empatia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez absent (2016-11-06 17:12:59)

Temat: empatia

Brak empatii.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: empatia

Gość jest lovelasem a nie żadnym seksoholikiem.
Tu bzyknie, tam bzyknie jak mu się coś nawinie i tyle.
Wybaczyłaś zdradę ?tylko po co?on takich dziewczyn jak ty autorko może mieć na pęczki i jak widać dobrze mu z tym.
Daj sobie z nim spokój i poszukaj chłopaka godnego zaufania i porządnego.

3

Może i nie jest. Nie jestem lekarzem, to są tylko moje podejrzenia.
Jak dla mnie nadmierne zainteresowanie erotyką i wymyślanie historii, które nie miały miejsca to jednak objaw jakiejś choroby sad
Jednak specjalistą nie jestem i nie mam 100% pewności.

4

Boże widzisz i nie grzmisz. Skąd tacy śmieciowi kolesie biorą takie naiwne dupy i robią im kaszankę z mózgu??? Pomijając wszystko, mam nadzieję że w tyma waszym "cudownym seksie" (fujjjj bleeeeeeeee) zabezpieczasz się na maxa i nie całujesz go w usta ani nigdzie...

5

Widać nie rozumiesz istoty współuzależnienia.

6

Może być manipulantem albo notorycznym kłamcą .
Seksoholik musi mieć seks bardzo często i z kim popadnie jak mu własna dziewczyna czy żona nie wystarcza. Dodatkowo seks za kłuca mu normalne funkcjonowanie w życiu.
Twój facet lubi się przechwalać po prostu kumplom i dodatkowo podbudowuje swoje poczucie wartości.
Jeżeli Cię zdradzał to jego słowa i smsy nie są bezpodstawne. Tych dziewczyn mogło być więcej.

7

Miałaś więc szczęście, że w miarę szybko odkryłaś z kim masz do czynienia. Nacięłaś się na zwykłego lowelasa, czyli mówiąc jeszcze bardziej dosadnie, nacięłaś się na ruchacza, który roznosi po kobietach różne choroby. Coraz większa ilosć Polek zakazona jest wirusem hpv- poczytaj sobie o tym i może to da ci do myślenia?
Uciekaj od tego lowelasa i nie za pół roku, tylko teraz. Nie całuj się też z nim, bo możesz złapać chlamydię.
Jeśli z nim zerwiesz, to za jakis czas idź do lekarza po skierowania na różne badania, obowiązkowo zrób sobie cytologię. Teraz badania być może niczego ci nie pokażą- trzeba odczekać minimum pół roku.

powodzenia

8

absent napisał/a:

Widać nie rozumiesz istoty współuzależnienia.

Dziewczyno to zrób coś z tym - rzuć go a nie usprawiedliwiaj się ,że jesteś współuzależniona . Po co Ci ktoś taki ? nie bądź głupia i nie poniżaj się dla niego.

9

Nie wiem czy Biblia ma dla ciebie jakąś wartość, czy nie, ale na wszelki wypadek napiszę ci, że nigdzie w kartach Biblii nie znajdziesz pojęcia seksoholizm. Seksoholizm to pojęcie lewackie stworzone przez kręgi multi kulti, bo ma być zasłoną dymną dla zwykłego kure.... Twój facet lubi ruch....dlatego że lubi ruch...- oto całe wyjasnienie i cała filozofia.
Uciekaj dziewczyno od tego palanta, żebyś zdrowiem nie zapłaciła za tę znajomosć, bo nie warto.

10

Jesteś z nim 8lat, a sms-y odkryte sprzed kilku miesięcy, kiedy to nie byliście jeszcze razem

No to hardcore jakiś wink

Zresztą jak facet w wieku 25 lat, nie chodzi "na uszach" to raczej coś z nim w drugą stronę jest smile

11

Dziwna treść tego wątku.Nie czuję tu prawdy.

Ktoś na siłę szuka zainteresowania, a dokładnie absent.

12 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-11-06 17:16:36)

absent napisał/a:

Może i nie jest. Nie jestem lekarzem, to są tylko moje podejrzenia.
Jak dla mnie nadmierne zainteresowanie erotyką i wymyślanie historii, które nie miały miejsca to jednak objaw jakiejś choroby sad
Jednak specjalistą nie jestem i nie mam 100% pewności.

Doszukiwanie się choroby u innych, też jest chorobą smile

Zwłaszcza gdy służy to odsunięciu własnej uwagi od siebie samego smile w celu zwrócenia uwagi smile innych

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024