Witam. Po jakims gorszym dniu, czy czasami po prostu nie wiem od czego to się bierze.. Ale raz na jakiś czas (teraz znowu mnie to dopadlo, ostatnio tak powaznie we wrzesniu) łapę takiego powaznego dola, czuje taki ciezar na sercu.. czasami ciezko mi sie oddycha, ciezko jest zlapac dech. Po rozstaniu ktore mialo miejsce w marcu, przez 3-4 miesiace zdarzaly mi sie takie dni czesciej. Ale ostatnio jest w miare ok
W pazdzierniku zaczalem studia, mialem sie czym zajac i nie mialem takiego stanu przez caly pazdiernik, poza jakimis mniejszymi dolami. Ostatnio zblizylem sie z pewna dziewczyna.. znamy sie jakies 7 miesiecy, spedzilismy mnostwo czasu razem. Ostatnio sie calowalismy i ogolnie widze ze robi sie z tego cos powaznego. Przez pierwszy tydzien czulem sie tak cudownie, myslalem o niej non stop, chcialem sie z nia non stop widziec.. A teraz przez ten stan duzo rzeczy mnie denerwuje, nawet to ze sie z nia widze mnie juz tak nie cieszy..
Temat: ciezkie uczucie raz na jakis czas
Zobacz podobne tematy :
Odp: ciezkie uczucie raz na jakis czas
Może masz złe schematy myślowe. Znaczy się pesymistycze i organizm czasami ugina się pod ich ciężarem, popracuj nad zmianą tych schematów (afirmacje mkkenna np), treningi odechowe i sport. Jeśli temat poważniejszy zgłoś sie na psychoterapię,