszystą:)

Wracając do głównego tematu, jest coś takiego jak  Phallophilia- fetyszem jest dużych rozmiarów penis, tak więc Drogie Panie może któraś z was jest fetyszystką, ale nie była tego świadoma?:D

110

lody miętowe napisał/a:

A coś Ty Wilczysko taki ciekawski, nie powiem, wstydzę się:):) fetyszyzm to rodzaj dewiacji, w sumie to jeszcze nie wiem czy w moim przypadku to tylko zwykłe upodobanie, czy jednaj już coś więcej, tak więc, jak zresztą napisał Revenn, możliwe, że jestem fetyszystą:)

Wracając do głównego tematu, jest coś takiego jak  Phallophilia- fetyszem jest dużych rozmiarów penis, tak więc Drogie Panie może któraś z was jest fetyszystką, ale nie była tego świadoma?:D

Fetyszyzm to dewiacja ? Eeee na pewno ? Ja nie mam jakiegoś fetyszu. W każdym razie nic na ten temat nie wiem. Chyba, że się jeszcze nie ujawnił smile

111

Za Wikipedią:

Fetyszyzm − rodzaj parafilii seksualnej polegający na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym − fetyszem.

Istnieje bardzo wiele definicji oraz linii demarkacyjnych, odróżniających lub łączących fetyszyzm z parafilią. Wg klasyfikacji i opisu Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego fetyszyzm jest formą parafilii, czyli zaburzenia preferencji seksualnych, a uzyskanie satysfakcji seksualnej dostępne jest niemal wyłącznie w obecności fetysza.

Fetyszyzm polega na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie dzięki obecności obiektu pobudzenia − fetyszu. W sytuacji, gdy dany obiekt jest tylko fakultatywnym dodatkiem, zwiększającym satysfakcję seksualną, nie mamy do czynienia z parafilią.

112

To ja jestem nudna, jak "flaki w oleju", nie jestem fetyszystką. tongue

113

U kobiet zjawisko fetyszyzmu wlasciwie w ogole nie wystepuje. Jesli sie to zdarza to jak śnieg w lecie tongue

114

Iceni napisał/a:

U kobiet zjawisko fetyszyzmu wlasciwie w ogole nie wystepuje. Jesli sie to zdarza to jak śnieg w lecie tongue

O dziękuję Iceni big_smile

115

To w takim razie chyba ze mną jest coś nie tak, jestem tym przysłowiowym śniegiem w lecie:)

116 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-16 14:16:03)

lody miętowe napisał/a:

To w takim razie chyba ze mną jest coś nie tak, jestem tym przysłowiowym śniegiem w lecie:)

Dlaczego tak uważasz? V wkleila tu definicję fetyszyzmu. Fetysz to jest cos PONAD osobę, jezeli lubisz (dajmy na to) szpilki w łóżku to jest to tylko upodobanie (lub tzw. mały fetysz) Fetysz w prawdziwym sensie tego slowa zaczyna sie wtedy kiedy te przykladowe szpilki byly by niezbedne do osiagniecia satysfakcji seksualnej. Innymi slowy byloby ci obojetne z kim idziesz do lozka o ile mialabys na sobie szpilki albo wrecz w ogole nie bylaby ci potrzebna druga osoba a jedynie owe szpilki.

P.S. Wibrator to nie jest fetysz big_smile chociaz niektorym kobietom bez niego nie sposob miec orgazm big_smile big_smile

117

Wiesz, sytuacja przez Ciebie opisana, to już skrajność, która wymaga leczenia, chodzi mi np.o podniecanie się tylko samymi szpilkami, bo fetyszyzm przybiera różne formy i przede wszystkim różne poziomy intensywności, no ale jeśli założymy, że istota fetyszyzmu zawiera się w przytoczonej definicji, to ok.mogę się wtedy zgodzić.

Ps.jeśli myślałaś, że to chodzi o wibrator, to nie:)

118 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-16 15:41:08)

Istota fetyszyzmu sprowadza sie do tego co napisalam(znaczy nie dlatego, ze ja tak twierdzę lol), fetysz w ogolnym rozumieniu, spopularyzowanym w sieci to jedynie upodobanie do czegos. Ale fetysz w znaczeniu doslownym to jak nałóg lub obsesja.

Czyli to co ty masz, ma wiele osob, ale to nie jest "prawdziwy" fetysz.

Wibrator to byl zart, bo napisalam, ze wiele osob (kkobiet) bez tego przedmiotu/fetyszu nie moze osiagmac orgazmu tongue

119

Kurczę... Ciekawe tematy mnie tak mijają... sad Panie dyskutują, Panowie muszą się włączyć aby bronić honoru męskiej rasy... Zawroty akcji, pomimo tylko 4 stron.
Ja tylko wiem, że kiedyś Panie w Anglii miałyście dobrze. O ten wibrator mi chodzi. Historia ciekawa sprawa, prawie, jak dociekanie niektórych tematów. Ile to lekarzy sobie nadgarski zwichnęło lecząc 'kobiecą histerię'.
Nie że zaraz penis... Oj tam oj tam... Przyrustujcie coś... big_smile Cieplej będzie! big_smile

120

drogie panie co myślicie o penisie 18cm dł i 17obwodu?

121

Myślę, że jest za duży:)

122

no przestań od razu za duży a może on też ma uczucia xd nie mogę dać linka żeby wstawić więc lipa nie pochwale sie ;P

123

lody miętowe napisał/a:

Nie jest tongue

124

Małpa69 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie jest tongue

też tak mi sie wydaje big_smile raczej jest akurat tongue

125

Małpa69 napisał/a:

Nie jest tongue

Jak to dobrze wyprowadzić koleżankę z błędu, choćby całe życie miała odmienną opinię. No nie?

A cocainboyz na pewno jest przeszczęśliwy że trafił na podatny grunt i w końcu ktoś w internecie chce mówić o właśnie jego przyrodzeniu.

126

Swoją drogą jak trzeba nisko upaść, by mierzyć swoje przyrodzenie. big_smile I chwalić się nim na kobiecym forum i jeszcze dać je sobie na awatar. big_smile Ja nigdy nie mierzyłem i nie czuję takiej potrzeby. big_smile To tak jak z IQ największe umysły nigdy nie wykonywały takich testów, ciekawe skąd znają ich wyniki. big_smile

127

Tak to jest jak szuka się akceptacji w Internecie, bo w świecie realnym trudno przyciągnąć uwagę kobiety.
Taki ten nasz Internet.

128

Yyyyy temat z przymrUżeniem oka, to i moja odpowiedź też taka:) a tak w ogóle to nie wiem czy kolega się chwali czy żali?:D

129 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 11:50:27)

Ja? big_smile Wiem, że temat jest z przymrużeniem oka, ale użytkownik cocainboyz mnie rozwalił. big_smile Co do twojej teorii ja słyszałem też coś o terorii porównującej palec wskazujący od serdecznego. http://noizz.pl/nauka-i-technologia/two … a/dtyjpt3. Wg badań "Mężczyźni, których palec serdeczny był dłuższy od wskazującego mogli pochwalić się również dłuższymi członkami." A ja mam praktycznie równe te dwa palce. big_smile A wszystko opiera się w badaniu, że mężczyźni mieli jeden z tych dwóch palców dłuższy, ciekawe co ze mną? Jestem odchyłką od normy. tongue

130 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2017-04-08 13:27:10)

A mnie tam już nic nie zdziwi to apropos tego jegomościa.

I kto powiedział że mówiłam o jego wink może o swoim big_smile

Posty [ 66 do 130 z 180 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024