Czy cos tu nie tak czy on mnie zdradza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy cos tu nie tak czy on mnie zdradza

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Czy cos tu nie tak czy on mnie zdradza

A na spokojnie dacie radę porozmawiać? wyjaśnić wszystko? czy już nie ma na to szans, wszystko w nerwach robicie..

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez netkobietka83 (2017-02-02 18:13:41)

lavendova napisał/a:

A na spokojnie dacie radę porozmawiać? wyjaśnić wszystko? czy już nie ma na to szans, wszystko w nerwach robicie..

Ta rozmowa nie ma sensu ani w postaci awantury, ani na spokojnie jeśli On nie będzie rozmawiał szczerze. Póki co ma autorkę za głupią.

68 Ostatnio edytowany przez Teufel (2017-02-02 20:23:44)

6

natalia.ciupa20162016 napisał/a:

Mnie sie wydaje ze przyjal postawe obronna bo obrocil kota ogonem. To ja jestem winna tej calej sytuacji. I to wszystko moja wina. Jeszcze jedno co chcialabym dodac. Zeby go wkurzyc bardziej. Poprosilam znajoma do ktorej poszlam by napisala do niego wiadomosc czy doszlam juz do domu. Chcialam by poczul sie zazdrosny ze wyszlam of niej i by on nie wiedzial gdzie . I wiesz co dal sie zlapac. Zapewne pomyslal ze moze piszlam do jakiegos faceta ... i dzis nie bylo juz klotni o to na czym go przylapalam tylko o to ze poszlam sie szlajac no wiadomo po co. Tak obrocil kota ogonem. Teraz to ja jestem winna wszystkiego . Zeby bylo ciekawiej i zeby nie myslal sobie ze poszlam z innym usmialam sie i powiedzialam ze sama kazalam jej to napisac. Wkurzyl sie bardziej nizeli faktycznie poszlabym gdzie indziej niz mowilam . Moje pytanie brzmi dlaczego ?? Dlaczego wkurzylo to go bardziej ???  Dlaczego obrocil cala sytuacje tak bym ja czula sie winna wszystkuego? Bo tak wlasnie sie czuje. Padly slowa z moich ust wczoraj ktore zapewne go bardzo zabolaly on tez nie owijal w bawelne tez mowil mi rzeczy po ktorych chcialo mi sie wyc. Jest polakiem.

Wiesz dlaczego bardziej go zabolało,bo w jakiś sposób zadrwiłaś z niego. Po tym co piszesz w swoim wątku to ja jestem pewien,że on ma sporo za uszami. To jest ewidentny przykład złapanego na gorącym uczynku kieszonkowca. A ten tekst o piżamie, to powiem szczerze,to koparka mi opadła i  potłukła się w drobny mak.

69 Ostatnio edytowany przez authority (2017-02-03 04:40:49)

Teraz widzisz iż rozmowy z nim to jak grochem o ścianę. Spróbuj przekonać Maciera iż był wypadek dasz nawet nakręcony wypadek on powie iż to zmanipulowane. A opozycja to są marionetki Sorosa, dawniej Putina.To są psychopaci ich się omija szerokim łukiem.Doskonale wiem jak brzmi ale są różne zaburzenia osobowości czyli trwałe zmiany np wiecznie niedojrzałe mące problem z rozróżnieniem dobra od zła.  dziecko agresja, mania, kłamanie naturalne jak jedzenie, manipulacja jako jedyny możliwy sposób na życie. Sam poznałem faceta co miał 40 alt i nadal myła go mama... A on miał liczne związki oszukiwał kobiety i brał na nie kredyty.. A maciora mu w tym jeszcze pomagała. Dla odmiany jego ojciec się powiesił 5 lat po ślubie z matką. Swoją roga byal wyjatkowo obrzydliwa tj krzywa twarz ala Fritzl nie wiem co w niej widział.

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy cos tu nie tak czy on mnie zdradza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024