Ciemieniuche jak z nią sobie radzić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Ciemieniuche jak z nią sobie radzić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Ciemieniuche jak z nią sobie radzić?

Mamuśkie jak w tytule, mamy problem z ciemieniucha macie jakieś sposoby?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciemieniuche jak z nią sobie radzić?

Sposobem który stosowałam (co prawda było to dwadzieścia lat temu) było natłuszczanie główki syna oliwką i potem wyczesywanie ciemieniuchy. Po jakimś czasie przestała się tworzyć.

3 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-11-07 17:43:34)

Ten sposób jest do dzisiaj stosowany smile
A jak się nie chce wyczesać szczotką do czesania, polecam miękką szczoteczkę do zębów smile

4

Dzięki dziewczyny.

5

Ja polecam Ziajkę. to był chyba kremowy olejek na ciemieniuchę. Taki z pompką. Cena jest niska a na długo starcza. Dla nas był idealny. Po kilku dniach po prostu grzebyczkiem wyczesałam (nie drapałam). My mielismy próbkę od ziaji. Wystarczy do nich napisać z prośbą o próbki kosmetyków. I przysyłają. Będziesz mogła spróbować. Ale na prawdę polecam.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Ciemieniuche jak z nią sobie radzić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024